Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
98...99...100%!!!!!

Lejött! 😊

..::S::L::M::..

basta002
A faszom is kivan mára azzal a szar tár.hu-val!!!

basta002

basta002

basta002
Na, Streeter! Nem jó, az alap windowsos töltõ nem fejezi be, go!zilla 534 bytenak írja, és azonkívül azt írja, hogy a fájl sérült. Esetleg FTP?

basta002
Elkezdtem újra.

basta002
Letöltöttem tegnap a Pontiacot, de azt írta, hogy nincs teljesen letöltve. De csak a texturesbõl hiányzik, de mégis azt kapom, hogy missing mesh! Nem értem.

Sziasztok!

Nemcsak nekem tûnt fel az, hogy ha teljesen új karriert kezdek, akkor a használtautókínálat minden játék elején ugyanaz? egy 1.5-ös meg egy 1.8-as CRX, a gyengébbik Golf, meg az erõsebbik (ez utóbbinak mindíg hiányzik a bal hátsó gumija).

Nekem még annyit sem csinál azonnal hibát ír ki.
streeter
nekem elindul a game csinálok új carrert és ha venni akarok kocsit akkor kilép.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ez már jó lenne ha elindulna vele a game de hát nem akar pedig lefuttattam a post-install is.
20TYA
Bocsi! a feltöltéssel volt gond
kijavítottam - a link nem változott

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Letöltöttem de nem tudom kicsomagolni azt írja hibás
Mivel van tömörítve??
20TYA
Nem kell jelszó!TÖLTSÉTEK!!!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

20TYA
Streeter küld1/7 a jelszót!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
HÁta ha elindulna akkor írnék biztos. Csak valakai basszon már össze egy nocd-t az R6c-hez mert nem tok velejátszani hiába mountolom be a cd-t deamonba.

Amúgy FPS-t a fraps nevû programmal lehet mérni+lehet vele fotózni+videót felvenni.
Olyan van már ami hangot is vesz fel?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
kicsit off, de fontos !
irjatok a hibaitokat az r6c-vel kapcsolatban, mert nagyon sok mulik rajta, es utana valszeg jon a vegleges patch.
(biztos forrasbol 😉)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Játék közben hogy lehet megnézni hogy mennyi az fps?????
Már nekem is 2x van fenn a game a gépemen az egyiken csak gyári pach van 1.8ig a másikba meg egy csomó minden.Hát össze sem lehet hasonlítani a 2 sebességét a gyári megy mint atom a másik meg szaggat mint atom.kár hogy így belassúl pár jó cucc miatt.
streeter
hát 15 fps-el vettem fel és álatlába 30fpsvolt felvétel nélkül. Felvételkor 20körülire ment le.
Ezt az fps-t hogy lehetne még növelni???

malter
elég jo😊)látom forgalmat kikapcsoltad,gondolom ezért szalad ilyen jol.motor mikor nállam kiszakad akkor inkább alt f4,lusta vagyok másikat csinálni😉
streeter
Szóval a videó

streeter
Feltöltés alatt van 😄

Jaj! VALAKI CSINÁLNO NOCD CRACKET AZ R6C PATCHEZ!!!!!!!

És egy kérdés vagy javaslat morgonak: Az all in one patchbe nem lehetne eszközölni egy kis város módosítást?? Olyan hogy plusz utak valami új autópálya. Persze ha lehet.

malter
jöhet
streeter
jah nemsoká lesz videó a Prime-ról. 1.30 perc csak 27 mega az a baj.

streeter
Jónak kell lennie mert nekem szedi. De mégegyszer a link

Ez a jetta nagyon ütõsen néz ki az tuti.

malter
még képek rolla
malter
na ez nagyon jo lett
Tomo15
Én meg 480at a Duhenel.
basta002
Pont az elõbb mentem 410-et a Honda Civic-kel. Majd teszek képeket is, csak most sietek. Streeter! Kössz a rar-t, az oldaladon nekem 404.htm, majd nézz egy kicsit utána.

malter
nagyon élethü a gém,pl ha öszkerékkel rugatod+fékezel elkopnak a fékek😉viszont ha hátso kerékkel rugatod +fék akkor csak a hátulja kopik el igy utánna nagyon állat a füstöltetés mert az eleje fogja csak😊
streeter
Jah és kettesbe ha mék félgázzal és nyomok egy padlót+kormány be akkor 180fokba simán megfordul. Sõt még tovább is.

streeter
Most én is elkezdtem kûdeni a csúszkálásokat a városba. Kanyarba kilincsel elõre egy 1735LE-s prime-al

basta002
Még lehet a képen mit változtatni, de már jobb. Vagy nem?

basta002
A-ham! Köszke!

3Error
ja nem tartalmazza az omegat... az omega voltakeppen semmi csak egy par auto+par kiegeszito osszecsomagolva...
a r6c az igazi patch...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
jo(b)bulast ! 😊

basta002
Szar lett a kép. Majd holnap csinálok vele vmit!

basta002
JA! És még 1,aztán nem zavarok, mert hát én is álmos vagyok mostanában, úgyhogy megyek mindjárt aludni + beteg is vagyok. De holnap party van... NA! Emlegettetek vmi r6c-t. Ez tartalmazza az Omega patchet? Na, álmokat!!!!

basta002
Szóval meshes, és a címem: [email protected]

basta002
Nekem viszont lenne egy ON kérdésem. Van-e valakinek Pontiac GTO-ja. Ha van akkor küldje már el nekem mail-ben a mshes mappát, mert ott valami iszonyat szar az egészben. Semmi nincsen beállítva a cfg-kben. Nagynehezen találtam egyet, és abban is a vezetõ ülésen volt a motorháztetõ, a csomagtartó, a lámpák, a küszöbök...

basta002
Internet Explorer-ben Fájl --> Mentés másként...

bricsi01

bricsi01
teleport pro

malter
OFF html oldalt hogy tudok lementeni képekkel mindennel együtt?
basta002
Tudod, hogy nem vagyok grafikus!! Én nem értek a rajzoláshoz.

Ombika
Akkor inkabb varok veglegesre,aztan elkezdem ezzel hatha addigra mar lesznek addonok! 😄 😊

en igen, szerintem erdemes tesztelni, mert az utolso lehetosegek bug talalasara, hisz ha most nem talalunk, akkor rovidesen all-in-one patch, aztan vege a jatek fejlesztesenek...

Ombika
Ti felraktatok az uj patchet es elolrol kezdtetek?

teljesen ujra lettek irva a class file-ok, az egesz script rendszer. Igy allitolag jelentosen javult a sebesseg (szemely szerint nem tudom megitelni, mert epp most vettem uj gepet).
Viszont az eddigi osszes addont ujra kell irni...