Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basta:gondolom az elsõ autód neked sem ment olyan könnyen
streeter: fejleszés alatt van, de szerintem te is tudod hogy nem megy egyik napról a másikra; és gondolom amikor te az elsõ autód csináltad neked sem volt olyan könnyû!!
mellesleg ma nem csinálta semmit nem volt idõm meg kedvem se nagyon ja és fater trónolt a gép elõtt!
SLM MSN: [email protected]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
959LE és minden alap cucc.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
NA milyen<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
De sajnos nem így alakult. Aki szeretné kipróbálni az autót,az írjon ide, vagy keressen meg MSN-en. Akkor valószínûleg befejzem a kódolását. De fontos tudni, hogy az autón nincsen belsõ textúra, és a kaszni, csomagtartó, motorháztetõ belülrõl átlátszó. Bár ezen talán lehet még változtatni. Szóval, ha valaki igényt tart rá, szóljon.
Halkan megjegyezném, hogy belekezdtem az új munkámba, hogy mi az, az legyen titok még egy kicsit!! 😄
A fék tõlem van???? Csak mert ahoz nekem van jó cfg-m
😄DDD
De azért köszi :-)
klasszikus hibák pl.: átlátszó ablakok megoldva, full festhetõ, egyebek...
JAVÍTVA<#email>#email><#papakacsint>#papakacsint>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
végül be kell másolni a Street Legal mappádba a
2.1.9R5 vagy 2.1.9R6c patchet + a megfelelõ nocd crack-et!!
FIGYELEM!!!!
a 2.1.9R6c patchnél crackelés elõtt
LE KELL FUTTATNI A POST-INSTAL-t
ami a benne van a zip-be <#taps>#taps><#lama>#lama><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Tényleg, újratelepítettem a gépemet. milyen sorrendben kell feltenni a patcheket?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az ajtó nyílását tényleg nehéz eltalálni. Nekem se megy egy könnyen 😊
tegnap 10:12 | Privát | Válasz | #34879
Porsche 928
Amik (biztosan) nem lesznek:
FL quaterpanel
FR quaterpanel
RL quaterpanel
RR quaterpanel
F bumper
R bumper
Amik még készítés alatt vannak:
L headlights
R headlights
L taillights
R taillights
Hátralévõ scriptelések:
hátsó ajtó fodulási tengely
hátsó ablak, hátsó ajtóhoz való 'illesztése'
kormánykerék pozíciója
ülések pozíciója
sofõr pozíciója
Nekem az igazi és a tákbeli kocsi lámpái igen érdekesek.
amugy nem lenne rossz, csak hat nem az en stilusom ez a jargany...
Bár eddig sorozatban max 2 versenyt tudtam nyerni, és a harmadiknál mindig elveszítettem minden pénzem, de nem adom fel.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Porsche 928
Amik (biztosan) nem lesznek:
FL quaterpanel
FR quaterpanel
RL quaterpanel
RR quaterpanel
F bumper
R bumper
Amik még készítés alatt vannak:
L headlights
R headlights
L taillights
R taillights
Hátralévõ scriptelések:
hátsó ajtó fodulási tengely
hátsó ablak, hátsó ajtóhoz való 'illesztése'
kormánykerék pozíciója
ülések pozíciója
sofõr pozíciója
Ezt viszont már jobban szeretném.
Vagy ez