Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király a gép lerélem hamarosan tölthetõ lesz.
Nos hogyan lehet 2x feltelepíteni a játékot mert én béna vagyok.Vagy unistall vagy play van.Másodszor nem tudom telepíteni
streeter
Nos akkor tõlem letölthetõ az R6c patch. NoCD crack még nincs hozzá, azt remélhetõlegZotya készít.
SLRv2.1.9r6c.zip

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na ez is felbasz így reggel, hogy whisper azSL1bõl.
Egyik kedvenc kocsim volt az SL1-bõl. De nem látom feltöltve sehol.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Az ATW servere nemtudom milyen gyors de én ADSl-el 43k-val tudtam szedni.

STLRR
nekem most mennem kell!Koszi hogy feltoltotted!Remelem holnap estig meg fennmarad es letudom szedni!Jo ejszakat mindenkinek!

bocsi, streeter-nek mar elindult.
sajna csak ADSL-em van, ugyhogy kicsit varni kell.
Viszont ha felment streeterhez, akkor nem tudom melyik gyorsabb, ha feltoltom en hozzad, vagy letoltod inkabb streetertol?

streeter
már én is adtam elérést meg minden :D

STLRR
nem kell mar van ftp!mindjart toltheted te is!

streeter
ment mail a feltöltés miatt.

STLRR
ment meg1

STLRR
ment privat

streeter
Illetve privátot

streeter
Én tudok. Speciel az oldalamat. Ha érdekel írj mailt és adok FTP-s elérést.

STLRR
van egy oldalam(amin semmi nincs)oda felnyomhatod

nekem 10k-val elindul.

a buildersedge nem jon be, az xi az egy picit lassu.

egyebkent ha adsz egy helyet ahova feltolthetem, akkor megteszem...

streeter
nyugi láttam de elõször nem akart bejönni ezért kérdeztem meg.

STLRR
de onnan nem akarodzik jonni!Megnezne vki hogy nala is lassu az xi meg a buildersedge???

ehhh, ha jol szamolom, akkor mindossze harom hozzaszolast kellett volna visszaolvasnod...

streeter
Kössz!

R6c patch akkor honnan lehet letölteni????

A NoCD-t elintézem. Zotya remélhetõleg megcsinálja nekünk.

báttyó02
..............................Hát ez elég "faxa"

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ALIENwoods
2.1.9 R6c -hez No-CD-t tud valaki?

http://members.lycos.co.uk/redlinepatch/

STLRR
Megtudjatok mondani hogy honnan tudom leszedni az R6c-t?mert a buildersedge nem jon be

malter
müködik!!és full jo:)nem tom ez a pecs miatt van-e de nem szaggat abszolut full minden és nagyon élvezetes igy;)2x van föltelepitve a game,az 1ik agyonscriptelt telepakolt a másik szüz igy tom csak megoldani,sajnáltam az r5öst letörölni
Azt tudom hogy abban vannak benn a drag cuccok csak kíváncsi voltam hogy az r6c fen van-e.Akkor dobtam volna 1 hátast ha ai is fenn van meg a Furball és nálad menne.
streeter
Nincs fent hehe. Furball Combo patchbe benne van

Kár hogy nem megy a Furball-al.Streeter neked fen van az r6c mert az látom van drag váltód meg gumid.Az nekem azoknélkülönözhetetlen dolgok
Ez lenne az
Ezt az idõt 1\4 mile(5.912) et még a 900 lovas v8 al értem el egy kicsit könnyítve ami a képen is látszik.Kiváncsi leszek hogy az új performance pachel lehet e jobb idõt menni.
Furball patch nem megy vele!
Nekem a Furballs Combo Patch 2.1.9R5P is fenn van nem azzal akadhat össze??Lehet hogy az a gond??A batch fajlt lefuttattam az utánn is hogy kidob a játék.Csak az introig megy el aztán kidob.Még jó hogy csináltam biztonsági mentés többet nem szivat meg csak azt visszanyomom.
nem:(
ujra kell irni oket..

streeter
A megoldás a V8-as motorba és az MC modósításnál a 750-es supercharger jelenti.
Nam eg egy könnyû kocsi meg a furrbal féle drag váltó se árt.
Nekem Einvagen V8+ 405/15-ös felnin 405/55-ös gumik hátul. Elöl mind1.
Drag váltóval ez az eredmény.

streeter
Az R6c patch mellé bemehetnek az ilyen FNF Einvagen mint ami most készült meg a plusz kocsik???

Ne tedd! :)
Pentek ota csak a Buildersedge-rol majd 1000-en toltottek le, akik kozul egy embernek volt vele gondja, aki szinten elfelejtette lefuttatni a batch fajlt. Tehat ez most kivetelesen stabilnak tunik, ha megis talatok hibat annak csak orulok ugyhogy irjato meg izibe!
gyari -> 2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> r6c -> run batch file -> play SLRR
Ha tenyleg nem akad tobb hiba, hamarosan kint egy all-in-one patch.
Nálam akkor sem megy az R6C os pach.A gyári autókkla is egy csomó hibát ír.Már nem is küzdöm vele inkább feladom
Malter, es aki hasonlo R6C problemaval kuzd!

Miutan felraktatok a patchet, ne felejtsetek el lefuttatni a post-install.bat nevezetu fajlocskat, ennek hianya okozz az emlitett hibat.

(Khm, nem disznek van ott az a readme.. ;)

Buildersedge eddig nem talalt hibat, ugyhogy szvsz ezt most erdemes leszedni!

Akos
Glpetyus
Itt már össze-vissza állítgattam a váltót,a motort,a nitró mennyiséget,de ez a legjobb amit tudok :/
Szal mit ajánlotok ehhez(supra)még?

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
JÉZUS!

Valaki vegye már a fáradtságot,hogy leírja egy kezdõnek,hogy hogy a rossebbe' csináltok mit tudom én hány ezer lóerõs verdákat :)
Már töltöttem le egy elvileg 1700(!)LE-s MC módosítást,de valamiért nem mûködött :(
Mit töltsek le hozzá? Komplett motorokat?

Csináltam egy Suprát,de az is "csak" 620 LE-s lett...persze csak a "gyári" cuccokat használam.
Na mindjárt rakok be pár képet...

A játéknak két része van, a Street Legal és a Street Legal Redline. Nem függenek egymástól.

Tatyla
#33278-ra senki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen sikerült az xi-rõl szedtem le és már müködik.A v8nál ivszont nem müködik a tiesel meg a methanol helyette a peformance modot használom annál is.Elég jól néz ki a moci.Ezt már tölthetõ valahonnét vagy csak béta?
Tatyla
Skacok ennek van több része vagy csak ez az egy van mert egy haver megkért hogy töltsem le!?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

malter
mindjárt küldök save-t
malter

ez nagyon ott van:)
streeter
Úgylátom sikerült berakni a cumót. vagy még kell a rar?? Remélem az atw ftpje jólesz nemsoká

Probálkoztam az i4-es motorral nekem egyenlõre ennyi jött ki belõle.De lehet hogy ez a max???
Ombika
Ezt a Mega patchet tette mar fel vki?