46059
.
-
-
#36652 Szasz emberek!
Mi a tényállás??? Van-e valami új cumó vagy valami nagy újítás.
ALIENwoods egyszer majd meséld már el hogy tetteb be ilyen szépen ezt a Stailon-t. -
#36651 igen, szerintem az ami me gvan, az olyan :)
(különben minek mellékelte volna a patchet és a krekket a feltöltő... de csak szerintem :)) -
#36650 én tudom ! barbi szimulátor lesz ! mondom !
Burkusdió :
van tiszta SLRR-ed? (olyan amit KELL peccselni és crackelni) akkor írok neked egy lépésest... (ó, az áldott lelkem:)) -
#36649 attól függ, hogy ki számít bennfentesnek... de egyébként senkinek nem adnak semmiféle információt, pont azért, hogy tényleg semmi se szivároghasson ki, de szerintem idővel már fogunk tudni valamit, hiszen már elég régen dolgoznak rajta, de szerintem én se fogom hamarabb megtudni, mint ti -
#36648 Itt levo bennfentesek se tudnak semmit errol? -
#36647 Ajánlom -
#36646 hát, ha engem kérdeztek, akkor szerintem autós játék lesz -
#36645 Én 1n2ane-ben bízok, de nem hiszem, hogy bejönne.
Valószínűleg valami tök új dologról lesz szó. -
#36644 NÉztétek mostanában az Invictus honlapját? Van ott egy olyan, hogy Comming Soon...
Csak nem egy újabb SLR rész? Az fasza lennel. De lehet, hogy csak álom. -
#36643 Értem. SRY -
#36642 Te mond mirol beszelsz?
AMi benne van az nem tunik ek attol,hogy felpatcheled!!
Idiota :) -
makosteszta #36641 Ezek csak a hivatalos jatekban levo kocsik javai - de mar ugy latom rajottel :) -
#36640 Vazze felteszed kurva gamet aztan nem rakod fel no cd cracket majd elinditod sorba a patcheket 8-ig majd 8-ashoz a no cd cracket vagy ahanyas patchig mentel es lass csodat megy,mint az ovodaban! -
#36639 figyu, orig GTA 3s kocsikat konvertálok nem addon-t -
#36638 valaki nekem tudna segyíteni?
még mindig pecseléssel vagyok elakadva...
valaki leírhatná,a teljes folyamatot telepítéstől a játék indításáig :)
nagyon megköszönném! :) -
#36637 Mintha a szambol vetted volna ki a szot de nem fog meghallgatasra talalni keresed en M5-os bmw-m se lett befejezve!
Ez nem szemrehanyas akart lenni aki kesziti de szomoru vagyok! :( -
#36636 Akkor csinálhatnál egy M3-as BMW-t a GTA VC-ből. Az nagyon ki volt dolgozva, és nagyon tetszett. (legalábbis nekem). Meg egy Honda S2000-es sem ártana. Abból van sima, meg tuning verzió is. -
#36635 10 GTAs import auto után meg se állok :P -
#36634 ugyan-ugyan -
#36633 Alien te dolgozol most vmi uj prjecten SLR-hez? -
#36632 be lett bizonyítva, hogy GTA 3-s kocsikat simán át lehet kapni SL be
-
#36631 Tudsz olyan cimet ahol osszes addon fennt van 2.2.1-hez? -
#36630 2.2.1-hez az osszes elvileg letezo auto? -
makosteszta #36629 Osszes auto java itt: http://www.buildersedge.net/Downloads/SL2/SLRR_2_2_1_java_pack_1_1.zip -
#36628 Meg mindig keves cucc van kurva 2.2.1-hez! :( -
#36627 persze... értelmetlen is lenne... ha csak az időráfordítást nézed, már akkor is. én még soha nem is játszottam a demoval :D -
#36626 Értem, de szerintem mivel egyszerűbb beszerezni a teljest warez-ban, ezért senki nem foglalkozott a demo feltörésével. -
andris074 #36625 Az origoról leszedett demó abban demó szerintem hogy az egséz játék benne van csak éppen 60 perc játék után csak akkor indul el ha az internetten keresztül megveszed, de ehhez olyan hitelkártya kell emivel lehet külfőldre fizetni. Az lenne a legegyszerübb ha meg lehetne venni a játékot magyarországon de itt tudomásom szerint sohasem árulták. Ezzért szereték valami segitséget! -
#36624 Ezt a kérdést gondold át mégegyszer.
Ha a demót szedted le, az soha nem lesz az egész játék.
Demóhoz mi a bánatnak noCD-crack vagy teljes játék javítás? -
andris074 #36623 Sziasztok!
Az origo oldaláról leszedtem a játék demóját, jól gondolom hogy ez az egész játék? Mármint az a 271 MB. Itt a forumban találtam 2.1.8-as no-cd crackket. A játék azt irja ki magáról hogy v2.1.8 built560, de a 2.1.8 crack nem jó hozzá. Tudtok segiteni? -
#36622 http://xi.dpx.nl/
VEgre megy! -
#36621 senki? :| -
2.2.1hez i6os turbo:)
download -
#36619 Sokkal szerenyebben!! -
#36618 áá ez a gom team oldal mekkora xarság... explorer meg se nyitja nekem, operában meg beszól: You're not allowed to do this.
-
#36617 Matuskawarezre töltötte föl ey srác...
a patcheket leszedtem a fan oldalról is...
valakinek nem lenn kedve PONTOSAN leírni minden mozzanatot, egészen a telepítéstől, a játék elindításáig? :) (valahogy nem megy ez nekem most :()
nagyon megköszönném! -
#36616 figyi, egy csomó minden 404. amit próbáltam, egy se akart megmozdulni. pedig lenne 1-2 érdekes dolog. pl a porschét se tom még mindig lekapni:)) -
#36615 hm. más gta-s autók konvertálása is műxik akkor?
mer, ha emlékszel még rá, egyszer belinkeltem egy cadillacről képet, hogy a sok széjjel "tuningolt" szarság mellé legyen vmi autó is:) aztán mondtad, hogy a textúrák miatt nem nagyon lehet eröltetni. -
#36614 Csekkoljátok a weblapom