Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACER Aspire 5738ZG

Glpetyus
😊))))))))

ALIENwoods
népszavazás:

Feltöltsem a Buggy-t ?

ALIENwoods
készül az 1. "ADD-ON" a Buggyhoz....

ALIENwoods
http://masda.uw.hu/chassis_texture_tut.htm
a texurázni vágyóknak, és nem fogom lefordítani magyarra

malter
persze mert az r5-höz valo,reinstall..

streeter keress más helyet,mert az atw 1 rakász sz** az összes warez ami atw-s furcsamod hibásan tölt,1 vagon file nem jön le,régen soha nem volt ilyen problemo 1ikel sem,majd szétbaszott az ideg mert 1 dolgot 10x kell ujra beállitgatni
vki
Az r6c-s pathbe lehet az oka annak, hogy nincs motor, mert elõtte feltelepítettem a Furballs combo path-et?

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
faxa<#eljen>

streeter
Újabb képek a Buggyról Egy kis script átírás után már eljesen jól néz ki.

És a kedvencem. A nitrospalackok helye.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods

Éjszakai képek:

streeter
Kurva ATW-sek már megint törölték az SLR tárhelyet. Kurva szájukat.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

petícióóót

malter
én multkor megérdeklödtem,és sajna nem lessz,mert az activision tulajdona a street legal sorozat,a csapat nem csinálhat folytatást,ha a kiado nem tart rá igényt,és eddig ugy néz ki hogy nem,mert az NFSU-t nyomják meg a street racing sindycate-t😞(
báttyó02
<#wow1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Télleg, a StreetLegalnak lesz folytatása? Lehet hogy már volt róla szó...

Ombika
Szar arcade! 😞

ALIENwoods
elõbb szeretnénk ADD-ON autónak megcsinálni.
szal' saját buggy.RPK és buggy_data mappát szeretnék csinálni neki.
csak utána lenne feltöltve.
Basta002, ügyködtél a buggyn, mert ha nem akkor én neki állok mepróbálni megcsinálni az .RPK-t

ALIENwoods
A Chevrolet festhetõségénben segítek, csak MSN-n keress meg

streeter
NFSU2-be ez a belsõtér nagyon odabasz. Fõleg a sofõr.

Ennyit a játékról <#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

ahh, el is feledkeztem a resconvert-tol..

marmint a resdecode...

a devkit tudtommal csak kicsomagolni tudja az rpkt, es azt is bugosan...
ezt en keszitettem...

basta002
Ebbõl meg nem lesz semmi. Kár volt ideírni, bocs.

..::S::L::M::..

basta002
Külön kocsit akarok csinálni, de nem akar összejönni.
Mindig ezt a hibaüzit kapom. Ismerõs valakinek?

!Thread::evalName: null.methodcall() on <chassis> at file "java.game.Vehicle" at line 212

basta002
Emberek! Fiúk és lányok, kicsit és nagyok, diák és nyugdíjasok, állandó keresõk és eltartottak, okosak és kevésbé értelmesek, figyeljetek! Kb egy fél óra múlva lesz egy oldal, még nem tudom, hogy hol, de majd látogassa mindenki, olvasgassátok el, meg minden. Majd meglátjátok, tetszeni fog!!

vki
Az RX8-as hogy áll?

ACER Aspire 5738ZG

basta002
A Street Legal Devkitre gondolsz, ugye? Mert az megvan nekem is. Az slc.hsw-n van

vki
Alienwoods: ezt a jármûvet nem tudnád felrakni valahova?

ACER Aspire 5738ZG

streeter
SZerintem simán kell a tetõ. Az is adja a fílinget 😊 Szerintem jó meg kell az

Csináltam rá egy tetõt, de levehetõ. Szerintetek rajta hagyam? Valaki leírná részletes hogyan kell festhetõ texturát csinálni?

valakit erdekel esetleg rpk coder-decoder kisebb hianyossagokkal?

streeter
Hé ember ez szép. Na ilyen tuti nincs még a gamebe 😊 A crx is jó még az nincsen.

ALIENwoods
sszép<#nyes><#finom><#nyes>

Ezt csináltam, csinálom, még dolgozni kell rajta! De a texturázást még mindíg nem értem! Honda CRX van már a játékhoz, mert lehet hogy csinálok egyet! 😊

ALIENwoods
le lehetne szokni ezekrõl az arcade szaroktól,
az U2 egyáltalán nem nagy cucc<#szomoru2>.
Non-linerális játékmenet, +kocsik +szabadon bejárható város +egypár wxtrwmwbb tunning.

maradjunk Street Legalnál

streeter
Ezzel arra célzol hogy mi a faszért az NFSU2-rõl beszélünk ugye?? 😄

Bocs, eltévedtem... a Street Legal topicot keresem, nem tudjátok, merre lehet?

báttyó02
Egy hetes?? Nekem úgy három napig volt a vinyómon az elsõ.

streeter
http://slc.hsw.hu/picup/index.php ide töltsd fel és a kapott linket az img-kel másold be ide és kész.

12346
engem meg pont a bejárható város érdekelne, de annyira azért nem, hogy nekiálljak gyorsan lekapni. 1. rész is kb egy hetes szórakozgatásra volt elég.

A texturázást nem igazán értem, az hogy mi tükrözõdjön az sikerült.
Egy régifajta kocsit csinálok, képet nem tudok feltölteni mert valami gond van a tar.hu-val.
streeter
Milyen kocsit csinálsz????

ALIENwoods
feshetõ textura.
a MIX a textura fajta, azon belül az egyik az adott textura pl.: F_bumper.dds a másik pedig 1 festék szín pl.: Default_cian.dds.
Maps-nál Reflection van 50-s értékkel (tükrözõdõ textúra a : general_env_map.dds)

remélem érted<#alien2>

báttyó02
Nem nagy cucc a low rider,hidd el,még a vice city-ben lévõ feka low riderest se közeliti meg

báttyó02
Jó jó,de a végén az összhatás odabasz,bár már egy fél nap után kezdem unni,me szerintem elszarták ezzel a szabadon bejárható várossal,me csk unatkozom miatta,hogyha kell motortuning,akkor megyek ide,ha kell festés megyek oda.na mindegy,undergroundtól nem vártam sokat.

Hi!
Hogyan kell egy kocsit úgy megcsinálni hogy az festhetõ legyen a játékban? Nemsokára kész lesz a kocsi csak még egy kevés scriptelés van hátra.
streeter
Még alig adták ki de már van 1.1-es pacth appl:appl:appl:appl:

streeter
Ezt találtam az NFSU2 topic elsõ oldalán. 2. hozzászólás.

2004. ápr. 16. 23:09 | Privát | Galéria | Válasz | #2

!!! NFS UNDERGROUND 2 !!!

<2004-04-16 @ 12:02 - ZeroCool>

Az Electronic Arts producere egy chat beszélgetés folyamán elárulta, hogy a következõ Need for Speed játék a nagysikerû Underground folytatása lesz. Lássuk mi mindent fecsegett még el:

- a játékban lesz visszajátszhatóság
- >>>>>>>>>>>>>>>>sokkal realisztikusabb fizika <<<<<<<<<<<<<<<<
- jóval több autó
- jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat)
- >>>>>>>>>>>>>>>>törésmodell <<<<<<<<<<<<<<<<
- online cheat védelem

A hivatalos bejelentés és az elsõ képek igen hamar várhatóak 😊

Info: Gamestar

Na ezek hova lettek????? Idõközbe elvesztek????? Törés az annyi hogyh a beleszálsz egy kocsiba a lassításnál betörik az üveg és utánna megint jó. Ennyi Fizika az gatya össze vissza csúszkál a kocsi

12346
mintha eddig az nfs-ek nem árkádok lettek volna..😊 egyedül a porsche-ban volt végre kúltúr fizika féle.

báttyó02: nem tom hol látsz tuningot. az elsõben se volt. ratyi ápgréd féle volt, de az messze nem tuning.

streeter
Ez az amit nem kellett volna. Tuning??? Mindegyik autóhoz ugyanazok a cuccok vanna. Semmi egyedi. Kéne cheat hogy ki lehessen próbálni a lowrider cuccot is.