Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy inkább html-oldalnak tûnik!

M@TriX
notepaddal nyisd csak meg, vagy WINC-be F4

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem valami miatt nem tölt le az oldal, a volga javítása 538 byte sé nem valid rar, a bodykit is pillanatok alatt lejön, sztem az sem teljes...

basta002
Streeter! Megnéztem az oldaladat, nem rossz, csak figyelj egy kicsit a helyesírásra, + a fõoldalon nekem 2 sorba kerültek a linkek 1024x768-on. + Teszik a remo body kit, de a legjobb benne a morcosítás.

..::S::L::M::..

basta002
Hát az az igazság, hogy Jegyzettömbbel. Az az igazság, hogy a HTML-t az nagyon vágom, mint programnyelvet, a php-t annyira nem, de azért szerintem nem lett olyan rossz az oldal.

..::S::L::M::..

M@TriX
hooop, a fórumban kisebbek voltak, sorry 😊

de azért szép

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Készül a szép kis Acura:

ZsZso
ehhhhhh, beszarááááááááás

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
whaooo

Nagyon állat!

3Error
szép !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Nézegettem XI-n a Lada topicot és hát látom nyelviháborúk vannak 😄
És láttam egy képet ami érdekes. Mondjuk ez
ALIENwoods linkelte ben tudom õ csinálta-e vagy te Zotya de õ is magyar ahogy láttam 😄

hogy is áll akkor a lada?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Beaktam az Uaz-t is ma és hát nagyon kezdetleges. ott még az üvegek sincsennek normálisan megcsinálni nemhogy a többi. oldalról olyan Mafiába (játék) lévõ mentõautóhoz hasonlít. Amit tudok megcsinálok lámpák ajtók nyílása stb... Persze ha lesz idõm mert tanulni is kell néha

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na letöltöttem a Hexeditor 5.0 meg magyarosítást hozzá.
Na most megnyitom az egyik autó .rpk file-át és ez a sok izé jön be. KÉP De most itt hol a motor cumó mert eddig nem találtam (melyik részén kb.??) Valaki segítsen mert bele akarok kezdeni egy "projectbe" ha ezt sikerült "megtanulni"

3Error
meg hátulra Gorbachow... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

20TYA
Kéne rá az eredeti rénszarvasos embléma

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Az eredeti VOlga csak feketében és fehérben mutatott jól... a mostani hobbinak használt buliverdák már más tészták, minden jöhet!

streeter
Na itt egy pár szín.

Nagy képek

Carlos
Tesztelem, köszi!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
fraps korábbi verzióival is lehet...

Talán a FRAPS 2, de még nem használtam...

Carlos
Tudtok olyan programot, amivel videót lehet kiszedni a játékból???

Þór vígi þessi rúnar

12346
én is kivi lennék rá. eddig még nem sikerült vennem.

M@TriX
egy képet benyomhatnál a Volgáról normál festéssel kíváncsi lennák rá...

Streeter: lehoztam a Volga javítását, ma kipróbálom! Valaki készít hozzá bodykitet? :-)

12346
lehet, hogy kéne egyet rinyálnom a többi nekem való topicban. hátha ott is felbukkannak emberi autók

streeter
Volgán észrevetem még pár hibát pl a hátsó lámpák nem ott világítanak ahol kéne megelöl az index se. Most az is javításra kerül és ha kész azt is töltöm fel 😄

Ombika
Ezert irtam ,hgoy vki kuldje at ha meglenne de nem en csinalnam megnyugodhatsz ,inkabb orulnelel,hogy elinteznem de ugyse izgat ha igy allsz hozza!

12346
errõl egyébként volt vmi hír? én nem nagyon találkoztam vele. de nem baj.. ha sok hasonló lesz, akkor örülni fogok

20TYA
Egybõl látszik, hogy te nem nagyon értessz hozzá!
Biztos, hogy meg tudnád csinálni?
Alap dolog, hogy csak eredeti scx fájlt lehet importálni.
Ha meg a max fájl kell akkor azt az autó készítõjétöl kérjed!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Látom orosz barátaink beindultak

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
A Volga fent van XI-n

A javításom pedig letölthetõ az oldalamról

Ombika
Helytelen pedig feketen ,krommal durva lenne!
EN megtudom csinalni csak kuld at!

streeter
feketére lefestve elég szépen néz ki, de mivel 3dmax-ot nem vágom ezért nem csinálom meg :p😛

Ombika
Latom nem unatkozol de vmi kulturaltabb szint is adhatnal neki!

streeter
Kijavítottam a Volgát kb. 8 fele fel is lesz töltve az oldlamra

streeter
Nagyon tutter ez a volga bár vn még javítani való rajta pl motorháztetõ meg csomagtartónyílás kicsit még necces 😄

3Error
orosz... állat ! (idézet egy használt-elektonika boltostól)

I-NoVa
Végre valami érdekes, fantáziadús jármû 😄

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
ja én is próbálkoztam elvonatkoztatni 😉

Ombika
Szerintem kafa bar full feketevel,krom csikkal durvabb lenne!

12346
nem inkább a króm miatt ilyen tré? máshol is láttam már ezt a rómozást. nem is tetszett😊

12346
ja. így elég gáz. de a modell nem rossz elsõ ránézésre.

M@TriX
kicsit érdekes a festésük...
de lehet egy értelmesebb festéssel és felnivel jobban néznek ki...

Bocs a duplázásért, de UAZ is van!!!!!

VOLGA!!!
ITT!!!
Vééégre szoci autó!

Ombika
Halas koszonet neked! VEgre elvezhetem a gamet kedvenc autommal!

streeter
kössz a reklámot

streeter
Nem lép be a tar-ra vagy a tar-on nincs kép? Amúgy a tar-ea még nincs feltöltve kép 😄