46059
.
-
#37293 Ugye ez igaz????
-
#37292 mi ez az SL3?
csak pojén vagy komoly? -
#37291 le vagy te maradva... itt lent a falun cigányszöveg -
#37290 inkább amcsi -
#37289 A more az cigány meg amcsi duma nem?? Lehet hülyeséget beszélek de én így tudom... -
#37288 de ez a demo nem? nekem kurvára tetszik, végre egy jól összerakott játék!!! -
#37287 ezt nézzétek...
Street Legal 3?
no comment... -
#37286 takarodjál el gépmellől, te úgysem vagy számítógépbuzi mint mi, basszad azt az agyoniskolázott kurva barátnődet. az sem lehet valami nagyon normális, ha egy ilyen kis seggdugasszal összeáll. faszért kell neked idejönni, ha annyi eszed van, hogy egy kurva keresőt nem tudsz használni, semmi értelme annak, hogy itt légy, ha csak ennyire vagy képes more.
meg ha azon jár az eszed, hogy streeter hogy veri a faszát... hááát... no commment
meg úgy megjegyzésnek mondom, hogy tanulhatnál tőlünk... ha nem is moddingot, legalább egy kis jómodort -
#37285 Amúgy én is DC-ről szedtem le a Max 5-öt -
#37284 mi a szart jössz ide pattogni? ha dcn nincs fent szedd le torrentről. faszom kivan hogy televan ilyen ugrálós kis szartaknyokkal az egész fórum. ha jobb kocsit tudsz csinálni hát rajta... -
#37283 A DC-t én mondtam, és akkor hagyd a fenébe, persze nem mondanám, ha nem lenne. -
#37282 újabban én lettem meg találva, francokat -
#37281 nyugi... -
#37280 Mondtam hogy nemvagyok számítógépbuzi!
Amúgy meg rögtön kcosval kezdtem 3dmax-ba mégpedig a ladával és elég szépen el is jutottam vele.
Ha jobb kocsit tudsz csinálni akkor csinálj, nem érdekel.
Nem azokat nézem le akik jobb kocskat csinálnak, nem nézek le senkit. Csak az nem hiányzik hogy a 13éves pistike felteszi a max-ot és minden kis ikont meg mindnet el kell mondani neki. Ehez nincs kedvem, meg a többieknek se.
Én nem vitázok tovább. -
#37279 remélem engem még véletlenül sem fogsz kostólgatni... -
hertzui #37278 De nekem legalább van kit baszogatni,nem verem a faszom mindennap,mert te gondolom azt csinálod!Nem a veszekedést akartam elkezdeni csak azt akartam mondani,hogy ne nézzél le másokat akik lehet,hogy jobbak nálad!Azon a kurva dc-én meg nincs fönt a 3ds max(alianwoods)!Csak ennyi csupán lehet,hogy százszor jobb verdát tudnék csinálni mint te,de valahol nekem is el kell kezdeni ezt az egészet,gondolom te se úgy csináltad,hogy fölraktad a progit oszt egyből verdát csináltál?Úgyhogy ennyi szerintem meg ne veszekedjünk,mert engem kurvára nem,hogy mit mondtok egy számítógépbuziknak tudom,hogy igazuk van!KÉSZ VITA LEZÁRVA!!!!!!!!!!!!!! -
#37277 Utazó, ki betöltötted ezt az oldalt, kizárólag a nagy, piros vonal felett olvashatsz. Minden egyebet saját felelősségedre teszel, és jogodban áll tetszőleges mennyiséget jelölő számig elszámolni.
__________________________________________________ -
#37276 Ha meg te ennyire fasza gyerek vagy menjél diszkóba meg a nődhöz oszt azt baszogasd ne minket. -
#37275 El vagy tévedve. Nem vagyok számítógép buzi. Ha tehetem inkább sportolok mint a gépe előtt ülök.
Ha meg kocsit akasrz csinálni akkor csinálj bazdmeg nemérdekel de ne gyere a kurva kérdéseiddel hogy ezt hogy kell meg amazt hogy kell. Gyere rá magadtól az egészre.
Akkor csináljál kocsit. Én nem tiltottam meg hogy ne csinálj csak fullra nincs értelme ha minen második kattintás után felteszel egy kurva kérdést. -
#37274 nem tartom istennek magam, és most még nem ugattam le senkit úgy istenigazából... -
#37273 Na, valahogy így gondoltam. Jó lett nagyon.
Esetleg megemlítheted a Live!-ot is, ami végigpatch-eli az egész játékot a legújabb verzióra magától. -
#37272 Ja Streeter! Én úgy döntöttem írok ma tippeket meg a szabályokat magyarul a GOMhoz, és azt akartam megkérdezni hogy beletennéd majd abba a cuccba amit csináltál?? Mer sajna én mostanába ilyen GOM help centerként működök, szal ez fontos lenne... -
#37271 És te is ilyen szeretnél lenni? No látod. Nem neked való ez, inkább szedd elő a csajodat, meg a valós életet, és akkor minden rendben lesz.
Ha pedig még mindig nem tántorított el jövőbeni önelemző képed a dologtól, akkor két lehetőséget látok a szemem előtt. Vagy van olyan neted, hogy le tudd tölteni a 3D Studio MAX-ot, és akkor biztosan ismered a DC intézményét, vagy ha nem, akkor ismerd meg. A másik lehetőség pedig, hogy nincs olyan neted, akkor pedig hiába is töltené fel bárki is, hogy leszedd.
Én személy szerint díjazom, hogy megpróbálod beszerezni tőlünk, de sajna én nem tudok segíteni. -
#37270 Na az a szidkozódás nem kellett volna... Szerintem ők nem nem akarják hogy csinálj autót... Aki ért hozzá az csináljon vagy valami... Streeter ért hozzá de elég sokat szenved a dologgal:D.. Ha tényleg érdekel a dolog akkor keress hozzá tutorialokat... Honnan tudod hogy nincs nőjük?? A diszkórol meg megvan a véleményem:P:D.. Ja és ezen most nem kell megsértődni, csak azért védem őket mer bele tudom élni magam a helyzetükbe:DLOL:D Na szóval ezzel nem szidom az anyádat meg ilyenek de te se szidd másét!:D -
#37269 Hát csináld meg! -
#37268 Vígasztalásszinten ment Ti meg úgysem veszitek fel. -
#37267 Streeter!
a két csítet felcserélted:
beg for money - $100000 pénzt kapsz
let me roc - Azonnal a ROC-ra kerülsz.
így kéne lenni de Te fordítva irtad! ;) -
#37266 Ez kérlek most fejezd be!nem elég,hogy ujreg vagy:)még pfátlan bunkó is! -
hertzui #37265 Oszt téged kinem szar le te kis köcsög a faszom kivan már veled bazmeg,azt hiszed te meg a kis raklo alienwoods haverod a király a fórumon meg hogy csak ti csinálhattok autót.Hadjad már magad te kis köcsög!Hozod itt magad more,hogy te vagy a kemény gyerek."Mi ne csináljunk autót" Ó nagy számítógép buzik vagytok fogadjunk!Életetek a gép.Nőt meg diszkót még csak képen láttatok!
Kis verebek! Tirhuljatok a faszomba:Ezt nektek üzenem meleg gyerekek(streeter,alienwoods)
Ezt a faszt szopjátok le!
-
#37264 De megvan, de nem fogja neked feltölteni senki, mert akkor mindenki letöltené és utánna megint jönnének a hülye kérdések amire már fullon nincs kedvünk válaszolni.
Meg most olyan teknikával dolgozunk amit csak ALIENwoods ismer:)
Eddig nekünk se sikerült elsajátítani. Szóval ne akarjatok kocsit csinálni jó!
Nagyon bonyolult és csak a mi idegeinket nyírnátok ki. -
hertzui #37263 nincs meg valakinek a 3d studio max 4 vagy az 5?
-
#37262 nekem nem jön be az sl-lama.hu MIT TEGYEK??? -
#37261 van aki előbb kérdez és utána gondolkodik, ebből van a sok...
ezeknek kéne kipróbálni 1 hónapot net nélkül, él még akkor és úgy kezdtem a moddingot hogy nem is volt netem, még '99-2000 környékén. Érdekes módon az első postom itt, nem az volt hogy ~Honnan lehet letölteni~ meg ~Honnan tudok hozzá tölteni~. Nem az emberkékkel, meg azzal van a baj hogy kezdők hanem, hogy nem gondolkodnak és nem próbálják meg eléggé magugtól babrálni a dolgokat. Ha az SL minden moddingolható részéhez lenne tutorial, dög unalom lenne, mert mindenki ~már ismert~ dolgokkal árasztaná el...
majd folyt. köv. a filozófiámnak :) -
#37260 a gyenge elméjű kicsit dúrva volt =) -
#37259 Nos emberek ma reggel végleg elegem lett.
Aki nem olvassa el és hülyeségeket kérdez az ne csodálkozzon ha le lesz ugatva a faszba.
GY.I.K -
#37258 Addig pedig hertzui, google -> "Street Legal" és az első oldalt megnyitod, ami a játékról szól, és elolvasod, hogy hogy is kell modolni. Ha nem elég, várjál, hátha lesz türelme valakinek leírni 365-ödször. Mellesleg az a szerencsétlen banner is klikkelhető ott fönt, ha lusta az ember google-t használni. -
#37257 Neked is nyugi doki! Minek ez a flém? Vagy azt akarod villogtatni, hogy te sem vagy jobb a Deákné vásznánál? Szegény kr1sz kapott egy kisebb pofont az élettől, de nem hal bele. A fórumozás egyik alapvető szabálya pedig, hogy legalább keresek, megtanulom használni a keresőt, és/vagy visszaolvasok legalább a lap aljáig.
Egyébként nem vagy fasz, meg geci, illetve egyelőre nem, de nagyon jó úton haladsz. A post gyűjtögetés pedig nem a mi, vagy ők mániája, hanem egy harmadik félé, én is rühellem, mint a valaGOM, de nem megyek oda. Valószínűleg nem véletlenül tiltották ott sem a magyar regeket, mégha mélyen elítélendőnek tartom is a dolgot.
És nem volt off, erről szól ez a topic 34 oldal óta, ha visszaolvasol, hogy mit tegyek fel milyen sorrendben, és azt honnan szedem le. Előbb megkérték a többiek kr1szt, hogy olvasson vissza, mert le van írva.
És amúgy pedig igazad van, jobb volna nem válaszolni, mint felb*ltázni az agyát valakinek. Úgyhogy srácok, ha eddig elolvastátok, akkor tényleg....!
És amúgy össze lehetne dobni egy szerencsétlen oldalt, ahova leírjátok a láma dolgokat, és csak adtok egy linket, hogy http://www.sl-lama.hu és kész. Nem kéne állandóan írkálni, meg miegymás.
Na, csók mindenkinek, aztán ne lángoljatok itt nekem, mert mindenkit helyre teszek! -
hertzui #37256 Szisztok!
Valaki segítene,hogy hogy kell autót szerkeszteni?Legalább mit nyissak meg mivel?
köszi
szasztok
-
#37255 Tudom fasz vok meg geci meg ugy 1ebkent h ide merek irni. De basszatok meg miert kell leorditani valakit ha meg kezdo es vagy 900szor elhordani mindennek es ez a post gyujtogetes a maniatok szerencsetlennek meg elveszitek a kedvet. Attol mert titeket itt esz a fene mar 1 ideje nem kell elkuldeni mindenkit a faszba. Akivel valami gondotok van arra egybol aztmondjatok h biztos 14eves. Hát bazzeg ahogy ti válaszolni tudtok az a 14eves szint nem az h kérdeznek tőletek. Ha más nem kérdezhet tőletek akkor miért nem csinaltok privat forumot? Lehet h jobb lenne mert akit tényleg érdekel a game es kezdo annak nem kéne hallgatnia azt h mekkora egy fasz h el akarja kezdeni a játékot. Bocs az Offert de amikor anno en is elakartam kezdeni engem is lehordtak mindenek el is ment vhogy a kedvem az egesztol.... kr1sz sztem nem neked kene bocsanatot kerned hanem masoknak tőled a stílusért.
Nah johet a flame hagy nevessek 1 jót! -
#37254 Akinek télleg nagyon fontos annak [email protected](msn)... De ha nagyon értetlen lesz akkor ne csodálkozzon ha letiltom... És ha véletlenül érkezik valaki új akkor ezt ne ilyen help centernek vegye!