Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
scriptet kéne vágni hozzá, én nem vágom

vki
A 2.2.1-es verzióban a Catalogban van benne egy AUDIO menü.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Ebbe lehet valahogy valamit pakolni?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
Na akkor,

'Audio Section elõhozás:

Készíts 1 txt fájlt a .../SLR:R/Svae/game mappába megynek 'enable_audio_section' a neve (NE ÍRJ BELE SEMMIT). Majd szedd le a '.TXT' kiterjesztést a végérõl.'

ennyi

Én sima non-patched SLR:R verzióval próbáltam az eredmény egy 'Extras' oldal lett a Catalog, Interior alatt -> Catalog/Interior/Extras menüpontom is van.

ez nem 100% hogy minden verziónál elõhozza amit kell.
tessék próbálkozni!

vki
Az XI-n fenn van ez: SL2: Audio Section Enabler
De a link rossz. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni?

ACER Aspire 5738ZG

báttyó02
<#wow1><#wow1><#wow1> nagyon ott van a szeren!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

streeter
Nem mert most sikerült elbaszni a texturát és meg kell csinálni megint. Lehet ma este még megcsinálom, de most olyan vagyok mint a mosott szar. 😄
Ha nem ma akkor holnap.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

STLRR
Nem lehetne hogy felrakd a BMW modellt....?Csak az erzes kedveert hogy BMW-ben ulhetunk<#vigyor2><#vigyor2>

Tudnátok segíteni? Biztos volt már, de nem találtom. Hiába rakom be a nitrót nem csinál semmit. A finomhangolásnál maxon van a csúszka. Mi kell még hozzá, hogy mennyen? Elõre is köszi.

streeter
Hûûûû
Ez kibaszott jó

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Hanyas patchez keszul amugy?
A legujabb live patchez vannak mar addonok?

streeter
Bemutattam XI-n is a BMW-t és eddig a legtöbb embernek tetszett <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> Ma még továbbfejlesztem egy kicsit.

Ombika
Jogos de legujabba meg mar V10 van 507 Le 😊

STLRR
Szerintem mivel 5-os BMW lesz illene bele csak a 6hengeres motor meg persze a csucsvaltozatba a V8(M5)!Eredetiben sincs 4henger!Szerintem ugy kene hogy hiteles legyen!

streeter
Nem ugattalak le csak ne légy telhetetlen 😊
Ha sikerül megvalósítani ezt a projectet megnézem megint az M3CSL-t is.

Ombika
AN nem kell leugatni en csak irtam,h szepen nez ki ! 😊
MAr ennek is orulok ha kesz lesz!!

streeter
Einvagen motor, I4 motor, I6 motor, V8 motor.

vki
4 motor?
Van a négy hengeres, 6 hengeres, és a V8-as. NA meg a V10-es, de az csak az r5-öshoz van. Ezenkívül van más is?

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
bizony ám,

mindenki azt hiszi hogy 'istenek' vagyunk, pedig NEM<#vigyor4>
csak moddingolunk és egyre jobb és szebb dolgokat csinálunk, egyszóval 'emberek' vagyunk még mi is találunk olyan dolgokat amit nem tudunk megoldani (jelenleg).

(éljenek a beszédek<#vigyor2>)

12346
okáj

streeter
Jah és elõrõl meg hátulról szerintem igen rúvásan néz ki.
Nekem nagyon bejön ez is.

streeter
Légyszíves ne légy telhetetlen.
Most ez lesz egyelõre.
Amúgy CSL-t is próbáltam, de azzal akadt valami gond és azért nem lett megcsinálva.

Hát vagy csak I6 vagy mind a négy motor belemegy.

vki
Csá Streeter!
Lenne egy kérdésem:
Milyen motor lesz benne?

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Aha aha ez E46 lesz csak M3-ra alakitsd az a legbrutalabb vagy CSL-re!! 😄 😛 😊

Pl ilyenre: http://www.rsportscars.com/foto/05/bmwm3csl03_01_1024.jpg

DE itt az osszes kep nezd meg isteniek! Barcsak ilyen lenne <#wave><#taps><#smile><#nyes>

http://www.rsportscars.com/eng/cars/bmw_m3csl.asp

streeter
Na ez a mai állás.
Már felfedezhetõ benne az, hogy BMW.
Vannak még gondok, de remélem majd megoldára kerülnek.

streeter

ALIENwoods
hehe 😊

Ombika
HAJRA en nagyon varnek vmi uj 5-os bmw-t vagy vmi mas is j csak szep BMW legyen! 😄 😊
Sok sikert!

M@TriX
ez sem lesz rossz, Opel Manta:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Ez valszeg már jó lesz. Találtam hozzá plusz lökhárítókat szélesítést meg mindent.

STLRR
Nagyon kerlek, hogy ne hagyd abba!Nagyon jo idaig!Csak ne legyen az a sorsa mint a tobbi lemodellezett autonak!!

BMW FOREVER!

Varenga
Vazz. 5-ös bömös. Király vagy te "állatkert"!😊 Remélem indítasz majd vmi überbrutálnyóchengeresamerikaicsónak projectet is. Sokunknak örülne a fejünk hidd el...

12346:pénteken valszeg átcsorgunk hozzájad a zsoccal...písz

Duddits
BMW?

streeter
Egy kis kedvcsináló

vki
A festés meg ilyenekkel azért nem törõdök, mert egy olyan autóba, amit úgy is darabokra verek, mi a francnak öljek idõt.

ACER Aspire 5738ZG

12346
anno én alex oldalára küldtem pár antituningos képet az elõzõ sl-bõl. azok egyben voltak, max rozsdát pingáltam rá, meg igénytelen festét, felemás kerekek stb. esetleg itt-ott behorpasztottam.
egyik mûvem a nap vagy hét képe is volt <#vigyor3>

Duddits
Aham. Köszönöm szépen.

Láttam, hogy irogattok a patchelésrõl, de egy helyen szerettem volna látni. <#nyes>

vki
Na szal. Ez egy ilyen kis tuningolgatós játék, ahol az autó motorját full darabokra szét lehet szedni, állítgatni. Lehet rá matricákat venni, meg minden. A Path-elés a következõképpen megy.
1. SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4.exe
2. sl_redline_beta_patch2_v2_1_5.exe
3. sl_redline_patch3_v2_1_6.exe
4. sl_redline_patch4_v2_1_8.exe

innentõl két lehetõség van: r6c, vagy Live update.
Az r6c-hez vannak eszközök, míg a Live a játékot 2.2.1-ig frissíti, és ehhez még nincsenek nagyon partok.

Röviden ennyi. De ha a téma elejére lapoztál volna, ott valószínüleg még írtak a játék lényegérõl.

A path-elés meg kb. 1000000000-szor le volt írva.<#email>

ACER Aspire 5738ZG

Duddits
Ez milyen játék? Olyan mint a Monster Garage? Mert látm itt építgettek, szétszedtek...

vki
Egy baj van ezekkel a "tuningokkal".
Durva költségesek. Ez a kis Crashed Wagen-be összesen 2 motor volt.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Na itt a második "munkám".
Ez most egy Einvagen, amit Crashed Wagennek neveztem el.
Itt a kezdet:

És a vég:

ACER Aspire 5738ZG

vki
Köszönöm, köszönöm. Az elsõ munkám.
majd megpróbálok egy másik autót is "tuningolni".

ACER Aspire 5738ZG

Duddits
Sziasztok!

Gondoltam benézek ennek a játéknak a topikbjába, és hát látom milyen jó játékról van szó.
Miket lehet benne csinálni? Tényleg jó játék? És ha leszedtem, akkor hogyan, és milyen sorrendbe rakjam föl a patcheket? Esetleg fog kellenni valami ahoz, hogy mûködjön?

Egyenlõre ennyi a kérdésem...<#nyes>

Ombika
Nem vmi szep latvany! <#circling><#duma>

12346
zsír. antituning.

vki
Én is csináltam egy autót. A Baiernt alakítottam át.
Íme a kezdet:

és a kész állapot:

Mondjuk én az egyszerûbb és gyorsabb módot választottam:

FALTÓL FALIG
<#falbav>

ACER Aspire 5738ZG

vki
LIVe-on még nincs

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
2.2.2 is van mar ha joltudom!