Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Majd feltöltöm, ha hazaérek!!

..::S::L::M::..

nah akkor a superduty hoz ide irod mit kell csinálnom?
Beniboy
thx
basta002
A SuperDuty megvan. De akkor azt mondd!! 😊

streeter
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, FENT VAN!!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

szolj majd ha megvan....
köszi... 5 perc mulva töltöm akkor a vipert....
streeter
SLRR-ViperSRT Itt lesz a Viper 6 perc múlva. Utánna töltöm fel a többi cuccomat. 240 mega az egész plusz majd a patchek. Estére remélemfelér minden ésha igen akkor adom az elérést FTP-hez meg pár dolgot.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

nincs meg neked a superduty? mindegy... akkor oda a hova a motrot teted tegyél fel valamit amibe bele megy...

pl: viper vagy mustang vagy valmai
elöre kösziiii
Beniboy
Ami kell a viperhez
Beniboy
A viper nekem is ekõne meg az r5 vagy r6 pach
aha arra gondolok 😄
én hülye vagyok... 😊 nem tudom kiszedni.... inkább tegyél fel valami olyan kocsit amibe bele megy a motor ami már neked megvan.
pl: viper, vagy valami mustang vagy ami van...

elöre is kösz
Beniboy
SuperDuty-ra gondolsz a platós?
Beniboy
Basta tied volt a 34000. uzenet!!
én a sima terepjárora gondoltam... ami alapbol benne van! az nincs meg neked?

mindegy figyi amég ki szedem és elküldöm nem tudod a vipert feltenni oda a ahova a motrot teted fel?
Beniboy
Mikor csinálod meg?
Lada hogy áll?
basta002
Nekem nincs meg a terepjáró, de küldd el a main cfg-t + az autóhoz tartozó rpk-t, és akkor átírom neked. Ide: [email protected]

streeter
Akkor az lesz az elsõ amit feltöltök 😊

nekem mindegy.. de sürgösen kéne az a viper... mert ki szeretném probálni a v10 es motrot és az csak a viper ba megy bele...
streeter
Na emberek tudom a megoldást!!!!!
Reggelek ATW egy 1GB-s tárhelyet ingyen és megadom az FTP elérést és minden cuccom ami van feltöltöm. Csoportosítva!!!! Ami eddig megjelent XI-n annak nagyrésze meg van. A jó cuccok biztosan.

valaki tegye fel valahova a vipert amibe bele megy a viper v10 es motor.... kösziiii
figyi jo... a terep jároba kéne ez a motor... ha átirtad majd provibe vagy itt ird le

kösziii
basta002
Kész a moci!!

basta002
Tehát neked nem elég a motor, hanem még a kocsi is kéne... Hát, jókor szólsz. Azt majd csak késõbb, mert most el kell mennem. rpk-t átírok neked. Ha kell. Nem, hát nem. Kocsi ügyben kérdezd Vlalát, hátha segít.

értem hogy ez a motor csak a viper ba jo... de nekem még viper om sincs.... a viper kocsit nem tudod feltenni?

vagy ehez a viper hez hogy jutok hozzá?
basta002
Mostmár nem értem mi van... 😊 89%-nál vagyok

basta002
Ha nem baj, akkor most töltöm fel, úgyhogy ne küldd el.

Vissza az egész. Most már én sem tudok tölteni.

Basta002: Még kb. ugyanennyi, meg egy kicsi :-)

basta002
44%. Az eltelt idõbõl számítsd ki, hogy mikor lesz fönt!! 😊

Beniboy
3D maxot nem tudjátok honnan szedhetem le?
Beniboy
kösz
Nekem ment, azért bátorkodtam linkelni. Bocs, ha nem tudtam segíteni. Belefér egy mailbe? El is küldhetem!

basta002
A motor most töltöm fel ide. A másik kérdesedre pedig, az a válasz, hogy át kell írni az rpk, ill. cfg fájlokat. Csak úgy lehet betenni a kocsiba. Ha az nem megy, akkor segítek, csak szólj, hogy melyik kocsiba kell. Ja a motor pedig csak néhány perc múlva lesz feltöltve, most 24%-nál van.

basta002
F12

Beniboy
bocs screenshot, hogy lehet?
Beniboy
Én is eddig jutok el nem lehet leszedni semmit
odáig énis eljutotam. nem vagyok hülye gyerek.... de nem lehet tölteni szar az oldal.... mert semmit nem lehet tölteni....

adjatok valami más linket mert a http://xi.dpx.nl nem megy...
Beniboy
mivel lehet snapshot-ot készíteni?
Beniboy
nem tudjátok honnét lehet leszedni a 3D MAX 5-öt?
PLÍZ nagyon kéne
nekem mûködik. index.php nélkül.

nem müködik a http://xi.dpx.nl/index.php oldal... honnan tudom máshonan letölteni a v10 es motrot?
Van valakinek egy elfogadható méretû kereke a SmallDutyhoz? (Superduty Offroad) Csepet idétlen még a drag kerekekkel is...

malter
ha valakinek müködik linkelje már be az fnf rim pack3at,a cab einvagent,és a turbot,már nem megy az ix-s link😞miért csak 1 darabig rakja föl?
basta002
Streeter. Itt voltam, már nem voltál elérhetõ. Illetve nem vagy. Azért szép álmokat!!

Beniboy
Veri kúl
Beniboy
Nagyon durvák voltak a megasztárba má a "padlón feküdtem" tõlük
Ombika
Bazze ami nem megy nem kell eroltetni de volt aki abba se akarta hagyni ezek vagy beszivtak vagy ezert tart emg mindig itt M.O-ag,ennyi idota segg miatt! D: 😊

streeter
Mivel csináltad ezt??? Tök fasza. Az a baj az ihlettel hogy annyira nem vágom a 3d maxot hogy nulláról csináljak egy lökhárítót vagy akármit. Ez sajna még nem megy.

Inkább most pörgök a Megasztáron
Hogy mennyi balfasz jelentkezett