Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
Én csak a tuning miatt nyomatom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ombika
Arcade az egesz ettol hanyok!!! :(

báttyó02
Állits valamit a display setupba,aztán lépjél ki a játékból,újra be,és elvileg jó az út textúra

streeter
Hááááát..... kocsik grafika nagyon fasza meg minden tiszta giccses. DE!!! az út texturája nálam akkora szar hogy csak na. Tiszta kocka meg minden ratyi az út. Kocsik hangja jó de mondjuk az alap 206-nak miért van olyan hangja mint valami bivaly 500LE-s gépnek???

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Ha minden igaz, akkor nekem is meglesz hétvégére...

..::S::L::M::..

báttyó02
Szerintem türhetõ

streeter
Most rakom fel az NFSU2-t. Hát nagyon kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
háát ez meg mi?:))

ALIENwoods
minimális scriptedit és festhetõvé vált<#circling>

ALIENwoods
Attól hogy neki nem ment, neked még mehet

Yoyoyo
Csak azert mert ahogy visszaolvastama 33000. uzenet korukl valaki azt mondta h neki nem megy rippelttel, de nem kapott valaszt ezert kedeztem meg.

ALIENwoods
vajon???<#banplz>

Yoyoyo
Azt akarom kerdezni hogy nekem Ripelt verzió van es a patcheket ugyanazokat kell felraknom vagy masokat?

bocs!!!!!!!!!Ezt nem ide szántam...
:D
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdés,hogy azareus-ban miért írja ki a port nál hogy nat hiba???Mit írjak be???A másik,hogyha betöltöm a nfsu2-s torrentes file-t akkor azt le is tudom húzni!
THX <#help>
basta002
Ejj. Mi az? Fél óra alatt megvan... <#idiota>

streeter
Át kellen írni az Összes class file-t. Az annyira nem nahéz de az egészet átírni nem kis meló. De a Ladát még meg lehet csinálni magyarba is. Úgy is holnap vagy pénteken állok neki a classok befejezésének.

malter
szinte biztos lehetsz benn,hogy nem lesz magyaritva,mert egyrészt nem sok értelme,másrészt elég idöigényes a többi game-hez képest,nincs külön nyelvi file,hanem mindent át kéne irogatni,ez 1 ilyen proginál fölösleges.talán ha rpg lenne megoldanák;)
basta002
Heh... Ez az!!

báttyó02
Köszi

OK, csak egy ötlet volt. Az angollal nincs gond, folyékony, abban segíteni is tok ha kell :-)
báttyó02: begformoney utána kis csavarhúzó (tune)

ALIENwoods
nem azé de ilyen "kevés tudással" rendelkezõ emberkék most nehogy elkezdjék már magyarosítani a játékot úgy hogy minden 2. lépés elõtt kérdeznek valami nagy okosságot.
az ilyet ha lehet mellõzzük :).
viszont a magyarosítást hamarosan elkezdik, nem kell aggódni.

A Porscheról ránézésre megmondom hogy az NFS V-bõl lett konvertálva.
de azért remélem normálisan megcsinálják

báttyó02
mIT IS KELL BEIRNI,HOGY LEGYEN LOVETTÁM?

nem rossz ötlet, neki kellene esni a magyarításnak... valaki tudja hol vannak a szövegek?

Recs
thx

malter
nincs hozzá
Recs
tudna valaki esetleg a játékhoz magyarosítást?
elõre is kösz!!

eleje picit szögletes, de egész jó a formája. Bodykittel nem lehet GT3-ast kreálni belõle? :-) Ez a 2000 Turbo lenne, igaz?

Ombika
Jaja de olyan,mintha TT-bol faragtak volna!

streeter
Egész jó ez Porsche

báttyó02
Na az is odabasz<#vigyor5>

báttyó02
Pedig elvileg nem ismeri fel a mx 440-et.
Télleg imeritek a Flat out-ot? Mi a véleményetek róla ?

basta002
Jobbat mondok, bazz!! GF2 MX400! Ehhez szólj hozzá!! :)

báttyó02
Az má odabasz

streeter
Öcsémnek az van is a sprintel cell 2 megy neki.

streeter
Nekem nem egy gyenge gépem van de néha nekem is beszaggat.
Bár R6v patchel 1280x1024 max grafika max árnyék minden max. 400méter látótávval sima ügy. Míg R5-nél 200m látótáv medium grafka min árnyék meg 800x600 és az szaggat sokat. Tudom a sok addon miatt de mind1.

jah és egy P4 2,4 + 512DDram + Ati 9600pro

báttyó02
De ugye nem gef. 4 mx 440 ? Me nekem az,oszt egy szar,me nem megy vele egy csomó játék,például sillent hill 3,4
meg splinter cell 2,meg egy csomó

basta002
Nekem is az van, sajna... :)

báttyó02
Hát akkor én elmehetek a pecsába a 64 megás fikámmal<#levele>

basta002
Azaz. Most, a 2-ben még több ilyen szarság van, ami csak eszi a memóriát, és akinek nincs min. 128 mB-s vkártyája, az szart sem ér az egésszel...

Oksa!Na mind1
báttyó02
Arra,arra

paynes
<#taps>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Amugy arra gondoltok amikor nitrozok,és hogy akkor elmosódik-e??
Mert nekem amikor nitrózok+egy adott sebesség felett!
báttyó02
Ejj ez király<#eljen>
Ja télleg,még egy hülye kérdés<#vigyor5>:
Hogy kell képet benyomatni a topicba? Régebben valaki mondta,hogy valami oldalra fell kell tölteni,aztán ide,de má nem emlékszem<#zavart2>

Zoral!!!<#circling>
basta002
Jó, de figyelj, nem egyszer hallottuk ezeket a kérdéseket. Nem akarom megint felhozni azt az elõbb említett topicot, ahol egy nap 2-3 oldalt írnak faszságokról, már bocsánat, de itt vissza lehetne olvasgatni egy kicsit, mivel nem egy olyan hú, de forgalamas topic. Egyébként nekem sem ment a motion blur, nekem is szar a videom.

ALIENwoods
Nagy "ladázás" közben elfelejtem a modellezõk apró örömeit :)

<#circling>

báttyó02
Hehe,nekem nem mosódik el a kép,a videókarim miatt<#vigyor3>,de nagyon nem érdekel az underground.
Amúgy meg nem akarok senkit megsérteni,de nem egy olyan topicot olvastam,ahol olyan csákók vannak mint a 34394-es streeter hozzászólásában.
Pár hónapja mikor meglett a Sl2,jöttem egy pár dolgot ide kérdezni,és normálisan válaszoltatok,nem úgy mint némelyik topicba,ahol új vagy,kérdel kettõt,és má röktön lámáznak.
Szal ennyi

basta002
Meg persze van egy teljesen szabad városod... Felhívom mindenki figyelmét, TELJESEN!!!