Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::S::L::M::..
SL-nél is ezért vannak kamu nevek, de a kocsi még is felismerhetõ és kis gondolkozás után a kamu névbõl is rá lehet jönni az igazira.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nekem nem,méghozzá amiatt,hogy nem te rakod össze a kocsit,meg....nem is tom,valahogy a Sl nekem olyan életszagúbb.
Meg nekem naon bejön például lejjebb néztem az a zsiguli,nagyon kira,valahogy szivesebben tuningolok volkswagen-t,vagy akár ladát.
Télleg tratyó nincsen?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ezz illyyennnnn <#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
ott szedd le az patch-nél és van olyan hogy addonok ott vannak javítások,autók.
Szal megláttam ezt a sok kira autót,és...megjött a kedvem a Sl2-zéshez 😊
Bár régebben igencsak felbaszott a játék,me idegesitett,hogy ha ezt az autót akarom felrakni akkor még ezt a patch-et kell leszedni,de nekem továbbra is szaggat a játék.
De mivel hogy mostmá letom szedni "hamar" a javitásokat,igy hát ujra feltelepitem.
Amugy még nekem mindig az a véleményem a játékról,hogy nekem jobban bejön,mint az underground.
Ja,és asszem nekem a 2.1.8-as patch-ig van meg,akkor még mejiket kell leszedni??
Meg még egy fontos kérdés:Ha felteszem az összes javitást,akkor minden autót be tok tenni? nem fog kidobni,meg hibaüziket irni?
Na boccs hogy ilyenekkel rabolom az idõtöket<#bohoc>#bohoc>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
felõlem felnyomhatod a MAXot ha nem tudod használni...
stb...
Lehet nem így lesz, de én ezt jósolom
DE csak valami redlinet
az is jo?
A gépem: p4 3,2gh
MSI alaplap
1giga ram
Radeon 9800 pro
Mx1000es eger
szerintem menne rajta
jah és nem! nem!! fodom átküldeni mst-en a 9kb/sos feltöltési sebességemmel. Keresgélj warezoldalakon vagy dc-n. De ezt privátba is leírtam