Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Em mar eloben mentem is mogotte Siofokon es beszeltem is a tulajjal ott!!!
Nem tudna nekem vki megkerdezni nem e keszul az uj 5-os bmw vagy ami regen volt befejeztek e?
Én nem azt mondtam hogy nem volt pagani zonda stb..... Tudom hogy volt hisz én is voltam sõt azt is hallottam és láttam amikor túráztatták vasárnap.
A játékba nincsen és az a kár. Lehet nem volt egyértelmû. Boccs
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
VAgy csak szimplan balfasz vagyok?!

Streeter irta Szegedi auti kiallitason sajnalja,hogy nem volt Pagani Zonda stb de volt!!!!De meg mennyire ,hogy volt! 😊
Wings Pack Addon for 2.1.9r5p or 2.1.9r6c
Rims Pack Addon 1 for 2.1.9r6c
Rims Pack Addon 2 for 2.1.9r6c
Mufflers Pack Addon for 2.1.9r6c
FNF Einvagen for 2.1.9r6c Install the Pack in first next install the Update
FNF Tyres for 2.1.9r6c
FNF i4 Ported Nitrous System for 2.1.9r6c
Ez mar mind pack az uj patchez?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mentsd le és rakd be a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\decals\textures\catalog\misc
mappába és utánna a katalógusba lesz a Misc részlegbe mint matrica.
narancs szín
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tok ideg vagyok vmi megoldas nem letezik?

Live your life like it\'s your last day...
Ha meg ez segit lila szinu es bal ajtaja fekete volt es meg beta volt!!!
Akkor nekiállok én is kiszedegetni.😄
Hát az Acura NSX egyszerûen csodaszép volt. Sárga volt a küszöbök karbonosak karbon légbeömlõ volt a motorháztetõn de a lámpája az más volt amint a gambe.
Akkor a Dodge Viper sima is elég fullos volt. Csak az nem cabrio hanem normál keménytetõs és az sokkal jobban néz ki. Volt még a Lamborghini is.
Valamint amit hiányolok az a Bugatti EB110, Pagani Zonda, Lotus Elise, Chevrolet Corvet.

A Levin változat se rossz, de Trueno(bukólámpás) menõbb.
Az egyik kedvenc autóm!
Lesz a NFSU2-ben és a SRS-ben is.
Minden nap látok egy piros levint amikor megyek suliba
http://slrpictures.uw.hu/1096568182.jpg
BLUE FLAMES --> RACE PRO
..::S::L::M::..
Nagyon regen volt 1 kep lila szinu uj 5-os BMW-rol azt vki befejezte vagy nemtudtok rola vmit?Nagyon kellene
79-ig vegigneztem de kepet mar nemtalaltam rola! 😞
THx

De lesz sok jó gép pl.: Corvette Hummer H2 Opel tigra tuning Micubisi Lancer evo II
..::S::L::M::..
Nemtom van-e valaki köztetek, aki még emlékszik rám, régebben sokat jártam ide, és volt is egy oldalam a Street Legal Picture Site. Csak úgy kb. háromnegyed évvel ezelõtt leálltam, mert ott volt a 8. félév, meg a felvételi, stb. Úgyhogy csak most jutott idõm arra, hogy elõvegyem a játékot, és ezen felbuzdulva, újra megcsináltam az oldalt, használjátok egészséggel, véleményezni itt is lehet!😊
Street Legal Picture Site

GMC Typhoon? Nyami...
Tegnap Valo Cityben volt egy kis dugó, valaki a feje tetején állt a keresztezõdésben. Furcsa, ilyet most klátok elõször úgy, hogy nem versenyeztem vele!
És megkérdeztem a kocsik convertálását kíváncsi lszek a válaszra. Fõleg ha megérki azt hogy mit kérdeztem 😄
THIS CAR IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy ezek a kocsik amiko most SL1-be csináltak elég fullosak. Lehet felteszem az SL1-et kipróbálni õket.