Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Tökmindegy, az info a lényeg, hasithatok mindennel. 😄DDD<#eljen>

M@TriX
tudtommal meg nincsnek gondok vagy igen?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jagi
mikor a race of championon vagyok, a versenyek özben ki szokott dobni az asztalra. 😞

Természetesen mennek, bár a 2.1.9R6C-vel állítólag gondok vannak (tudja a penész, én megálltam r5-ön...)
Pontosan mi is ez a kihajigálós ROC?

Jagi
Hi! Van már peccs ami a ROC-os kihajigálós bugot javítja? 2.1.6 volt fenn legutóbb most 2.1.8 van. 9-essel menek az ezekbe berakott autók?
Bocs ahülye kérdésekért, de kb 3/4-ed éve toltam utoljára és nem tudom hol járunk.

12346
dc... az nem kifogás, hogy lassú. akármiben fogadni mernék, hogy még ma lejönne, ha kéne.

streeter
Eddig se volt tele túl sok élettel 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Beniboy
JAh kis reklám! jó kihalt lett ez a fórum
M@TriX
kis CRC reklám 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

basta002
Bocs az offért...

..::S::L::M::..

basta002
Írok ide is valamit, hogy ne legyen tegnapelõtt 21:06 a vége...

ALIENwoods
héló, csak szedje le az ajándékom, úgyis az kell neki

Ombika
Bazdmeg szebben is kerhetned de ha senki se tud ,akkor hiaba irod be HUSZONKILENCVENKILENCSZER! MONDTAM MAR DC ++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALIENwoods
fireball
bakkkkkkkkkkkkkkkkkkker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vki agggyon már 1 kurva linket az slrr hez!!!!!!!!!!!!!!!4444

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Gregorius
Szép, nagyon szép.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

basta002
Háháá! Majd jövõ hónapban maximum. Vagy nem tom. Majd valamikor. Nincs sok kedvem hozzá az az igazság. De majd meglátom.

ALIENwoods
nah még van 1 'búcsú meglepim' csak legyetek türelmesek, és néézetek fel este MSN-re !

fireball
lécci tölcsd már föl 1 tárhelyre....cserébe én is föltöltök neked vmit ok???
plíz...
köszi...csááááááááááh

basta002
Én nem tudok, cd-rõl játszok... 😄

...játszottam...

fireball
vki nemtudna adni 1 normális linket a slrr hez???ami nem torrent nem dc++...mer ezek szarok...dc++ on senkinek sincs slotja...torrent meg +áll mindig vmi hibaüzenettel....nekem 1 sima letöltés kéne de naygon....plíz vki linkeljen nekem 1 et kössssssz!!!!

ALIENwoods
Jó lesz ha mindenki össze gyûjt egy kisebb összeget és megveszi a CRC-t<#felkialtas>

streeter
Nekem is ez van. Mondjuk akkor újra jó lenne ha egy kibaszott autót sikerülne végre befejezni, de a közeljövõbe ez nem várható.
Csak ha mi "moddingolok" átnyergelünk CRC-re akkor mi lesz a magyar játékosokkal? 😊

Majd lesz valami.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

vki
BASTA: A meglévõ RX-8-at nem tudnád elküldeni IDE?

ACER Aspire 5738ZG

fireball
nincs dc-m...😞
maj csinálok...

Ombika
Talan Dc++ probald meg !

fireball
nem megy jól a letöltés... 😞 mindig kiír vmi hülye hibaüzenetet...kb 5 percenként...be amúgy tölti...lassan és 5 percenként rá kell kattintani az ok ra ho folytassa...mi lehet a baj???vagynemtud vki egy helyet ahonnan le lehet löletni és nem torrentes???köszi..

Ombika
En max csak nagyon nagy kedvenc autoimat raktam be igy nem untam meg!!

basta002
Osztom a véleményed...

Nem tusdom, tapasztaltatok-e már magatokon olyat, hogy elkezdtek modolni egy játékot, és onnantól fogva nem lesz érdekes. A Mafiát is a modolás ölte meg, a SR-t is sokkal lelkesebben nyomtam elõtte... ez csak bennem szoftverhiba, vagy más is járt már hasonlóképpen?

ALIENwoods

fireball
linkeld már ki lécci még1×....én nem találom...kössz

ALIENwoods
Baktassunk CRC-re?

basta002
Na most ebben van valami, de én segítek szívesen, de már egyébként sokmindenki tud scriptelni. Nem valami nagy szám...

ALIENwoods
hé<#wow1>

jó mondjuk nem 2 nap egy konvertálás, ezért is kéne szerintem az eredeti kocsi, készítõire hagyni a dolgot. Majd MSN-n adok lelkifröccsöt<#finom>.

Abbahagyni a Street Legalt?...
ha én most abbahagynám akkor két lehetséges jövõm lenne:
vagy fél év után újra elkezdeném,
vagy CRC moddingba fogok<#hehe>, mondjuk már elkezdtem, de ez lényegtelen<#buck>.

meg akkor ki fog nekem scriptelgetni, és mik lesznek a fórumon?
ha már eleged van a wördPadból, akkor Mayázz, sokkal látványosabb dolgokat is elérhetsz vele, s újra kedvet kapsz 'folytatni'...

M@TriX
esetleg nem akarsz átnyergelni a CRCre? 😉

ALIENwoods
már linkeltem, de mindegy

basta002
Valószínûleg az Acurából sem lesz semmi. Én mostmár feladom. Írtam valamikor régebben Streeternek, hogy szeretném abbahagyni a Street Legal Racinggel való foglalkozást. Így most elérkezettnek látom az idõt. Tehát kb. ennyi.

fireball
csáááááááááááááááh
valaki linkeljen már plíz 1 letöltést (street legal racing redline)kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4kösssz

Ombika
Sorry en voltam a Mafla csianalt 1 ujabb SLR konyvtarat es igy rossz helyre kerult! 😊 😊 😊

Ombika
Most raktam 4edjere es meg mindig 2.1.8-at ir ki igaz en nem crackelem az R6c-t!

Ombika
Nah most nekem nem ez miert van?

2.1.4
2.1.5
2.1.6
2.1.8
Majd bemasoltam kurva R6c-t!

ALIENwoods
logikusan 2.1.9.R6c

Ombika
Aki R6c patchhal jatszik mit ir ki neki game fo menuben milyen verzioszamot?

Megoldodott a problemam fast write be volt kapcsolva! 😞

vki
THX

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
igen

vki
Sorry! Azt tudom, hogy hol van, de az 5.1-es kezeli a plug-int?

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
vki
Sürgõs lenne! a 3D studi Max 5.1-hez jó a plug-in?

ACER Aspire 5738ZG

streeter
3d studi több mint 500 mega bõven és atw-n meg csak 500 mega hely van.

Amúgy örüljetek mert a Z8ból se lesz semmi <#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround>