46059
.
-
#36413 Hát holnap még nem, de igyekszem. -
#36412 Most olvastam rendesen vissza.:( Az akksi a "csomagtartóban" van a jobb első lámpától kb 5cm-re balra és 15cm-el lefele. -
#36411 Ja, amúgy bocsi, hogy csak most, de barátnőmnél voltam és nem engedett csak most haza. Ha gondolod berakhatnád az átlátszó hátsó lámpabúrát is.
Csak így tovább. Akkor említettem azt hittem, lesz vagy egy hónap mire szárnyra kap a hír.Ahhoz képest talán már holnap égethetem a gumit a kispolákon. -
#36410 Hi.ITT
van egy rakat magyar kispolszki kép :) Biztosan találsz megfelelőt köztük az enyimet is Gaben87 néven. Az enyémmel, annyi a gáz, hogy csak fényképes telóm van, az meg nem adja annyira vissza. Ajánlom figyelmedbe a lámpa morcosítást :) -
#36409 Az nem gond kuld at a verdad en megoldom csak amik kellenek azokat kuld at es megoldom please!!!! THX elore is! -
#36408 De de úgy tapasztaltam hogy voltak mentési hibák és nem mentette el a max amit kelett volna. Szóval minimum 1 délután lenne mire rendbehoznám a kasznit. -
#36407 MEnnyi az a sok munka hisz mar elegge kesz allpotban volt nemde? -
#36406 Há' rulez! -
#36405 -
#36404 Már nem annyira csupasz.
-
#36403 még igy csupaszon is zsir:)) -
#36402 Kira lesz ez a polski igy tovább streeter! -
#36401 -
#36400 Tudom neked M5 kell de ááááá.....
Sok munka lenne vele megint. -
#36399 NEkem abszolute nem jon be a polski! :( -
#36398 hiába,
őstehetség -
#36397 Nyugi még csak a kaszni van meg :D -
#36396 Jah ha már van itt egy polski tulaj az klegyen szíves annyit segíteni hogy a lámpákról közeli képeket csinál textura képpen meg azt kellene hogy hol van az akku a kocsiba elhelyezve. Jah és a km-óra és azok környékéről is jó lenne egy kép.
Előre is kössz
-
#36395 kiba...tt jó :)))))))))))
mikor lehet tölteni??? -
-
#36393 köszönjük -
#36392 :) ez gyors volt! :D -
#36391 Megnéztem a Modelljét.
Valszeg meg tudom scinálni.
Neki is látok mingyárt. -
-
#36389 Naez az.
Kéne legalább egy blueprint, de már egy kész modell átkonvertálása lenne a legtütubb.
de...... eszembe jutott valami -
#36388 nekem csak egy kédésem van... ki fogja megcsinálni? -
#36387 v10 alá ne add! :) -
#36386 Ha már a hátsó ülés elhagyásánál járunk, akkor belemehetne egy v-8 is. Nem -
#36385 Szerintem hátra beleférne az einvagen motor. Ha meg nem akkor elfelejtjük a hátsó ülést.A polski nem egyszerűen egy "autó".
A polski egy életforma, olyan mint a trabant. Az sem egy autó, hanem egy trabant, ami jobb mint egy egyszerű autó. -
Vlala #36384 fake volt. -
Vlala #36383 miért tetted idézőjelbe az autót? A legtutibb járgányok egyike! Egyébként én is támogatom az ötletet, de a soros kettest is meg kellene alkotni hozzá :-) -
#36382 En elvallalom GYIK rovatot es kirakjuk a fejlecbe csak geci fosulit fejezzem,mar be de 2 napja gyakorlatilag loszart se csinaltam csak baxtam a rezet haverokkal es strandoltunk!!! :P -
#36381 már láttam valami kispolákot... :) -
#36380 Hi! Lenne egy talán jó ötletem. Mi lenne, ha valaki megcsinálna a játékhoz egy...................kispolszkit.
Szerintem elég komoly lenne, egy pl.600 lovas kisplák. Ráadásul nekem is ilyen "autóm" van. Érdekelne hogyan nézne ki fel spoilerezve.stb -
#36379 az R jelölésűek köztudottan csak tömörített patchek, soha nem volt hozzájuk install -
#36378 A sorrendet tom,csak a gportal-os oldalrol telepítő nélküli jött le és másolgattam aztán semmi el se indult.Utána becrackeltem a 2.1.8-at oszt ment.csakhogy közbe invictustól leszedtem a telepítős 2.2.1-et és má nem tudtam felrakni a crack miatt.Egyépként azóta már megoldottam.az r6c patchnek van telepítős változata? -
#36377 Az eredeti exe-t ITT találod a lap közepén -
#36376 Jajj skacok én folyamatosan olvasom a topicot és nagyon elszomorít h 20-30 hozzászólés minden nap azzal megy el h fikázzátok 1mást nem kell ez ide az újaknak télleg azt mondom olvasson vissza vagy haználja a lap alján a keresőt és akkor még keresgetnie sem kell mert amit kérdezni akar általában már vagy 100x le van írva, és tényleg idegesítő mikor az előző oldalon le van írva világosan és ujra megkérdezi pl peccs téma "Milyen sorrendben kell felrakni a peccseket?"komolyan el kéne gondolkodni azon h vki rakjon fel az oldalára "gyik" rovatot és ha vki kérdez akko 1 link. bocs h most leálltam az autógyártással de sajna nincs időm meg őszintén kedvem se sok de majd csinálok vmit csak most vizsgázok jövő héten hétfőn töriből és 16 tételből tok 3at ugyhogy most tanulok de utána muszály lesz vmit csinállnom de lehet h nem autót hanem vmi felnit szárnyat vagy vmit ilyesmit csinállok vagy hangszórót még nemtudom. -
#36375 NEm vmi szep auto! :( -
#36374 HI all.Valaki el tudná küldeni a SLR:Redline eredeti exe-jét.Nem raktam fel a 2.2.1-et és már előtte crackeltem.Nincs meg a játék telepítője,nem tom ujrainstall.Ha valaki tud segíteni az email címem:[email protected]