46059
.
-
kr1sz #37693 miért nem tom elolvasni a privát üzenetem? -
#37692 elég jo modellek a z3as jol jönne -
#37691 v12 beta engine letölthetö:)
-
#37690 francot, csak összefuttottam vele, gondoltam hátha valaki hasznát veszi. -
#37689 2.2.1 ninja-t is le kell szedni mert amugy golf nem müködik -
#37688 ö árulja:D -
#37687 inkább nem rakom be a képet mert 1280as de golf béta letölthetö gomrol!:) -
#37686 hohó, most lesem, hogy ezeket cd-n osztogatják jó pénzé. vetted, vagy vhonnan van?:) -
#37685 ha valaki szeret modolgatni, akkor van 14 darab elég jó minőségű 3d modellem (.3ds, .mtl, .max fileok) kiindulásnak talán jó
ha valakinek kell az pm-re nyomjon egy kérvényt :)
pl:
-
#37684 bazz:D
na mind1. jöhetnek a gom modok:) -
#37683 áz zsir ujabb pirospont angolbol:DDDD -
#37682 Mi értelmeztük félre az üzenetet, mert a lényeg az lett volna, hogy tetszettek-e a magyar közönségnek a GOM mod-ok.
Válaszoltam, hogy persze és várjuk a további fasza cuccot.
A vitát ezennel lezárom.
________________________________________________________________________________________________________________
-
#37681 és az ilyen nyomoréknak ez miért szúrja a szemét? ecsém, ilyenre időt/energiát pazarolni... miért nem matyizik egyet inkább:/
nah, inkább nem mondok semmit. remélem ennek a vminek sosem lesz normális élete.
bocs, csak kicsit undorító ez a "viselkedés". kár, hogy nem vállalja:/ ahhoz már xar.
viszont azt sem értem, hogy ez a gom-ékat miért zavarja? -
#37680 valaki küldött erröl a topicrol 1 linket singh-nak és forditotta is neki az itt történt beszélgetéseket és ö privátban panaszolta hogy jo lenne ha nem linkelnénk gomrol mert aki akar az menjen a honlapjukra stb -
#37679 mé, mi történt? -
#37678 persze ettöl függetlenül ha van valami értelmes cucc linkelni fogjuk... -
#37677 köszönjük szépen annak a gerinces magyar társunknak aki privátba bepanaszolta sg linkel singh336-nak hogy ide képek vannak és modok kitéve GOMrol sztem nem is mondok semmit,bár azt sem értem nekik mi bajuk ezzel -
#37676 xar az SL-d -
#37675 #37673
sry, de írásjelekről és fogalmazásról nem hallottatok még? -
#37674 Nem tudna valaki segíteni leszedek egy autót a gom-ról patchelve van a játék meg minden erre meg ezt írja ki ezt írja ki: create: Undefined GameType Construction! 0016015F (Cope_VT) és a videók után kilép. ennyi mi a megoldás elöre is kössz -
Dawevwp #37673 Hól találtad meg ezt mert én nem találom a Buildersen sehol? -
#37672 GRT széééép miért nem megy nekem ez a gama rendesen ? :S:(((( fucking...:@ -
#37671 Lehet nyálat csorgatni
ELőtte:
Alap BMW
És a Tuning
A felállás.
Külön motor plusz felnik, rengeteg fasza cucc.
Audio és vizuális cucc a csomagtartóba.
És végre TELE VAN A MOTORTÉR!!!!!
Erre vártam mióta. -
-
#37669 buildersröl leszedtem 1 béta bmw-t elég jol meg van csinálva teljesen külön motor/és hang van hozzá,a motortérben van kábelköteg ablakmoso stb 11mega és még csak béta:) -
#37668 csináld magad... -
kr1sz #37667 nem tudnátok adni autok 3ds fájlát? meg a motorét? -
#37666 Az SLModders.uw.hu megszűnt;
Pontosabban az SLM Team belépett a GOM Partnerprogramjába, amelynek köszönhetően, minden általunk készült modot figyelnek, hogy rájöjjenek az esetleges, linklopásokra. Igaz én a CRC moddingal foglalkozok inkább, de a csapatban van Streeter is aki 'ős-sl-s' :). Hogy ez a kapcsolat mennyire hasznos vagy káros, azt mindenki maga döntse el.
Egy kezdeti banner megtalálható az alábbi címen: http://gom-team.com/page.php?id=393
Mivel bannerhoz link is kellett, s tudván hogy Streeter is megvette a CRC-t, bátorkodtam a http://crc.uw.hu címet megadni.
ui.: ez a post CRC és SL fórumba is megtalálható -
#37665 nya, forráskódból kibányásztam, jah hogy ez a lentebb beszúrt amcsiverda, nem lesz rossz -
#37664 utálom a békákat, nemto miértnem tudtok rendes helyről beszúrni képeket... -
-
#37662 van egy aprócska gondom. amióta kormánnyal tolom, megesik, hogy spontán kilépdel a játékból
tapasztalt már vki ilyet? -
#37661 bejön a bmw is. főleg a mocis megoldás miatt, de azért a carlo-t szívesebben tologatnám:) -
#37660 azért, azért azért? na azért
-
#37659 nem -
#37658 Tud vki egy olyanoldalt ahol nem kell regisztrálni,hozzászólni stb...
de jó letöltések vannak??? -
#37657 huh, nem semmi de ez a BMW sem, azért nem semmi ez az engine még mindig, azért szinte 3Dstudio szintű modelleket megmozgatni azért nem rossz teljesítmény. -
#37656 úgy tudom, van valami audio enabler dolog, talán a gom-on fent is van, bár még nem használtam. feltéve, hogy egyről beszélünk -
#37655 Illetve az audio részleget hogy is lehet előhozni? :D -
#37654 Valaki dobjon már meg ennek a BMW-nek a mentésével
[email protected]