Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
i love this car
Ombika
Jah amugy most nezzetek Szombaton TOTALCART benne lesz M5!!!

Ombika
Mar linkeltem multkor de nem nezte meg seni se! :(

streeter
HÜLYE VAGYOK!!!!! Mindig kimarad valami
Remélem jó mert ha nem szétverek valamit :D:D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nem mehet mert szar a link mert elírtam. Bocsesz. Na ez már elvileg jó

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bodesz
Má megy

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

streeter
Itt elérhetõ lesz pár perc múlva. most van 19:41 és kb 19:45-re már meg lesz tuti a link

streeter
Én már megyek is vele

bodesz
:D ugyse fog sajna :(

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

malter
egy kis off total car bmw m5 teszt leirásbol 1 darab:)

Megyünk egy kört Bendzsivel, az operatõrrel az oldalamon. A nemjóját, azért rettenetesen erõs autó ez, akárhogy is nézzük. Szörnyû keményen kanyarodik. Na, nézzük azt az M-gombot. Ahogy benyomom és padlógázt adok, eszembe jut az ilyesmit rühellõ anyám. Ahogy gázfröccsel visszarúg a váltó 5 fokozatot, ki is mondom, és valószínûleg Bendzsi is ilyesmire gondolhatott, mert õ is kimondja. Azt mondjuk mindketten: anyám.

Hetesbõl (bizony, hétsebességes a váltó) kettesbe váltott vissza hetven körül, és letépte a fejünket, beverte az orrunkat a kamerával, felüvöltött, leégette a mintát a gumiról és megcélozta népünk bölcsõjét, a Szíriuszt. Egyetlen huncut gombnyomástól ronda, rühes állattá alakult, kényelmetlen, pokoli erõs, irgalmatlan sportautóvá.

12346
vmelyik forumon láttam, hogy vki a gmc-vel görcsöl már.

malter
szvsz azért csinálták az 1hez mert az élethübb,multhéten föltettem én is nosztalgiázni,és full jo még mindig,a remo is valahogy jobban mutat benne,a motor sérülés stb stb terén részletesebb azt nem tom a redline-ba miért irták át

persze a redline meg más téren részletesebb,de nálam az élethüség az elsödleges,elég bugyután néz ki az auto hogy fullra töröm és a kipufogon log a motor elörre
Ombika
Huhu az nagyon jo lenne majd ertesitsetek az fejlemenyekrol ha vki vallakozik ra! THX

streeter
Majd megérdeklõdöm nagy angol tudásommal hogy valaki nem akarja-e átkonvertálni a kocsikat.

Abból nem nehéz átkonvizni redlineba, valakinek csak eszébe jut...

12346
ez is készülget. de azé jobban örülnék vmi vényócnak.

12346
látom te is megtaláltad az oldalt:)

Ombika
Azta kurve de miert Legal 1-hez?!!!

Itt a link
Rim pack 1
Rim pack 2

Ombika Szerintem az, hogy a négykerékhajtásból mennyi nyomaték menjjem az eslõ, és mennyi a hátsó kerekekre... de nem biztos

A HeavyDuty nagy királyság, hogy a Smalldutyról ne is beszéljünk... láttam egy SD V12 editiont is a neppernél, de V8-as motort ír bele... brühühü...

A Rocco MK2-es (VW Scirocco) nálam mindenképp 10 pont!

Tudtok segíteni hogy honnan töltsem le a furious rim pack-ot?Kösz!
streeter
Hát mostszarom össze magam ezek láttán.
link

Ombika
Drive distribution az mi is a valtonal?

Ti a differentialt mennyire szoktatok rakni?

streeter
De ne BMP formátumot tölts már fel mert bagy a kép és egy örökkévalóság mire betölt.

12346
hm, ugyanúgy nem megy. 8, hogy milyen lökik meg egyebek vannak rajta?

12346
eh kösz. most láttam, hogy már megvan, csak nem tettem be

12346
legközelebb jpg-t kéne eröltetni...

Gyöngyszem!!!
12346
én is elviselnék vmi hasonló formát, de pl ettõl a modelltõl lehidalna a gém:))

streeter
Azt a geciiiiiii
1.8-as suzuki swift az óra majdnem fordul egy egészet. Megy vagy 240-et. Ezt meg kell
nézni.

streeter
Jelenleg nem üzemel jól az oldalam de fent van.
Itt megtalálod a javítást a fék javítás alatt van.

Egyszer kerülne egy ilyen szépen kocsi a játékba. Csak egyszer.

12346
jóvan, akkor nem csak én vagyok így:) 1-2 dolog még nem nagyon mûxik nála.

Miért nem tudom föltennia neonokat a skyline-ra???Ott van meg minden de nem megy föl!Elöre is kösz!
12346
elég durván alakulnak:
F40
Manta
Uno

Nem a játék volt szar, Windowst cseréltem. Azért kellett újramásolni a játékot, azt hittem, gyorsabb lesz, ha másolok, mintha telepítenem kellene.

streeter
Sokra mész azzal ha újrarakod és visszamásolsz mindent ami szar. Mindent újrakell rakni. natur game patchek aztán mindent szépen újra kocsikat body kitseket stb.... Ha visszamásolod a szar kimentett cuccokat akkor 1-et lépsz elõre meg 1-et hátra.

Dupla:
Nem tudom, errõl szúrt-e már be képet valaki (szórend v1.0)

Ez egy Toyota, nekem tetszik, az Xi-rõl van.

"Csókolom bácsik!
Újratelepítettem a gépemet, de elõtte kimentettem a StreetLegalomat. Újratelepítettem, visszamásoltam a fájlokat, de nem akar beindulni. Most újra kell tennem, és újrapatchelnem. Milyen sorrendben rakjam fel a patcheket?"
Nehogy válaszoljon valaki, de tényleg így jártam. Tombolt a gépemen az influenza, újratelepítettem, fájlok vissza, nem lett belõle 2.1.9r5. A patchek a registryben is mókolnak valamit?
Pedig ezt még ma meg kell oldanom, holnapra biztos megöl a kíváncsiság a G20-astól... Hogyhogy még senki nem csinált belõle A-Teames furgont?

malter
öszeakadtam már megint valamivel...ugy csinálnám az ix-n hogy a pecsek fönt lennének,de mikor kijön 1 uj akkor legyalulni mindent,és akkor ujrairnák öket,mármint az alkatrészeket nem lenne ez a kavalkád,vagy legalábbis ugy engedném föltölteni hogy a nevében szerepeljen milyen pecsel megy
Huuuamindeniiit... F40-es a SL-be?

M@TriX
nagyon pengén néz ki, én mondjuk a végleges patchet várom már, mert elbveszítettema fonalat a patchelgetésben meg arra most nincs idõm...

Úgyhogy végleges patchat akarok! :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

12346
remélem ezt a tendenciát folytatják autómegjelenéssel kapcsolatban:)

12346
vááá, megjelent ez is!
ez volt a kedvencem az SL-ben.

12346
ez a ford elég érdekesen szakad szét, de azér nem rossz.

12346
murciba nem tudnátok beleapplikálni a V10et? szvsz abba inkább passzolna, mint az nsx-be.

streeter
HEHEHEHEHE
Shadow

malter

pfuj..
ez viszont nagyon cool:
malter
nekem fönt sp2 de eddig nincs gond,rome total war-nál csinálja hogy néha kilép,mást nem vettem észre
streeter
A játékba max 540.9km/h a max. Többet nem lehet menni.

vki
Valószínüleg korlátozva van, mert a V8-as Golfot sem engedi tovább gyorsulni. 540-ig lazán pörög, de aztán megál a gyorsulás. Pedig 600-zal simán menne.

ACER Aspire 5738ZG