46059
.
  • streeter
    Amúgy azt meg nem tom honnan az anyámból vetted hogy lesz Street Legal 3
  • Beniboy
    Nemtom nem néztem csak az 5 hozzászólás kellet aztán a többi nem érdekel mert csak ugy lehetett tölteni. :D:D:D
  • Ombika
    Ezek vkinek esetleg?
  • Ombika
    http://patches.gamez.com/sage/games.x?gid=19123&page=patches

Ez csak 1 a millio oldalbol amit kidobott a google!!!!
  • ALIENwoods
    az XI mint SL modderes letöltő oldal tényleg bedöglött, de NEM ADJUK FEL
  • ALIENwoods
    Streeternek üzenem, hogy ha megkapom a Polski Fiat kaszniját meg a .TXD-t hozzá akkor összeállítom külön autóba, ha ez még nem sikerült volna, hosy ne kelljen a felülírásokkal szenvedni
  • ALIENwoods
    szóval rég voltam már net közelbe, szerencsére jövőhét szerdán kötik be újra.
    Szal:

Ha nem találod a kocsit amit leszedtél tedd a következőket:
    (Kuruma setupjából másolva)

= Ha nem találod a kocsit tedd a következőket ====================
    Vegyél karrierben egy Einvagent (ajánlatos GTK típusút), majd lépj ki a főmenübe és mentsd el a kocsit (Save Car). Zárd be a programot, keresd fel a játék ...\save\cars\ mappáját, itt találsz a mentett névvel rendelkező ~11 fájlt. Keresd ki a sima mentett névvel rendelkező kiterjeszés nélküli fájlt és nyisd meg HEXA editorral (pl.: Hex Workshop-l). Görgess az aljára ahol az elérések vannak (pl.: cars\racers\Einvagen.rpk). Ezt írd felül Kuruma.rpk-ra, majd mentsd el. Indítsd el az SL-t, töltsd be a kocsit (Load Car), hogy nem e fagy ki a játék. Ha működik és Single car módban látható a kocsi akkor, lépj ki majd a 'mentett_auto' fájlokat ('mentett_auto.1', 'mentett_auto.2'....'mentett_auto.11') másold át a ...\save\carrier\karriered mappába, majd nevezd át őket 'PlayerCar[szám]'-ra. A [szám] a pozíciót határozza meg a garázsban, hogy hanyadik autó/autód. Elindítod a játékot, betöltöd a karriered, beszém a CarLotba és ott lesz a Kuruma.
    Ha még így se menne, keresd fel a weblapom ahonnan letöltheted fixen működö 'PlayerCar1' fájlokat.

===================================================================
  • streeter
    Na emberek akinek meg vannak a gyári patchek 1.4, 1.5, 1.6, 1.8 az tölse fel nekem legyen oly szives vagy ha van valami oldal ahol fent van nekem az is jó.
    G.O.M.-on és az Invictus-on sincs fent.
  • Kgero1
    hi
    tudtok valami jó autóletöltős oldalakat mondani?
  • Tomo15
    Én is régebben regisztráltam és nekem se kellett.
  • Ombika
    Ahh zsir nekem uj autoknal meg jelent!! ZSIIIIIIIRR!!!
    Mindenkepp kell 5 hozzaszolas nem ertem Malter neked ,hogy megy igy!!?
  • Ombika
    G.O:M-on is fennt van!!

Amugy eleve nem hasznalnek IE rakas fos es meg allitolag gazos is !!
    En Operat hasznalok millioszor jobb !!
  • vki
    Nem jó link.

Akkor
    itt.
  • vki
    Itt van egy mentés az Aston-hoz.
  • vki
    Olyan van, amit az SL-ből szedtek ki. Legalábbis nagyon hasonlít rá. Asszem tán Furrano-nak hívják.
  • george4
    Hi! Van a Street Legal Redline-ban Ferrari Enzo? Thx
  • malter
    de látom téged elküldtek haza a magyar topicodal:DDD
  • malter
    nem tom én régebben regeltem és 1szot nem irtam de nyugodtan szedek mindent:)
  • Beniboy
    Az astonhoz pont nincs mentés
  • Beniboy
    Nekem netscape jó de reggelni kell+ 5 hozzászólás kell a fórumba és utána tölthecc és nekem má IE ről is jó
  • Beniboy
    Hát nekem is ez a bajom nem adja be meg még kb10et nem ad be amit Gom-ról szedtem remélem azé hamarosan bejön mert má jáccanék vele
  • holley
    Hali. Gom teamet mien böngészővel lehet megnézni aztírja IE re nemjo
  • Fox44
    jaja
  • Ombika
    Nah ez az en is beraktam es semmi de akkor nem en vagyok a bena ennek orulok vmit elcsesztek 2.2.1-nel Astonnal!!!

Fox: Magyarositas nevetseges ehhez!! :(
  • vki
    Ha ezt a G.O.M. -ról szedted, akkor a savegame részlegnél van hozzá save. Állítólag még senki sem talált a játékban ilyen kocsit.
  • 12346
    ja ide regelve vagyok, de télleg kell mit tom én hány hsz a fórumban, hogy szedegetni tudjak?:D
  • Fox44
    Nincs gond a motor osszerekassal csak ugy kerdeztem hogy van e magyarositas!
  • Ombika
    XI-rol jutottam el a forumbol a G.O.M team oldalra es ott talaltam egesz jo dolgokat 2.2.1-hez de ha nem talalod akkor szolj es atkuldom az ASTON 3 MB!!!
  • Ombika
    12 napot mentem minden nap neztem es semmi! :(
    DE azert jatszogatok aztan majd lesz vmi!!!

• malter
    xi teljesen leállt,szinte semmi nem kerül már föl slrhez de G.O.Mteam még most is aktiv és raknak föl jo dolgokat aszem rajta van amit keresel
  • malter
    volt olyan verda amit kb 1 hét után adott be kereskedésbe,mikor már rég el is felejtettem hogy benne van
  • 12346
    de jó lenne, ha én legalább berakni tudnám.. sehol se láttam ezt. merre lehet lekapni?
  • Ombika
    Hol talalom meg oket!!??

Beraktam ezt es nem akarja adni !! :(
    Uj autoknal lesz majd vagy hasznaltaknal?

• vki
    Nem. Csak FnF csinált pár cuccot hozzá, de azok nagyon ott vannak.
  • Ombika
    2.2.1-hez furball letezik?
  • Ombika
    HA tenyleg lamazol egy kis motor osszerakas help!!

Engine Setup
  • Tomo15
    Nincs, de minek az?
  • Fox44
    Van a jatekhoz magyarositas?
  • Ombika
    Ezek megvannak vkinek meg?

• malter
    sajna nem:(