46059
.
-
#37173 Boccs a képméretért de XI-n ksiebbek voltak
Meg még kezdő fórumozó vagyok....... -
#37172 Erre vártam már mióta.
-
#37171 Hát ez a helyzet van nálam is közben meg ha nem gyakorlom akkor felejtek és utána gondolkodni kell hogy hogy is van. időm most nekem is lenne de nincs kedvem csinálni semmit nekem a BMW x5 nél az volt a baj hogy elszállt a gépem aztán már 1 hetes munka után nem kezdtem újból pedig már 90% ban kész volt a modell. -
#37170 Elszántság is kell.
Nekem most rengeteg időm van és azért már rájöttem a dolgokra de ennyi idő után már nem érzek késztetést azután, hog y akármilyen kocsit is csinálja.
Az S2000-nél egyszer megjött a kedvem de most már egy 2 hete megint nincs kedvem. -
#37169 Hát emberek látok itt sok új arcot!
Amx-ot megtanulni nem egyszerű dolog bár akinek van hozzá tehettsége annak megy a dolog az autókat megcsinálni nem könnyű sok velük a munka meg sok idő ha normálisan meg akarsz csinálni valamit főleg ha külön kocsit akar valaki csinálni a scriptelés még nem is vészes de az rpk-tól óvjon az ég
szal nem egyszerű de ha valaki meg akarja tanulni van sok ideje és tehettsége annak sikerülni fog ugyhogy hajrá gyerekek -
#37168 Emailbe max 25 megát tudnék küldeni, de télleg nem tudnál autót csinálni.. Én csak úgy tudnám megtanulni ha lenne valami haverom aki ezzel foglalkozik, és itt mutogatna nekem... -
#37167 ...msn.hu...
-
#37166 -
#37165 bazd meg már légyszives~~ -
#37164 mellesleg nem is baj, hogy nincs 3d for pistike. a 14-16 évesek még több suprát meg skyline-t gyártanának mindenbe... -
#37163 én is az überállatkezdő kategóriába tartozom, mer érdekelne, csak se maxom még meg nem is nagyon tom hol lenne jó kezdeni. állítólag a saját helpje jó. gyűjtögettem tutorialokat is, szal csak lesz vmi. mind1 azé tom, hogy műxenek ezek csak, nem értek hozzá:))
de eszembe nem jutna ilyeneket kérdezni/mondani:D -
#37162 :D
nekik olyan progi kéne hogy beírja mit akar és a progi megcsinálja neki.
De sajnos és szerencsére nincs ilyen. -
#37161 bange mi az hogy gagyi?? te az életben nem fogsz autót csinálni ahogy látom:D nincs "3d for pistike" nevű überállatkezdőknek való prg... -
hertzui #37160 Emailon nem bírod elküldeni vagy megmondanád,hogy honnan lehet letölteni,de a GOMon kívül mondjál letöltő helyet.
Köszike! -
hertzui #37159 És hogy kell használni azt az autó készítőt,mert letöltöttem az egyik street legal-os oldalról.de elég gagyi programok?
-
#37158 Jah és nem tudom msnen átküldeni... -
#37157 Ezek az autókészítős dolgok már elhangzottak pár hozzászólással lejjebb... Olvass vissza egy kicsit... -
hertzui #37156 Tud valaki olyan programot amivel a 2.2.1-hez tudok autókat csinálni,készíteni?Légyszíves írjon már email címemre: [email protected]
Előre is köszönet! -
hertzui #37155 Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected] -
#37154 LOL :P -
#37153 hehe... -
#37152 moderátorokan: "benszülött" SL-seket érteni fogják:) -
#37151 ~ sziasztok újoncvagyok,nemtudok helyesenfogalmazni, megírniÉsazAszermétGOMnem engdregisztálsikázni, szalsegítkezhecskéthetneének 1 kicsit
mertlustácskavagyok, rendesen írni meg vissozlvsni köcce, czímem. [email protected] ~
na lol-e?:P -
#37150 -
hertzui #37149 Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected] -
hertzui #37148 hi all! -
#37147 Bocs nem akartam kötöszködni.. Egyszer már voltam regisztrálva de azt nem sokáig használtam... Néha beleolvastam a fórumba.. És tényleg vannak olykor naon paraszt érthetetlen dumák.. Azér rmélem nem utáltok... -
#37146 -
#37145 pihenj le barátom, nem vagyok nyelvtan tanár, csak szeretm, ha olvasható egy hsz...
Basta, :) velem aztán kötözködhet... :D -
#37144 Attól, hogy nem rég regelt még nem biztos, hogy nem olvasta előtte a fórumot. -
#37143 neked meg minek kell kötöszködni?? te is csak új vagy, így a régi eseményekről nem is tudhatsz, a nyelvtant azért tényleg figyelembe lehetne venni legalább annyira, hogy olvasható legyen, ne kelljen betűzgetni -
#37142 vegyél fel msnre és megbeszéljük... [email protected] -
#37141 Azt megköszönném amúgy hány mb? -
#37140 Figyi error! te valami nyelvtantanár vagy?? Bocs ne vedd támadásnak csak úgy megkérdeztem..
Hunter! én a max 4et nem töltöttem hanem a szomszédomtól van.. Ha gondolod megpróbálhatom msnen átküldeni, mert ha minden jól megy akkor egy éjszaka alatt átmenne.. -
#37139 amiért régen jácottál a gémmel azért nem tudsz egy mondatot egy hsz-ba leírni?!?! lol
De most már vissza ON-ba! -
#37138 asszem a nyelvtankönyveddel is régen tetted... -
#37137 :D csak már régen jácottam a gém el
azt felejtek
:D
-
#37136 sorry -
#37135 Ez jadika-nak szól! -
#37134 Sound mappába??