46059
.
-
#36733 Amúgy azt meg nem tom honnan az anyámból vetted hogy lesz Street Legal 3 -
#36732 Nemtom nem néztem csak az 5 hozzászólás kellet aztán a többi nem érdekel mert csak ugy lehetett tölteni. :D:D:D -
#36731 Ezek vkinek esetleg? -
#36730 http://patches.gamez.com/sage/games.x?gid=19123&page=patches
Ez csak 1 a millio oldalbol amit kidobott a google!!!! -
#36729 az XI mint SL modderes letöltő oldal tényleg bedöglött, de NEM ADJUK FEL -
#36728 Streeternek üzenem, hogy ha megkapom a Polski Fiat kaszniját meg a .TXD-t hozzá akkor összeállítom külön autóba, ha ez még nem sikerült volna, hosy ne kelljen a felülírásokkal szenvedni -
#36727 szóval rég voltam már net közelbe, szerencsére jövőhét szerdán kötik be újra.
Szal:
Ha nem találod a kocsit amit leszedtél tedd a következőket:
(Kuruma setupjából másolva)
= Ha nem találod a kocsit tedd a következőket ====================
Vegyél karrierben egy Einvagent (ajánlatos GTK típusút), majd lépj ki a főmenübe és mentsd el a kocsit (Save Car). Zárd be a programot, keresd fel a játék ...\save\cars\ mappáját, itt találsz a mentett névvel rendelkező ~11 fájlt. Keresd ki a sima mentett névvel rendelkező kiterjeszés nélküli fájlt és nyisd meg HEXA editorral (pl.: Hex Workshop-l). Görgess az aljára ahol az elérések vannak (pl.: cars\racers\Einvagen.rpk). Ezt írd felül Kuruma.rpk-ra, majd mentsd el. Indítsd el az SL-t, töltsd be a kocsit (Load Car), hogy nem e fagy ki a játék. Ha működik és Single car módban látható a kocsi akkor, lépj ki majd a 'mentett_auto' fájlokat ('mentett_auto.1', 'mentett_auto.2'....'mentett_auto.11') másold át a ...\save\carrier\karriered mappába, majd nevezd át őket 'PlayerCar[szám]'-ra. A [szám] a pozíciót határozza meg a garázsban, hogy hanyadik autó/autód. Elindítod a játékot, betöltöd a karriered, beszém a CarLotba és ott lesz a Kuruma.
Ha még így se menne, keresd fel a weblapom ahonnan letöltheted fixen működö 'PlayerCar1' fájlokat.
=================================================================== -
#36726 Na emberek akinek meg vannak a gyári patchek 1.4, 1.5, 1.6, 1.8 az tölse fel nekem legyen oly szives vagy ha van valami oldal ahol fent van nekem az is jó.
G.O.M.-on és az Invictus-on sincs fent. -
Kgero1 #36725 hi
tudtok valami jó autóletöltős oldalakat mondani? -
#36724 Én is régebben regisztráltam és nekem se kellett. -
#36723 Ahh zsir nekem uj autoknal meg jelent!! ZSIIIIIIIRR!!!
Mindenkepp kell 5 hozzaszolas nem ertem Malter neked ,hogy megy igy!!? -
#36722 G.O:M-on is fennt van!!
Amugy eleve nem hasznalnek IE rakas fos es meg allitolag gazos is !!
En Operat hasznalok millioszor jobb !! -
#36721 Nem jó link.
Akkor
itt. -
#36720 Itt van egy mentés az Aston-hoz. -
#36719 Olyan van, amit az SL-ből szedtek ki. Legalábbis nagyon hasonlít rá. Asszem tán Furrano-nak hívják. -
george4 #36718 Hi! Van a Street Legal Redline-ban Ferrari Enzo? Thx -
#36717 de látom téged elküldtek haza a magyar topicodal:DDD -
#36716 nem tom én régebben regeltem és 1szot nem irtam de nyugodtan szedek mindent:) -
#36715 Az astonhoz pont nincs mentés -
#36714 Nekem netscape jó de reggelni kell+ 5 hozzászólás kell a fórumba és utána tölthecc és nekem má IE ről is jó -
#36713 Hát nekem is ez a bajom nem adja be meg még kb10et nem ad be amit Gom-ról szedtem remélem azé hamarosan bejön mert má jáccanék vele -
holley #36712 Hali. Gom teamet mien böngészővel lehet megnézni aztírja IE re nemjo -
Fox44 #36711 jaja -
#36710 Nah ez az en is beraktam es semmi de akkor nem en vagyok a bena ennek orulok vmit elcsesztek 2.2.1-nel Astonnal!!!
Fox: Magyarositas nevetseges ehhez!! :( -
#36709 Ha ezt a G.O.M. -ról szedted, akkor a savegame részlegnél van hozzá save. Állítólag még senki sem talált a játékban ilyen kocsit. -
#36708 ja ide regelve vagyok, de télleg kell mit tom én hány hsz a fórumban, hogy szedegetni tudjak?:D -
Fox44 #36707 Nincs gond a motor osszerekassal csak ugy kerdeztem hogy van e magyarositas! -
#36706 XI-rol jutottam el a forumbol a G.O.M team oldalra es ott talaltam egesz jo dolgokat 2.2.1-hez de ha nem talalod akkor szolj es atkuldom az ASTON 3 MB!!! -
#36705 12 napot mentem minden nap neztem es semmi! :(
DE azert jatszogatok aztan majd lesz vmi!!!
-
#36704 xi teljesen leállt,szinte semmi nem kerül már föl slrhez de G.O.Mteam még most is aktiv és raknak föl jo dolgokat aszem rajta van amit keresel -
#36703 volt olyan verda amit kb 1 hét után adott be kereskedésbe,mikor már rég el is felejtettem hogy benne van -
#36702 de jó lenne, ha én legalább berakni tudnám.. sehol se láttam ezt. merre lehet lekapni? -
#36701 Hol talalom meg oket!!??
Beraktam ezt es nem akarja adni !! :(
Uj autoknal lesz majd vagy hasznaltaknal?
-
#36700 Nem. Csak FnF csinált pár cuccot hozzá, de azok nagyon ott vannak. -
#36699 2.2.1-hez furball letezik? -
#36698 HA tenyleg lamazol egy kis motor osszerakas help!!
Engine Setup -
#36697 Nincs, de minek az? -
Fox44 #36696 Van a jatekhoz magyarositas? -
#36695 Ezek megvannak vkinek meg?
-
#36694 sajna nem:(