Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pontosan mi is ez a kihajigálós ROC?
Bocs ahülye kérdésekért, de kb 3/4-ed éve toltam utoljára és nem tudom hol járunk.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
SLM MSN: [email protected]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
..::S::L::M::..
plíz...
köszi...csááááááááááh
Csak ha mi "moddingolok" átnyergelünk CRC-re akkor mi lesz a magyar játékosokkal? 😊
Majd lesz valami.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ACER Aspire 5738ZG
jó mondjuk nem 2 nap egy konvertálás, ezért is kéne szerintem az eredeti kocsi, készítõire hagyni a dolgot. Majd MSN-n adok lelkifröccsöt<#finom>#finom>.
Abbahagyni a Street Legalt?...
ha én most abbahagynám akkor két lehetséges jövõm lenne:
vagy fél év után újra elkezdeném,
vagy CRC moddingba fogok<#hehe>#hehe>, mondjuk már elkezdtem, de ez lényegtelen<#buck>#buck>.
meg akkor ki fog nekem scriptelgetni, és mik lesznek a fórumon?
ha már eleged van a wördPadból, akkor Mayázz, sokkal látványosabb dolgokat is elérhetsz vele, s újra kedvet kapsz 'folytatni'...
valaki linkeljen már plíz 1 letöltést (street legal racing redline)kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4kösssz
Megoldodott a problemam fast write be volt kapcsolva! 😞
Amúgy örüljetek mert a Z8ból se lesz semmi <#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>