Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beniboy
Ez a hangfal tetszik!
Ez a végleges patch-be van?
Ombika
PEdig mindeki mondogatta le kell rakni inkabb CRC de en is rakattantam ismet de durvan! <#beka2><#email>

basta002
Basszus!! Mostmár én is kedvet kaptam <#nyes><#nyes>

..::S::L::M::..

Ombika
Ahh basszus kell szereznem ujra vidkarit! :)

Vmi franko uj 5-os bmw vagy vmi kultur bombirol nemtudok esetleg nincs keszuloben?

Evogordon
Itt meg az én Honda integrám van.

streeter
Ez nagyon komoly

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nekem naggyon kelllll

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
csak neked;)

malter
nem nagyon,a hauler végülis csak szép felni,meg full ültetés,a skyline régen letölthetö,csak a felnit kell megkeresni,a hot rod még nincs kész de már majdnem full

báttyó02
huhh a skyline odaver !

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ombika
Xi-rol le is tolthetoek?

streeter
Ez a hot-rod kell nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
pár kép ugyis régen voltak már:)

ez LOL<#idiota>:

danee12
vazz

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

basta002
Gondolom, mert úgy raktad össze... Figyelj mindig oda, hogy mekkora felnit, milyen lengéscsillapítókat használsz, mert sokat befolyásol rajta. Ha 1esben csúszik nagyon, akkor állíts a váltódon, de egyébként nagy sebességnél mindig csúszik, az alap. Ha minden váltásnál fütyül a gumi, akkor elõbb-utóbb kicsúszás lesz a vége. Szóval a motorra is érdemes odafigyelni.

Evogordon
Az miért van hogy csúszik nagyon a kocsi?

Gondolom, a fejlesztõk az érzékelhetõség érdekében kissé felnagyították a kopás mértékét, elsõre én is nagyot néztem, hogy 10 kör után 60%-os a gumi,fékek alig vannak, és a váltómat is illene cserélni... a fizikai motor viszont példásan lemodellezi az elhasználódást, ha csak az egyik oldalra teszel új gumit vagy féket, a tütü teljesen máshogy gyorsul-lassul, félrehúz, a lengéscsillapítókkal valógonoszkodáás kanyarodáskor eredményezhet érdekes pályát. (választékos fogalmazás v1.0)

Ombika
Szomoru :(

Evogordon
De nemazért ez a játék hibája.

streeter
Valszeg mert kopik a fékbetét é nem fog túl jó. A kanyarodásra meg nem tok mit mondani.

Evogordon
Miért van az hogy ha játszok kormánnyal akkor egy idõ múlva nem fékez annyira jól meg jobbra sem kanyarodik teljesen meg stb... Van rá valami megoldás? Raktam fel a logitech kormányomhoz egy jobb driver-t is és nem jó.

streeter
Csak azért mert törölték az atw-s címem és minden cuccom azon volt. Ha lesz idõm akkor megcsinálom megint.

ALIENwoods
Átdolgozás alatt áll a weblapja

Gregorius
Forgatod benne a kést?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

MaSzKa
nem nagyon jön be a weboldalad!!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ALIENwoods
MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL HOGY EZ NEM WAREZ OLDAL PÖCSÖK

nem, es talan nem is lesz. Furball ujra visszavonult egy idore:(

Ombika
Hivatalos oldalrol! :)

szevasztok honnan lehet letölteni ezt a játékot?<#nemtudom>

Ombika
<#law>

streeter
Látom elvagy :D
Csak így tovább. Láma invázió van 1000£

Ombika
Van mar furball 2.2.0-hoz?

basta002
láma feeling...

Ombika
Ez t ugattam en is! :)

ALIENwoods
k*rva

ALIENwoods
sehonnan EZ NEM WAREZ FOGJÁTOK MÁR FEL

ALIENwoods
ne

ALIENwoods
a scriptet

ALIENwoods
Vegyélfel saját motorhangot, vagy keress autótuning oldalakon

ALIENwoods
Igen, Aki Iso Image-t mountolt be DaemonToolsba és úgy rakta fel annak mûködött

ALIENwoods
XtremeImportról

ALIENwoods
várj és New Career

ALIENwoods
Nem kevés, én is azzal nyomtam

streeter
Nem rögtön lesz a garázyba a kocsi. Vásárolgass mind a két kereskedõnél és elõbb utóbb lesz az.

danee12
hogyan kell berakni carokat a gamebe?én letöltöttem egypár cart,bemásolgattam a fajlait a helyükre de nem müködnek.mit tegyek?mit csináljak?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
ööööööööööööööööö

Evogordon
Az acura rsx-nek mit kell átírni hogy normálisan legyen a kormány mert nem a helyén van????

Ombika
Nekem muxik es csak daemon toolsal beolvasom es semmi crack ez a legjobb megoldas!

Evogordon
Már jó nekem a játék de kéne nekem egy v8 és egy 6-4 hengeres normális motor hang, ha valaki feltenne a net oldalára vagy msn-be át adná azt nagyon megköszönném. msn címem: [email protected]

Evogordon
Edig valakinek mûködött már a 2.2-es javítással a játék??? Van sima 2.1.9-es javítás???

Evogordon
És ha fent vannak a patc-ek 2.1.8-ig utána ne tegyem fel a r5 meg r6c-t???