46059
.
  • Fox44
    Udv! Fel lehet emelni az autot emelovel vagy valahogy? Thx
  • 3Error #36692
  • Beniboy
    ok má megvan
  • vki
    5-6
  • Beniboy
    pff menyit kell kb??
  • Dawevwp #36688
    Miért nem?
  • vki
    Azért nem tudsz, mert kell írni pár hozzászólást a fórumba. De nem csak ilyeneket, hogy wow, shit, stb, hanem szép kerek mondatokat.
  • Tomo15
    Ohh köszi! rosszabb mint a suli!Most már nem is merek ide irni mert félek hogy mindig kioktattok
  • Beniboy
    én nem tok a gom-ról leszedni semmit pedig reggeltem magam
  • basta002
  • vki
    Szedd le a GOM-ról. De kell hozzá a V10-es motor, mert anélkül nem fog menni.
  • tepi5
    vagy esetleg emailba elküldeni?
  • Ombika
    9600 xt ehhez a konfighoz gaz ,ezen nem fog fullosan menni! :(
  • tepi5
    hy tud vki linkelni müködö vipert 2.2.1 hez
  • 3Error #36679
    normálissan -> normálisan
  • Tomo15
    Ne varj olyan nagy javulast, de jobb lesz sokkal
    Regen nekem ugyan ilyen configom volt 9600xt kártyával és csak médiumon ment normálissan... de akkor az autok majdnem fullon voltak:D
  • Dawevwp #36677
    Egy AMD athlon XP3200,1024MB DDR RAM, Ati Radeon 9600Pro 256Mb.
    A video kártya lehet hogy 9600XT lesz.
    Remélem ez már elég lesz.
  • Dawevwp #36676
    Látom csak, hogy nekem most csak egy 9200 SE 128Mb-os video kártyám van és szerintem az a baj.
  • basta002
    látod az én konfigurációmat? a proci vissza van véve az eredeti sebességre, és így is megy tökéletesen
  • Ombika
    Milyen lesz az ahitott gep?
  • Dawevwp #36673
    Hát igen tökéletesgép az tényleg nincsen, de nálam már amúgy is aktuális volt a gép fejlesztése, úgyhogy ha már költök a gépre akkor már legalább a kedvenc játékom fuson rajta normálisan(még ha ez egy kicsit több pénz is).
  • basta002
    ebben tényleg igazad van, csak furcsának találom, hogy valaki azért rak össze egy új gépet, mert nem megy tökéletesen a játék... ha ez nálam is így lenne, minden pénzem arra menne, hiszen nincsen tökéletes gép
  • Dawevwp #36671
    Igen, lehet hogy hülyeség de baromira imádom ezt a játékot, szerintem ennek a játéknak több köze van az autó tuningoláshoz mint bármelyiknek, aki csak száguldozni akar annak ott van az NFSU2 meg a hasonló játékok de én a bütykölést is szeretem, persze ez az én véleményem.
  • gabesz752
    Ilyen config-al.:)
  • Ombika
    Hozza se szagoltam!!
  • Tomo15
    Nekem szerencsére semmi bajom nincs a játékkal, mert felpetchelve minden full grafikán zökenő mentessen megy...
    Ja és remélem újra fel fog virágozni a topic!
  • gabesz752
    géphez=játékhoz
  • gabesz752
    Szerintem ehhez a géphez nem igazán lehet összerakni jó gépet.
    Ez valami olyasmi, mint a maffia volt. Az is falta a ramot, meg a procit.Meg persze a vid kártyát. Ez van.
  • gabesz752
    Úgylátom végigtoltátok az SA-t, és mostmár ezzel az oldallal is foglalkoztok.
    Az én legnagyobb örömömre.
  • basta002
    te a játékhoz raksz össze gépet?? no comment
  • Dawevwp #36663
    Köszi a segítséget,de most akkor jó lesz az a a gép amit venni akarok vagy sem, a patch-ek meg már telepítve vannak.

A helyesirásomat meg ne csesztessétek, ez van nem tudok helyesen irni egy jó pár magyar tanár probált már segíteni de nem ment ez van, egyébkent is nem azért irtam be ide, hogy meg tanítsatok irni hanem, hogy megtudjam jó gépet rakok össze a játékhoz vagy sem.

Köszi
  • streeter
    A "lessz"-en én is fel szoktam baszni az agyam.
    Amikor nagyon jól helyesen írni tudók írják így a lesz-t akkor.......
  • streeter
    Na még pár kép a Polskiról.
    Kész vannak az ülések már csak megfelelő textúrát keresek rája.

Ez még nem újdonság.

De ez már igen.

Egy spoiler a hátsó ajtón(motorháztetőn)
    És egy a hátsó ablak fölött egy kis sötétítő résszel ellátva.

Mára ennyi. Holnap jön a többi.
  • 12346
    ez már régi para. sajna nem tudták befejezni a gyík arcú ektivizsün miatt. a peccsek némileg javítják.

off:
    tökömér nem tudnak az emberek írni?:/ mi az a "leSSZ", meg "menteSSen"?
    az "ahoz" még talán nem olyan szembeötlő:P
  • Dawevwp #36659
    Üdv mindenkinek
    Volna 2 kérdésem:
    -Normális e, hogy 2.2-es Athlon gépen 512 DDR-el és 128Mb-os ATI Radeon9200Se video kártyával csak akkor nem akadozik a játék ha nincs forgalom, meg emberek az utcákon és az "Object detail" alapon van?
    -És ha normális, hogy akadozik akkor egy 3.2 Athlon gép 1024 DDR-el és 256Mb-os ATI Radeon 9600 PRO video kártyával elég lessz e ahoz, hogy full grafikán enyhe forgalommal akadozás mentessen fusson a játék

Elöre is köszi a segítséget
  • vki
    Nem tudjátok, hogy lehetne engine kit-eket csinálni? Nekem nagyon kellene egy V10-hez, mert egy kicsit uncsi mindig összefele rakni ha széttöröm.
  • vki
    Csá!

Látom, eléggé lappand a topic.
    Itt van pár kép a kedvencemről:

Nincs rajta különleges tudning, de nekem így tetszik.
  • streeter
    Az még a gyári duhen ülés de meg lesz csinálva az is.
  • tepi5
    hello tud vki segiteni vagy linket adni hogy a terepjáróval hogy lehet 2 kerékre állitani és hogy milyen alkatrészeket kell venni?
  • Gregorius
    Impozáns!
    Az az ülés, ami kilóg a kocsiból?