Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy rég írtam a forumba gondoltam most adok ötletet vagy ihletet vagy , vagy vagy nemtudom akár szemlélõdni is jó😄 az a lényeg hogy LADA 4 EVER!😄

Byebye
ALIENwoods
már megoldottam 😊

streeter
Nem lesz cserélehõ kaszni sajnos. Több kompliáció is felmerült és most megint van egy rakat. Eddig a kaszni nem látszott belõlrõl. Most lecseréltem a kasznit a GTS kasznijára mert az belöl is látszik de a kaszniban van bukócsõ meg egy rakat marhaság és mindig sikerül valamimást is kitörölni. Sajnos most ezzel baszogok, de remélem meg tudom oldani.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
kemény nagyon 😄

:3

DJ RX7
diikk

streeter
Kitaláltam a legnagyobb dobást

CSERÉLHETÕ KASZNI!!! 😄 Ez az ez kell nekünk.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Nem töltöm fel. 3 mega. Az nekem sok.

..::S::L::M::..

basta002
Ezért jó a biztonsági mentés...
Hex workshopot? Feltöltöm. 10 perc

Beniboy
De nem azt mondtad hogy neked mindig kilép?
Nem tudod honnan szedjem le?
basta002
rpk-t nem javasolt semmivel átírni, mert végzetes hibákat okozhat a játék szempontjából, de! végszükség esetén Hex Workshoppal lehet átírni. Legalábbis én azt használom.

Beniboy
rpk-t worldpad-dal átt lehet írni? a kódot már megtalálam de azért kössz
12346
ez már a faszság kategória. xi-s v10 vagy mi😊

streeter
Na vazzeggg

basta002
begformoney utána a tune partra kattintasz (csavarhúzó)

basta002
2 motorral nem, de ha v8 van benne akkor igen. Ahhoz RPK átírás kell.

Beniboy
annyit tudok hogy van vmi rpk kiterjesztésû fájl meg hogyan nyitom meg átt kell írni valamit vagy mi? bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de új vagyok a témában!
Ja nem tudtok valamilyen pénz kódot?
streeter
Ezt ég így nem adom ki majd ha már lesz textúra meg hasonló. De majd valami bétát kiadok 😄

basta002
Azt ki lehet szedni belõle. Egyszerû rpk!!! 😊

NzzN
Hi!

Streeter! Gratulálok a Ladához, nagyon jó lesz. Boldog lennék, ha az éppen aktuális verzió fenn lenne a honlapodon. A Toyota Corolla A86 Levint sajnos nem tudom letölteni tõled, légy szíves javítsd ki a linket. Köszi.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Beniboy
De akkor mondjuk van egy Einvagenem és abba hogyan teszek mondjuk egy MC motrot vagy v8-ast. Mert ha úgy csinálom mint a palackokat akkor olyan lesz mint az eredeti 4 hengeres motor, nem?
Vagy mondjuk egy v8 as mocit hogy tudok belerakni?
Ja és nõ a teljesítménye az autónak?
streeter
Valaki írta hogy el kéne fordítani a motort a ladába. Egy baj van vele. Több motor megy bele, pontosabban Einvagen I4 I6 V8 és ha elfordítom a motort akkor a többi is fordul és az már nemjó.

ALIENwoods
ari, fõleg mikor lesznek majd rajta texturák

basta002
Dupla motort nagyon egyszerû, kérlek szépen...
...annyi az egész, hogy úgy csináld... izé... mintha palackot tennél bele. Csak arra készülj fel, hogy az összes part lejön a kocsiról, és még mielõtt elindítod a játékot add meg az új motor helyét.

basta002
Jól halad. Nekem tetszik. Más véleménye engem nem érdekel... 😄

basta002
Igen tudom. Kint voltál az udvaron!

streeter

Na a ladáról pár kép. Ma sajna nem tudtam sokat haladni de most ez az állás.
Most 8 kép jön de megéri 😄

basta002
Igen, Zmodeler. Úgy néz ki készen vagyok az S2000-zel, csak a legnehezebb van még hátra, a partokat ki kell vágni a kaszniból.

DJ RX7
háááááát mégse rossz 😞

DJ RX7
jó sok car van 😊

DJ RX7
na honan lehet leszedni a rc6 petchet?

DJ RX7
már jó az xi

bodesz
sraccok autókhoz hangot is csináljatok 😊
itt van pár hangocska

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Zanoza=ZModeler

Beniboy
Mi van? Mi az a "Zanoza"?
egyébként az oldaladra nem akarod leírni hogyan kell dupla motort tenni a kocsiba?
basta002
Nem, Zanoza.

Ombika
Hehe BRUTAL de arat nemlattam meg sehol sem! 😞

Vki vegleges patchrol meg minidg semmi hir/mert a,akkor kezdenem ujra/ vagy kiadtak ezt es fel evig megint le se szarnak minket?

Beniboy
Hány CDs ez a 3D MAX 5
Beniboy
Szerintem röviditsd meg az elejét túl hosszú ezeket a 3d max al csináltad? Nekem is jó lenne leszedni az 5 öt te se tudod honnan lehet
basta002

basta002
Én hozzáfogtam az s2000-et megcsinálni:

basta002
Azt kb. 2 mp megcsinálni

W kimaradt!
Az a BMegyszerüen
malter
a motort forgasd el mint a valodi ladákban,ugy fullos lessz😊
subaruban volt az a megoldás,nem tom hogy csinálta de csak abban a kocsiban volt keresztben a motor
malter
most néztem meg,vazze nagyon állat
valyon mennyiért csinálják?mert ha nem tul drága megcsináltatom😉))
Ombika
dc ++ de T1-estol szedjetek az megagyors!!

Streeter vannak orultek mi,marmint krom M3-ra gondolok ISTEN! ?)

streeter
Nekem nem kell a 7. Elvagyok én az 5-el mivel ehez van SCX plugin amivel tudok SCX-be Exportálni. 6-7-hez nincsen

Beniboy
Nem tudod melyikrõl mer nem vagyok benne biztos hogy az a 3Ds Max 7 az a hetedik verzió (discreet a kiadó neve)de ha érdekel innen tudod leszedni
streeter
Én valami warez oldalról szedtem le az 5-öt

Beniboy
Én egy már megszûnt oldalról szedtem le Nézd meg hátha fenn van a megacity-n!!