Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kötekedésképpen de hátsó ajtajai nem is lesznek? 😊
amúgy jól néz ki. biztos jobb lesz vele csapatni mint a volgával 😊

ALIENwoods
Dimával (E.S.R. Team) nagyban ügyködünk hogy mit lehetne javítani a kasznin

Beniboy
Jóvan enni inni tudok de má külömben is megtalátam!
streeter
remélem minél hamarabb 😄 Már csak az üvegeket kell berakni meg lámpa utánna mehet texturázni 😄 az már nem rajtam múlik 😊 De ha az E.S.R. Team is segítene akkor nemtom.Velük még beszélnem kellene.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
ha ilyen iramban haladsz(dtok)mikorra lesz meg?
streeter
meg és igazad van😊 azóta én is bóklászok

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
látom jol haladsz😊privem megkaptad?
streeter
Xi fórumán is betettem a képeket és a GTS lada mindenkinek nagyon tetszik. Az E.S.R. Team segítene befejezni texturázást meg mindent.

Vezee nagyon király lesz ez a lada!!Csak már lehetne vele nyomni.Igy tovább!!
ranGer2
ha adok neked 1 objectet berakod a gameba? 😄 (nah jó csak vicc) de amugy van most egy rx8 asom 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tomo15
Streeter ez nagyon király!
12346
az a gts felirat az alapon is rajta akar lenni?😊

Ombika
Lassan mar enni sem tudsz egyedul? Ne haragudj de ha van neted 2 perc es talalsz csak kis utanajaras!!

streeter
Kicsit lapos itt a hangulat, de nem baj!! Feldobom kicsit pár képpel!!

Alap Lada

GTS Lada (Nagggyon dúúúrvaa!!!)

A kasznizás remélem nemsoká kész kb 75%-nál járhat a kasznizás.

irja le nekem valaki mit kel lcsinálnom ahoz hogy a super duty-ba bele tudjam tenni a v10 es motrot?
Beniboy
Nem tud valaki a 3d Max 4 hez regisztrációs kódot?
streeter
Jelenlegi állás:

streeter
Kössz a linket. Hátha lesz majd érdekes. Inkább képek kellenének textúrázáshoz, hogy alienwodds meg tudja csinálni a belteret stb....

malter
ajánlom figyelmedbe ezt a forumot,hátha segit 1-2 dologban😊lada
malter
Basta-nál érdeklödj,aszem ö szokta
akarom irni privibe
valaki provo üzenetbe le irja nekem hogy a super duty hoz hogy kell beletenni a v10 es motrot? elöre is köszi....
Beniboy
egyébként most szereztem meg a 4 et haqveromtól ugyhogy mindegy!!!
Beniboy
aha má rég csak gondoltam eszedbe jut!!!
streeter
Az FTP-n keresztüli letöltés az max 10kb/s De!!! Lehet úgy letölteni hogy beírod böngészõbe hogy: http://users.atw.hu/slr/mappa_amibe_van_a_cucc/a_cucc_neve.formátum
Ha ezt beírod akkor nem FTP-n keresztül töltesz és így max sávszélességgel tudsz tölteni. A linkbe ugye nem lehet szóköz(space) és ékezet. Ha mégis van akkor a space vagy ékezetet százalék jellel ( % ) kell helyetesíteni. Az egyészcucc 240 mega, de még majd feltöltöm a patcheket is.

NEM TUDOM MÁR HONNAN SZEDTEM LE A 3D MAX-OT!!!
MÁR TÖBBSZÖR IS ÍRTAM!!! MIÉRT NEM LEHET FELFOGNI???????

Vagy valami warez oldalról vagy dc++-ról NEMTUDOM!!

Remélem így már érthetõ.

DJ RX7
az hogy lehet beálitania a windows commanderben hogy menyivel töltse mert csak 10kb/s szedi de nekem 64kb/s mal kéne szedje

:3

DJ RX7
figy hány mega az egész?

:3

Beniboy
akkor add meg légyszi honnan töltötted le!
PLÍZ
streeter
500 megás csak a tárhely. Rosszul emlékeztem a 3d max meg 1cd-s. Meg nincs is két napom hogy eltöltsem. Valamikor aludni is kell.

Beniboy
Streeter légyszi rakd fel az ftpcimedre a 3d max5 öt PLÍZ
12346
ez sose jutott volna eszembe😄
repülõ egér ember'Z szekér

malter
sztem se kell bele más motor,addigra mire kész ugyis lessz,performance i4hez r6cvel is😊
12346
töb=többi

12346
jut eszembe. azt mondtátok, hogy a ladában nem igazán kéne elforgatni a 4 hengerest, mert akkor a töb is elfordul. minek bele a többi??

basta002
Akkor bocs.

..::S::L::M::..

Beniboy
smart ftp vel se megy mindíg túllépi az idõt
Beniboy
azt írja ki hogy idõtúllépés
Beniboy
streeter nekem nem sikerül belépni totalcommanderrel!
streeter
Ne feledd a ladával is lesz dolgod 😊 Mert szünetbe én is nekilátok és amíg nem leszek kész fel se kelek a gép elõl 😊 megsúgom én nem csináltam négy kerék kormányzású kocsit 😊

Beniboy
kössz a bíztatást!
basta002
Streeter! Most boldoggá tettél!!! Megtaláltam a config files között azt az i6-os remot meg axist, amit még én csináltam!! Büszke vagyok magamra. Ezek szerint maradandót alkottam!

basta002
Nem gáz. Csak egy "kicsit" eltúloztad a dolgokat. Ezt a kezdõk által érzett túlzott izgalmi állapotnak tudom be. Hú de szépen fogalmaztam!! 😊 De ez egy idõ után elmúlik, és ha tehetséges vagy egész szép dolgokat is összehozhatsz. Csak egyet kérek, olyat csinálj, ami számunkra is új!! Errõl jut eszembe, Streeter! csináltál már négy kerék kormányzású autót. Iszoníat durva. Úgy megfordul szinte helyben 360 fokkal, hogy csak na!!
Holnap hozzáfogok az S2000-es cfg-jeinek, aztán még egy kis 3dsmax, és kész is. Kb. szünet végére készen lesz.

streeter
Na feltöltõdött minden.

A szabályt tartalmazó txt-t olvassátok el lécci.

Kiszolgáltató neve: ftp.atw.hu
Felhasználónév: slr
Jelszó: jelszo

Ha totalcommanderrel töltesz akkor max 10-15kb/s letöltési sebességre számítsatok. Nem nagy fileokról vanszó úgyhogy kibírhatjátok. Holnap majd leírok egy módszert hogy hogy lehet még letölteni max sávszélességgel, de ma már fáradt vagyok hozzá

streeter
Persze megadom majd de még nincs fent minden. Lehet 10óra fele már elérhetõ lesz

12346
a színe nem gáz, de ezek a kerekek..

Beniboy
Mindegy izlések és pofonok mindenki más!
Streeter majd megadod az ftp címed amirõl beszéltél ?
Kész van már?
streeter
Nekem azok a kerekek nem tetszenek hogy olyan kint vannak.

Ombika
Ne haragudj de undorito es eleg gyenge is az auto! 😞

Beniboy
Na milyen?
Beniboy

AZ autóm Einvagen 110 GT