46059
.
-
#35813 Nem mintha idegesítene csak hát a topik nem erre lett kitalálva!! -
#35812 Léci hagyátok abba vagy nyissatok egy külön topikot ennek!! -
Sonny Nashh #35811 Összes látogatás 2005.03.19. óta: 255
Az eddig legforgalmasabb nap: 2005.03.22.
Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága: 26
Regisztrált felhasználók: 7
ennyit arról hogy szar pff -
#35810 -
Sonny Nashh #35809 Na most milesz feltöröd az oldalam??? Büszke lehecc magadra.Na most akkor mindenki tudni fogja hogy kivagy. -
#35808 Szerintem te nem tudod pontosan, hogy kivel is kötöszködsz. Na mindegy. Majd megtanulod egyszer. Amúgy nagyon szépen fogalmazol... Csak nem egy kis homok szorult a gépezetbe??? -
#35807 Ezt a felnit melyik peccshez csináltad ? 1ébként nagyon jó lett! De ha nem osztod meg a nagyérdemű közönséggel akkor... -
Sonny Nashh #35806 Basta ez meg az egyéni szoc problémád hogy hülye a felfogásod.
Ja és nemtom forum az arrol szol hogy irogatunk én nem tettem többet.
Ha neked ez probléma lenne ha te ilyeneket csinálnál mint én akkor az meg a te kultúrális szegénységedre utal.
Ja és ha ennyire fikázol én meg semmi ilyet nem teszek és még én leszek a szar már boccs de ez a NEVETSÉGES.
Na vagyok annyiira kultúrált mint te nem és itt lezártam a témát. -
#35805 Basta:sOHA meg ne probald,meg kinyirlak! :):):):):)) -
#35804 Sonny! Nevetséges amit csinálsz. Senki nem kíváncsi a megánéleti problémáidra, ha valaki igen, akkor bocs, de engem hagyj ki a magánéletedből!! Én sem mondtam semmit, és itt senki nem offol össze-vissza rajtad kívül. Most szar az oldalad, ez egyéni vélemény, ha tetszeni fog, majd azt is közlöm!
És bocs az offért!
Még valami... A felnit lehet, hogy meghagyom saját használtara... :DDDD -
#35803 -
#35802 én leszarom milyen,de kurva jol nez ki -
#35801 Hahaha Előtte pont egy 350Z-t nézetem és valamiért azt írtam be. Amúgy meg tök mind1. Ez olyan GTA VC-s kocsi tutira. -
#35800 Ez annyira logikus ,hogy Celica aki nem ismeri fel az ne is jatszon a gameval!! -
Sonny Nashh #35799 streeter ezelőtt egy DJ-s honlapot vezettem nem portalt honlapot csak amikor rávettek hogy legyen rajta zene akkor törölte a tárhely
de kösz ez azéért jolesett vagyis a bíztatás! -
#35798 Ezeket nem én csinálom :)
Az tényleg Toyota Celica boccs. Amaz meg nem tom mert XI fórumán találtam és nem volt név mellé írva. -
#35797 lol. az egy chevrolet, de mind1. mellesleg ott figyel az orrán egy jól látható embléma:)))) -
#35796 EGyertelmuen az de nekem akkor is M5 kell +RH!!! -
#35795 biztos, hogy cselika, kilométerekről felismerem:) -
Vlala #35794 Az biztos, hogy N350? A hátulja nagyon Celicás... -
#35793 Ezek mar letolthetoek vagy betak? -
#35792 Pár új kép
Nissan 350
Nissan 300Zx
Ez meg nemtom. Valami Lincoln lehet.
-
#35791 Ez a MySQL-os oldalam 2 hete megy és én 2-3 nap alatt mindent feldobtam amit kellett. Jó nincs időd stb....
Ezelőtt is volt egy html-es oldalam és azon csak letöltések voltak. Én azért drukkolok, hogy sikerüljön, de ezen kívül valami mással próbálkoztál már??? A játék moddolása vagy valami hasonló. -
Sonny Nashh #35790 Nekem is vannak ötleteim amit megfogok valósítani és még egy ilyen fan site-on nem láttam csak ez nem olyan kevés idő azt is figyelembe kell venni hogy nem 8 órába dolgozok és mivel szinházba is játszok és próbák vannak elnézést kérek mindne látogatótol hogy 3 nap alatt nemtudtam egy profi portált építeni majd belehúzok -
Sonny Nashh #35789 Ombika tudod játszottam foci managgerrel nemkötött le játszottam sima mászkálóssal nem kötött le játszottam már hidd el 1000 féle gaméval eggyik se kötött le ez a stuff másfél éve van meg és mindig fentvan valahogy ez mindig leköt és asszemennyit megérdemel a játék.
Azt nemtudom hogy most egy indulo oldalt minek kell fikázni szentem streeter oldalát se fikázták amikor elindult és asse volt olyan régen.És én meg mosse mondok egy rosz szót sem és nemérzek gyűlöletet senki iránt ugyanis az építő kritikára nyitott vagyok de a fikázásra gyalázásra nem. -
#35788 De mar van nem is 1 oldal,nem ertelek miert kezdesz meg1be bele,raadasul mar 2 eves lassan game! :))))
DE azert csak tessek es hajra!! -
Sonny Nashh #35787 Basta annyit látok most hogy egy 3 napos munkát összehasnlítol egy több hetessel minden nap sulibol hazajövök szedem le a cuccokat teszem fel tesztelek csinálok saját screenshotokat rola utánna magyar telepítési útmutató zippelés és töltöm fel ennyi rengeteg cuccom van folyamatosan teszek fel és nemcsak letöltéseket hanem pld most raktam fel más screenshotokat hogyha pld egy idegen aki mondjuk krva joo 3d modeller az oldalra látogat tudja miröl van szo megteccen neki és csnálja az uj kocsika tpld vagha csak egy mezei user (már bocs azoktol akik magukraveszik) és nemismeri necsak azt lássa hogy nesze bazeg auto meg ittvan karburátor oszt kész.
De ha ennyire elitélitek ezt az ötletet holott én mind streeter mind alienwoods oldalát naponta látogatom és probálok pld streeter honlapján fórumozni nemfikázom inkább őt is inspirálom.
Ennyi és lehet nemsokat számít mert a szemetekben egy jöttment senki vagyok de leírtátok magatokat a szememben de nem mindenk remélem tudja kinek szól. -
#35786 Ajjajj szegenyke kapja most rendesen :) -
#35785 Most nem azért, de az e107 rohadtul unalmas, nézd meg streeter oldalát, ő legalább fel tudta dobni. Nem megbántani akarlak, de a te oldalad snassz, unalmas, és semmi új nincs benne. Ennyi a véleményem! -
#35784 Sonny hajra de minek meg 1 folos oldal?! :( :( :( -
#35783 Fórum..... Ezt nem mondanám. 150 letöltés van fent ebből a legtöbb autó. -
Sonny Nashh #35782 Ja amúgy nem a profiknak hanem a kezdő street legalosoknak csináltam vagyis legfőképpen nekik szól ezért hogy jot akarok meg nemkell leszoólni 3 napja megy és nem 3 hete majdha már olyan régen fogom csinálni akkor több időm lesz bene és jobb is lesz -
Sonny Nashh #35781 Na igen látom a mai netes társadalom nagyon segítőkész de mind1 amúgy oda let írva hogy még nincsen kész ugyebár nekem se ezz az egy dolgom van na mind1 de nemtom melyik odalrol lehet a letöltött zip-fájlokban magyar ismertetőt találni amúgy meg streeteré fórum basta-é és alienwods-é meg honlap ez meg PORTAL hajjajj -
#35780 khmm...
méég pár(ezer) év és kinövi magát weblappá... -
#35779 A LIVE! bármelyik Invictus játékodat frissíti, és nem csak javításokat, hanem add-on cuccokat, skin-eket, autókat, pályákat és még sokmindent tud telepíteni!
Megéri az Invictus LIVE!-ra kattintani!
Lol duma! :) :):): NEVETEK RAJTA NAGYON!!! -
#35778 LOL!! :P :) :D -
#35777 Jah meg a letölthető autók közül minden a főoldalra vezet vissza. -
#35776 Köhömm köhömmm. Ez nem az első Street Legal Fan site már megbocsáss. Fenz a bannerban lévő weblap is az meg az enyém is, Bastáé és ALIENwoods-é is és még sorolhatnám. -
Sonny Nashh #35775 Street Legal Racing Redline FAN PORTAL -
Sonny Nashh #35774 Hello készenvan magyarország elsó street legal portálja vagyis pontosabban fejlődik nézzetek be van minden letöltések infok segítség és minden nap bővül!!!
http://www.g-portal.hu/portal/streetlegalracing/