Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beniboy
Légysz ha valaki tudja árulja el hogyan lehet hangcuccot a kocsiba szerelni!
streeter
Azt nem tudja valaki hogy hogy lehet azt beállítani hogy a kaszni festhetõ legyen meg egy kicsit mattabb?? Mert most ilyeniszonyat fehér meg csillog fénylik meg minden.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

takraj
Amúgy hogyhogy nekem nem így néz ki a játék? van már 2. rész???? Vagy mi? Nekem valami nagyon idétlen kék menü jön be....... :( Sorry az idétlen kérdés(ek)ért.... :)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

streeter
Jelenlegi állás: A kaszni még full egybe van még ezután fogom lebontani elemekre.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Nézd! Bugos az nfsu2

..::S::L::M::..

basta002
Majd alkotunk valamit. Én a Ford Galaxy textúrázásában tudnék igazán segíteni. (mer nékünk olyan van)

streeter
Az jó ha textúrázásba tudasz segíteni mert nekem arról elképteléem sincs hogy hogy kell.Belsõtér terén tudok képet szolgáltatni vagy videót akármilyen apró részletrõl csak ki kell mennem a garázsba

streeter
Oké Én benne vagyok. De akkor úgy kéne hogy a baiern alapjaira. Annyiból hogy ott ugye van a cabrio és annak a helyére lenne a kombi merci a sima meg racing baiern helyéremeg a sima lépcsõshátû E merci. Csak ezt még találni kéne valahol.

12346
fordítva

12346
jah az ix-n..:)

12346
öcsém ez a racing beat gyerek nagy tirpák tud lenni... most (is) olvasgatom a hozzászólásait, aztán kb minden készülõ vagy tervbe vett gépet lefikáz, csak mer nem vmi 14 éveseknek való japán hányadék.

basta002
Most nézem csak, egyém a legelsõ üzi 24-én. Hurrá...

basta002
Csinálunk egy teljesen új autót.

basta002
Nem muszáj a helyére raknod. Ha megcsinálod az scx-eket + a textúrát, akor én vállalom a cfg-t, class-t + az rpk-t

streeter
Háááát.... Attól függg. Teljesen újat akarsz kezdeni vagy egy meglévõt megcsinálni a játkba. Én most a mercit egy meglévõ GTA VC-be készített kocsiból csinálom. Ez az egyszerûbb. De mafiából is lehet konvertálni. Amit a mafiába csinálnak az elég korrekt és jól meg vannak csinálva.

streeter
Igen! És köszönöm is a segítséget!!!!

ALIENwoods
maxban a Scaling 10.000

ALIENwoods
szerény segítségemmel :)

streeter
Egy kombi E320-as kereklámpás mercihez mit szólnátok???Mondjuk egyEnula hejére. Most ezen ügyködök. Egész jó ez a 3D MAX

streeter
Kezdeti próbálkozások 3D MAX-ba :) Elõször kicsi volt most meg elmértem a dolgot.

12346
mé nem kaptok le full maxot?

basta002
Én nem tudok, nekem csak négyem van, az is 30 napos. Az autóval kapcsolatban pedig: sokat javítottam rajta, pl.: kanyarodás, kerekek. Ez eredetileg 2.1.6-hoz volt sokminden változott azóta, ezek is javításra kerültek. Most még csak RS-hez és csak a 3-as számú partokhoz van. Be kell fejezni a többihez + még az class fájlokat is át kell írni. Egyszer már azt is megpróbáltam, de kiakadt a gém. Ma már nem lesz meg, mert 4-tõl dolgozok, 11-re érek haza. Esetleg holnap estefele, mert holnap is tanulok, mint a gõzgép.

streeter
Valaki küldjönmár nekem egy 3DMAX 5 crack-et mert nem indul el mert lejárt a 30 nap [email protected]

valszeg énvagyok a hülye(söt biztos), de nekem mért nincs guminyom a SL Redlineban? pedig minden grafika maxra van húzva
Beniboy
Streeter légyszi rakd fel a Dodgeot!
basta002
Ez az, amihez én nem értek...

streeter
Gondolom R5-höz csináltad (mivel r6c hez nincs sunset :D) Töltsd fel ami eddig kész van nézek hozzá én is pár dolgot. Hátha találok valami okosat. Az a baj hogy ha egyedit akarsz akkor a 3DMAX-hoz kell nyúlni.

basta002
Még valami kellene bele. Túl általános. Ilyet manapság szinte bárki tud csinálni. Egyébként még tökéletesíteni kell, még nincs meg a stock + 2 bumber + sideskirt. Amúgy úgy magunk közt szólva még mindig jobb a Street Legal RR fizika terén ,mint az NFSU2. Letöltöttem, kb. 100 MB videót, és még mindig nem törik. Hiába ígérgették, mégsem. Csináltak sok okosat, de még lehetbne jobb is. Bocs az OFFért.

streeter
Kész??????? Töltsd fel akkor hozzám.

basta002

basta002
Szerintem kérd meg szépen Streetert, hogy tegye föl az oldalára, aztán majd meglátjuk...

Beniboy
Jó de külön külön jutott eszembe!
De nekem kéne a Dodge mond má meg honnan tudom leszedni!
M@TriX
FlashFXP-vel sikerült bejutnom, szedem is le az egész Cars könyvtárat :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
jéé, DAp-al tényleg müxik... kár, hogy dugig van :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

streeter
TotalCommanderrel én se tudok felcsatlakozni de így hogy megadták a linket így jó volt.

Beniboy ez nem chat hogy 2 percenként írogatni kell. Ez FÓRUM!!!

M@TriX
1nekem a vally ftp sosem szokott menni :)

Hali
Én egy kicsit lemaradtam de látom már az R6c-hez is vannak addonok.És milyen stabil vele a játék nem lassúl le tõle fagyás ilyesmi??
Ombika
Lenne 1 nagy kerdesem ha en bele akarnek vagni 1 uj 5-os BMW keszitesebe ,mert beleuntam a varakozasba es sok idiota autoba nagyon nehez dologba vagtam a fejszet elmeleti szinten?

Beniboy
Kocsikat meg a cuccokat
Beniboy
Ja még egy kérdés hogy lehet hangcuccot beszerelni a verdába?????????
Beniboy
Be rakam akoscikat succokat most nem indul a játék ilyenkor mi van?
Beniboy
Hol lehet leszedni a Dodge Vipert?
Beniboy
Mi ez az "R6c"?
streeter
FnF Einvagen cabrio R6c-hez. KIRÁLY!!!!!

Letöltés a képre kattintva.

basta002
Ja, még valami: A Sunset-hez nem tudtam megcsinálni a neoncsövet, sehogy sem engedi, mindig hibát ír, megpróbáltam berakni mindenhova, a perts.rpk ígéretesnek tûnt, aztán mégsem. Szóval megcsinálom úgy, mint ahogy az Axishoz csináltam:

basta002
Nem olyan nehéz, legalábbis bizonyos részei. CFG + RPK fájlok átírása. Festés az tök gyenge, csak azért van, hogy érdekesebbé tegye. Nézd meg a honlapomat (www.tar.hu/basta002/) A Street Legal részben -> My Rewrited scripts -> ott van egy- két hasznos tipp...

streeter
A legtöbbe ott a read me vagy olvasdel!!! txt dokumentum. Olvasd el! Hasznos!

Beniboy
Streeter Hogyan kell berakni a játékba a cuccokat amiket töled töltöttem le?
Beniboy
Ha valaki megmondaná hogy honnan lehet letölteni a Dodge Vipert meg egyéb cuccokat meg hogyan kell több NOS palackot tenni annak Hálás lennék!!!!!!!!
Beniboy
Hogyan csináltál ilyen autÓt??