Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Nem nemvagyok!

streeter
De te már reggelve vagy nem???? Akkor válasz más nevet. Sorry.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Streeter gondoltam regisztralom magam az oldaladon de erre kiirja min 12 karakter jelszo na nee mi ez a faszsag?? <#wow1><#hehe><#wow3><#kerdes><#duma><#duma>

Ombika
Okka ugy mar jo lesz csak legyen szelesebbe is meg masfele meretbe is esetleg! 😊
Rh felirat nem latszik monjuk de aranyozott csavarokat meg eltudnek kepzelni ,mert van itthon olyan is belole! 😊
Tul matt a szine nemde?

basta002
köszi... helyes!! mert én többet hozzá nem nyúlok, azon kívül, hogy még nagyobbra teszem a kis csavarokat a peremen... 😄

..::S::L::M::..

Gregorius
Tetszik

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

báttyó02
szép!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

basta002
Így a láma feeling végére beszúrok egy képecskét... 😄DD

streeter
Igen tényleg nincs fent de a hétvégén feltöltöm õket megint.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
NAh fenntvan+nocd is!!!!!!!!!!!<#eljen><#idiota>

Ombika
Nah kozben latom irtal ide,mar megy felfelet!!

Szivesen! DE tobb ilyen nyavogas ne legyen ,mert sok a folos off!

Ombika
Nah megadtad a jelszot stb de mi a server neve ? 😛

k8bal
JAH ÉS MÉG VMI!!! aZ ATW.HU-N VAN!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
De csak az túl eccerû !!! <#nyes>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

MSN-en nem lenne könnyebb?

k8bal
Privibe elküldtem a paszt és a felhasználó nevet!! Ha kész vagy szólj!!! És köszi!

Ombika
11.7 de ha nem adsz akkor nemtudom feltenni mivel nekem csak 10 mb-os tarhelyem van mar csak! 😞

Varenga
No problem.<#wave>

k8bal
Mármint a patch!

k8bal
miért mekkora?

Ombika
Bazze adj tarhelyet el felteszem neked a patchet,de en tarhelyem keves neki! 😞

k8bal
Ne csináld már én nem akarok veled haragba lenni!! Bocsi télleg ne haragudj csak tudo most valahogy ilyen napom van.... Télleg bocs!<#dumcsi>

Varenga
OK. Sry, hogy segíteni akartam, én múlt héten kaptam le a patch-eket, akkor még ott volt, azóta nem jártam az oldalon.
A hülyézést, meg, hát hogyismondjam, még akkor oké, ha elküldelek a picsába akkor megértem, de így hogy normál hangnemben "próbáltam" segíteni, így nem.
Boldogulj ahogy tudsz, majd megtalálod.<#pardon1>

k8bal
1ébként nagyon teccik a weboldalad meg a munkáid grat hozááá!

k8bal
Már bocs de télleg ilyen hülye vagy?? Most láttad vagy mi mert már ott a chat izébe is irta hogy nincs fenn!!!

Varenga
Figyu! Ott van. Regisztráld magad, aztán hajrá. Legalább onnan gyorsan jön minden. no para<#eljen>

Gyiik
2.21-hez, bocs

....................................................................................................

Gyiik
faszt idegbetegeskedtek, csak azt látom, adjatok ezt, adjatok azt...feleségül ne vegyünk valakit? Ha nem mondják, akkor valószínûleg nem tudják. Keress rá, olyan nincs, hogy nem találsz. 2.22-es patch-hez nocd-rõl senki nem tudott semmi érdemlegest mondani itt, én mégis találtam hozzá, és képzeld, egy szimpla guglival... csak jól kell megformázni a keresést. Ennyi a titka.

....................................................................................................

k8bal
Hááát bazzmeg! Ez nem igaz nem találom sehol!! Lehet hogy csak én vagyok béna de ez van!! Léci adjatok egy linket!!! !F0NT0S!

k8bal
OK köszi! De egy link jobban esett volna!! <#nyes>

Ombika
Xi igaz lassu vagy keress ra googleban!

k8bal
DE OTT NINCS FENNN!!!!!!!!!!!!!!!

Varenga
Sztem vagy vid,kari drájver, vagy dx, vagy dobd még fel az r5-öt patchet. Próbálgass elõbb-utóbb menni fog, nálam is így szokott lenni...

Varenga
szedd le Streeter oldaláról!

http://streeter.uw.hu

k8bal
1ébként ezt a http://slc.hsw.hu oldalt már nem frissítik?? Vagy megszünt? És csak fenmaradt a weben?? Mert ez aztán télleg jó oldal lehetne ha télleg frissítenék!! <#smile>

k8bal
Jah és még vmi kéne hozzá a CRACK is!!

k8bal
de télleg bájt!! NEM kb/s!!

k8bal
Lenne egy "kis" gondom!! Honnan tudom leszedni a 2.1.9R5 patchet az SLR -hez?? Mert arrol a sz@r XtremeImport-tól 300 bájttal (!) jön!! Léci segítsetek fontos!!

k8bal
JAJA!! <#eplus2>

Ez állat, így készül a Smart :-)

Ati88: Nekem is mûvelte egyszer, újratelepítettem, a 2.1.9r5-öt is felraktam, azóta nem resetel. De nem tudom, mitõllehet...

Ombika
Csak ennel a gamenel indul ujra?

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

k8bal
Nekem jött a villany oszlop elõrrõl hátulról!! <#nyes>

Srácok!

Felraktam sorba a patcheket (2.1.4; 2.1.5; 2.1.6; 2.1.8) és amikor elindul a játék egyszercsak fogja magát és újraindul a gép...
Mi lehet a gond?

Köszi
Srácok!

Felraktam sorba a patcheket (2.1.4; 2.1.5; 2.1.6; 2.1.8) és amikor elindul a játék egyszercsak fogja magát és újraindul a gép...
Mi lehet a gond?

Köszi
basta002
Csináltam egy pár képet játékban a felnirõl, holnap reggel feltöltöm. Ha nem reggel, akkor délután 2 körül.

streeter
Sajna XI fórumon találtam.

Beniboy
Azám 1 mazda 6 hú nem tod honnan lehet leszedni?
OK.

Ombika
Mizu a felnivel es Bombivel?