46059
.
-
#37133 Ezt nem lehetett volna egy hsz-ba írni?!?!
Igaz úgy nem nő a kommentjeid száma! -
#37132 hy azt szeretném megkérdezni hogy a 3Ds Max 4-et honnan lehet leszedni mert sajna dc-n nem találtam a 7-et láttam de az 2-3 cd-s ja és slot meg nuku!!
THX! -
#37131 a hangokat hova kell betenni??
-
#37130 :D
-
#37129 új vagyok
-
#37128 császtok
-
#37127 alpha channel neki, meg PNG -
#37126 figyelj alexease... Ezek a blueprintek elég nehezek egy kezdőnek.. Ami a maxos tutorial vidóban van, az ezekhez képest nagyon egyszerű... Ott egy csomó vonal van meg minden, de ezt most így nem tudom elmagyarázni.. -
#37125 Köszönöm szépen a segítséget.... -
#37124 Ha za Invictusnak mint a játék kiadójának jó a Max 4 akkor neked miért nem jó????
Nem próbáltam még a max-4 csak az 5-öt de tuti hogy amit használni kell/használok az benne van a 4-ben is.
Az SCX plug-in meg jó 4-hez is.
Tess Hub List -
#37123 Ha mar BluePrints: http://cgworld.ru/modules.php?name=Blueprints -
#37122 ja és a dc-hez kellene valami hub is... -
#37121 Azt tudom, max 4esem az van, de egy csávó aki modellezik aszonta hogy az 5ös jobb, és az auto csináláshoz blueprintel, le is töltöttem az első video tutorialt, de inkább csak akkor kezdem el a tanulást ha lesz max 5ösöm, mert abba több cucc van mint a 4esbe.. Egyébként hogy kell matricát csinálni a photoshopba?? Azt tudom hogy valahogy körbe kell vágni meg ilyenek, de mégse sikerül... -
#37120 egyébként az invictus max 4et használ -
#37119 DC++, Kazaa , AZUREUS -
#37118 Az alapok meg itt is fent vannak: Utils -
#37117 Jah' az scx-eket zmodelerrel tudod beimportálni és kiimport
lni 3ds-be, hogy aztán szerkeszteni tudd a max-al... De le kell töltened mind2 progihoz a pluginokat... Ha bannolva a GOMról esetleg tudok átküldeni néhány dolgot msnen, de max 5öm az nincs..... -
#37116 3d studio max 5.... De ez nekem is kellene... Nem tom megszerezni, és nem tom honnét letölteni.. Video tutorialt találsz a www.3d-palace.com -on.. -
#37115 Hellóka!
Előkaptam a Street Legal 1-et egy kicsit szórakozni!!
De sajnos én csak a texturán tudtam módosítani magán az autón milyen progival lehet??? És van hozzá esetleg valamilyen tutorial??
Ja amúgy ilyen lett tom nem a legjobb de valahol el kell kezdeni!
új hűtőrács, nincs kilincs, ültetés, új hátsó hangszórók, új lámpa
-
#37114 nincsenek is paciaim
csak simán nem húzom föl magam ezen. esetleg rávezetem a témára, vagy nem. -
#37113 nem a kérdezés a fő probléma, hanem a darabszáma/hét ;P -
#37112 ez nem a 22ik patchel kapcsolatos kérdés voltAhoz fizetni kellene valakit hogy megszámolja De azér nem kellett volna szegényt ennyire lebaszni... Én má megírtam neki hogy mi a helyzet...Eccerűen aki nem akar ne írjon vissza az ilyenre.. És lécci ezért ne szidjál le ezér, én ezzel nem támadlak téged.. Én nem vok pacifista mint 12346, de nem akarok ilyen kis baromságér összebalhézni valakivel.... -
#37111 písz. toljatok el inkább egy blázt -.- -
#37110 egy rohadt képet nem raktam még föl... -
#37109 faszomért kell 22edszerre megkérdezni ]http://www.invictus.hu és letöltöd a kibaszott kurva invictus liveot és patcheled azzal. aztán cracket a http://www.gamecopyworld.com oldalon találsz és kész. -
#37108 ez azt is jelentheti hogy töltsd le az Invictus LIVE!-t és frissítsd azzal az alapgémet 2.2.1-re....Sztem előbb utóbb valami öregfórumos jól lefog baszni ezér... Nem naon bírják ezeket a patches kérdéseket.. -
#37107 Crack? -
#37106 figyelj basta! Nem tudom mi a baromság a hszomba... Én az XIn mindennap vagy legalább minden második nap találtam valami kis baromságot.. És ez is jó volt mer az SLR hiába hogy fontos nekem, csak egy teszt gém, hogy tesztelhessem a modokat, összerakjak néha egy autót, és szenvedjek kicsit a teszt pályán... A GOM alig frissül, neki a fórumjait szeretem, épp ezért már van ott vagy 30 hszom... Ha non spam dologra gondolsz télleg nem könnyű 20at csinálni... Az 5 viszont képekből hamar összejön... -
Webmozi #37105 Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy nekem fent van a 2.1.8-as patch, és fel szerettem volna rá tenni a 2.1.8 to 2.2.1-t, és azt írja, hogy:
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
?
Kérlek segítsetek légyszi!!
Köszi -
#37104 hogy én is kötöszködjek egy kicsit, szerintm hülyeséget beszélsz, de mindegy -
#37103 -
#37102 Mielott megint ugatnal engem sem bannoltad bazdmeg igy jobb a hangnem fax!!!!
Nem ertelek!!! -
#37101 (sóhaj)... Az XI volt az igazi élet... Minden nap került valami új cucc... Meg minden jó... De ez már a múlté.. Aki tud angolul annak sincs könnyű dolga a non spam dologgal... Én már csak tom... -
#37100 ezt már én is elhintettem (#37062). tényleg nem értem hol van ebben az értelem. -
#37099 valoszinüleg azokat bannolták akik
1.ökörségeket irkáltak(wáo,nice,stb stb)
2.magyarul irtak
3 nem irtak semmit
sztem ez azért baromság mert ha csinálok 1 honlapot,ahova barátaimmal fölpakolok mindenféle cuccot,valoszinü hogy azt szeretné jopár orosz,magyar,stb nemzetiségü egyén is letölteni,akik nem feltétlen tudnak angolul(itt föleg igaz mivel ez magyar játék lehet sejteni hogy van jopár magyar aki szedeget onnan)és ha rákényszeritem öket hogy irjanak be valamit akkor ez várhato ami történt is,ezért csak ök hibáztathatok nem azok akik nem tudnak angolul és muszálybol teleirkálják marhasággal a forumukat csak hogy meglegyen az 5hozzászolás
arrol nem is beszélve hogy aki ugy dönt hogy inkább csendben marad mint (csak hogy irjak valamit) azt is bannolják szép... -
Trabi6012t #37098 Engem se banoltak. -
#37097 há' bazz -
#37096 Streeter! Engem nem bannoltak, és ha jól tudom téged se... Van még ott fatboy, és tarbi... Szóval ez már négy... Nem bannolnak mindenkit... Én szeretem a GOM fórumot(topicjait). -
#37095 Nekem volt egy ilyen oldalam csak az ATW már kétszer törölte UW-n meg az a 200mb kurvakevés.
Kéne reggelni 1évre valami szervert és akkor az biztos lenne. -
#37094 De te is pöcs vagy mert hiába mondogatod itt a GOM oldalát ha mindenkit banoltak.
Annyira okos vagy már hogy te is faszságokat beszélsz.