46059
.
-
speedymtx #37733 építettem egy emer street akármit és beleraktam a gt2-es motort de azt írta ki hogy túl sok a kompresszió benne és nem lehet menni vele.nem tudja v.ki hogy mi lehet ilyemkor a teendő?
-
speedymtx #37732 építettem egy emer street akármit és beleraktam a gt2-es motort de azt írta ki hogy túl sok a kompresszió benne és nem lehet menni vele.nem tudja v.ki hogy mi lehet ilyemkor a teendő?
-
Sonny Nashh #37731 Volt amikor még lett volna rá akarat csak idő nem.. mára már csak az akarat szállt el az idő megmaradt... most sincs semmire... -
#37730 hja, nekem is ez a bajom:) elképzelésem lenne e téren is, csak természetesen ehhez se értek:/ -
Sonny Nashh #37729 Halott a forum ajj miért nem tanultam meg csinálni cuccot amíg fiatal voltam és volt időm.... -
#37728 sry^^ -
Vlala #37727 vicc volt. -
#37726 ok, csak akkor nem leszel ott hosszú életű:) -
Vlala #37725 az nekem gyorsan meglenne. spam ezerrel :) -
speedymtx #37724 köszi
-
#37723 ez a gom. regisztrálnod kell, aztán csak 10, fórumban tett hsz után tölthetsz le. -
speedymtx #37722 most valószínű hogy totál hülyének fogsz nézni de nem tom mia az.eléggé amatőr vok.bocs
-
Sonny Nashh #37721 Talán a gom -on fentvan de nebiztos.... -
speedymtx #37720 csá valakinek nincs meg véletlenül az a táblázat amiben benne vannak a váltó beállításai.mert nem találom és eléggé gázos az alapbeállítás az egy fokkal erősebb verdánál.köszi -
Sonny Nashh #37719 ahha mondjuk én uw-s voltam ....
amugy ha lenne egy server akkor megcsinálnám az fix... nemtudod a fifahungary hova tölt fel?? -
#37718 Nekem is elő volt készítve meg nekem az atw nem küldött semmit e-mailben csak egyszer eltűnt az egész. Meg ATW-n lehet csinálni olyat hogy index.php a kezdő oldal de úgy is törölték. -
Sonny Nashh #37717 az én oldalam cuccosát vagy fél évig nem törölték ugy hogy tettem fel egy sima alap index.html -t a cuccok mellé mert mind1ik levélbe amikor törölték a táram azt írták hiányzik a kezdőlap.... így elég sok ideig megy... és ha törölték akkor meg elővolt készítva egy mappába minden.. -
#37716 há sziv.
az első nickem nekem is hamar dobták. írkáltam -akkor még- 5 egyszerűbb hsz-t, aztán nem volt bejövős:)
másodjára csak összehoztam 10 értelmesebb kommentet. aztán azóta már van a magyar topic is, szal csak összejön:) -
idt103 #37715 kössz a tippeket 12346!
másodjára már másik néven regisztráltam!
próbálkozom!
kössz szépen -
#37714 Ha lenne egy olyan szerver ahonnan nem törölnék a rendszert pár héten belül akkor én csinálnék egy e107 rendszerű oldalt, lehetne fent csomó letöltés meg minden, dem ivel pár hét múlva általába törlik ezért én nem baszogok vele.
Volt hogy 1hét volt mire felkerült minden aztán 2 hét múlva törölték 500 mega cuccal együtt. -
#37713 Milyen okossagok nah mondjad most mar!!!!!!!!!!!!! -
Sonny Nashh #37712 Passz hozz össze egy magyar oldalt én meg feldobok egy rakat cuccot... -
#37711 normális, kerek mondatokat írtál? ha nem megy annyira az angol, akkor írkálj a magyar topicba.
jah és remélem más nicket adtál meg másodikra:)
hirtelen több ok nem jut eszembe. -
idt103 #37710 szar az egész
regisztráltam és bannoltak
akkor elolvastam streeter oldalát
na akkor regisztráltam egy másik néven és olyan e-mail címet adtam meg ami nem .hu-ra végződik
felmegyek az odlalra, letöltök pár cuccot, játszok mint állat és pár óra múlva megint bannoltak
elegem van az egészből
van valakinek ébkézláb megoldása? -
#37709 nyugodjál már madár arcú. per pill erre rosszul emlékeztem, nagy kaland hülye gyerek. a te okosságaidat meg inkább hagyjuk, köszi:D -
#37708 jah télleg audik voltak...:) bömösök máskor voltak télleg. mind1 az se hozott túlzottan lázba, úgyse veszek olyanokat, szal..:) -
#37707 Mindig elozo heti adast lehet leszedni de ezt 12346-nak errol ugylatom fingja sincs!!! -
#37706 Milyen bombik vazze idiota RS4 pl de mind1 / Amugy bomi mar szora sem erdemes vagy mi a picsa?/ !!!!! -
#37705 Aduik voltak méghozzá Quatrok és gondolom az RS4 volt ami Ombikának legjobban tetszett :)
És nekem is. 4.2-es Quatro 420 lóerő 4.8 alatt 100-on. V8-as és 8-9ezret pörög a motor. A hangja meg kibaszott jóóóó.....
De inkább nézzétek meg -
#37704 valszeg "very nice" meg ilyeneket írtál:))
egyébként van magyar topic. ott azér könnyebb összedobni a 10-et. -
#37703 asszem bömbik. semmi érdemleges. -
#37702 nem láttam mi volt benne? vagy fenn van valahol? -
Sonny Nashh #37701 Csak hogy ne legyen hatalmas nagy veszekedés megint.. azt ajánlom neked hogy olvasd el ezt : http://streeter.uw.hu és mindent érteni fogsz...
üdvözlettel sonny.. -
#37700 Totalcar.hu ---> Mult heti adas!! :) -
idt103 #37699 Hogy lehet a Gom-ról letölteni?
Regisztráltam és írtam 10 kommentet a Fórumba! Ezután működött is a dolog, kb 10 percig!
Kírt valami IP cím hibát és nem tudtam megnyitni az oldalt!
Most mükszik az oldal, de letölteni megint nem tudok és kommenteket sem enged írni!
Valaki HELP! -
#37698 ... csak hogy ne legyen hulla a fórum -
#37697 Christy ott akarja hagyni a GER-r... Nélküle tökre nem ér majd semmit az egész. Mert ő csinálja/csinálta a legjelentősebb modokat.. Nem csak kocsi meg ilyenek.. Meg nem csak az interior packra gondolok. Hanem eccer belinkeltem egy képet hogy füstölt a motor..(pl) ááááh... Mind1.. akit érdekel az úgyis tudja... -
#37696 és mé nem? talán nincs meg a 10 komment a fórumban? -
Kgero1 #37695 http://gertech.ge.funpic.de/index.php
-
Gibor #37694 Hi!!
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan autokat meg egyéb dolgokat lehet letölteni?
A www.gom-team.com-on kivül mert onnan nem tudok letölteni semmit.