Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
nem egészen,
megveszed a nyersanyagot, ráhúzod emberkére, az csinál belõle alkatrészt, amit ráraksz az átalakítandó játgányra,

és ha lehet többet ne offoljünk 😊

ALIENwoods
MG ügyben priviben is felkereshettél vona vagy MSN-n na mindegy.
Lényeg hogy a buggy kipufogója alapból nincs benne, LE KELL TÖLTENED valahonnan a patchet, és akkor mûködni fog, de nem garantálom hogy CD nélkül.

További Monster Garage-s témában lévõ kérdéssel keress meg MSN-n.

thx =)

Tényleg, LethalModzékkal mi van? Régóta csend van az oldalon.

Ez olyan, mint a Scrapheap Challenge? érdekelne a game..

Ide írok segítségért, mert ezt a fórumot sokkal többen látogatják mint a Monster Garage-t. 😞 Szóval az MG-ben a 3. autónál járok amikor vízijármûvet kellc sinálni egy fehér bogárból és kell hozzá egy hosszú kipufogó, amit sehogy sem tudok megcsinákni... Kérlek segítsetek hogy mibõl és hgogyan kell megcisnálni mert már nagyon idegesít...😞

Gregorius
És azokat a hajlatokat dolgozd össze még. A polygon elválasztó ne középen legyen, ott polygonoldal legyen, és akkor én többet bele sem szólok, mert tökéletes lesz. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

basta002
Igen! Azt már mondtam tegnap este is, hogy elfelejtettem.

..::S::L::M::..

streeter
Valahogy az eredetinek középen nem megy be a csavaros rész meg nagyobbak a csavarok lyukai.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Hehe apro hiba van de ez mar nagyon diszno es megvagyok vele legedve! <#worship><#worship><#worship>

Kikopott eredeti ! 😊

ALIENwoods
<#ravasz1>

u.i. SL, és a többiek miatt nem nézhet ki úgy ahogy én szerettem volna<#vigyor4>, ugyanakkor az ~12 mb-s méretû lenne...

streeter
Asszem ez egy Mazda 6

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
Azt nézem, hogy az RH felirat valahogy összement. Hmm... pedig azt hittem, hogy azt egyszer már megnöveltem. Akkor azt még holnap megcsinálom!

basta002
És még egyszer köszönet ALIENwoods-nak!!!

basta002
Én úgy érzem, hogy készen vagyok, remélem, hogy tetszik. Még nem teszem be a játékba addig, amíg Ombika azt nem nyugtázza... de szerintem úgyis bele fog köti 😄DDDD

báttyó02
😮
ez nagyon jól néz ki!!%%

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

basta002
Még egy-két apróbb változtatás, és készen vagyok!!

báttyó02
<#ravasz1><#alien><#vigyor3>

Ombika
Igy van! <#worship><#worship>

basta002
Te ne is foglalkozz ezzel! Csak a BMW-re koncentrálj!!! 😊

streeter
Én nem mert nem tom hogy kéne csinálni 😊

basta002
Vicelteeeem... =) de ahogy én elkezdtem, csinált mindenki 😛

ALIENwoods
igen utánozunk =)

Ombika
Igy van azokon meg javits meg a 3 perem tul magas aszem meg ez a kifogasom! 😊

Gregorius
És a #35617 óta vékonyabbak lettek a merevítõpillérek, mert legörbítetted a szélüket. A low poly miatt így sokkal vékonyabbak lettek. Kicsit szélesítsd ki õket. 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

basta002
Most ahogy így nézem a képet, még a csavarhelyek lehetnének nagyobbak, és az rh felirat is... na nem baj. még alakítok rajta! <#idiota>

basta002

basta002
De! Lesz ez még jobb is. Csak elég lowpoly, hogy bõven bírja a játék. Még rámegy a textúra, meg még egy kis gömbölyítés a közepén, aztán még a peremeket kell gömbölyíteni! És azt hiszem, akkor már készen is lesz! A felniláz meg annyi, hogy most mindenki engem utánoz. =/

Ombika
Kivarom a vegleges FULL-FULL-t! <#worship><#worship><#hehe>

streeter
Már letölthetõ egy Beta változat.

Ombika
Mint pl ennel is frankon ives a felni agai! 😊

Amugy miez a nagy felni laz? <#worship><#worship>

Ombika
Zsiiiiiiir mar csak 1 kerdes van a felni belso 5 agat nem lehetne jobban legombolyiteni?

A Bombit is akarjuk most most ! 😊

AMugy nem dupla-dupla van gyari bmw M5-on? <#beka2>

streeter
Tök mind1. Nem az a lényeg 😄

báttyó02
dik :|
teitt? 😮

12346
mi az a "löghárító"?😄

bestGP
EZ KELL!!!😊
honnét leheT?

hüje vagy hamán szép nem!4

basta002

12346
írták a kommentekhez is, hogy nó szkript. ezért nem is eröltettem le, pedig zsír lenne.

Beniboy
Megcsináltam ma a 2. felnimet:

ebbõl a forrásból
Tomo15
Nagyon szép!<#worship>
ALIENwoods
sokadik my felni:

nagyba

streeter
Na mostmár van dupla kipufogó

Srácok!

Felraktam sorba a patcheket (2.1.4; 2.1.5; 2.1.6; 2.1.8) és amikor elindul a játék egyszercsak fogja magát és újraindul a gép...
Mi lehet a gond?

Köszi
Ombika
En mindkettotoket nyuzlak BMW ISTEN a felnit meg azert mert nekem is ilyen van UGYHOGY HAJRAAAAAAA!!!!! <#worship><#worship>

báttyó02
:||

streeter
1 óra alatt leszedtem azt az 1,46mb-os V8 Engin Look cumót amit valaki már belinkelt ide.
AZon a képen így néz ki.

Nekem meg így

Fasza lenne csak a srác nem mellékelte a script fileokat.
A gecije. A rákért szenvedtem vele.

Varenga
Esetleg vmi helpet tudnál mondani???

Varenga
Akarom mondani, sirály a bömös és Basta: neked sirály a felnid....<#vigyor3><#idiota>

streeter
én nem csináltam felnit de nem lényeg <#zavart2><#zavart2><#lama><#lama>

Varenga
Üdv all!

Az lenne a kérdésem, hogy ha r5-ös cuccokat pakolok r6c alá, akkor azok rendesen fognak mûködni? Mert r6-os nem megy ugyebár r5 alatt.
Elõre is thx!

Streeter: sirály a felnid, azt nem tudod, hogy mitõl tûnt el az "SL Tuners Chariot felnim a gammából? Abszolút nem találom meg a hibát akármit csinálok...köszi

Tomo15
nekem is<#zavart2>