Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
A 2.2.1-es pathhez van autó? Mert a 6chez nem jó egyik sem.

ACER Aspire 5738ZG

Beniboy
Mikor?
Hajrá élienvúdsz!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
basta002
ALIENwoods beindult!!! Legalább van aki életben tartja! 😄 Majd én is nyomok képeket nemsokára 😄DD

..::S::L::M::..

ALIENwoods
Remo trunk audio1:

Ombika
Kitartas! 😊 😄 😛

ALIENwoods
LCD Remohoz <#ravasz1>

malter
#35270 sztem egyenlöre csak az készül ilyen stilusban
nekem olyasmi kell,csak motorháztetö nélkül😊
malter
akkor valamit nem jol csinálsz mert tuti müködik
malter
van valami post instal file vagy mi😊 azt futtasd le,vagy nem raktad fel sorban
Sziasztok sracok segitsetek nekem please!!Valamiért nem mukszik az rc6 pach!Kéri a cd-t mert nincs no-cd pach ,de ha beteszem akkor meg kiirja hogy nem megegyezö verzio szám vagy mi és nem inditja!? help
streeter
A jelenlegi tudásommal sajnos nem tudom megcsinálni az új 5-ös BMW-t. Új után kell néznem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hali mindenkinek honnan tudok autókat letölteni? visszaolvastam és at XtremeImport nem tudok letölteni... ez csak nekem van így?
Köszy<#vigyor2><#nemtudom>
ALIENwoods
😊

Baiern_hood.java:

package java.game.cars;

import java.util.*;
import java.util.resource.*;
import java.game.parts.bodypart.*;

public class Baiern_hood extends Hood
{
public Baiern_hood( int id )
{
super( id );
carCategory = PACKAGE;
name = "Baiern CoupeSport/DevilSport hood";

description = "The stock hood of the DevilSports and CoupeSports except for the GT III.";

value = tHUF2USD(178);
brand_new_prestige_value = 32.50;
setMaxWear(kmToMaxWear(200000.0));
}
}

ééérdekes

streeter
Hát még nagyon kérdéses a dolog.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
a f*szomba. megin az öcsém cuccával írtam:/ mér nem lövi ki...

bricsi01
én meg egy caddyt.

Ombika
Uj 5-os BMW-t akarok!!! <#wow1><#law><#nemtudom><#fejvakaras><#taps><#duma>

OK, csak furcsa volt :-)

malter
nem,nézd meg😉
http://www.invictus.hu/www.buildersedge.org/? ez nem elírás?

Sziasztok! Ha valakit erdekel scriptirogatas (ertsd: java, nem class hexedit), az itt juthat hasznos infokhoz most es a kozeljovoben: http://www.invictus.hu/www.buildersedge.org/SL/board/viewthread.php?tid=9037&page=2
Sajnos nincs idom ket helyen is publikalni, mar odaszoktam, remelem sokaknak nem gond az angol (a kod ugyis mindenkepp angol-alapu 😊
streeter
Sajnálattal kell, hogy közöljem, de az új M5-ös BMW-bõl sajnos nem lesz szemmi. A GTA VC-s BMW-nek jó a modellje nagyon, de a texturát nem tudom kicsomagolni. NFS HP2-es BMW-nek pocsék a modellje, de jó a texturája. A GTA-s modell-t meg sajnos nem lehet vegyítnei a HP2-es texturával, mert a belsõtér nem jó.
Próbálok még neki valami csinálni, de már csak holnap.
Ha végképp nem jó akkor keresnem kell új BMW-t.

streeter
Új 5-ös nem lesz, vagy legalább is amit én töltöttem le az nem.
De keresgélek még és valami BMW-t úgy is találok.

download?

TYME
És hogy tudom letölteni onnan???
HELP!

malter
ITT keresgélj
ALIENwoods

ALIENwoods
'A nagy visszatérésem' 😄

Ombika
Rajtad a szemem! 😊
HA megcsinalod le nem kattanok gamerol az tuti! 😊 😊 <#falbav><#circling><#law><#taps>

Beniboy
olvass vissza!
<#idiota><#idiota><#idiota>
TYME
CSÁSZTOK!!!!
Valaki nem tudná megmondani hol lehet sok sok autót leszedni a slr 1-hez
PLEASE HELP!

ALIENwoods
Üdv
Nem tudna valaki mondani 1 warez oldalt ahonnan le lehetne szedni?
jah
és a peccseket milyen sorrende rakjam fel?

retro feeling =).

fel kéne raknom nekem is az SLR:R-t újra és alkotnom kéne vlmt.

streeter
A modellje jó az új 5-ösnek, de még nem ígérek semmit.

Ombika
HAJRA TE VAGY AZ EMBEREM! DE remelem uj 5-os! 😊

12346
ezt vehetem bíztatásnak? <#idiota>

streeter
Én részemrõl csak annyit mondok hogy várjatok kicsit.
Próbálok jó BMW modelleket keresni. Most van 3 db M5-ös BMW ami arra vár, hogy megnézzem a modelljüket és ha jó akkor megpróbálom megcsinálni õket. Vagy legalább is egyet.

malter
<#nyes><#nyes><#ravasz1>
12346
nekem meg vmi kúltúrált vényócas "hajó" kéne, mégse rinyálok. tom, hogy úgyse lesz.

streeter
Én még mindig azt mondom hogy nyugi. Elõbb utóbb lesz egy. Lehet nem lesz tökéletes, de lesz. Várj pár napot...

Ombika
Nagyon regen volt lila uj 5-os bombi de sajnos azota sehol se latom! 😞

streeter
Nyugi-Nyugi..... lesz az is. Ha minden igaz és minden jól jön ki.

Ombika
En meg mindig igazi normalis bombiert sirok! <#duma><#duma>

streeter
Egész korrekt kis gép.
Golf II

basta002
Nem tudom, hiába tettem fel, még azóta nem is használtam... :S

streeter
hohohohóóóóóóóó
Eljen van egy kis sikerélményem!!!!!!!!!!!! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Ombika
Sokat valtoztat?

basta002
Megmondom õszíntén, hogy a crc nehezebb, most sl-hez bodykitet csinálok, az új autót feladtam, mert nincs rá idõm... 😊 De így tök jól eljátszogatok. Van egyébként 2.2.1-es patch, letölthetõ a LIVEon

malter
malter
textura tutorial nézegesd át hátha segit
streeter
Én is rákapnék meg a modellek is meglennének csak nem tudok texturázni normálisan.