46059
.
  • basta002
    paused for unknown time
  • Ombika
    M5-tel projecttel mizu?
  • GTi Gaga
    eddig dölt volt a billenytüzetem, de kb 3 napja meghalt, és most ijen sima betüs, azt azért van ám :)))))))

• Morphin
    Hello mindenkinek!!!!
    Lenne egy kis problémám.A játékon belül (redline) tök jok a hangok meg minden de amint kimegyek az utcára a normális hangok mellett elkezd torzulni egy másik hang és igy szinte játszhatatlan...
    Már probáltam egy pár codec-packet de még mindig rossz....
    Vki ötlet????????
  • 12346
    aham ja:))) elég sűrűn:))
  • GTi Gaga
    :))))

Szerintem elütöttem a az a betüt :))))
  • 12346
    patcholás:DDD ezt se hallottam még:))
  • basta002
    az eredeti einvagen eltűnik, amúgy szívesen :)
  • GTi Gaga
    KÖCCE!
  • GTi Gaga
    Igazad volt!

lehet a patcholásal b*** el valamit! most zippel küldtem és minden süti! egyenlöre! pár autot is benyomtam már és azok isi jók!

ha felrakom az envagen cabrior sima wv nem is lesz majd? az ugy nem guzda ha az ellenfélnek is ojan van :)
  • basta002
    épp most alkotunk msn-en! de itt patch gond van :P
  • ALIENwoods
    valami JAVA hiba lesz...
  • ALIENwoods
    örülök...
  • basta002
    így van! ha kell, még segítek is :)
  • GTi Gaga
    MEGÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!

ezt kaptam ezzel a hiba üzivel ( error.tx ben ):

!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 29556
    !ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 29556!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 29295
    !ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 29556!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 29295!ConstantPool::ioRead: unknown CPN type: 114
    unload: Undefined GameType Destructor! 002900A7 (R)
    ---
    create: Undefined GameType Constructor! 002900A7 (R)
    ---
    create: Undefined GameType Constructor! 002900A7 (R)

Pedig nem csináltam semmit! felraktam a pacsokat ugy ahogy mondták! bemásoltam néhány r5 ös autot, azt egszerüen nem tudok játszani!

KITÉPEM HAJAM!
    ennyire Lama vagyok?
  • Sonny Nashh
    Na jolvan basta én tőled bocsánatot kérek hogy beszoltam van bennem annyi tartás hogy elismerem volt hogy hibáztam de azt sose vontam kétségbe hogy profi vagy ebben a témában.
    Én remélem szent a béke....
  • basta002
    megoldható, vegyél fel partnernak
  • basta002
    egyébként ezen indult ki az egész... hogy van aki hősiesen megvédi az amúgy tényleg lámákat... én csak azon húztam fel magam, hogy tényleg két hsz-sal alatta volt, hogy hogy kell feltenni a kuuuva patcheket, és képes megkérdezni mégegyszer. aztán sonny meg beszólt... én meg biztos, hogy nem hagyom magam... részemről télleg ennyi, mostmár leszarom, hogy ki mit mond...
    aki ismer az tudja, hogy mire vagyok képes, és hogy mit tudok... és még valami... nyilas vagyok!
  • GTi Gaga
    valakinek nincs egy enivagon.rar je4 streeter oldalára nem tudok bejelnetkezni!

msnen valaki megtudná oldani?

köcce
  • Sonny Nashh
    beniboy semmi baj csak én nem kérdezgettem a peccselésröl:)
  • Beniboy
    még 1 off bocsi!!!
    figy sonny én is lámaként kezdtem engem is mindíg lámáztak! Különben +ha 1 kicsit visszaolvasol láthatod h miket csináltam csak sajna mostanába nincs időm!! Csak tod az a zavaró ha valaki a peccsekről faggatózik ugy h kb 2 hozászólással előtte írták le volt már erre példa!! És ez az idegesítő! Én nem tom hogy kezdődött a dolog de azt tom h Basta nem bunkó legalábbis velem nállam Ő volt az 1etlen aki segített!!
    még 1 szer elnézést az offért
  • GTi Gaga
    Sreeter :

Egyedi azonosító nem felismerhető (valószínűleg hibás cookie).
    Kattints ide a cookie megsemmisítéséhez. - ez mit jelent? kitöröltem a cookikat, és nyomtam az idere is, de nem tudok bejelentkezni hozzá d :(
  • streeter
    Én a másodikat szeretném egyszer elérni :D
  • ALIENwoods
    csak röviden,

Streeter, Basta, jómagam szerintem igen vezetű jellemek vagyunk a hun SL közösségbe, vagy mibe. Ugyanakkor mindenki laámaa ként kezdte...
    Főleg mikor sima SLben a Ninjába se bírtam normálisan berakni 1 nitrót...

Nem hinném hogy jelentős külömbség lenne laámaa és pro között SLbe
    pronak erénye ha tanítja a laámaa-t -> türelmes
    laámaa erénye ha kevés hülyeséget kérdez, s próbálja megoldani magátol a dolgokat, s nem spammelei tele kérdésekkel a prot. Annak elég idegesítő elmondani újra-s-újra ugyanazokat a dolgokat...

össze-visza leugatni a másikakat meg nincs értelme.

--------##

2 fajta SL modder létezik.

1-ik a scripter => az ó munkája jóval nehezebb, sokkal több a gond s, igen kell figyelni, észbe tartani a dolgokat, hogy mikor mi és hol nomeg hogy mért. nincsenek annyira látványos észrevehető sikerei de tudását mégis sokan elismerik.

2-ik a 3D/texturás-s => ő az aki a vizuális dolgokra épít. ugyel a megjelenésre, fontos neki a külcsíny, a kreatívitás és az igényesség. munkájáb a fantázia dússág a lényeges, hogy olyan ötleteket valósítson meg amiket még senki. rövid idővel képes egyszerű mégis nagyon jól mutató dolgokat készíteni, amivel hosszú idő után hírnevet ér el
  • GTi Gaga
    Egyetértek! Részemröl ennyi!

vissza vonulok a játékhoz :))))
  • Ombika
    Uristen elfajultak a dolgok!!!

http://www.see-info.at/webcams/velden4.htm
  • ALIENwoods
    fogjátok vissza magatokat, vallás háborút nem akartok indítani??
  • ALIENwoods
    héééééééééééééé
  • Sonny Nashh
    gaga haggyad mert ha velem abbahadja veled elkezdi nézd el neki én abbahagytam
  • GTi Gaga
    Most ettöl jobb let a leki világodnak?

Hagyjátok már abba, és foglalkozz azzal amihez értesz, ne a másikat baszogasd!

Csinálj nekünk jó autokat, fejleszd a gamet! az megy neked!

De mások Lamazása nem valami INTELIGENS viselkedásre utal! VAZZE!
  • Sonny Nashh
    hmm... mosse én folytatom .....kajak rámvan kattanva
  • VinylToy #36102
    látom nem történt veled komolyabb baj, még mindig a régi vagy :D
  • Gyiik
    basta, kussoljál már be, legyen eszed, és ne folytasd ezt a rohadtul értelmes vitát. ilyen balfaszságon vitáztok, afrikában meg éheznek. NA!
    :D
  • basta002
    láma
  • Vlala #36099
    szép időnk van.
    SLR forever, a LethalModz már sosem ébred fel?
  • Sonny Nashh
    Teljesn igazad van épp csak a jogtalan leugatásokra huztam fel az orrom de ahogy írtam én betudom ismerni ha hibázok és elismerem nekem nagy bajom hogy nemtudom azt mondani hogy okosabb maradok és amellett csendben de ez amint látom másnek nemsikerül én megigérem a többi normális forumozót hogy idegesíti én tőlük kérek elnézést és ezt a témát lezártam.
  • malter
    találtam 1 bugot 2.2.1nél vettem 1 duhen racing 2.0 CDVC-t amin bloosom 9.5x19et+0 ás felni volt 255/25 R19 eys gumikkal,ha elkopik a gumi és veszek rá másikat nem rakja föl mert azt irja too wide
  • Gyiik
    ÉZ MEG AZ ÉN MECSBOKSZOM, VAZE, ÉS ADD VISSZA A KISLAPÁTOMAT...tiszta óvoda, gondolkozzatok már

szevasz Vinyl:)
  • GTi Gaga
    Na Vazze ez a topic is eljuttot idáig... elsem hiszem!
    Ez tipikusan ojan hsz lesz amit magamban kellet volna tartani!
    de felteszem a kérdést:

Srácok, EZT MUSZÁLY VOLT?

Nem bántani akarlak bennetek, de ezzel hihetetlenül beégettétek magatokat!
    Mind a ketten tettetek le valamit, hogy mit, mikor és mennyire volt az lényges, azon most nincs hangsuly...

Vazze emberek vagyunk, sok butaságot és haszontalan dolgot hordunk össze, de ezeket a fölösleges kakaskodásokat! HIHETETLEN! Felkéne már nöni! Ezért Tart itt ez az ország ( már elnézést a kihefejézésrt), mert egy valamihez k**** ért, másra a szart dobálni! Amit itt lerendeztetek, hallod... HIHETETLEN!

Ne hari Bandyboy, ( tudom, nem egy hsz fogok töled kapni, hogy hasónló jókat kivánsz nekem mint Sonnynak ) de a te hsz aztán nagyon kellet! vissza olvastál pár csipös sort, azt rögtön belenyögtél valami okosat azt jól leugattad a másikat! Arra kurva büszke lehetcc, hogy neked csak a modellezés, fájlátirás a menö, meg hogy kocka fejed legyen a sok computerezéstöl, de miért kell a másikat azért cseszegetni, mert van valami normális, társasági hobbyja is! Basta ez rád is vonatkozik! azért mert valaki nem MONITOR ARCU, már nem is ember! ( és bocsánat a kifejezésért - de computer nem a VILÁG VAZZE!!! )

Lehet engem is lehurogni, meg ijenek, jöhetnek a beszolások, meg minden, hidd el élvezni fogom! jót nevetek rajta, azt halihó! jobb lesz töle? olcsobb lesz a kenyér? Ha neked ez jó, és igy tudod magad kiélni...
  • Sonny Nashh
    ehh nemtudom merre lax de az oktatásban problémák vannak mert nemfogod fel mit írok mindegy ezért nem megvetlek hanem sajnállak mert a két füled közt csak nézed mit írok de ahogy látom nem érted de várj nemnézlek lámának ahogy tezoktál mindenkit elmagyarázom háta jobb lesz
    Szal nem mindenkit raknak segbe csak az ilyen nagyképü taho köcsögöket mint te beniboy nagyon képben van amikor egy szoval nemírtam hogy segítsetek nekem főleg te másfél éve nyomom igen féléve van netem de ehez neked meg semmi közöd.
    Csak a szakmunkásak ilyen tahoak mint te nagytöbségbe hogy ülnek fent mint valami lovon és aki nemüti meg az ő szintjüket vagy nem nyalja a talpukat az mind láma.
    Felvettek az invictusba pff neki ezt meg nem kérdeztem.
    És nekem nem pofám van mertha beszolok valakinek és nincs igazam akkor a számmal kérek elnézést és erre te nemvagy képes.
    ÖNGOLT RÚGTÁL VAHUR