Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Majd az fpt szerverrõl😊 Ha felér

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Slymaster
2 wincmd fut 1ik 22 a másik 25 filét mutat... te kis hamis!
Sajnos csak lassan tudom szedni (max 2K/s) ,de nagy boldogság ez nekem...

paynes
Streeter az uazt honnan lehet leszedni ? javításom van de nincs meg az alap.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Slymaster
Köszi, már csipegetek is... te meg csak bõvítsd...

streeter
Civic van a Shadow féle ferrari az készül még. 206-os is van a punto szintén készülõben van. Amúgy modom nemsoká fel lesznek töltve a kocsik.
Ugyanaz a cím ftp-n csak a jelszó: 1234567

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Slymaster
A viper vagy legalább a v10engine xi-n kívûl nincs meg vhol?
Néztem Shadow régi oldalát de az megszünt, és nekem nagyon kellene...
A civic-et és a Ferrarit is szeretném letölteni, a 206-os meg a punto... szóval az ilyen az nem.

streeter
Ami eddig megjelent R6c-hez az nekem mind bentvan. A játék fõmappájába van egy Error.txt dokumentum. Azt nyisd meg és olvasd el a legutolsó hibát. És akkor kiderül, hog miért fagy ki a játék.
Nekem FnF utolsó csomagjától fagyott ki amibe van a turbocharger meg ülés stb... De aztán jó lett.

streeter
Az FTP szerveremmel nem tudom mi lett. Valszeh kitörölték a szemetek. Csak nem tudom miért. Csinálok mégegyet

Slymaster
Na Jó, mOst beVálalok egy nemes feladatot... kiderül mi lesz...

Slymaster
Eszt látná a nyeftan tanár!

Slymaster
Kedves barátaim...
...ha bárkinek építõ jellegü ötlete lenne a problémám megoldására, kérem segítsen nekem és sorstársaimnak, kik az xi oldal problémái miatt károsodunk autó, és alkatrészhiányban.

Szóval kell az a ki*aszot VÁJPER a VÉTIZES motorjával!
Meg a szivik, r5-ös vagy r6-os az le*zarom!

Kismilió autót látok nap mint nap a játékhoz, és abbol kb 10 letölthetõ, meg harmincrol van kép, aztán mindenkinek megvan, csak annak nincs aki napokig hetekig keresi. Mé most nem így van?
Ott vannak a Markosék.... hol a szivik SI ???

Streeter: az ftp-d aszongya hibás a jelszó... hmm...

Paynes: a SD 1000 Nm és 1000 LE felett van, ha neked ez kevés mér nem jáccasz repûlõs játékka???

Lehet hogy ideges vagyok egy kicsit, begyek beveszem a pirulát...

Köszi! Mostmár mûködik!
Slymaster
Streeter: r5öshöz linkek... légyszi
V10-es moci
Civic? Ferrari...( amik az xi-n vannak)
Az xi szervernek mi a baja?

vki
nekem valamikor kifagy a 6c-s patchtõl.
Street: az oldaladon lévõ cuccokat leellenõrizted?

ACER Aspire 5738ZG

basta002
Nem gondoltam volna, hogy egy teljes rpk átírás ennyire tönkrevágja valakinek a szemét. Már úgy fáj mint az állat. Az a sok betû... Egyébként újra kellett kezdenem a teljes cfg-t, mert a sunset nem tûnt teljesen jónak. Valószínûleg még ma éjszaka raok fel egy saved car-t r5-höz. Az lesz még durva! Átdolgozni r6c-re... Nah, csinálom tovább.

..::S::L::M::..

paynes
Ööö izé bocs ha fárasztalak titeket a hülye kérdéseimmel de a superdudy-hoz van jobb motor valami erõsebb mert nitróval meg minden nem olyan gyors.Mindegy milyen kocsi.Csak egy jobb motor.Csak ennyi<#conf><#conf><#fejvakaras><#fejvakaras><#worship><#worship><#worship>

streeter

streeter
R6c -hez egyelõre nincs V10-es motor. Majd ha lesz Viper R6c-hez akkor lesz v10-es a ladádba. Amúgy van
Nissan 180SC R6-hoz

Beniboy
streetert kérdezd nem tudom
paynes
a ladába

paynes
a ladába

paynes
a ladába

Beniboy
r6c mibe kell a v10
paynes
Honnan lehet leszedni v10-es motort?
Rc6-om van

ALIENwoods
letmeroc majd csavarhúzó
annyiszor ahányszor akarod.
ha valakinek van valami tutorailja street legalhoz akkor azt legyen szives küldje el nekem, szeretném feltenni a honlapomra

Beniboy
éjszaka illegális versenyeken kell résztvenni és ugy jutsz a kék majd a piros garázsba le kell gyõzni a másik garázs 20. helyén álló versenyzõt
paynes
Úgy értem hogy egy piros épületbe bemennyek vagy a kékbe mert azok jobbak mint a zöld.

Beniboy
hát ahol versenyzel az a roc
paynes
Ezt tudtam de ha beírom és kattintoka csavarhúzóra akkor megyek versenyezni.Ha visszalépek akkor meg nem enged be a roc-ba 😞
De azé kössz!!!!!4

Beniboy
letmeroc írd be a garázsba aztán klikk a csavarhúzón
Beniboy
letmeroc írd be a garázsba aztán klikk a csavarhúzón
paynes
Nem tudok menni a ROC ba hogy lehet? mert nincs türelmem versenyezni.
Meg nincs presztidzsem.
Elõre is kössz!!!!4<#worship><#worship><#worship>

paynes
Igen Tök f@sz@!! Ügyes vagy ! Kössz a linket Beniboy!

Beniboy
nincsmit én a te oldaladat mikor elolvastam akkor értettem meg másnak mért ne segítene!<#email>
Beniboy
az jó lesz én se nagyon tudom
basta002
Tudom, hogy nagyon régen nem frissítettem, de ha befejeztem az rx8-at, akkor nekilátok, és leírom, hogyan lehet másik motort tenni a kocsiban, meg néhány fájlleírást, gondolok itt a class, rpk, tex fájlokra, amiket nem biztos, hogy mindenki ismer, hogy mi is a pontos szerepe és tartalma.

basta002
Ez egy jó pont volt, KÖSZI!!

streeter
Zmodelerbe nem tudom de maxba ha az alakzatra kattintasz jobb gombal akkor ott van hogy scaling. És alol vagy a három mezõ amibe 100,0 ez van írva. Azt írd át 10000,0 -ra.

streeter
Ez az én féle lada ugye??? Majd holnap baszok még bele egy párat 😄

Beniboy
le van irva itt
paynes
Valaki tudna segíteni? Az lenne a gondom hogy pl a ladába csak 1 nitrós palackot tehetek 😞 hogy lehet megoldani hogy több legyen?
vagy a többi kocsinál is<#fejvakaras><#fejvakaras><#worship>

basta002
www.turbosquid.com/3d

Köszi! De hol találom ezt a scalingot?
Beniboy
Ezt meg honnét szedted? nagyon király
paynes
Ez a LADA FASZAA!

basta002
Ehhez szóljon hozzá valaki. Ez is 3ds.

streeter
A Scalingot állítsd be 10000.0 -ra

Hi!

Volna egy kérdésem! Hogy lehet 3dsmax5-bõl kiexportál úgy a kocsikat hogy az amit csináltam az látszódjon is! Z-modelerel nyitom meg az scx fájlokat, utána megnyitom 3dsmaxal és ha elmentem úgy hogy nem módosítottam semmin, akkor nem látszik a játékban! Amikor mentem akkor kérdez egy-két dolgot amiket lehet hogy ki kéne pipálni, de ha kipipálom, akkor már a játék nem indúl el! Hát röviden ennyi! 😊
Megköszönném ha segítene valaki!
meg nincs, de mar gondolkozott rajta valaki...

Bucser
Szép de lenne egy kérdésem... Wankel motor van a Street legalban??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF