46059
.
-
#37253 Arra gondoltam, hogy banoltatom az argentínokat a GOM-ról. Csak keresnem kéne egy argentín szolgáltatót.
Csakhogy itt is itt álljon a véleményem: A GOM kinyalhatja a valaGOM! -
#37252 ZOO! nyugalom! A fórum pedig nem tetű, rendicsek? -
#37251 Pihenjél egy kicsit, mert Streeter tényleg felakasztja magát, meg a többiek is. Én egy aljas parazita vagyok, megélek a jég hátán is, de ők gyengeidegzetűek (és elméjűek), ma este már ne zavard őket, majd holnap reggel kipihent fejjel megmondják a magukét! -
kr1sz #37250 :(((sry -
ez már sok.
Te mi a faszomnak jársz erre a kurva kibaszott tetű geciláda fórumra?????
Most írtam 15 kurva hozzászólással ezelőt BAZDMEG Itt van negyed oldallal lejebb.
Olvassál is faszom ne csak írogasd a sok buzi okosságod hogy minél több hozzászólásod legyen.
Azt a mocskos kurveget -
kr1sz #37248 a gom on 5 hirt kel lküldenem ahhoz hogy letölthessek? -
kr1sz #37247 :DDDDDD: D:D:D:DD -
Ha mást nem is, azt elértük, hogy leszedd azt a ZOO feliratot. -
kr1sz #37245 én ?? :D -
#37244 Hol is laksz te???????????? -
kr1sz #37243 sikerült regelnem gom ra de még sajna mindig nem tuok letötleni mivel ezt irja ki ha valahova belépek ! You're not allowed to do this. -
#37242 Zoo, most mondjam azt, hogy nem jó? Nem mondom, de csak azért, mert jó! Különösen a szellőzőrács tetszik, meg az az egész orr rész. Szép a textúra. Persze majd mondod, hogy nem te csináltad, de nem baj, ettől még tetszik.
Ezzel a fekete felnivel különösen ott van.
Ja, és amit #37234-ben írtál, az komoly?
-
#37241 #37227? -
kr1sz #37240 szilaj mi az msn cimed? :(:):):(:(:(: -
#37239 De legalább a 'lesz' egy 'sz'. -
kr1sz #37238 oksi sry!!!!! :( és az aki miat bannolták a magyar e-maileket szopjom keresztbe de gyorsan ! -
#37237 Ja és én montam hogy esetleg segíthetek de baszik rá lejjebb megkeresni az msnem -
#37236 És faszom a nevem Streeter nem pedig Zoo! -
#37235 Ha valaki megkérdi hogy ez komoly akkor azt személyesen fogom felakasztani. -
#37234 Na most mondom el utoljára.
GOM-on aki .hu-s végű e-mail címre reggel azt bannolják rögtön mert egy igen aranyos fórumozótársunk miatt banolták az összes magyart.(Legalább is nagyon sokat)
Ha még is sikerül reggelni akkor se tötlhetsz le mert 10 hozzászólás kell. De az is NORMÁLIS legyen mert ha SPAM akkor BANNOLNAK megint.
Kihagytam valamit????
Azt nem tudom hogy kell telepíteni a patcheket de valszeg fordított sorrendbe kell feltenni és legvégül kell a játékot feltenni. -
kr1sz #37233 (This email (or this host) is banned, reason is : Hungarians have caused too much trouble.. get another email!
The email you provided is already in the database) ha a gom-team re regelek akkor zeért nem engedi! pls help ! -
kr1sz #37232 sry zoo! csak sehol nem találok egy rendes letöltö helyet ! a régiek meg nem müxenek! elnézést ha idegesitettelek meg a többiektől is elnézést ! -
kr1sz #37231 a gomteam honlapra mért nem enged regisztralni valami az e-mail cimemmel kapcsolatba ir ki! pls segitsetek ! -
#37230 AZ XTREME IMPORT.NL OLDALON LÉVŐ LETÖLTÉSEK SENKINEK SE MŰKÖDNEK.
Oda csak akkor menj ha fórumozni akarsz.
NESZE -
kr1sz #37229 http://xidownloads.servehttp.com/ ez a cim nektek müködik?? -
#37228 Oké, és te honnan szedted le?(játékot) -
kr1sz #37227 szilaj adhatc tuok angolul!de oda nem tok regisztrálni -
#37226 maga a játék nem vészes, csak aztán le kell szedned a patcheket. csak sajnos nem tudom, hogy milyen sorrendben kell felrakni őket... télleg! nem tudna valaki ebben segíteni nekem?? plz help!! -
#37225 Ha elég jól tudsz angolul adok pár tippet a GOMhoz, de ha nem tudsz angolul nem fogom neked megírni a hszokat....(bocs de nincs türelmem az ilyesmihez) -
#37224 Na megoldottam! Amugy hány MB az egész játék kb? -
#37223 A fenébe, nincs pénz a telómon :'( -
#37222 Oké, köszi! Megprobálom! -
kr1sz #37221 pls adjatok egy-két linket ahonan autokat bodykitteket tuok leszedni! -
kr1sz #37220 http://gameclub.smsline.hu/ inen letuod szedni!a gamek közöt ezt keresd:Street legal_racing ! az lesz a streeet elgal racing redilne !!! csak sms be regisztrálnod kell! -
#37219 Valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a játékot, vagy honnan tudnám megszerezni esetleg megvenni? -
kr1sz #37218 azxtreme import rol mér nem lehet letölteni? -
Dawevwp #37217 Le lehet leszedni ezt valahonnan? -
#37216 de amúgy nagyon ügyes az emberünk, mivel ahogy látom nem is regisztrált? mert vendégnek van írva (guest)... bár azt sem tudom, hogy lehet-e reg nélkül írni a fórumba -
#37215 Sehonnan
Streeter -
kr1sz #37214 a #37172 hozzászolásba azt a hks hütöt meg csöveket honan tuom leszedni zoo!?