Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen>

basta002
Azzal nem, csak 3ds-sel. Itt vannak az új képek, nagyjából készen vagyok, már csak néhány mm-es igazítások kellenek.

..::S::L::M::..

Beniboy
GTA vc -bõl lehet zanozával konvertálni autókat?
basta002
Hey-Ho!

streeter
Akkor vagy szar az ATW- szerver. Amit kétlek mert nekem a másik 2 mûködik. Tehát törölve lett a tárhely csak nem tudom miért.

Ma vagy a hétvégén basznom kéne még valamit a ladán utánna külön kocsit kéne csinálni belõle meg texturázni.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Szerintem egyszerû. Külön-külön ki kell vágni minden elemet, illetve hogy is fogalmazzak. Pl.: a kasznit + a többi rész kell levágni mondjuk az elsõ lökhárítóról. Át kell állítani, hogy nem objectenként, hanem vonalanként dolgozzon, és a jobb oldali gomsorban van Modify -> delete. De egyszerûbb ha delete gombbal küldöd.

Beniboy
Nekem mindig azt írja ki hogy idõtúllépés aztán nem lép be se totalcommanderrel sem smart ftp-vel!
vki
nekem se jó

ACER Aspire 5738ZG

streeter
Ti se tudtok csatlakozni az SLR FTP-re amit reggeltem????

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

vki
Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Zmodeler-rel hogy lehet darabolni?

ACER Aspire 5738ZG

basta002
Sokmindenben tudom exportálni. Most 3ds-ben van, a legtöbbeknek az az ideális.

miben csináltad? Van scx pluginem, csak nemtom jó-e...

basta002
Ja, és sikerült, megcsináltam, az egészet tükröztem az x tengelyre, és süti lett!!! Csak nem tudom átrakni scx-be.

basta002
Streeter! Légyszi, ha gépnél leszek, akkor keress meg ezen a címen, mert a másikba nem enged be, és nem tudok neked írni, mivel nem tudom az e-mail címedet. [email protected] !! nagyon fontos. Ja és az elõbb elírtam, nem pont van ott, hanem alsókötõjel!!!! Bocsesz! :)

basta002
Értem.

sajna msn-en nem vagyok... maxom csak 2.5 van, az is csak itt melóban, de scx plugin nem tudom, jó-e a ketteshez. (sosem próbáltam)

basta002
ja, komplett kocsi.

basta002
Te figyelj! És nem tudnád nekem megcsinálni? Mert nekem nincs maxom, zmodelerben pedig... várjunk csak... ott meg tudom csinálni. Csak kétségbe estem, mert nem találtam se Streeter-t, se Alienwoodot, nekik van maxuk. Most nem otthon vagyok, de ha hazaérek kipróbálom. De akkor sem tudom átkonvertálni. Msn-en fent vagy?? Ott meg tudnánk beszélni.

Közérdekû!!! Új címmel vagyok az msn-en: [email protected]

a komplett autó, vagy csak a kaszni?
ezt elég könnyen orvosolható Maxban, de utána újra kell konvizni...
Egyszer Mafiához terveztem kispolskit, az meg oldallal ment... felsceréltem az x-et az y-nal zm-ben :-)

basta002
Fordítva van az egész kibszott kaszni. És erre is csak akkor jöttem rá, amikor kimentem a test trackre és hátrafele indult el az autó... <#idiota><#idiota><#idiota>

Nem röhögünk ki, mi is el szoktunk akadni semmi dolgokon... mi volt az?

basta002
Öhmmm... izéééé... akadt egy kis problémám az rx8-cal. Ha ezt nem tudom kiküszöbölni, akkor vége az egésznek. Most nem akarom elmondani, mert kiröhögtök, majd egyszer utólag. Egyébként készen van a motorháztetõ, az elsõ lökhárító, és az elsõ lámpák.

streeter
Este adok egy FTP elérést. Most enm érek rá. De ha visszanézel pár oldalt akkor találsz egy FTP-s elérési címet jelszót stb.... 3-4 oldallal ezelõtt lehet kb.

Beniboy
nagyon tuti az rx8 mikor lesz kész ? Szerintem csináld meg a vankel mocit úgy eredeti!(ha megcsinálod nem lesz könnyû)
Slymaster
Köszi Streeter!
Tudsz bedobni autó linket az r6c-hez
a kedvenceim nem kompatibilisek(nsx m5)
a civicet meg a többit ami xi-n van nem tudtam leszedni onnan...

streeter
4000Le Soros 4-es motorból <#conf><#conf><#merges2><#merges2><#merges2><#ticking><#ticking>

basta002
Nem azért, hogy kötöszködjek, de elég furcsa a két elsõkerék...

basta002
Ma már nem csinálom tovább, ezeket is egy óra alatt csináltam. 1??? Most nézem, hogy éjfél van mindjárt, és 22:30-kor értem haza. Szééép...

basta002
Így állok az rx8-cal, már a hátulja készen van.

basta002
Egyébként kocsinként át lehet írni a kanyarodást szabályozó értékeket. Tele van vele a main.cfg, kb. 5-6 sor csak a kanyarodás.

Ombika
Ja de mikor nem kell lebutitani es fenyeket levenni +latotavolsagot se mintha mas game lenne!!! :)))

streeter
Nállam jónak kell lennie a linknek. Nekem mûködik

nem jo a link... nem tudom leszedni az R6 os patchet
GyaxyBoy
fent vannak, igaz most raktam fel a r6c patchot azzal elég jó lett az irányítás!
patchek fennvannak?

ha a kocsi iranyithatosagaval van gondod, akkor meg tuningold a kocsit az izlesednek megfeleloen:)

GyaxyBoy
Srácok! Mit lehet tenni az irányítás és a grafika javítása érdekében?
P3 1.3as -> 1.5 Mhz en
512 SD
9600XT 128
és 640x480 16bit és szaggat meg olyan fura!
az írányítás is elég gagyesz egérrel és bill le is! van ez ellen vmi jó megoldás?
streeter

streeter
Nekem ez van eredetinek elvileg. De
itt lehet az elsõ az az eredeti. A zsiga R6c-vel megy

Slymaster
ez az 1.4 nocd!

Slymaster
Nagy-nagy köszönet!!!
Újból nekiállok a gamenek!
a zsigulid nem ment r5-ös peccsel, r6ckel neki vagy mi?

streeter

Slymaster
Ha valaki tudna adni egy cracket a patch nélküli game-hez azt megköszönném!!!!! Sehol nem találok... pedig volt nekem is.

streeter
Új képek a Hot Rod-ról

streeter
Nekem 9600Pro val is elviselhetõ :)

basta002
El tudom képzelni... Rohadj meg! :)

Ombika
9700 proval mindjart mas a jatek! :)

streeter
Szóval itt remélem jó már a link

streeter
Tõlem leszedheted. Végre jók a linkek.

valaki irjon egy linket ahonnan a R6 os patchet le tudom szedni.