Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellene nekem az a savegame file, amivel a hiba reprodukalhato! Mehet az invictus supportcimere, vagy az itteni forumosra is! Koszi, Akos
Én csak esztergálni tudnék... na komolyan, sztem ahhoz új modell kell. (valaki lõjön le, ha tévedek)

Az a bug nálam akkor jelentkezett, ha a lökõsöm beleért az útba (pl. egy döntött kanyarban), a lökõs levételével megoldódott a dolog.

Ok.Gumihoz ért valaki?Hogyan lehetne 17bõl is csinálni alacsonyabb (perest) mer nekem nem nagyon tetszik a magas.És az OZ felnin is jobban nézne ki vmi 245/10 vagy 20 de sajna ilyen még nincs.
streeter
Egyenlõre szar az ATW úgyhogy nemtudom mikor tudom feltölteni

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Mind a három kellene.Kösz
streeter
Az álam nincs bent mert a V8 tuningolás van az UG racinges cumó meg az I4 I6-nál is. De I6 hoz van disel fuel rail is.
Jah és melyik kell?? Mind a 3?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Az király lenne ha feltennéd.A v8 diesel karbi müködik??
streeter
Ez nem új. Einvagennel már a 2.1.8-as patchnél is beleestem a betonba ugyanott.

streeter
ha akarod akkor feltöltöm egy zipbe a parts\engines\Baiern_Emer mappát. Nekem jó az I6-os cumó meg ha kell akkor I4-st meg v8-t is. Szólj he kell.

Az I6-os 12mb
Az I4-es 9,5mb
A V8-as 4,7mb
A a pár kilóbájtos rpk fileok.

malter
v8 az nekem sem jo,de a i6 metán-t ne rakd föl,hanem a i6 performance-t mert abban is benne van +szelepfedél +racing motyok,és azzal jo minden
malter
persze hogy figyelik,mákostészta is az,de a bugokat álltalában csak az origi nem scriptelt game el fogadják,mert különben lehet hogy a sok motyo miatt van
Mindenkinél megy rendesen a V8 Performance Mod meg a EMS Patch Promotion Pt D csak nálam nem.Az r6b rõl nem is beszélve.Ezt nemhiszem el.Tegnap 5ször raktam fel a játékot de akkor sem jó.Az i6 os motorhoz ha felteszem a methanol befecsit akkor nem látszik a szelepfedél ehez készül vmi javítás tudja valaki?
streeter
Incvitus emberei nemtom figyelik-e ezt a fórumot de találtam egy akkora BUG -ot hogy csak úgy füstöl. Feltöltöm egy .rar fájlba és örülnék ha valaki megnézné mert folyton felakadok az úton vagy beleesek és kintvagyok az ûrbe vagy nemtom hol.
BUG

streeter
nafaszom nemsikerült

na

streeter
Nézzétek a lóerõkirályt 😄

Nem, csak az utolsót. Azóta más is megerõsítette, hétfõn megkeresem!
Ákos
basta002
Ludacris - Act A Fool

Nekem ezen a címen van meg.

..::S::L::M::..

basta002
Elmebeteg...

..::S::L::M::..

malter
az elözö rxx eket föl kell tenni?mert a readmeben ha jol értelmeztem akkor csak a hivatalosakat kell,ugyhogy nem paokltam végig r4,r5öt
amugy mit javit ROC javitás benne van?mert nekem feszt kilép
Ezek tipikusan r6b-s hibak! R6c eddig 10-bõl 10 embernél hibátlanul fut. Biztos ami biztos, töröld az error.logodat, lehet hogy régi cuccokat látsz benne. Einvagen tuti jó, valami félresikerülhetett a patchelésnél! Ákos
KraZ
THX!

MAN T.G.A.

malter
az album konkrét cimét nem tom dc++rol szedtem össze rákeresel és kidobja mind
KraZ
Hi! Malter meg tudnád mondani,hogy a halálos iramban c. film zenéjének ki az elõadója? Én is le szeretném tölteni.

MAN T.G.A.

malter

😊
malter
59 psi nem bar😊))rosszul irtam, ugy tod megcsinálni,hogy ne kapja föl hogy 50-50% drive elörre 405 hátra a kisebbik aszem 305ös gumi válto csontra hosszu de csak ami az egészet állitja +leszedsz mindent és igy csak rugja magát de igy sikerült 1mp alá mennem😊már csak azt kellene átirni,hogy a sima fuel rail legyen a metán,+fötengely ilyesmi hogy az ellen is erös legyen,mert igy agyonver mindenkit,szeretnék 300al nyirni az al ellen😉AZ 1ben ha a turbot piszkáltam akkor nöt nekik is a nyomás,de nem tudtam csak mikor versenyre került a sor majdnem kiesett a szemem hogy ment a removal
20TYA
Küld el nekem!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Kipróbáltam de ha az I4be a racinges cuccokat rakom meg a duhen 22-es cuccokat egy duhen 22-es blockba akkor nem indul el a motor mert nicns elég compresszio.

Végül elindult más cuccokal 804LE de nekem nincs 53bar-os turbóm. Indultam a golfal 3-ba nitróval és a kétkerék megvolt 😄 Kéne kitámasztókerék.

malter

az uj rekordom
malter
kiprobáltam az einvagent,annyi tényleg a motyo hogy hogy böségzavara van az embernek😊i6 motorral 1340le
0-100 1,337
0-200 2,735
400m 6,369
400m speed 412km/h
1 mile 540,9(de szinte ki akar törni a fordulatszámmérö ugy mene tovább😊)))))))))
malter
probáld ki ezt az i4 performance modot rak bele racing motyokat vezérmütengelyt ilyesmit,de AMIT MÜVEL AZ ÁLLAT 54bar körüli turbot is tesz bele városban kiprobáltam 1st be 360km!!2be 470km/h tovább nem birtam mert feszt szétszakad az egész auto nagyon durva pedig ugy irja csak 7xx le de a turbot nem számolja😊)405ös gumival is szakit simán 185ös gumival kb 2 kilométerrig csak rugta magát és az i6 performace-t még ki sem probáltam
streeter
Nemtom hogy lehet de én mindenbõl a legjobbat veszem és akkor 800 kiszokott jönni. Meg methanol meg 4 bar turbó oszt csók.

Jah meg a legjobb hogy a golfba mind a 4 féle motort belelehet rakni.
Meg mot. háztetõbõl is van vagy 4 + mindnek karbonos változata a tükröknél szintén. Meg 2hátsó 3 fajta elsõlámpa. Csomó szárny meg színezhetõ üvegek.

malter
valaki irja már le hogy lehet összerakni a duhen i4est hogy 1000le fölé menjen mert nekem akárhogy variálom nem jo..
malter
warezcenterröl de már régen azota nincs fönt rajta
krall
Te egyébként dc-rõl szerezted be?

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever

malter
streeter a remo body kit,nem jo ami a honlapodon van hibát ir ha letöltöm
krall
Persze csak azoknál nem találom 😞
Csak dsl vagy lassab nettel rendelkezõnél találtam eddig de majd még azért keresgélek.

bodesz
i love lambi 😊 sl2_Lamborghini

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

malter
lejön onnan is gyorsan csak LanT3 vagy T1estöl szedd
malter
leszedtem a halálos iramban zenéit,és bepakoltam a game-be ezekkel a zenékkel sokkat javul a race feeling😉kedvencem a saliva superstar(az 1részben mikor a supra nyirt a ferrarival akkor ment alatta)
krall
Köszi ezt gondoltam Dc-n naná hogy fennt van csak ugye nem valami nagy a tempó 😞 Valami netes címet nem tudtok ahol gyors a letöltés? Nagyon rá vagyok izgulva a játékra a képeitek láttán NFSU-t simán veri szerintem 😊

krall

malter
néztem de azt hittem csak az van benne ami a képen van,de akkor megnézem,a legjobb a i4performance 4hengereshez szinte nem is volt idáig semmi extra
streeter
Ezt szedjétek le gecóóó FNF Einvagen 25 mega de vagy 5-6 féle lökhárítók motorháztetõ stb... minden szar van. Kibaszott jó.

streeter
Na XI-n elég sok project beindult.

PL.: Mega Patch
Bad Baiern
300zx
Vaz 21099

streeter
Nálam mûködik. A titok nyitja abba van hogy ne 7.0-ás superchargert hanem a 750-st rakd be meg mindenbõl az UG racing vagy ha az nincs akkor GTLE cuccokat. Ls alapbeállításokon is 1700 körüli LE jön ki.

Nálatok müködik a V8 Performance Mod ettõl elvileg 2000ló körül kellen lenni és van még az EMS Patch Promotion Pt D ebben meg van egy diesel és egy methanol karbi.Mondanom sem kell nálam egyik sem müködi :-(((((
malter
no meg az einvagen-re voltam kiváncsi hogy még mindig kacsázik-e a sport gumikal
malter
nekem is nagyon gázos volt már,pl nem volt a baiern-nek láthato a cylinder head,néha hiba hang és kilépet,mert tele volt az enyém is hányva már,ezért is töröltem le😊
de ugylátszik kár volt...pedig reméltem hogy ebben már megy a ROC
streeter
Holnap én is kipróbálom már de elõtte csinálok egy biztonsági mentést. Nekem mostaz R5-ös patch az uaz.rpk-ra bassza az annyát meg egy gumi miatt kilép a game. De ha catalogba belépek a gumikhoz átléptetem az összes gumit és akkor nem akad ki. Kezd hülyülni a game.

malter
Dc++ on megtalálod tuti
malter
kiprobáltam de még mindig nem jo valami,mostmár garage-ig betölt,de uj/használt autokereskedönél kilép
ezt irja a hiba file-ban:
!Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70
!Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70
!Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Einvagen_
vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_
!Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_
!Class not found: java.game.parts.bodypart.Chassis in file "java.game.Vehicle" at line 70!JVM::getClass: class "java.game.parts.bodypart.Chassis" not found in file "java.game.Vehicle" at line 70!vm_set_float_field: unknown field: Ljava.game.cars.Hauler_s_

és ez csak kis része...😞,de ha jol veszem ki akkor az einvagen-el van gyikja meg a hauler-el pedig fullra letöröltem se mentés se auto,de igy sem megy