Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
ha a roc-ra gondolsz.ott nem lehet kilépni,és kieséses alapon megy,minden versenyzövel 3 futamot mész,ha 2x levered akkor nem kell 3ik,ha mind megvan akkor kapod a 400le ös "álomautot" (elenor)😊)
Ombika
Okksa igy mar ertem!

Em mar eloben mentem is mogotte Siofokon es beszeltem is a tulajjal ott!!!
Nem tudna nekem vki megkerdezni nem e keszul az uj 5-os bmw vagy ami regen volt befejeztek e?

streeter
Ez a nissan már 2 hónapja alakul. Ugyan ez a kép van a topicba már igen régóta.

Én nem azt mondtam hogy nem volt pagani zonda stb..... Tudom hogy volt hisz én is voltam sõt azt is hallottam és láttam amikor túráztatták vasárnap.
A játékba nincsen és az a kár. Lehet nem volt egyértelmû. Boccs

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Arra meg mindig nem kaptam valaszta,hol 3 * 1 kort kell menni verseny az mire jo,mert scak lovet vett le tolem de nem nyertem meg semmit se! 😞
VAgy csak szimplan balfasz vagyok?!

Ombika
Huuu de brutal!!

Streeter irta Szegedi auti kiallitason sajnalja,hogy nem volt Pagani Zonda stb de volt!!!!De meg mennyire ,hogy volt! 😊

Wings Pack Addon for 2.1.9r5p or 2.1.9r6c

Rims Pack Addon 1 for 2.1.9r6c

Rims Pack Addon 2 for 2.1.9r6c

Mufflers Pack Addon for 2.1.9r6c

FNF Einvagen for 2.1.9r6c Install the Pack in first next install the Update

FNF Tyres for 2.1.9r6c

FNF i4 Ported Nitrous System for 2.1.9r6c

Ez mar mind pack az uj patchez?

M@TriX
alakul:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mafiából ilyen egyszerû lenne konvizni autókat? Egy rakás autó azután jelent meg SL-hez, miután Mafiához már kijött. Az tök jó, akkor a kispolákomból is lesz valami... (Soros 2 hengeres léghûtésest majd tervezni kell hozzá :-)

malter
ezt nézze már meg valaki mert nállam nem indul el egyik sem elvileg r6c-hez wing pack fnf einvagen,gumik felnik stb de nem tölti
Ombika
Ebbe a RAcebe mentem ahova csak bizonyos ido elteltevel enged be, 2 -ot megnyertem /3-ik korre mar kiirta nem kelle teljesitenem/es visszamentem de semmit se kaptam ez miert van?Viszont 100 rongyomat lenyult!!

Ombika
Amugy ott azon a kepen egesz veglegesnek nezett mar ki!!!

streeter
Tessék.
Mentsd le és rakd be a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\decals\textures\catalog\misc
mappába és utánna a katalógusba lesz a Misc részlegbe mint matrica.

narancs szín

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ombika
85-ig vegig neztem de nemtalaltam tuti a linket toroltek nah az a bmw kellen,!!

Tok ideg vagyok vmi megoldas nem letezik?

Hali.Nem tud valaki ilyen színt csinálni a gaméhoz mint amilyen ez
streeter
Ez a BMW a tuti. 645CI

Ma láttam cabrioba élõbe és csodaszép

BMW 645Ci

streeter
Én tudom mire gondolsz de szerintem nem sok esélyed van arra hogy megtaláld. Én is visszanézegettem a képeket de a képek felének már nem létezik a linkje.

Köcce.😊

Live your life like it\'s your last day...

malter
ez müködik kiprobáltam
Ombika
Ki lehet valahogy menteni az osszes hozzaszolast hatha ugy ra tudok keresni?

Ha meg ez segit lila szinu es bal ajtaja fekete volt es meg beta volt!!!

malter
nekem r6 van fönt ahoz meg nincs még addon😞
Ombika
Ez nem uj 5-os bmw,ez ezer eves nem ez volt az!

SEnki se emlexik ra?

Ha meg van neked, akkor plíz privi, mert az XI-n szar a link.😞

Thx.😊
Akkor nekiállok én is kiszedegetni.😄

malter
skyline pack-ban van benne,sztem abbol szedik ki és teszegetik rá a többire
streeter
Ma a kiállításon láttam pár autót élõbe ami van a játékba is.
Hát az Acura NSX egyszerûen csodaszép volt. Sárga volt a küszöbök karbonosak karbon légbeömlõ volt a motorháztetõn de a lámpája az más volt amint a gambe.
Akkor a Dodge Viper sima is elég fullos volt. Csak az nem cabrio hanem normál keménytetõs és az sokkal jobban néz ki. Volt még a Lamborghini is.
Valamint amit hiányolok az a Bugatti EB110, Pagani Zonda, Lotus Elise, Chevrolet Corvet.

Ez a neon készlet honnan van?😮

streeter
hehehehehe

malter
gondolom erre gondolsz

http://img.photobucket.com/albums/v260/Nero_slk/Side.jpg[/inincs még készen vagy abbamaradt
Ombika
Nekem a gameban kellene az uj M5 teszt lattan,regebben vki rakott be kepet lila szinu volt 5 bmw nemtudtok rola vmit???????

20TYA
Hachi-Roku a király!
A Levin változat se rossz, de Trueno(bukólámpás) menõbb.
Az egyik kedvenc autóm!
Lesz a NFSU2-ben és a SRS-ben is.
Minden nap látok egy piros levint amikor megyek suliba
http://slrpictures.uw.hu/1096568182.jpg

BLUE FLAMES --> RACE PRO

basta002
Nekem van BMW M5-rõl videóm, 2 is. Az egyikben egy ilyen sugáhajtású gépet tesztelnek, sivatag + nagy por... A kamerás elmegy a gép mellett, az kinyitja az ernyõt. Megáll a kamerás is. Utána eltávolodik, és látszódik a kamerás kocsija, ami nem más mint...

..::S::L::M::..

Ombika
Korozes!

Nagyon regen volt 1 kep lila szinu uj 5-os BMW-rol azt vki befejezte vagy nemtudtok rola vmit?Nagyon kellene

79-ig vegigneztem de kepet mar nemtalaltam rola! 😞

THx

Attó hogy fölteszem az omega patch-et,még lehet betenni az okosságokat(Javítás,lámpák,body kitek,stb..)???
streeter
A hétvégén szegeden van a Luxus és sportautó kiállítás és holnap megyünk megnézni. Majd lesz kép videó elvileg. Ha meglesznek szólok 😊
De lesz sok jó gép pl.: Corvette Hummer H2 Opel tigra tuning Micubisi Lancer evo II

Ombika
M5 tesztet lattatok Tv2-on imadom o az uj felesegem es kopoltyuval lelegzik!!!

basta002
Én is itt vagyok mostmár, csak volt ez a békéscsabai Garaboncián Napok. Nem tudom hallott-e valaki róla közületek, aki Békés megyei az biztos. Bocs az OFF-ért

..::S::L::M::..

Hát ja!!
Mi ez a punnyadás?😊

Hali!
Nemtom van-e valaki köztetek, aki még emlékszik rám, régebben sokat jártam ide, és volt is egy oldalam a Street Legal Picture Site. Csak úgy kb. háromnegyed évvel ezelõtt leálltam, mert ott volt a 8. félév, meg a felvételi, stb. Úgyhogy csak most jutott idõm arra, hogy elõvegyem a játékot, és ezen felbuzdulva, újra megcsináltam az oldalt, használjátok egészséggel, véleményezni itt is lehet!😊
Street Legal Picture Site

Ombika
Nah ma odaig jutottam a sok baszkodas utan,hogy vegre 3 koros versenyt is mehettem meg soha nem voltam itt /mindig massal szorakoztam/,vegre egy kis uj a gameban szamomra! 😊

Ombika
Mennyi drift versenyt nyomtak azzal az AE86-al! 😊

12346
egyik nap figyeltem én is egy ilyet. F2-vel lestem, ahogy autókázok, lekoccoltam egy oszlopot vagy mit tom én mit, erre ahogy figyuzom, hogy gurulgat le róla, bevillan a képbe egy kisbusz, ahogy oldallal, nyitott mocitetõvel repül és õ is lekoccol egy oszlopot😊) ja és ez egy keresztezõdésben volt.

12346
azt látom, hogy beta. de így minek lett publikálva?

Hasonlít rá... de az kétajtós lépcsõs volt, ez meg kupé, szívesen látnám!
GMC Typhoon? Nyami...
Tegnap Valo Cityben volt egy kis dugó, valaki a feje tetején állt a keresztezõdésben. Furcsa, ilyet most klátok elõször úgy, hogy nem versenyeztem vele!

Ombika
Remelem hatso kereskes lesz!
Ez nem AE86?

streeter
Kicsit érdeklõdtem. Ez a kocsi halad már kész a kszni csak textúrázás van már.

És megkérdeztem a kocsik convertálását kíváncsi lszek a válaszra. Fõleg ha megérki azt hogy mit kérdeztem 😄

streeter
Ez még csak béte mellesleg. Mások is ezt kédezték és ez volt a válasz.
THIS CAR IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy ezek a kocsik amiko most SL1-be csináltak elég fullosak. Lehet felteszem az SL1-et kipróbálni õket.

12346
má nem azér, de enneg a G20nak így mi értelme? lebeg egy üres kaszni, azt kész.

12346
typhoonal? az érdekes..😊

Ombika
JAja de csak ha ruhes ribanc allapotban van csak akkor!!!