46059
.
  • malter
    ha most jött volna ki a játék ilyen cuccokal báz:))
  • streeter

Jön a V12

• troger
    hogyan lehet, mit kell átírni, hogy egy soros négyes moci helyett v10-es legyen?????
  • basta002
  • jadika
    Ami a FAQ ba van link.. Te tudsz egy másik oldalt ahonnan lehelet tölteni?
    A redline racing et? az se gond ha fizetős...
  • jadika
    Cső. Innen szedtem!!
  • 3Error #37607
    ehhez nem nagyon tudok hozzászolni...

honnan szedted?
  • jadika
    Nah RE. Letöltöttem a játékot.. de nem tudom kiírni cd.-re se megnyitni a képfájlt daemon tools al!! azt írja ki hogy hibás fájl! pedig a cue. fájlt nyitottam meg! pls help. kösz
  • jadika
    Ezt még szemüveg nélkül is meglátom:D azér kösz!!;)
  • streeter
    FAQ FENT A BANNER KÉP ALATT
    Sajnos nincs nagyobb betű.
  • jadika
    Császtok! A Street Legal Redline Racing -et honnan lehet teljes verzióba letölteni? Kösz a választ! Üdv.:Ádi
  • troger
    Emberek már régóta(újra) játszok a gémmel de nemtom hogyan tudnék pl az MC-be v8 helyett v10-est rakni?????
  • SZilaJMaGGoT
    Lehtoval nem is érdemes vitázni, mer ha ő olyan hogy mindig igaza kell legyen, és képes bannolni. Ezt az egészet úgy lehetne megoldani hogy post nélkül is lehessen tölteni, de ilyen úgy sem lesz..
  • malter
    mer te tudsz angolul a GOMos magyar topicot szinte fölös használni mikor itt meg tudunk vitatni bármit,az csak segitség azoknak akik nem tudnak,akkor lenne értelme ha tudnánk komunikálni lehtoval stb stb de mivel ök ugysem olvasgatják a magyar szövegeket ezért na hagyjuk

meg ezek után nincs is kedvem sem lehtoval sem senkivel a GOM team csapatbol beszélni szenvedni...
  • 12346
    hm:/ akkor inkább így lövöm be

X
  • 12346
    ezt nem lehet behegeszteni az sl-be? gta-ba kár ilyeneket csinálni:(

• streeter
    Mondjuk nemtom mér baj hogy beraktam ezt a pár jó cuccot.
    Én se csak letöltögetek hanem próbálok a fórumokba is irogatni....
    Attól mer te nem a letöltésekre mész másokat érdekelhet hogy milyen újdonságok vannak fent.
    Nem értem a felháborodásodat.
  • SZilaJMaGGoT
    nem mondtam hogy nem szabad döntenie, csak... áh hagyjuk...
  • Gyiik
    mindenki tehet valamit, ki segít, ki letölt, ki mindkettőt, mindenkinek szíve joga eldönteni, úgy vélem...
  • SZilaJMaGGoT
    Már ne haragudj de ti csak a letöltésekre nyomultok??? Kurrrrára nem érdekel hogy itt mi van vagy ott, mer én fórumozok. És ott még photoshop topic is van, ahova még én is tehetek valamit...
  • streeter
    Elárulnám, hogy gomon van egy rakat új és jó cucc.

GOM-Team
  • SZilaJMaGGoT
    Mindenkinek ajánlom a GER-tech oldalát, van magyar topic, meg egy csomó más érdekes angolul, és le lehet töteni az új david által mutogatott(GOM-on), és készített inline 6-ost. Szerintem kurrrrrrra jó az oldal, a mocit még nem próbáltam ki, de a képek alapján kibaxtt jó. A cím www.buildersedge.net
  • 12346
    most már azért eljutott odáig a gém, hogy a vasadon nem fog szaggatni. ennél gyengébben is folyik már. sztem érdemes lenne újra meglesned.

itt a hőn szeretett gom-team oldala, ahol van peccs, és pár lekapható cumó is hozzá.
  • Macccy
    NAh. Most kérdeznék egy költőit! Úgy egy évvel ezelőtt, amint megláttam ezt a gamét azonnal repesni kezdtem, noha nemértek a kocsikhoz, de zsír ez az egész koncepció. DE a hibák teljesen elvették a kedvem tőle és még szaggatott is az amúúgy nem gyenge gépemen (2+GHz,1GBRAM,R9700).

Kérdezném: a peccsek megoldották már a hibákat? Vagy legalább a szaggatást és a nagyobb részét??

• Ombika
  • streeter
    Én is de legalább hamarabb eljutok a zöld 20. helyről a piros 1-re :D
  • Ombika
    Ezt mar ertelmetlennek talalom ugygondolom!!!
  • streeter
    Cannonball zed Viper V10-es motorral.
    Sikerült előállítani a legdúrvább gépet 2.2.1-be :)

Nos igen
    991KG!!!! A kocsi össz súlya

No és 5409LÓERŐ!!!!

A rekordok a kocsival.

1.44mp alatt 100km/h
    2.82mp alatt 200km/h
    1mérföld 14.717mp alatt.
  • 3Error #37585
  • Ombika
    Mert en mar beleuntam a reggelesekbe majd ha tutkora nem geciznek akkor gyujtom addig nem is gamelek!! :(
  • ALIENwoods
    bemásoltam az SL1s autókat SLR:R-be és kifagy a játék, MIT TEGYEK SEGGÍTSETEK LÉGYASZZI!!!!!!
  • 3Error #37582
    nemá Basta...
  • hal111
    ahaa :O
  • 12346
    FAQ....
  • malter
    ha mégexer megkérded elveszem a porschéd:)
  • basta002
    milyen sorrendben kell felrakni a pacsokat?
  • hal111
    hy!tud valaki mondani nekem egy oldalt ahonnan lehet letölteni cumókat a redlinehoz?
  • kr1sz
    srácok a 3ds max 6 hoz nem jo az az scx konvertálo pacs ami által lehet szerkeszteni őket?
  • malter
    van 1 uj mod GOMon mad mod 2500ra lehet állitani a látotávot 400m helyett,mehetsz a verdával rugo fék lengéscsillapito nélkül mint az sl1ben,és a sorrend is mindegy:)
  • malter
    einvagen kacsázik sport gumival sztem arra gondoltál,ami 1 bug