Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beniboy
NEm hiszem hogy mostanába lesz kész mer sokat ke tanulni nincs idõm erre.
basta:gondolom az elsõ autód neked sem ment olyan könnyen
streeter: fejleszés alatt van, de szerintem te is tudod hogy nem megy egyik napról a másikra; és gondolom amikor te az elsõ autód csináltad neked sem volt olyan könnyû!!
mellesleg ma nem csinálta semmit nem volt idõm meg kedvem se nagyon ja és fater trónolt a gép elõtt!
streeter
Na igen eddig eljutni nem nehéz. Aki tud scriptet átírni és annyit vág maxból hogy hogy kell nagyítani és exportálni a kasznit az el tud jutni eddig 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Majd ha odáig eljutsz, ahová én, majd megmondom mikor lesz kész az Rx8. De hogy nem egyedül csinálod az ziher!! <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

..::S::L::M::..

streeter
A legújabb kedvenc gépem <#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

959LE és minden alap cucc.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Beniboy
Még nem tudom (és az rx8 mikor lesz kész<#eplus2><#eplus2><#vigyor1>?)
basta002
És mikor lesz végsõ stádiumban??? <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Beniboy
Hummer H1 de nagyon kezdeti állapotban
Beniboy
GTA VC
M@TriX
olyan Hummer-nek néz ki, de elég nagy fantáziával 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
a kád az marad, max rakok 1pár kereszt króm csövet hogy ne nézzen ki olyan kádosan<#vigyor>

ALIENwoods
Naná hogy ott marad<#crazya> gizdázok vele, az nem matrica hanem 3D szöveg van odavésve a kasznihoz, csak a bal oldalra<#smile>

streeter
Önálló mú vagy GTA VC???

Beniboy

NA milyen<#vigyor1><#eplus2>
streeter
Jah a motortér már ezzel a texturával jobban néz ki, de engem még mindig zavar az a "kád" effektus. Annak az aljára nem lehet ilyen átkötõket tenni mint az eredetis SL kocsiknál???

streeter
Az a saját készítésû matricája. Csak így villog vele <#awink><#awink><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor2><#vigyor2>

12346
az az alienwoods ugye nem marad ott a küszöbnél?😊 vagy opcionális lesz?

basta002
Aki bújt bújt, aki nem, hát nem. Szóval fontos bejelentenivalóm van. Ma délután kiderült, hogy bizonyos korlátok akadályoznak jelenlegi projectem folytatásában. Sajnos! Ezt a kijelentést fontos hozzátennem, mivel nekem is indokolt lett volna, hogy idõre befejezzem a Mazd Rx-8-at.

De sajnos nem így alakult. Aki szeretné kipróbálni az autót,az írjon ide, vagy keressen meg MSN-en. Akkor valószínûleg befejzem a kódolását. De fontos tudni, hogy az autón nincsen belsõ textúra, és a kaszni, csomagtartó, motorháztetõ belülrõl átlátszó. Bár ezen talán lehet még változtatni. Szóval, ha valaki igényt tart rá, szóljon.

Halkan megjegyezném, hogy belekezdtem az új munkámba, hogy mi az, az legyen titok még egy kicsit!! 😄

streeter
alapból kell hogy legyen 21-es gumi. De ha nem akkor szedd le tõlem a gumik közül valamelyik fnf gumicsomagot.
A fék tõlem van???? Csak mert ahoz nekem van jó cfg-m

másik problémám pedig h van fasza 21es felnim de legnagyobb gumim hozzá 19es
😄DDD
vki help... a fékeket berakom és kilóg nagyon.. a cfg-t hogy irjam át ?
:-)

ALIENwoods
igen?

és milyen sorrendbe rakjam fel a patcheket?<#taps><#banplz><#lama>

jaj. Nem mondtam ám komolyan, most már mindegy... úgy aug.-szept. környékén minden nap kétszer megkérdezte valaki. Már régen hallottam, gondoltam valaki érti a poént :-)
De azért köszi :-)

basta002
Ugyan már, barátom.

ALIENwoods
Porsche 928: közel a végsõ állapothoz,
klasszikus hibák pl.: átlátszó ablakok megoldva, full festhetõ, egyebek...
JAVÍTVA<#email><#papakacsint>

paynes
az nem teszi fel😄 És szerencsétlenkedig a Cd berakásával vagy a Daemonnal 😄

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

basta002
és akinek nem kell nocd crack??? 😄

paynes
A patchek telepítésének sorrendje!!
2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
végül be kell másolni a Street Legal mappádba a
2.1.9R5 vagy 2.1.9R6c patchet + a megfelelõ nocd crack-et!!

FIGYELEM!!!!
a 2.1.9R6c patchnél crackelés elõtt
LE KELL FUTTATNI A POST-INSTAL-t
ami a benne van a zip-be <#taps><#lama><#lama><#banplz>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

streeter
Jaja.Nekem is az tetszik al egjobban, csak a Zmodelerbe nem tudom berakni. Hiába importálom be nem jelenik meg semmi

<#wow1> Az ott egy AM Lagonda? Ritka madár...

Tényleg, újratelepítettem a gépemet. milyen sorrendben kell feltenni a patcheket?

Bucser
Szellemautó?<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

basta002
Dehogyisnem... 😄

streeter
Ezt ALIENwoods írta és õ annyiram ég nem vágja a scripteket.
Az ajtó nyílását tényleg nehéz eltalálni. Nekem se megy egy könnyen 😊

malter
az ajtok stb pozicioi neked már csipöböl kéne hogy menjen nem?😊a lámpák remélem nem tul sok idö
streeter
© ALIENwoods
tegnap 10:12 | Privát | Válasz | #34879

Porsche 928

Amik (biztosan) nem lesznek:

FL quaterpanel
FR quaterpanel
RL quaterpanel
RR quaterpanel
F bumper
R bumper

Amik még készítés alatt vannak:

L headlights
R headlights
L taillights
R taillights

Hátralévõ scriptelések:

hátsó ajtó fodulási tengely
hátsó ablak, hátsó ajtóhoz való 'illesztése'
kormánykerék pozíciója
ülések pozíciója
sofõr pozíciója

malter
bár látom még a lámpák hátravannak,azon kivül kell még valamit csinálni rajta?
malter
mikor várhato letölthetö verzio?
streeter
Az a motortér olyan kád hatású számomra <#wink><#wink>
Nekem az igazi és a tákbeli kocsi lámpái igen érdekesek.

ALIENwoods
ez egyenlõre 'tech_demo', szal nem annyira a szépségére megyek hanem megérteni különbözõ dolgokat, mert ha ez sikerül akkor már 'könnyedén' tudok csinálni akármit is...

Beniboy
AZ alsó képen a motortér jobban meg van pakolva!!!
nekem maga a kocsi tipusa nem szimpi, ugyhogy azert hallgatok😉

amugy nem lenne rossz, csak hat nem az en stilusom ez a jargany...

ALIENwoods
kisebb hozzá szólások, esetleg?

ALIENwoods
növelt motorhely és V8

Gregorius
Hú gyerekek, most raktam össze egy ütõsebb gépet, és úgy megy rajta a játék, mint az álom, úgyhogy zûrös vizsgaidõszak elé nézek. <#vigyor>
Bár eddig sorozatban max 2 versenyt tudtam nyerni, és a harmadiknál mindig elveszítettem minden pénzem, de nem adom fel.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

basta002
Tiszta ándörgrándos felépítés. Doboz... 😄

ALIENwoods

Porsche 928

Amik (biztosan) nem lesznek:

FL quaterpanel
FR quaterpanel
RL quaterpanel
RR quaterpanel
F bumper
R bumper

Amik még készítés alatt vannak:

L headlights
R headlights
L taillights
R taillights

Hátralévõ scriptelések:

hátsó ajtó fodulási tengely
hátsó ablak, hátsó ajtóhoz való 'illesztése'
kormánykerék pozíciója
ülések pozíciója
sofõr pozíciója

ALIENwoods

Az én karácsonyi ajándékom az Invictusnak <#crazya><#circling>

báttyó02
<#ravasz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

streeter
Na ez az elõzõ csak egy próba volt, de nem valószínû, hogy benne lesz a játékba.

Ezt viszont már jobban szeretném.

Vagy ez

streeter
Legyünk elõkelõek így az ünnepek környékén <#ravasz1><#ravasz1>