46059
.
  • malter

ez is szép:)
  • Ombika
    Dc++ de mar 99-szer elugattuk!!!
  • Easy Rider
    honnan lehet leszedni a játékot??? :)
  • Ombika
    De ha keritek helyet akkor emgoldhato ,hogy ami 2.2.1-hez van addonok felkeruljenek oda es 1 helyen legyen!!!??
  • basta002
    reggelt mindenkiNET
  • vki
    Nekem is elküldhetnéd a V10-es golfnak a CFG-jét, mert a többi az megvan (rpk), de valahogy nekem nem akar működni. Meg leírhatnád, hogy hány LE-re tuningoltad a gépet, és hogyan. Vagy ha van MSN-es, akkor vegyél fel partnernek.

[email protected]
  • gabesz752
    [email protected] Előre is köszi
  • streeter
    Mondjuk úgy ha elküldöm neked :D
    e-amil cím??
  • gabesz752
    Még egy utolsó kérdés erre a napra: Hogyan tudom belerakni a v-10 motort a golfba?
  • streeter
    Na figyelem.
    A http://streeter.uw.hu 1 órán belül törölve lesz mert nagyobb helyre költözök.
    nem tudom még hogy sikerül átrakni a cuccot tehát nem tudom a fórum üzeneetek meg a chatbox üzenetei és a tagok adatai megmaradnak-e.
    Ha kész vagyok akkor adom a linket.
  • gabesz752
    Csak annyi volta a gond, hogy a mentett golfot akartam használni, de se felnim, se motorom.
  • vki
    Az a fasza fék nincs fenn a 2.2.1-eshez?
  • streeter
    nekem összesen olyan 400mb addonom van minden patchez + 140 mega körül a patchek.
    Most a 200megán is olyan cuccokan vannak fent amik télleg jók.
  • Ombika
    De szerintem boven eleg lenne 20 mb annak a par addonnak+autonak!!
    Szerintem max 50-70 mb eleg ,nem hinnem ,hogy tobb dolog letezik meg R95-hoz sem vagy maximum 100 mb!
  • streeter
    sorba a patcheket 2.2.1-ig
  • gabesz752
    Ahhoz, hogy tudjam használni az új golfot, mit kell még felrakni???
    Amikor betöltené a golfot mindig kilép!!!
  • streeter
    Az a baj hogy uw-n a 200 mega hely az lófasz.
    Majd atw-n megpróbálok reggelni egy új tárhelyet, de az nem streeter-es lesz mert azt mindig törlik.
  • gabesz752
    Régen valahol volt talán furball-tól ültetőrugószett, váltó, turbócsomag stb egyben. Effelől nem tud valaki valamit?
  • Ombika
    Vhol nem lehetne osszegyujteni ,hogy milyen addonok vannak 2.2.1-hez?
  • vki
    Már csak egyet kérdezek: A fékekhet nem tudsz adni egy linket?
  • streeter
    Sötétített üveg az FnF Einvagenhez van

Az ülés meg ebbe a csomagba van.

mind a kettő 2.2.1-es patchez.
  • vki
    Ezeket az üléseket és festhető ablakokat le lehet tőled szedni? Melyik path-hez van?
  • streeter

• streeter
    Látom nem találtátok a Ferrari-t.

Ferrari 360 Modena V10 Patch 2.2.1
    Ferrari 360 Modena V8 Patch 2.2.1
    V10 Engine
  • 12346
    inkább ne:( egyrészt volt már egy próbálkozás, másrészt az is olyan autó, ami minden játékban benne van addonként és ritka fantáziátlannak tartom már.
  • vki
    Nincs valakinek kedve egy S2000-t csinálni?
  • Kolbasz
    Vá, köszke! Mármint az ikonmagyarázatokat. Valami ilyesmire tippeltem én is. Csalni nem akarok. Inkább kezdek újat. Most már legalább nem 3 óráig fog tartani összerakni egy motort, hanem megy egyből.
  • ALIENwoods
    végre még 1 veterán SL-s
  • gabesz752
    Ha nem akarsz új karriert kezdeni akkor írd be a kódot. Mozgasd a kurzort a csavarhúzóra. Írd be ezt: "begformoney" utána click a csavarhúzóra.
    Persze ez csalás
  • gabesz752
    A kis autó azt jelenti, hogy ez jó a kocsidba. A nyilak azt, hogy már van ilyen alkatrész a kocsidban.A kis pontok pedig, hogy kell ez az alkatrész, de még nem tudod feltenni, mert előtte kell még rá valami. Pl tükröt nem rakhatsz fel, amíg nincs ajtó.Ha állítassz a camshaft és a többin az nem kúrja szét a motort legfeljebb több paci lesz benne :)
    Egyébként ez a játék lassan már 3éve leköt. Az elsők közt voltam akik, ezzel játszottak.
  • Kolbasz
    Jó, akkor új carrier.
    Másik: A katalógusban vannak jelek a cuccok fölött. Arra már rájöttem, hogy a "kis autó" ikon azt jelenti, hog az jó lesz a kocsimhoz. De mit jelentenek az "egymásba forduló nyilak" és a "téglalapban négy pont" ikonok?
    Meg ha szétkapom kocsit, akkor az alkatrészek neve mellé kapcsos zárójelben szoktak lenni dolgok. Mi a felkiáltójel, mi a "T" és mi a "+T"?
    ÉS még: Ha állítuk az intake meg az exhaust camshaft angle-n az nem bassza szét a motort? Még nem próbáltam. Egyébként az mit állít?
    Így ennyi gyülemlett föl tegnap óta. De végre egy játék, ami leköt!
  • ALIENwoods
    "baj" van :P
  • Kolbasz
    Akkor mi van, ha nics pénzem, ahhoz, hogy éjszakába gyorsuljak, és nem is tudok semmit már eladni a kocsimról?
  • basta002
    Úgy néz ki, hogy nem lesz egy darabig volvo. Most nagyon leköt a crc2005.
  • streeter
    Felkerült a Ferrari meg a V10-es motor hozzám
  • streeter
    Ez egy új ferrari. 2.2.1-es patchez van.
    Mingyárt feldobom V8-as és V10-es motorral is meg a V10-es motort is.
  • gabesz752
    Nekem csak az 1.9r5 patch van fent utoljára. Annyi, hogy tegnap raktam újra az egészet. Belepakoltam minden kocsit, megk kiegészítőket(V-10motor),meg ilyesmi.
    Megy rendesen nem fagy, de szerintem kezdj egy új carrier-t.
  • Gyiik
    ezt a gerrarit honnan is?? gom-ról szedtem le egy betat, de attól fagy...
  • vki
    Azóta már én is rájöttem, sikerült a motort is forgatni, de nekem a váltó nagyon belelóg a belső térbe. Miután én is kicseréltam a futóművet a Baiern GTIII-asra, azután már nekem is ilyen lett. De a motor az hogy lőtted be?
  • streeter
    Majd felteszem a ferrarit a V8-as megy a V10-es motorral is.
    A kocsin nem ültettem csak nem a 21"-os hanem 19-es kerék van meg Baiern futómű 6,5"-os rugókkal.