Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
mentett autók közt sincs olyan, amit kitöröltél?

streeter
Ahogy látom a nivat is enyhénelkapkodták. Tükrök szarul vannak ajtók is gatyán nyílnak lámpák is szarul világítanak meg van spoiler hozzá ami az einvagen-é de ha belõtték volna azt is akkor az pont jó lenne.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
hm.. para van. én is ki akartam szedni pár autót, de így átgondolom még1x😊

streeter
Tán a HI8-as kamerát ráállítottad a monitorra?? 😄
Amúgy ez eddig is mûködött.

Az I6 methanol meg nemtom mibe van benne.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Video minoseg kemeny! 😄

Help meg mindig Methanol injectionst 6 hengereshoz hol talalom?

basta002
Tudtátok, hogy az Axisnak (Nissan 240) van fordulatszám- és sebességmérõje? Készítettem egy csodálatos minõségû videót!

..::S::L::M::..

basta002

basta002
Streeter! Kössz a mail-t!

basta002
Teljesn új career-t kezdtem...
Malternek pedig: 😊

12346
eladtad elõbb azokat az autókat, amiket kivettél? sztem úgy sanszosabb.

Ombika
Nekem miert nincs 6 hengerhez methanol melyik patchban van benne?

malter
persze hogy nincs,(full üres a vinyom este pakolok vissza mindent kb 60giga)de szal nem haragszok,merre is lax?
basta002
Jaj! MÉg valami. Malter! Én egyszer csináltam. MÉg Windows 98-hoz. De ugye nincs harag??

basta002
Nekem van egy régi Civicem, ha érdekel. De ahogy elnéztem elég gagyi. Legalábbis nekem nem tetszik egyik sem. Olyan elkapkodott semmilyen munka az ilyen. Szerintem.

basta002
Én próbálkoztam azzal, hogy kiveszek egy pár autót, de azonnal kilép a játékból.

12346
mellesleg lassan kéne a gaméba vmi direkt autó vásárlási lehetõség, mert így jópár autót soha az életben nem fogok tudni megvenni.

12346
winupdate. minden win install után ez az elsõ dolgom és egy darab üzi nincs.

STLRR
Nektek megy a Civic???Mert nekem nem!FElraktam meg1szer a gamet(2.1.9r5p)es vmi olyat ir ki hogy fatal error es nem tudja betolteni ezt meg ezt...

malter
nem jo az ad aware sem😞probáltam spyboot-al, ad aware-el,spy sweeper-el,nod norton nem talál semmit,virusleirás alapján ez blaster sasser vagy korgo féreg,letöltöttem az irtojukat semmit nem talált egyik sem ugyhogy valoszinü mérgemben leformázok mindent....csak ex találkozzak 1 olyan emberrel aki virusokat talál ki aszem most minden szo nélkül kitaposnám a belét
basta002
Tudod nekem még mindig dial-upom van, és azzal sok az a 1,53 Mb. Sõt! A lassabbak közé tertozik, DE INGYEN VAN!... (csak hát a telefon) 😞

basta002
Köszi. Én is végignyomtam a R.O.C-ot, mondjuk kicsit csaltam. Ha most elmesélném, akkor elég csúnyán nézne rám itt 1-2 ember... 😊

basta002
Ne tedd ezt velem! Nekem csak ez rpk kell!!!

streeter
Basta feltöltöttem a pontiacot a data-t meg rpk-t is.
GTO

streeter
Kicsit OFF
De valaki ajon valami reklámszûrõ progit, mert IE midnig behoz valami szar reklámot és ugye pláne hogy street leglozás közbe és akkor amikor 300-al mék a pályán és mondani se kell hogy mire visszalépek a kocsinak csá.
Most 2 óra alatt úgy fölbasztam magam, hogy mostmár muszály valamit szétvernem.

Ombika
Nah probalkoztam csak emer 2 vagy ha mind ketto volt akkor dragabbik ugyanugy 839 lo max 911 Nm ha turbonyomast leveszem!
Nekem Furball patch van fennt es omega patch!

Ombika
Nekem 6 hengereshez nincs methanol fuel railem!

streeter

streeter
Az a gond. Mert én a nocd elõtt indítottam el a post-install-t és úgy kilépett amikor kocsit akartam venni.

Anmúgy GT2-es. Mindenbõl GT2 vagy GT III cuccok ha mind2 van akkor a drágább+methanol fuel rail és az 16:00-ra állítva.

Ombika
En nem azt mondtam ,hogy nem hiszem de mind!

Milyen blokkbol csinaltad?

én is így csináltam.Talán post-install file-t hamarabb indítottam el mint a nocd-t tettem volna fel.Már nemtom.Ez talán gond lenne????
streeter
így rakd fel

2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
2.1.9R6c
2.1.9R6c Nocd crack
és legvégül futtad le a post-install file-t.
Nekem is így ment.

http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button ezzel probáld meg.
Akkó nekem miért nem mûködik.Csak a gyári pach-eket nyomtam fel meg azt a nocd-t ami ide volt linkelve és el sem indul azonnal hibát ír.Nálam semmi sem megy????A faxom..
streeter
Felraktam ar R6c patchet és mûködik a no cd-vel. Jó mert sokkal gyorsabb mert ugye üres a game. Csak gyári cucc és duplája az fps. Nem 25-30 hanem 40-50-60. Mostmár nekem is van egy tiszta meg egy agyom moddolt R5-ös gamem 😄

malter
help!valami rohadt féreg van a gépemen és nem tom kiirtani azt csinálja hogy állandoan 100%on megyí a proci,már 2x reinstall a windows de mindig bejön ujra valahonnan,nod32 virosirtom van de nem találja norton fogja a gépet mint állat,szal nem tom esetleg valakinek ötlet?outpost tüzfal is van fönt
streeter
Aki nem hiszi járjon utánna

Ombika
En Bairen 3.6 blokk+Emer GT2 cylinder head +turbo 847 lo 840 Nm a max ami nekem most kijott a Skylinebol!?
Jah Turbo nyomas 1.12 bar

Ombika
Marmint skylinera gondoltal az 1030 loeroval?

streeter
nekem turbóal 1030 körül jött ki
a Inline-6 Performance Pack patch meg nálam nem mûxik. Mert berakok mindenbõl GT2 vagy GT III cuccot plusz amibõl van abból UG racinget és azt írja hogy nincs elég nagy kompresszió. De az I4-nél is ez van.

Ombika
Turboval?

streeter
Ahoz kell a V8 Performance Pack. AMúgy meg ugyanúgy rakod össze mint a 904LE-st csak amibõl van abból UG racibget rakj ne pedig GTLE-t meg ne a 7.0-ás superchargert hanem a 750-t mert abba van a titok nyitja. Meg MC GT flywheel meg cluch kell.

basta002
Streeter! MÉg valami. Van egy 1735 HP-s Primeod nem akarod ideadni a motorleírást? Elõre is köszi.

basta002
706 HP

Ombika
Nissan Skylinebol hany lovat tudtatok kihozni?

basta002
HA-HA! Jól megy a Civic!!!

basta002
Töltsd már föl majd légyszi, mert így nem jó. Nem egyezik a két rpk + a mappa sem, mert ami nekem van az pogto_data, amit te küldtél az pgto_data, és a fájlok is máshogy vannak címezve.

Ombika
Jaja nem mai! 😊

streeter
Gondolom ezt már látta egy pár ember.

A nocd-rõl hallani valamit?Lesz új??
basta002
Kedves Streeter! Szeretnélek megkérni, hogy küldd el a pgto.rpk fájlt is. Köszi