46059
.
  • streeter
    Boccs a képméretért de XI-n ksiebbek voltak
    Meg még kezdő fórumozó vagyok.......
  • streeter
    Erre vártam már mióta.

• Beniboy
    Hát ez a helyzet van nálam is közben meg ha nem gyakorlom akkor felejtek és utána gondolkodni kell hogy hogy is van. időm most nekem is lenne de nincs kedvem csinálni semmit nekem a BMW x5 nél az volt a baj hogy elszállt a gépem aztán már 1 hetes munka után nem kezdtem újból pedig már 90% ban kész volt a modell.
  • streeter
    Elszántság is kell.
    Nekem most rengeteg időm van és azért már rájöttem a dolgokra de ennyi idő után már nem érzek késztetést azután, hog y akármilyen kocsit is csinálja.
    Az S2000-nél egyszer megjött a kedvem de most már egy 2 hete megint nincs kedvem.
  • Beniboy
    Hát emberek látok itt sok új arcot!
    Amx-ot megtanulni nem egyszerű dolog bár akinek van hozzá tehettsége annak megy a dolog az autókat megcsinálni nem könnyű sok velük a munka meg sok idő ha normálisan meg akarsz csinálni valamit főleg ha külön kocsit akar valaki csinálni a scriptelés még nem is vészes de az rpk-tól óvjon az ég
    szal nem egyszerű de ha valaki meg akarja tanulni van sok ideje és tehettsége annak sikerülni fog ugyhogy hajrá gyerekek
  • SZilaJMaGGoT
    Emailbe max 25 megát tudnék küldeni, de télleg nem tudnál autót csinálni.. Én csak úgy tudnám megtanulni ha lenne valami haverom aki ezzel foglalkozik, és itt mutogatna nekem...
  • k8bal
    ...msn.hu...
  • Ombika
  • ALIENwoods
    bazd meg már légyszives~~
  • 12346
    mellesleg nem is baj, hogy nincs 3d for pistike. a 14-16 évesek még több suprát meg skyline-t gyártanának mindenbe...
  • 12346
    én is az überállatkezdő kategóriába tartozom, mer érdekelne, csak se maxom még meg nem is nagyon tom hol lenne jó kezdeni. állítólag a saját helpje jó. gyűjtögettem tutorialokat is, szal csak lesz vmi. mind1 azé tom, hogy műxenek ezek csak, nem értek hozzá:))
    de eszembe nem jutna ilyeneket kérdezni/mondani:D
  • streeter
    :D

nekik olyan progi kéne hogy beírja mit akar és a progi megcsinálja neki.
    De sajnos és szerencsére nincs ilyen.
  • 12346
    bange mi az hogy gagyi?? te az életben nem fogsz autót csinálni ahogy látom:D nincs "3d for pistike" nevű überállatkezdőknek való prg...
  • hertzui
    Emailon nem bírod elküldeni vagy megmondanád,hogy honnan lehet letölteni,de a GOMon kívül mondjál letöltő helyet.

Köszike!
  • hertzui
    És hogy kell használni azt az autó készítőt,mert letöltöttem az egyik street legal-os oldalról.de elég gagyi programok?
  • SZilaJMaGGoT
    Jah és nem tudom msnen átküldeni...
  • SZilaJMaGGoT
    Ezek az autókészítős dolgok már elhangzottak pár hozzászólással lejjebb... Olvass vissza egy kicsit...
  • hertzui
    Tud valaki olyan programot amivel a 2.2.1-hez tudok autókat csinálni,készíteni?Légyszíves írjon már email címemre: [email protected]
    Előre is köszönet!
  • hertzui
    Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
    Email címem: [email protected]
    MSN címem: [email protected]
  • Ombika
    LOL :P
  • 3Error #37153
    hehe...
  • ALIENwoods
    moderátorokan: "benszülött" SL-seket érteni fogják:)
  • ALIENwoods
    ~ sziasztok újoncvagyok,nemtudok helyesenfogalmazni, megírniÉsazAszermétGOMnem engdregisztálsikázni, szalsegítkezhecskéthetneének 1 kicsit
    mertlustácskavagyok, rendesen írni meg vissozlvsni köcce, czímem. [email protected] ~

na lol-e?:P
  • 3Error #37150
  • hertzui
    Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
    Email címem: [email protected]
    MSN címem: [email protected]
  • hertzui
    hi all!
  • SZilaJMaGGoT
    Bocs nem akartam kötöszködni.. Egyszer már voltam regisztrálva de azt nem sokáig használtam... Néha beleolvastam a fórumba.. És tényleg vannak olykor naon paraszt érthetetlen dumák.. Azér rmélem nem utáltok...
  • 3Error #37146
  • 3Error #37145
    pihenj le barátom, nem vagyok nyelvtan tanár, csak szeretm, ha olvasható egy hsz...

Basta, :) velem aztán kötözködhet... :D
  • NzzN
    Attól, hogy nem rég regelt még nem biztos, hogy nem olvasta előtte a fórumot.
  • basta002
    neked meg minek kell kötöszködni?? te is csak új vagy, így a régi eseményekről nem is tudhatsz, a nyelvtant azért tényleg figyelembe lehetne venni legalább annyira, hogy olvasható legyen, ne kelljen betűzgetni
  • SZilaJMaGGoT
    vegyél fel msnre és megbeszéljük... [email protected]
  • Hunter of Deer
    Azt megköszönném amúgy hány mb?
  • SZilaJMaGGoT
    Figyi error! te valami nyelvtantanár vagy?? Bocs ne vedd támadásnak csak úgy megkérdeztem..
    Hunter! én a max 4et nem töltöttem hanem a szomszédomtól van.. Ha gondolod megpróbálhatom msnen átküldeni, mert ha minden jól megy akkor egy éjszaka alatt átmenne..
  • k8bal
    amiért régen jácottál a gémmel azért nem tudsz egy mondatot egy hsz-ba leírni?!?! lol

De most már vissza ON-ba!
  • 3Error #37138
    asszem a nyelvtankönyveddel is régen tetted...
  • jadika
    :D csak már régen jácottam a gém el
    azt felejtek
    :D
  • jadika
    sorry
  • k8bal
    Ez jadika-nak szól!
  • Hunter of Deer
    Sound mappába??