46059
.
  • malter
    néha ha van valami uj cucc azt kiprobálom:)
  • Ombika
    TE vereted meg a gameval?
  • malter
    az a gond hogy a letöltéseknél sokszor nem adják meg melyik verzioval jo,streeter honlapján külön vannak aki nem tul jártas a dologban onnan szedje sztem
  • malter
    valoszinüleg nem a megfelelö verzio számu autot raktad be azért akad ki a game,elég sok pach lett kiadva a gamehoz,és sok idönként ezért minden verziohoz csináltak valamit közben ami nem megy a többivel
  • Prézli
    Hogyan lehet ebbe a gamebe
    kocsikat tuszkolni?
    Csinálom azt amit a read me mond
    és az intro után KIVÁG!!!
    Ati kártyám van.
  • Ombika
    Bassza meg nem igaz feltennem vhova ha mondtok tarhelyet,mert az enyem 5 mb csak!! :((((
  • Prézli
    Hi all

Azt szeretném megkérdezni mit ér
    ha mondjuk a piros,kék klubbokba
    tartozom?
    Van ennek vmi kedvezménye?
  • Tomo15
    Ha nem ere...ti a játékod az se gáz a livnál...
  • MaSzKa
    helo
    ezeket linkelted be de nem tudom letölteni!
    SLR:R 2.2.1 patch
    SLR:R 2.2.2 patch Nocd Crack
  • MaSzKa
    az új patchokat hol lehet simán letölteni?
    az incvitus live! sajna nem jó nekem!
  • ALIENwoods
    közbejött egy bétateszt, ezért kicsit szünetel basta Volvója, de lehet hogy hamarabb kész lesz
    :)
  • basta002
    ja még valami. a volvoval most leálltam... de ne keseredjen el senki, hamarabb készen lesz, mint gondoljátok. van itt egy kis meglepi...
  • basta002
    az enyém se legláis, és mégis minden rendben van vele... akkor lehet gáz, ha nem hivatalos patch van a game-ben. akkor lehet, hogy az nem tetszene neki
  • Hunter of Deer
    Nem legális!!
    van netem :)
  • M@TriX
    neted van?
    legális a gémed?
  • Hunter of Deer
    hellóka!
    tudna nekem segíteni valaki az invictus liveval kapcsolatban??
    az csak a második részhez jó?
    mert nekem az a gondom hogy elindítom a programot bejön egy ablak nyomok next-et utána kidob egy üzit aztán nem csinál semmit (látszólag) milehet a gond??
  • Gyiik
    csak ne hencegnél ezekkel a dolgokkal ennyire, hangcucc, konfig leírás (ezektől vagyok ki a legjobban, kinek mi köze ahhoz, milyen gépe van a másiknak? Ha érdekli, majd megkérdezi. Ezért ekkora a gyűlölet Mo-n).
    A másik, amitől kivagyok, az a fentiekből fakadó nagyképűség, ami sűrűn párosul a "nemtudommire" effektussal
    Ja, képzeld, van ilyen jó hangcuccom, ja, sőt, képzeld, megkockáztatom, hogy már most, mélynyomó nélkül is igényesebb, és klasszisokkal jobban szól ennél, legalábbis a látvány alapján, de sztem a hallvány se cáfolná meg a véleményemet...

nem baj, fiatal vagy, új, majd kinövöd
  • Ombika
    Rogohetsz en hozzam varatlanul 3 eve jottek es hadd ne mondjam mi lett a vege!!!
  • Quki
    Miért eljön értem a pc-rendőrség?Mert ha igen akkor rohadt nagyot röhögök!
  • malter
    ennyi "eredeti"cd-vel a háttérben én leveném a képet
  • basta002
    Nem így néz ki... de viszont ugyanolyan Genius fülesem van itthonra mint neked.
  • 12346
    nekem per pill nincs, mer költözés meg ilyenek, de olyat nem nagyon ismerek akinek ne lenne minimum ilyenje.
  • Quki
    Jah........
  • malter
    basta djskedik szal nem hiszem hogy ugyanaz a kategori:))
  • Quki
    Miért van ilyen neked?És ráadásül én meg a fater csináltuk meg.Én fizettem ki a hangszórót meg a ládát , ja meg még meg kellett építeni...
  • 12346
    mit kéne különlegeset látnunk?
  • Quki
    Ha megnézed galériám , akkor talán kiderül, hogy kinek basz oda hangcucc :)
  • Quki
    Küldj egy képet a hangcuccodról! :)
  • Ombika
    Uriten!!!
  • 12346
    baz, míg idetévedtél és leírtad, akár meg is nézhetted volna az oldalukat, vagy fölhívhattad volna őket, sőt esetleg el is mehettél volna személyesen megkérdezni.
  • rbence
    Tudom hogy ez nem ide illik de nem találtam megfelelő topicot szal az a legegyszerűbb ha itt kérdezem meg, nem tudja valaki hogy lehet e még pannon gsm-neél Sony Ericsson K500i-t kapni?
  • ALIENwoods
    MSN-n találkozhatunk ma, de én csak elméleti dolgokat mondok el!,,,
  • basta002
    basszus... midenki azt hiszi, hogy ennyire hülye vagyok? mire azt ideírtam, már rég leszedtem :P
  • Ombika
    Invictus oldalarol leszeded a live online frissito patchet es az megoldja neked!
  • makosteszta
    Basta: De jo lett volna ha visszaolvasol 4-5 hozzaszolasnyit :/ (#36187)
  • 12346
    hoppá. zsír ez az oldal. jópár dologról lemaradtam.
  • rbence
    valaki lenne oly kedves hogy leírja hogyan kell belekezdeni egy autócsinálásba? ha valaki L mondaná akkor írjon az e-mail címemre:[email protected] vagy msn-en en is mondhatja [email protected] nagyon fontos lenne
  • rbence
    Most reinstall az egész jának hogy mennyen a live???
  • basta002
    INVICTUS LIVE
  • basta002
    Hát mondjuk egy patchelés sem ártana :P