Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Idõkorlátos játék???? Ilyen rõl még nem is hallottam. Ha pacthek kellenek akkor http://streeter.uw.hu és vannak crackek is + addonok.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

zolo
hello.Tanulgatnám a játékot,de idõkorlátos és lejárt az idõm.Ha valaki tudna mondjon már egy crack-et vagy hogy honnan szedhetném le ingyenesen a nem idõkorlátost?

http://flickr.com/photos/zolika90/

htx
ott pont nincs, de találtam egy csomó jó dolgot...

ALIENwoods
suurland.com

Ilyen rajzokat honnan lehet szedni? Konkrétan egy ötajtós Astra F érdekelne...
Ezekrõl a képekrõl tök jól lehet papírautót gyártani :-)

malter
nem olyan mint a többi game,hogy bizonyos számu verda után nem jön uj,össze lehetne szedni akár az egész várost,nem értem miért nagy a gépigénye😉)
malter
kira képek én meg unatkoztam mondom csinálok jo kis dugot😊)
ALIENwoods
kéne majd egy kis MS Smooth, vagy szimpla AutoSmooth, mert így nagyon darabos

streeter
Én is újra bombázlak titeket egy képpel.

A lökhárító 1/3-a látszik már belöl 😊
Holnap kész lesz az is.
Egyelõre ez van.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods

És egy FUN kép a végére 😛

streeter
És végre nem átlátszóóóóóó. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ALIENwoods
ha így haladsz lassan texturázni is fogsz tudni 😛

Beniboy
jó lesz
streeter
Na itt állok jelenleg és ilyesmi lesz a kocsi.

És végre van a motortérbe valami😊
Nem csak a nagy üresség.

További képek majd itt várhatóak.

ALIENwoods
Kész 2 FULL ADD-ON felni, egyszer már sikerült az RPK-t átírnom csak véletlenül töröltem 😞,
mihelyest bátyám vissza adja a netet rakok fel képeket róluk,
még anyit mgjegyzek hogy HI-Poly, azaz ~65.000 polygonosak,
a 90.000-snél már szaggatott nálam 😛

streeter

12346
kira. ebbõl a 3-ból messze az audi a legszebb😊

streeter
Egyelõre ennyit az új projectrõl.

streeter
A Bugatti Veyron-t nem tudom ki mnnyire várta, de most pausálom kicsit 😊 Ez se jött össze sajnos.
De a következõ remélem igen.

basta002
Én is csatlakoznék az elõttem szólókhoz!! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Streeter! Köszi az sms-t, megkaptam, de késõn vettem észre. 4 órakor fel akartalak hívni, de ki voltál kapcsolva. AlIENwoodsszal egyetemben. Milyen dolog ez??? Én nemrég jöttem haza, és még nem is aludtam. Na, de most megyek is. bye

..::S::L::M::..

ALIENwoods
HAPPY NEW YEAR 2005

streeter
ha még nem lett volnap edig volt és meég lehet hogy lesz is egy párszor mivel itthon vagyok 😞

B.U.É.K. Minden SLR:R fannak moddingolónak stb....

paynes
Minden SLRR FANnak játszásban MAXozásba Boldog Új Évet !!!!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

streeter
Haha ha.
Egy rakat újévi addon van XI-n Haha ha

báttyó02
huhh az a carrera gt nagyon szép

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Boldog uj évet minden Street Legal fannak <#wave><#integet2><#wave>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

streeter
Én majd azt szeretné megtanulni, hogy full nulláról összehozni egy kasznit vagy egy alkatrészt legalább.
Egyelõre nekem elég bonyolúltnak tûnik és van mit tanulnom.

És mondjuk egy ilyen segéd képre ráépíteni egy kasznit.

Vagy hasonló fasza új és jól kinézõ kocsikat.
Remélem egyszer sikerül az álmom. <#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround><#vigyor5><#vigyor5>

bricsi01
áh, zsír. egyébként nekem nagyon bejön <#vigyor2>

ALIENwoods
Jó van'na, kiszedem belõle<#bee1>,

Basta002, Beni ne fikázzátok egymást<#ejnye1>,
Az RX-8 nem Basta miatt szünetel, rögtön egy új autó készítésével kezdeni, nem a legszerencsésebb dolog.
Én special legelõszõr Einvagen F_bumper-l kezdtem, s azóta 'modellezek/konvertálok' egyre nagyobb és nagyobb dolgokat.
Hidd el én speciel sok autóval voltam úgy hogy 'na-akkor-most-megcsinálom' (My Buggy, Plymouth, Ford, Chrysler 300C, MyRod s a legendás Lada)
, de ezek nagyrésze befejezetlen, mivel egy idõ után sem idõm sem kedvem nem volt befejezésükhöz. Megyjegyzem hogy van egy állandó CSAK SLR:R-l munkáimat tartalmazó mappám ami mérete lassan CD-nyi lesz (651 mb), ez tartalmaz minden kis modding szösszenetemet amit eddig csináltam/csinálok/csinálni fogok.

minden elkezdett projektem nem arról szólt hogy 'én-most-csinálok-egy-full-add-on-kocsit', hanem folyamatosan sajátítottam el, tanultam meg hogy mi hogyan mûködik a Street Legalban, mit hogyan kell és lehet megvalósítani.

húú, ha belegondolok lassan már 3,5 éve foglalkozok Street Legallal, s még mindig találok olyan problémákat amiket nem tudok megoldani.

megjegyzem, kis sikert hamar el lehet érni SLR:R modding során
"(...) Az új jármûveket 3DS MAX-al kell majd megalkotni, ami viszont már igényel némi gyakorlatot. Ám még akár egy teljesen szimpla kis modellt is betehetünk (vagyis a kezdõknek is lehet sikerélményük <#smile>."
2002/07 GameStar, Invictus interjú - A Street Legal kapcsán

ÚJ ÉVET MINDENKINEK<#hehe>

Rafaelo
bujék!!!
<#papakacsint><#smile><#vigyor5><#wave><#wow1><#zavart2>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

streeter
BÚÉK mindenkinek.

Rafaelo
megoldottam a problémám 32 bitesen tökéletes

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
egyébként tetszik a game csak erõmûigényes

streeter
Elég baj volna ha nem bírná.

Beniboy
majd szerintem megcsinálom mert még eléggé az elején járok
Rafaelo
föntvan pedig a directx 9.c és valamikor jó volt és volt háttér csak amikor ujbol elinditottam megint elmosodott az égbolt különben amikor
volt égbolt akkor jól ment a játék semmi gond nem volt nem tudom miért
lehet hogy 256 mb -os 9600 at nem birja a geme?

streeter
Nekem 9600pro van és semmi gond nincsen vele.

Ha eddig még csak a kaszni van kész akkor nem nagy gond.
ha már több cuccot beraktál akkor kicsit gázabb a golog.

Rafaelo
volt valakinek ati 9600 as problémája texturákkal mármint az ég texturájával???

egyszer beállitom jo után máskor elinditom nem jo átállitom jo aztán megint nem csak ilyen elmosodott

Beniboy
már az elején elszúrtam h nem 4 ajtós kocsira csinálom de lehet h átt rakom az Einvagen helyire.
Beniboy
Nincs semmi kérdésem nem tudtam hogy ez az 1. autód de akkor is tudod h nem olyan könnyû.
streeter
ha most beírom a kódot akkor te nagyon fogsz örülni meg minden és 10 perc múlva jönnél, hogy hogyan kell motort összerakni.
Ezt megelõzendõ szedd le EZT a .doc file-t és akkor minden endben lesz. A végén ott vannak a kódok is.

Sok sikert.

Beni egy kérdésem lenne még:
Miért a 180SX vagy a Toyota Levin helyére csináltad a Hummert??
De inkább Levin mert abból van 4ajtós is.
Szerintem egyszerûbb lenne egy Einvagen helyére.
Ez csak tipp, mert akkor nem kell azzal baszogni,hogy a komádat átrakd a másik oldalra.

12346
nee máár😞( eddig tetszett is a járgány:/

Imrusssss
Figyu tud valaki valami pénz kódot???
Köszi szépen elöre is !!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

basta002
Errõl van szó!! 😄

streeter
Nam ost így beírom akkor az MSN címem.

[email protected] ha infó segítség kell akkor amibe tudok segítek én is.

basta002
Kivételesen igaza van Benikének... Olvass vissza, vagy keress meg engem MSN-en, vagy Streeter-t, vagy ALIENwoods-ot.

Beni: Engedd meg, hogy elmondjam, hogy nekem az Rx8 az elsõ autóm. Van még kérdésed?? <#mf3>

Beniboy
örülök hogy megvan olvass vissza ha vmi hírt akarsz
Beniboy
ja
Imrusssss
Sziasztok nekem is megvan a GAME!!!
Adjon mindenki nekem valami Új Hírt!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Rafaelo
carier módben ugy kezdünk hogy nincs autónk????