46059
.
-
ez is szép:) -
#36332 Dc++ de mar 99-szer elugattuk!!! -
Easy Rider #36331 honnan lehet leszedni a játékot??? :) -
#36330 De ha keritek helyet akkor emgoldhato ,hogy ami 2.2.1-hez van addonok felkeruljenek oda es 1 helyen legyen!!!?? -
#36329 reggelt mindenkiNET -
#36328 Nekem is elküldhetnéd a V10-es golfnak a CFG-jét, mert a többi az megvan (rpk), de valahogy nekem nem akar működni. Meg leírhatnád, hogy hány LE-re tuningoltad a gépet, és hogyan. Vagy ha van MSN-es, akkor vegyél fel partnernek.
[email protected] -
#36327 [email protected] Előre is köszi -
#36326 Mondjuk úgy ha elküldöm neked :D
e-amil cím?? -
#36325 Még egy utolsó kérdés erre a napra: Hogyan tudom belerakni a v-10 motort a golfba? -
#36324 Na figyelem.
A http://streeter.uw.hu 1 órán belül törölve lesz mert nagyobb helyre költözök.
nem tudom még hogy sikerül átrakni a cuccot tehát nem tudom a fórum üzeneetek meg a chatbox üzenetei és a tagok adatai megmaradnak-e.
Ha kész vagyok akkor adom a linket. -
#36323 Csak annyi volta a gond, hogy a mentett golfot akartam használni, de se felnim, se motorom. -
#36322 Az a fasza fék nincs fenn a 2.2.1-eshez? -
#36321 nekem összesen olyan 400mb addonom van minden patchez + 140 mega körül a patchek.
Most a 200megán is olyan cuccokan vannak fent amik télleg jók. -
#36320 De szerintem boven eleg lenne 20 mb annak a par addonnak+autonak!!
Szerintem max 50-70 mb eleg ,nem hinnem ,hogy tobb dolog letezik meg R95-hoz sem vagy maximum 100 mb! -
#36319 sorba a patcheket 2.2.1-ig -
#36318 Ahhoz, hogy tudjam használni az új golfot, mit kell még felrakni???
Amikor betöltené a golfot mindig kilép!!! -
#36317 Az a baj hogy uw-n a 200 mega hely az lófasz.
Majd atw-n megpróbálok reggelni egy új tárhelyet, de az nem streeter-es lesz mert azt mindig törlik. -
#36316 Régen valahol volt talán furball-tól ültetőrugószett, váltó, turbócsomag stb egyben. Effelől nem tud valaki valamit? -
#36315 Vhol nem lehetne osszegyujteni ,hogy milyen addonok vannak 2.2.1-hez? -
#36314 Már csak egyet kérdezek: A fékekhet nem tudsz adni egy linket? -
#36313 Sötétített üveg az FnF Einvagenhez van
Az ülés meg ebbe a csomagba van.
mind a kettő 2.2.1-es patchez. -
#36312 Ezeket az üléseket és festhető ablakokat le lehet tőled szedni? Melyik path-hez van? -
-
#36310 Látom nem találtátok a Ferrari-t.
Ferrari 360 Modena V10 Patch 2.2.1
Ferrari 360 Modena V8 Patch 2.2.1
V10 Engine -
#36309 inkább ne:( egyrészt volt már egy próbálkozás, másrészt az is olyan autó, ami minden játékban benne van addonként és ritka fantáziátlannak tartom már. -
#36308 Nincs valakinek kedve egy S2000-t csinálni? -
Kolbasz #36307 Vá, köszke! Mármint az ikonmagyarázatokat. Valami ilyesmire tippeltem én is. Csalni nem akarok. Inkább kezdek újat. Most már legalább nem 3 óráig fog tartani összerakni egy motort, hanem megy egyből. -
#36306 végre még 1 veterán SL-s -
#36305 Ha nem akarsz új karriert kezdeni akkor írd be a kódot. Mozgasd a kurzort a csavarhúzóra. Írd be ezt: "begformoney" utána click a csavarhúzóra.
Persze ez csalás -
#36304 A kis autó azt jelenti, hogy ez jó a kocsidba. A nyilak azt, hogy már van ilyen alkatrész a kocsidban.A kis pontok pedig, hogy kell ez az alkatrész, de még nem tudod feltenni, mert előtte kell még rá valami. Pl tükröt nem rakhatsz fel, amíg nincs ajtó.Ha állítassz a camshaft és a többin az nem kúrja szét a motort legfeljebb több paci lesz benne :)
Egyébként ez a játék lassan már 3éve leköt. Az elsők közt voltam akik, ezzel játszottak. -
Kolbasz #36303 Jó, akkor új carrier.
Másik: A katalógusban vannak jelek a cuccok fölött. Arra már rájöttem, hogy a "kis autó" ikon azt jelenti, hog az jó lesz a kocsimhoz. De mit jelentenek az "egymásba forduló nyilak" és a "téglalapban négy pont" ikonok?
Meg ha szétkapom kocsit, akkor az alkatrészek neve mellé kapcsos zárójelben szoktak lenni dolgok. Mi a felkiáltójel, mi a "T" és mi a "+T"?
ÉS még: Ha állítuk az intake meg az exhaust camshaft angle-n az nem bassza szét a motort? Még nem próbáltam. Egyébként az mit állít?
Így ennyi gyülemlett föl tegnap óta. De végre egy játék, ami leköt! -
#36302 "baj" van :P -
Kolbasz #36301 Akkor mi van, ha nics pénzem, ahhoz, hogy éjszakába gyorsuljak, és nem is tudok semmit már eladni a kocsimról? -
#36300 Úgy néz ki, hogy nem lesz egy darabig volvo. Most nagyon leköt a crc2005. -
#36299 Felkerült a Ferrari meg a V10-es motor hozzám -
#36298 Ez egy új ferrari. 2.2.1-es patchez van.
Mingyárt feldobom V8-as és V10-es motorral is meg a V10-es motort is. -
#36297 Nekem csak az 1.9r5 patch van fent utoljára. Annyi, hogy tegnap raktam újra az egészet. Belepakoltam minden kocsit, megk kiegészítőket(V-10motor),meg ilyesmi.
Megy rendesen nem fagy, de szerintem kezdj egy új carrier-t. -
#36296 ezt a gerrarit honnan is?? gom-ról szedtem le egy betat, de attól fagy... -
#36295 Azóta már én is rájöttem, sikerült a motort is forgatni, de nekem a váltó nagyon belelóg a belső térbe. Miután én is kicseréltam a futóművet a Baiern GTIII-asra, azután már nekem is ilyen lett. De a motor az hogy lőtted be? -
#36294 Majd felteszem a ferrarit a V8-as megy a V10-es motorral is.
A kocsin nem ültettem csak nem a 21"-os hanem 19-es kerék van meg Baiern futómű 6,5"-os rugókkal.