46059
.
  • basta002
    én erre inkább nem mondok már semmit... olvasd végig a faq-t: http://streeter.uw.hu/
  • SZilaJMaGGoT
    Mert a 221es patchez csak 221es autókat és modokat használhatsz! Ilyen egyszerű
  • gvoczelka
    Sziasztok! Az a problémám akadt, hogy hiába van fönt a 2.2.1 -es patch, nem tudok új autókat berakni, amikhez még anno a 2.1.9 es patch kellett. Amikor felrakom az autókat, elindítom a játékot, akkor a logo -k után hibajelentő hang és kifagy a játék. Miért van ez? Segítségeteket köszönöm!
  • Kgero1
    nincs
  • k8bal
    nincs le véve a hang?
  • SZilaJMaGGoT
    az gáz.... erre nem tok semmi... úgyhogy tökre fölösleges ez a hozzászólás:D
  • Kgero1
    de van bennük hang fájl csak valamiért nem szól a játékban.
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt nem teljesen értem... Nincs az autó mappájába hang fájl?? Milyen autók?? A trueno naon cool... Má nem csodálkozok hogy alien úgy bele van zúgva
  • Kgero1
    nekem nincs hang bent egy csomó autónálmi lehet a baja?
  • 12346
    én csípom. nagyon rég fedeztem fel, azóta non-stop követem a sorsát. pár perces ökörködésre simán jó. meg egyre keményebben kidolgozott autók kerülnek bele. néha csak pislogok, miket tudnak.
  • SZilaJMaGGoT
    Télleg lehet az extreme-ről is szedni a játékot... Nekem tetszik csak elég bugos... De ha még fejlődik a játék elég jól az 1.0-s az már elég komoly lesz...
    Szerintem...
  • Gregorius
    Nekem még nem volt olyan konfigom, amin ment volna. Nem az FPS-re célzok.
  • ALIENwoods
    kúúl :)...
  • ALIENwoods
    Hinnye', asszem kipróbálom megint a játékot.
  • streeter
    Ez jó kis játék. kb fél éve fedeztem fel, de aztán hamar meguntam.
    Azóta látom van pár új cucc.
  • 12346
    sztem lessél körbe még1szer az xtreme-n..:) nl-en már vagy másfél éve vagy mióta nem is jártam.
  • SZilaJMaGGoT
    racer nl-ről tod leszedni a játékot az extremeről meg cuccokat hozzá meg valami friisítész... amúgy az racer nl-ről is át tudsz menni az extremere...
  • 12346
    inkább ez és ez. a racer.nl xart se ér kb.
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt nézzétek meg! www.racer.nl
  • kr1sz
    :D oksi
  • Hunter of Deer
    Kérdezd meg a G.O.M-on mert itt mindenki tiszta idegbaj lesz megint!
  • kr1sz
    hy!nem tudjátok 11 hozzászolást a gom on és még mindig nem tok letölteni de mért????
  • Kockáspiton
    Thx a válaszokat, de még 1 kérdés: a 2-höz tudnátok adni némi kezdési tanácsot plíz? Mert eddig akárhányszor próbálkoztam mindig elvertek,meg miután a megvett kocsit helyre raktam már alig maradt 200 pénzem.
  • 3Error #37310
    "mellesleg ez lett éltem első nfo fájlja, de azé nem lett rossz"

szép, át akarsz minket bazeráéni? :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem má megvan egy csomó ideje az 1 de még nem jáccottam vele:D
  • Gregorius
    1. Ez benne a pojen.
    2. Turbo
    3. 1
  • ALIENwoods
    1. válaszom: az autómata mentést nem lehet kijátszani :)
    2. válaszom: a turbo jobban hangzik
    3. válaszom: SL1 játszás, közbe rájövök hogy az SL2 mennyivel szebb, kilépek az SL1nől, és elindítom a 2-t majd ottragadok :)
  • ALIENwoods
    az lehet, de legalább nincs veszekedés,

mellesleg ez lett éltem első nfo fájlja, de azé nem lett rossz
  • basta002
    szerintem tedd fel hozzá a patcheket, ha jól emléxem az alap game volt olyan, hogy nem mentette el a játékodat
  • gabesz752
    ha összetöröd alt+f4
    turbo
    street legal 2
  • Kockáspiton
    Hi all! Most szedtem le a játékot, nagyon cool, de van egy rakat kérdésem:
    1. a Redline-ban nem lehet valahogy elmenteni a karriert, mert csak akkor menti el ha kilépek így ha széttöröm az autót és rányomok a loadra akkor először elmenti majd letölti akkor amikor már szétörtem.
    2. Turbo vagy Supercharger?
    3. Street Legal 1 vagy 2 (nekem az 1 kicsit jobban tetszet)?

• streeter
    Elrontottad az örömünket.
    te szemét
  • SZilaJMaGGoT
    Jaj error ezt most miért kellett?? Pedig olyan jó lett volna ha még egy jópáran beszopják....
  • 3Error #37300
    szvsz fake...
  • 3Error #37299
    *******************************************************************************
    Street Legal 3 - Over The Redline
    *******************************************************************************

-------------------------------------------------------------------------------
    General Information
    Type.................: Game
    Platform.............: Windows 9x/ME/2000
    Serial #.............: SLDEV-G35ST-FDS68E-59SLV-GHZMD (?)
    More Info............: http://www.invictus.hu/overtheredline (nincs ilyen oldal)
    Part Size............: 15
    Number of Parts......: 47
    Compression Format...: RAR
    Image Format.........: .iso
    Image Created with...: CloneCD
    Special CDR..........: Requires 700 MB / 80 Min CDR (egész pontosan 705 mega lenne...)
    Copy Protection......: StarForce 4 (???)

Post Information
    Posted by............: SLM
    Posted on............: 2006.08.24. (?!?!)

Release Notes
    This is the 3rd part of the classic Street Legal games.

Install Notes
    1. Unpack the .rar files.
    2. Burn the image to a CD.
    hiányzik a 3. install, 4. use serial as xxxxx, 5. copy crack, 6. enjoy :)

Generated with Cool NFO Creator - http://fly.to/coolbeans
  • gabesz752
    cím?
    Én ráérek
  • basta002
    lehet, hogy fake... találtam 1-2 oldalt, ahonnan le lehet tölteni, csak én nem bízok az ilyesmiben, hogy letöltök 1 gigát, és nem is jó.
  • gabesz752
    Ezt hol találtad?
  • 3Error #37295
  • ALIENwoods
    még nem tom hogy csalás-e nekem is új a dolog