46059
.
-
#36253 néha ha van valami uj cucc azt kiprobálom:) -
#36252 TE vereted meg a gameval? -
#36251 az a gond hogy a letöltéseknél sokszor nem adják meg melyik verzioval jo,streeter honlapján külön vannak aki nem tul jártas a dologban onnan szedje sztem -
#36250 valoszinüleg nem a megfelelö verzio számu autot raktad be azért akad ki a game,elég sok pach lett kiadva a gamehoz,és sok idönként ezért minden verziohoz csináltak valamit közben ami nem megy a többivel -
#36249 Hogyan lehet ebbe a gamebe
kocsikat tuszkolni?
Csinálom azt amit a read me mond
és az intro után KIVÁG!!!
Ati kártyám van. -
#36248 Bassza meg nem igaz feltennem vhova ha mondtok tarhelyet,mert az enyem 5 mb csak!! :(((( -
#36247 Hi all
Azt szeretném megkérdezni mit ér
ha mondjuk a piros,kék klubbokba
tartozom?
Van ennek vmi kedvezménye? -
#36246 Ha nem ere...ti a játékod az se gáz a livnál... -
#36245 helo
ezeket linkelted be de nem tudom letölteni!
SLR:R 2.2.1 patch
SLR:R 2.2.2 patch Nocd Crack
-
#36244 az új patchokat hol lehet simán letölteni?
az incvitus live! sajna nem jó nekem! -
#36243 közbejött egy bétateszt, ezért kicsit szünetel basta Volvója, de lehet hogy hamarabb kész lesz
:) -
#36242 ja még valami. a volvoval most leálltam... de ne keseredjen el senki, hamarabb készen lesz, mint gondoljátok. van itt egy kis meglepi... -
#36241 az enyém se legláis, és mégis minden rendben van vele... akkor lehet gáz, ha nem hivatalos patch van a game-ben. akkor lehet, hogy az nem tetszene neki -
#36240 Nem legális!!
van netem :) -
#36239 neted van?
legális a gémed? -
#36238 hellóka!
tudna nekem segíteni valaki az invictus liveval kapcsolatban??
az csak a második részhez jó?
mert nekem az a gondom hogy elindítom a programot bejön egy ablak nyomok next-et utána kidob egy üzit aztán nem csinál semmit (látszólag) milehet a gond?? -
#36237 csak ne hencegnél ezekkel a dolgokkal ennyire, hangcucc, konfig leírás (ezektől vagyok ki a legjobban, kinek mi köze ahhoz, milyen gépe van a másiknak? Ha érdekli, majd megkérdezi. Ezért ekkora a gyűlölet Mo-n).
A másik, amitől kivagyok, az a fentiekből fakadó nagyképűség, ami sűrűn párosul a "nemtudommire" effektussal
Ja, képzeld, van ilyen jó hangcuccom, ja, sőt, képzeld, megkockáztatom, hogy már most, mélynyomó nélkül is igényesebb, és klasszisokkal jobban szól ennél, legalábbis a látvány alapján, de sztem a hallvány se cáfolná meg a véleményemet...
nem baj, fiatal vagy, új, majd kinövöd -
#36236 Rogohetsz en hozzam varatlanul 3 eve jottek es hadd ne mondjam mi lett a vege!!! -
#36235 Miért eljön értem a pc-rendőrség?Mert ha igen akkor rohadt nagyot röhögök! -
#36234 ennyi "eredeti"cd-vel a háttérben én leveném a képet -
#36233 Nem így néz ki... de viszont ugyanolyan Genius fülesem van itthonra mint neked. -
#36232 nekem per pill nincs, mer költözés meg ilyenek, de olyat nem nagyon ismerek akinek ne lenne minimum ilyenje. -
#36231 Jah........ -
#36230 basta djskedik szal nem hiszem hogy ugyanaz a kategori:)) -
#36229 Miért van ilyen neked?És ráadásül én meg a fater csináltuk meg.Én fizettem ki a hangszórót meg a ládát , ja meg még meg kellett építeni... -
#36228 mit kéne különlegeset látnunk? -
#36227 Ha megnézed galériám , akkor talán kiderül, hogy kinek basz oda hangcucc :) -
#36226 Küldj egy képet a hangcuccodról! :) -
#36225 Uriten!!! -
#36224 baz, míg idetévedtél és leírtad, akár meg is nézhetted volna az oldalukat, vagy fölhívhattad volna őket, sőt esetleg el is mehettél volna személyesen megkérdezni. -
rbence #36223 Tudom hogy ez nem ide illik de nem találtam megfelelő topicot szal az a legegyszerűbb ha itt kérdezem meg, nem tudja valaki hogy lehet e még pannon gsm-neél Sony Ericsson K500i-t kapni? -
#36222 MSN-n találkozhatunk ma, de én csak elméleti dolgokat mondok el!,,, -
#36221 basszus... midenki azt hiszi, hogy ennyire hülye vagyok? mire azt ideírtam, már rég leszedtem :P -
#36220 Invictus oldalarol leszeded a live online frissito patchet es az megoldja neked! -
makosteszta #36219 Basta: De jo lett volna ha visszaolvasol 4-5 hozzaszolasnyit :/ (#36187) -
#36218 hoppá. zsír ez az oldal. jópár dologról lemaradtam. -
rbence #36217 valaki lenne oly kedves hogy leírja hogyan kell belekezdeni egy autócsinálásba? ha valaki L mondaná akkor írjon az e-mail címemre:[email protected] vagy msn-en en is mondhatja [email protected] nagyon fontos lenne -
rbence #36216 Most reinstall az egész jának hogy mennyen a live??? -
#36215 INVICTUS LIVE -
#36214 Hát mondjuk egy patchelés sem ártana :P