Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krall
Húúú köszönöm de independence hubra nem took felmenni mindig kidob mer hogy tiltott fájlok stb. mondjuk Flash hub?

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever

malter
valamit nem tud olvasni vagy mi valszinüleg valamelyik addon veszett össze valamivel,na ez pontos magyarázat volt😊
malter
na rajta van independence hub Eizo ha kell
streeter
INCVITUS!!!
erre mit tudtok mondani???
---
!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 26964

Játszok és egyszer csak kilép a game. R5 patch van fent meg egy rakat addon. Már újra raktam a játékot meg minden de nemjó.

Többiektõl a kérdés: Nektek a Vipernél nem akad ki a játék csak mert ezt akkor csinálja ha azzel megyek

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
ha kell mindjárt megosztom csak telepitek pár perc
Ombika
Tudnatok helpelni v8-al kuszkodom !
Big-Shot Single Stage nitrous vagy VCN nitrous kozott a kulonbseg?

krall
DC++ ról? Hát már kerestem ott nagyon sokat de nem találom. Persze van találat csak nem Lan internetes emberkénél találja másfajtáról meg kicsit nehézkes a letöltés.

malter
nem nagyon tudok,de gondolom torentes ,szerintem szedd le dc++rol
malter
Lol tod miota vadásztam már a vipert?😊))szedem is mint a gép😉
krall
HAli!
Ezidáig szenvedtem a játék beszerzésével DE már sikerült letöltenem a redline teljes verzióját idõkorlátozva. Ezt fel lehet oldani valahogy?

krall

12346
karaj ez a viper. hangját ki is cseréltem, így mégjobb.

12346
itt van vmerre crash múvi is?😊

streeter
Na a fasz kivan. Végre megvan a Viper meg minden játszanék és minig kiakad az a szar game. Megyek a városba és egyszer csak kilép a játék semmi elõzetes nélkül és ezt a hibát írja az Error.txt-be : ---
!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 26964

Erre tud valaki valamit??

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Ájjjájájá Millio köszönet estig elleszek!!

streeter
Ide nézzetek el. Van pár finomság.

a differential lock rate magyarul differenciálzár-arány, ezzel állíthatod be, hogy a hajtottt (két t-vel) tengely két kereke között mennyi lehet a fordulatszám-különbség, mielõtt összezár a rendszer.
A guminyomást személy szerint úgy szoktam hagyni, nem próbáltam még állítgatni.

Ombika
Ti szoktatok azon allitgatni,marmint guminyomason?Defferential lock rate pontosan mit is jelent ,mert azzal meg sohasem szorakoztam a valtonal?

THX

De sirály, be tudtam szúrni egy képet! :-)

Na bumm:
Niva

A Mafiához valaki kitalálta, hogy ilyen a Niva, azóta mindenki így hívja.
Pedig ez asszem Forma névre hallgat...

A gumik nyomása inkább az irányíthatóságot befolyásolja.
Tényleg, lehet a játékban defektet kapni? Mondjuk felütéseset egy járdaszegélyen?
Viper :-)

streeter
Ezt vártammmmmm
Amint hazérek rakom be a játékba.

A furgon se lesz rossz.

Ombika
Nissan Sylvia letezik mar a gameban?

12346
ez se lesz rossz.

12346
csak megjelent a vájper is.

12346
a lethal mods oldalról csak nem akarják számûzni ezt a vizibringa hangot😞( legalább szép lenne.

streeter
Elkezdtem írogatni a nagy angol tudásommal az XI forumára is És most próbálom megtudakolni, hogy mikor lehet letölteni a vipert.

(A nagy angol tudásom: saját kútfõ+ szótárprogi 😄 )

Ombika
Jo kerdes de nekem raadasul csak 3200 ccm nem is 3600 azzal megtobb kijon ki is probalom majd!

v8-bol mennyit tudtatok kihozni?
Gumis kerdesemre valasz?

streeter
Jah és a disel-el gyengébnek kéne lennie nem?? Ez a természet rendje. Akkor itt mér erõsebb a diesel mint a methanolos????

streeter
Nekem 1176 LE 😄

Ombika
Dieseles dolgot leszedtem 1265 Le a Skyline alakul,mar csak v8 -bol kellene kihozni vmi 2000 le kornyeket!

Amugy ha a gumik nyomasan engedek az szamit vmit?

streeter
Én egy megoldást tudok a bajotokra.
Feltöltöm az én I6 cumómat csak nemtom nektek jó-e.
Annyiból, hogy más színe van a motornak, ilyen feketés a váltó is meg minden. Van más Head Cover I6 methanol + diesel fuelrail. Turbó + az I6 performance patch (vagy mi a rák)
Na de itt van 2 kép
Kép1
Kép2

Jobb késöbb mint soha
Ombika
Mert idaig ezt nemtudtam de most mar igen! 😊

Tudnal linket mondani?

12346
há mondjuk nem az eredetiek közül töröltem eddig.

De miért nem a Inline-6 Performance Pack v1.0 ot teszed fel ebben van diesel és ezzel erõsebb lesz az i6 os motor
Unique Headcover Textures ez nincs fenn??Ha nincs akkor ezt ne is tedd fel és nem lesz semmi gond.
Ombika
Nah akkor nem gyengen felreertettuk egymast epp ez az ,hogy nincs 6 hengereshez methanolom!!!!!

Ha ezt az i6 methanolt felteszed és ha most fenvan a Unique Headcover Textures (színes,tuning,feliratos) szelepfedél akkor azokat többet nem látod de ot vannak és fel is lehet tenni õket.Ha a gyári van fenn azzal nincs semmi gond.Remélem most érhetõ volt.
Ombika
Hm nem igazan ertettem!

Nekem a szined szelepdekni fedok megvannak tehat akkor most mit hogyan?

http://xi.dpx.nl/page.php?id=793 sajnos ide nemtom máskép belinkelni a címet.De ha neked fen vannak a szines szelepdekni fedõk akkor az összes i6os motoré eltûnik de ott vannak és rá lehet rakni a motorra csak nem látszanak.Van 1 másik is ami nem csinál ilyet de azt most nemtom melyik lehet az
Távirányítóm van kristályal de Fm 40.895Mhz a tõtõm meg csak 500mA tud.
Ombika
MAs vki i6 methanol?

basta002
Nekem hörghurutom, akár cserélhetünk is...

..::S::L::M::..

I-NoVa
Torokgyulladásom még van, az megfelel? Szerintem izének bármikor elmegy.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

basta002
OFF: Nincsen véletlenül valakinek 9,6 V-os, 750 mAh-s akkumlátortöltõje? Vagy esetleg egy távirányítója 40,680 Mhz-es kristállyal? Vagy egy távirányító kristály nélkül. Vagy egy kristály? Vagy valami izé...

basta002
Kérdés, hogy eredetiek közül?

streeter

12346
nem vágom. én most töröltem 2 autót, aztán mûxik.

basta002
#33466-ra mit mondasz?

12346: Nem igazán. Sõt! Most ahogy próbálkoztam a Pontiaccal, akkor sem lépett be a fõmenüig sem, bár kaptam a lent látható hibaüzit.

basta002
HP 735 fényképezõgép...