Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kell akkor tudok pár tippet adni belsõ térrel stb... vel kapcsban.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

..::S::L::M::..
Te meg ott ül! Csak irjátok itt hogy r6c így meg ugy, nekem ebbõl az jött le, hogy mindenkinek fent van, és igy is kihoztok ezerpárszáz pacit a gépekbõl! Azt meg csak ugy nem lehet szerintem!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Morgo:
ma 18:01 | Privát | Válasz | #33365
a legujabb 2.1.9r6c patch lenyeges valtoztatasokat tartalmaz, !!!!!!!!!!!!igy addonok, es modositasok nem mennek vele.!!!!!!!!!!!!
ha gyors jatekot akarsz keves hibaval, akkor gyari patchek(2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8,2.1.9r6c)
!!!!!!!!!!!!ha addonokat, akkor az utolso patchet ne tedd fel,de akkor tovabbra is jelentkezni fog a hiba amit emlitettel.
!!!!!!!!!!!!
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Végül is most az r6c van fent! Utána felraktam az i4 preformance kitet, de nem látok sehol sem diesel cuccost sem más okosságot, csak egy adag szelepfedel takarot. Viszont eltûntek az emer és baiern szelepfedeleim. Ugyhogy most nem tudok összerakni egy deka i6os motort sem. Ugyhogy ezzel én csak szívok a hétem!!!!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

ha gyors jatekot akarsz keves hibaval, akkor gyari patchek(2.1.4,2.1.5,2.1.6,2.1.8,2.1.9r6c)
ha addonokat, akkor az utolso patchet ne tedd fel,de akkor tovabbra is jelentkezni fog a hiba amit emlitettel.
Tudtok válaszolni a 33345re? A mostani helyes patchsorrendet megtaláltam, de erre nekem nem enged felpakolni semmit! Próbálkoztam a preformance kitekkel, de semmi változást nem láttam. Se furball, se omega nem jo hozzá, szinte oda az összes addonom.
Szal aszzem omega visszakerül, csak ezzel a kocsieltünéssel mit csináljak???
Te nem csinaltal hasonlot?

1\4 milén sd idõm ennél is ütõsebb de ott a váltó áttételek miatt 100ig lasabban gyorsul.Szerintem 1\4 milén 5 közeli idõt lehet menni.Na az viszont elég durva

Tényleg, szerintetek igazi autóban hogy mutatna egy farmeranyagból készült kárpit (üléshuzatok, ajtók, mûszerfal, tetõ) Tudok olcsón farmert venni méterre, meg szeretném vele ijeszteni a kárpitosomat :-)
Rég jártam errefelé. Hogy állunk patch téren? Most mi megy mire? Mi a legújabb trend? Az omegánál lemaradtam, ráadásul ott is van egy olyan hibám, hogy eltûnnek az autóim. Fizikailag ott vannak, csak éppen látszani nem látszanak! Tud erre valaki valamit???
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
az intromban meg 1 turbos Bmw E36os dibol össze vissza
de csak avi filet enged\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
a sima 2.1.x-et az invictus honlapjarol tudod leszedni.
2.1.4
2.1.6
2.1.8
2.1.9r6c
egyesek szerint az utolso eleg sokat segit...
csak addonok nem mennek vele