Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Boltban se lattam a jatekot.
Akkor mondjatok meg h hol tudom megvenni!
SLM MSN: [email protected]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szinte mindenki csak átkonvertál, de még ez sem egyszerû, de kérdem én: aki nem tud a gamemel játszani, annak menni fog a 3dsmax? NEM!
Még Streeter se tudja hogyan kell pontot létrehozni (nem fikázás)!
Szerintem pont a Vipernél szûnt meg a feltöltés. Ha fel tudok lépni akkor töltöm fel.
Én többször nem kérdezek!
..::S::L::M::..
Unexpected end of archive
belõg a motor eleje de sajnos ezt nem tudtam kijavítani. Külön köszönet Bastának az .rpk fileért."
Honnan lehet leszedni a kocsit?
Duhen, isuizé meg sicsumicsu I4 (2)
Bájern, Emer nonus I6
MC Superdutty, prime V8
A motor fordulatát minnél magasabbra állítsd, és úgy próbáld belõni az alkatrészeket, hogy minnél magasabb fordulaton adja le a teljesítményt. ehez hangosz egy váltót, ami 1/4 mérföldet leggyorsabban teszi meg.
Ezt a tesztpályán mérheted, középen ami átszeli az ovált.
Zöld zászlónál megálsz, aztán ráfekszel a gázra.
Ennyi elég, nehogymá én játszak is helyetted!
Veszel egy autót (eddig ment). mondjuk crx-et
Marad rajt 4kerék+futómû, 1 ülés,1 kormány 1 akksi.
A többit eladod (szélvédõ, lámpa, ajtók...)
Aztán megveszed a 380 lóerõs mocit, kap egy methanolt+nitrot!
A nitrót behangolod legnagyobb nyomásra, a metanolt 16ra.
Aztán hajrá!
azt se tudom hol lehet
feljelentkezni<#ejnye1>#ejnye1>
Van egy ótóm! Vmi 3as Golf vagy mi, amit lehet venni az elején!
Egy kicsit megtuningolom (Nitro+ az a sárga izé, + váltó, meg egy két dolog!
Megyek este versenyezni! De csak 1000 esért lehet! Na mind1, megyek egy párat, feljutok 15-16. helyre és aztán már kevés a kocsim, és kikapok! Bementem a garázsba és elkezdeném tuningolni! Arra már rájöttem, hogy azok kompatibilisek az autóval ami felett van egy jel, meg mikor rányomok ki is írja a NOTE feliratnál! Kicseréltem a blokkot, venném a hengereket, de azt már nem kompatibilisek eggyik blokkal sem! megvettem azért hátha! Persze nem lett jó! Na akkor most hogy tudom tuningolni! Meg vannak dolgok, amikor azt írja, hogy kompatibilisek, megveszem, de aztán mégsem az!
Így nem tudom megnyerni a futamokat utána és nem tudok új kocsit venni!
köv probléma! Mentem az utcán nappal, rádudáltam egy autósra, aki elfogadta a versenyt, de nem történt semmi! Hanem ment utána tovább! Vele hol tudok versenyezni?
Hogyan lehet több pénzért versenyezni? Hogyan lehet autóért versenyezni? Légyszíves help me!!!
Meg ha van vmi magyarosítás vagy ilyesmi az is jó lenne! Meg, hogy milyen motorok jók milyen kocsiba!
THnx
Streeter nem lehet feljebb tolni a limitet mi?
Amúgy ami az R5 cars mappába van az mind jó r5-höz
A Focus R5-ös?
Nem hülyéztelek, azthiszem...
Szóval aminél nincs megadva az R5?
HA ÍGY VAN CSAK BÓLINTS! ÉS NE IDEGESKEDJ! LAZÍTS!
Tetszett a zsigulid! .... már jobb ügye?
1 apró hiba.: nem mindnél lehet tudni, hogy melyik verzió...