Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
jo, koszi, mar reklamozva is van 1 XI-s topicban 😊 marmint a honlap is.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

malter
jo a honlap,csak a képeknél nekem nem megy,vagy nincs még rajta?
malter
itt van elég sok bmw motyo+szétnéztem rajta és felkerült 1 alfa romeo 33 is😊

12346: vannak,pl a corvettet mai napig nem találom sehol,pedig nem mai már nagyon rég készen van
streeter
Igen meg a skyline javítás az a te fileaidból van persze ha nemgond de odaírtam hogy te készítetted

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
STREETER !!!!!!!!
megkaptad a levelet????

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Frissült egy kicsit a honlapom. Nem nagy szám de tudtam hátteret csinálni és ez nagyot dobott rajta 😊 http://www.streeter.atw.hu/

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
igen én tettem...

Ombika
Okksa megy de melyik forumban? MDL:Completed vagy melyik?

Koszi

Amíg ilyen jó dolgokat mûvel, addig akár igen is lehet... na, ezt megint jól megmondtam :-)
error: a Furrano javítást Te jegyzed az xi-n?

12346
hû. van még ilyen "rejtett" cucc? pl az alfáról csak régen láttam lépeket, aztán meglepett, hogy már rég leszedhetõ, csak nem verték nagy dobra😊

malter
az xi nem jön be,de azon van a forumban fela, annak a honlapján van,a honlap cime a hozzászolásai alján
Ombika
Meg mindig keresem az uj 5-os bmw-t a gameba ha tudja vki honnet toltheto le ,megkoszonom!

12346
és mi tartjuk el?😊))

12346
legalább ebben egyetértünk😊)

Szentigaz, petíciót kérünk, magyar játékba magyar utakon látható gépeket! (Magyar égre magyar ufót!)
2OTYA már benne van a Ladában egy ideje, tudja, hogyan kell autót építeni SLbe. Szerintem õ lesz a magyar Furball, a Lada után rábeszéljük a Skodákra, Kispolskikra, valaki kért már Suzukit is... 2OTYA, nem fogsz unatkozni :-)))

Ombika
HAt ez undorito munka!

12346
pfff ilyenekrõl (is) beszéltem a múltkor, hogy kicsit uncsik. ez pl minek bele?? hogy néz már ki..

3Error
HEE !
küldtem levelet...

A luxus autó felmerült 5let, 1enlõre...
Pont most tért vissza Shadow, és esik neki a Vipernek.
(a SL1 convert pillanatnyilag szünetel)

Ombika
Regen lattam uj 5-os BMW-t letoltheto az vhonnet?

streeter
Nézegettem az XI fórumot és ahogy láttam készíteni akar valaki luxus kocsikat a játékba? vagy ez csak felmerült mint ötlet?? Meg láttam készül a Baiernhez bukócsõ meg ez az amaz finomság.
Jah és a viper-rõl mihír van??

3Error
vki tud küldeni egy Calibra DTM, PlayerCarX.X filet?
megpróbálom megcsinálni. [email protected]
(bocs a sok hozzászólásért, de olyan hülye vagyok, mint egy barom)

3Error
jah meg a XI-s moderátor... 9mmNL vagy mi..
Aszongya hogy nem keresettek az afféle javítások mint az enyém, az Enzohoz. Új ülés+kormány, beltér teljes refressel, visszapill+kipuf, meg sok apróság...
A holland anyját !

3Error
de küldtem egy mailt a saját javításommal

3Error
én csak mondtam, hogy én is megtettem azt amit te késöbb... 😊 nem küldtél mailt
de volt fönt vmi nagyobb javítás is amiben ezt is javították, úgy emléxem

malter
ment mail
streeter
Valaki pls küldjön már nekem egy .rpk filet remohoz ami I6os motorhoz vanmert most nekem nemjó 😞 nem megy semmi mototr a jettába
trialosjoevfreemail.hu

streeter
Engem csak az érdekel hogy mivel csináltad 😊 Mert a dreamweavert nem vágom mer angol és az hát nem a legnagyobb erõsségem.

basta002
Én tudok neked segíteni honlap ügyben. Néztem az elõbb a kép linkkel van egy kis gubanc. Ha érdekel, nézd meg az imregy.uw.hu-t, vagy az imregyorgy.uw.hu-t, azokat én csináltam, mindkettõ egy lehetséges variáció, DE! még nincs kész, sokat kell javítani rajta!!! De szerintem csak a megjelenésen. Aztán szólj vissza, ha érdekel a dolog, összedobunk neked vmit. Ide írj: [email protected]

..::S::L::M::..

Ombika
Izlesek es pofonok nekem eletkedvem se lenne ladaval maszkalni a gameban! 😄

paynes
wrong version mittom én mi 😞(((((

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

paynes
A fenébe felraktam egy kocsit és szétbaszta a játékot újrateszem nem megy újrateszem megy felteszem az omegát nem megy 😞 pedég délelõtt ment😞

12346
azért írtam idézõjelben, mer arra értettem a létezõ autót, hogy minden nap látni olyat és esetleg nem olyan nehéz hozzájutni. szvsz nekem többet jelentene egy ilyen akármelyik játékban, mint az ilyen fossá tuningolt japán meg egyéb szarok, amiket úgyse fogok soha látni. így azt se tudhatom mennyire találták el a menetulajdonságait stb.

streeter
Itt fent van a javítás csak nembiztos hogy jó.

paynes
Tudtok segíteni?

paynes
Ezaz megy az Omega patch! Csak egy baj van a pénz hiány

Ombika
Leteznek ezek is csak nem nalunk sajnos! 😞

Streeter ,ha megvan a jo skyline javitas majd oszd meg velunk is THX

Glpetyus
A link sem müködik nálad?
Nálam minden jó...

streeter
Nektek is szar mist az XI??? Ibndulna az oldal oszt ezt írja ki MySQL error : Duplicate entry '' for key 1

Glpetyus
Na ezt így akartam =
Itt meg nem látom hogy fennt lenne,más oldalt meg nem ismerek...

Glpetyus

Hi 😊
Azt meglehet kérdezni,honnan szedtétek le a Calibrát?
Vagy hogy van ez?? Az omega peccsban ott van,de ugye az egy roncs és semmit nem tok rárakni 😞

ITT meg nem látom,hogy lenne,más oldalt meg nem ismerek?

5let?

Gyiik
jaj, hisz nekem mar megvan😊

....................................................................................................

Gyiik
nos tehat?

....................................................................................................

12346
igazából nekem se kéne lada, de gamékban már herótom van az ilyenektõl. meg szívesebben látok "létezõ" autókat.

streeter
Megy az csak idõ mire megjelennek a kocsik.

Jah meg nemjó a skyline javítás. Nekem legalább is. Error neked küldtem egyet ami jó volt asszem. Azt majd küld már vissza mailba pls.

paynes
Feltettem az Omega patchet de semmi változás, ha kocsit veszek a régiek vannak ha eladom akkor is, Miért nem megy?

Gyiik
haj. jo reg jartam errefele. Mi ez az omega pöcs, amirol itt szo van? honnan lehet lemarni? segiccsen doktor ur, kulonben ongyilkos leszek😞(

Ombika
En meg rosszul vagyok a ladatol stb de izlesek es pofonok!

Amugy #33020 ez mi is lenne?

streeter
Calibrával én is nyomulok mostanába. jah meg engem az idegesít hogy leelõzök egy kocsit íkkor az befékez izomból és sávotvált. Nem lehet mellettük menni szépen meg ezaz amaz.

12346
kispolák jó lenne a ladával egyetemben. én nem vágom miért minden barom vipereket meg suprákat meg egyéb ilyen szokványos szarokat csinálnak. marhára unom már ezeket. vmi hót átlagos civil életben megtalálható autó kéne, és azt lehetne ápgrédelni. már csak azért is, mert szeretek csak úgy nyugiban elautókázgatni, az meg egy ilyen "fúdeállat" járgánnyal nem vmi felüdülés.. ezért volt sokáig kedvencem a 307es. most nyomulgatok a jettával meg a calibrával is.

Jajj... a kispolák még csak terv, 3DSMAX-ben van meg, atz még át kell alakítani...
A Coyotot innen: oops, ninsc meg a Coyot az Xi-n!
Pill, mindjárt megkeresem!
Az Omega patchban benne van...

Everybudi: addig nézzétek meg ezt

B+, nem találom a Coyotot. Valaki feltöltené az Omegából valahova?