46059
.
-
#36173 2. ::/\::javítás::/\::
Jó a textúrája, de azért annyira mégsem :P -
#36172 BMW elvileg kesz van csak gameban nem akar meglejenni ha joltom!! :( -
#36171 1. GTA-ból van.
2. Jó a textúrája.
3. Én mindig kértem segítséget, ha elakadtam, volt amikor kaptam, volt amikor nem. Streeter meg nem kért, én asszem 3szor ajánlottam fel, hogy segítek, de nem mondott semmit. Majd meglátjuk mi lesz belőle, mert ez most egy elég jó modell. Amúgy hozzátenném, hogy sok kész kocsi van, mint pl. a Porsche, a Lada, én egy Honda Civicet konvertáltam. Csak ezeket nem adta ki senki. -
#36170 nem azért, hogy fikázzak, mert ugyan mind jó és szép, de annyi mindent kezdtetek már el, és mind befejezetlenül áll (bmw, mazda, porsche, meg még mittudomén, micsoda...)... nem lenne jobb, ha a volvo helyett összefognátok, és összedobnátok egy teljes, full kész, befejezett szekeret? -
#36169 hy!
nem tudja valaki hogy honnan szerezhetek ZModeler v2.0.3 hoz serialt???
-
#36168 Melyik addonhoz van a legtobb verda +alkatresz? -
#36167 hm. ha gta, és műxik majd, akkor lehet egy kérésem? -
#36166 Ez GTA-s ugye???
Nézd meg hogy jó-e a texturája mert én azzal szoptam már hogy bent volt a kocsi és nem tudtam kiszedni a belső textúráját. -
#36165 bazze... a radeon 9600 nem bírja a 3ds maxot. beszarás... marad a jó öreg HEIDI! LoL -
#36164 Kulfoldi forumok is lehaltak? -
#36163 na, zsír! végre egy autó. volvot úgyis ritkán látni gamékban. -
#36162 Végre elindult a projekt, bár nem zökkenőmentes, és az a szar uw sem enged be, hogy frissítsem az oldalamat.
-
#36161 Amugy en megcsinalnam csak hol merre kezdjek hozza es nehez melo lenne? -
#36160 Az M5-ös az most pihizik jócskán. Ha lesz egyszer annyi lélekerőm meg kedvem megcsinálom 2.2.1-es patchez. -
#36159 Kereskedesbe par nap mulva elvileg bennt van az uj autoknal !!
Basta: kozben nekem is meglett! :)
Mikor mennek ki illetekesek a progi irokhoz es M5-ot mikor varazsoljak be? :) -
alien87 #36158 Hogy tudom azt meg csinálni hogy ha berakok egy uj autot hogy azt minnél hamarabb beadja vagy járkáljak a kereskedések között?
-
#36157 http://xi.dpx.nl/ -
#36156 -
alien87 #36155 JackAss5????? -
#36154 CSak nem carstyling?
Na ki vagyok szerinted? -
alien87 #36153 hali én még uj vagyok itt de a játékhoz már kicsit értek igaz saját cucot még nem csináltam!!
Itt az msn címem várok mindenkit
[email protected] -
#36152 Mi is az Xi cime? -
#36151 hát látod... ez egy ilyen időszak. sajnos. nekem meg végre van erősítőm, meg új hangfalaim. nagyon komolyan küldi :D bocs az offért :P -
#36150 Mindeki abbahagyta? -
#36149 Nah vetttem vegre graf kartyat fel ev utan ismet csapatok vele csak azt sajnalom,hogy nincs meg M5!! :(:(:(:( -
#36148 kellemes hétvégét mindenkinek! -
#36147 grat :D -
#36146 k-lite egy jó pack, tapasztalataim szerint az eddigi legjobb -
#36145 Xp-m van meg asszem vmi SB!Live-os hangkari de ezekkel nem lehet baj mert régen is fennt volt a gamma...
A másik hogy felraktam most egy K-lite Mega codec pack-ot és úgytűnik jo a hang de még tesztelem... -
#36144 kellemetlen... akkor nem tok segíteni... ahogy nézem a configodat, nem lehet gáz... milyen hangkártyád van? meg milyen oprendszer van fent most? milyen codec? -
#36143 bakker ezt teljesen nem értem...
már ujraraktam minent a hangot a játékot patchel 1üt de még mindig sz*r a hang
először megy rendesen ahogy kijövök a gariból de aztán elkezd búgni jobbra balra és ilyen torzulásos sz*rba megy át....
ilyen régen volt nálam a Colin 4-el de ott egy codec pack segített... -
#36142 a hernyó már nem elég?:PP -
Sonny Nashh #36141 Haja kéne valami uj cucc vagy valami..... -
#36140 ezt utálom... ha én írok, akkor pang az egész topic, ha meg nem írok napokig, akkor annyi üzenet van, hogy nem győzöm olvasni -
#36139 Nem vágom, hogy mi is kell, de a 2.2.1et invictus live-val lehet leszedni, ha cd-vel játszol, ha nem, akkor streetertől kérdezd, ő tudja, hogy hol van, és van hozzá nocd crack is. többet én ebben nem tok segíteni. -
#36138 Szóval. Nekem pl. olyan van, hogy semelyik autós játékban nem hallatszódik a motorhang. Oda kell egy reinstall, és kész is. Újra felteszed a hangkártyád driverét, és szerintem fasza lesz. Holnap én is újrateszek mindent, akkor majd elmondom, hogy sikerült-e megoldani. -
#36137 Valaki????
#36130 -
Attiska #36136 Rosszul írtam, a 2.2.1 hivatalos, és a 2.1.9R5 kellene. -
Attiska #36135 Sziasztok!
Lejjebb be voltak linkelve a szükséges patch-ek, de sajnos már nem működnek. Kellene nekem a 2.1.9, 2.2.1. A korábbiak és az R6C megvan. Tudnárok segíteni? -
#36134 viszont én a jövőhéten nekifogok egy fiat puntonak... vagy van valakinek valami jó ötlete/modellje, amit meg lehetne csinálni?? aztán, vagy közben folytatom/újrakezdem a neon "projectet" :)