46059
.
  • speedymtx
    építettem egy emer street akármit és beleraktam a gt2-es motort de azt írta ki hogy túl sok a kompresszió benne és nem lehet menni vele.nem tudja v.ki hogy mi lehet ilyemkor a teendő?
  • speedymtx
    építettem egy emer street akármit és beleraktam a gt2-es motort de azt írta ki hogy túl sok a kompresszió benne és nem lehet menni vele.nem tudja v.ki hogy mi lehet ilyemkor a teendő?
  • Sonny Nashh
    Volt amikor még lett volna rá akarat csak idő nem.. mára már csak az akarat szállt el az idő megmaradt... most sincs semmire...
  • 12346
    hja, nekem is ez a bajom:) elképzelésem lenne e téren is, csak természetesen ehhez se értek:/
  • Sonny Nashh
    Halott a forum ajj miért nem tanultam meg csinálni cuccot amíg fiatal voltam és volt időm....
  • 12346
    sry^^
  • Vlala #37727
    vicc volt.
  • 12346
    ok, csak akkor nem leszel ott hosszú életű:)
  • Vlala #37725
    az nekem gyorsan meglenne. spam ezerrel :)
  • speedymtx
    köszi
  • 12346
    ez a gom. regisztrálnod kell, aztán csak 10, fórumban tett hsz után tölthetsz le.
  • speedymtx
    most valószínű hogy totál hülyének fogsz nézni de nem tom mia az.eléggé amatőr vok.bocs
  • Sonny Nashh
    Talán a gom -on fentvan de nebiztos....
  • speedymtx
    csá valakinek nincs meg véletlenül az a táblázat amiben benne vannak a váltó beállításai.mert nem találom és eléggé gázos az alapbeállítás az egy fokkal erősebb verdánál.köszi
  • Sonny Nashh
    ahha mondjuk én uw-s voltam ....
    amugy ha lenne egy server akkor megcsinálnám az fix... nemtudod a fifahungary hova tölt fel??
  • streeter
    Nekem is elő volt készítve meg nekem az atw nem küldött semmit e-mailben csak egyszer eltűnt az egész. Meg ATW-n lehet csinálni olyat hogy index.php a kezdő oldal de úgy is törölték.
  • Sonny Nashh
    az én oldalam cuccosát vagy fél évig nem törölték ugy hogy tettem fel egy sima alap index.html -t a cuccok mellé mert mind1ik levélbe amikor törölték a táram azt írták hiányzik a kezdőlap.... így elég sok ideig megy... és ha törölték akkor meg elővolt készítva egy mappába minden..
  • 12346
    há sziv.
    az első nickem nekem is hamar dobták. írkáltam -akkor még- 5 egyszerűbb hsz-t, aztán nem volt bejövős:)
    másodjára csak összehoztam 10 értelmesebb kommentet. aztán azóta már van a magyar topic is, szal csak összejön:)
  • idt103
    kössz a tippeket 12346!
    másodjára már másik néven regisztráltam!
    próbálkozom!
    kössz szépen
  • streeter
    Ha lenne egy olyan szerver ahonnan nem törölnék a rendszert pár héten belül akkor én csinálnék egy e107 rendszerű oldalt, lehetne fent csomó letöltés meg minden, dem ivel pár hét múlva általába törlik ezért én nem baszogok vele.
    Volt hogy 1hét volt mire felkerült minden aztán 2 hét múlva törölték 500 mega cuccal együtt.
  • Ombika
    Milyen okossagok nah mondjad most mar!!!!!!!!!!!!!
  • Sonny Nashh
    Passz hozz össze egy magyar oldalt én meg feldobok egy rakat cuccot...
  • 12346
    normális, kerek mondatokat írtál? ha nem megy annyira az angol, akkor írkálj a magyar topicba.
    jah és remélem más nicket adtál meg másodikra:)
    hirtelen több ok nem jut eszembe.
  • idt103
    szar az egész
    regisztráltam és bannoltak
    akkor elolvastam streeter oldalát
    na akkor regisztráltam egy másik néven és olyan e-mail címet adtam meg ami nem .hu-ra végződik
    felmegyek az odlalra, letöltök pár cuccot, játszok mint állat és pár óra múlva megint bannoltak
    elegem van az egészből
    van valakinek ébkézláb megoldása?
  • 12346
    nyugodjál már madár arcú. per pill erre rosszul emlékeztem, nagy kaland hülye gyerek. a te okosságaidat meg inkább hagyjuk, köszi:D
  • 12346
    jah télleg audik voltak...:) bömösök máskor voltak télleg. mind1 az se hozott túlzottan lázba, úgyse veszek olyanokat, szal..:)
  • Ombika
    Mindig elozo heti adast lehet leszedni de ezt 12346-nak errol ugylatom fingja sincs!!!
  • Ombika
    Milyen bombik vazze idiota RS4 pl de mind1 / Amugy bomi mar szora sem erdemes vagy mi a picsa?/ !!!!!
  • streeter
    Aduik voltak méghozzá Quatrok és gondolom az RS4 volt ami Ombikának legjobban tetszett :)
    És nekem is. 4.2-es Quatro 420 lóerő 4.8 alatt 100-on. V8-as és 8-9ezret pörög a motor. A hangja meg kibaszott jóóóó.....
    De inkább nézzétek meg
  • 12346
    valszeg "very nice" meg ilyeneket írtál:))
    egyébként van magyar topic. ott azér könnyebb összedobni a 10-et.
  • 12346
    asszem bömbik. semmi érdemleges.
  • M@TriX
    nem láttam mi volt benne? vagy fenn van valahol?
  • Sonny Nashh
    Csak hogy ne legyen hatalmas nagy veszekedés megint.. azt ajánlom neked hogy olvasd el ezt : http://streeter.uw.hu és mindent érteni fogsz...
    üdvözlettel sonny..
  • Ombika
    Totalcar.hu ---> Mult heti adas!! :)
  • idt103
    Hogy lehet a Gom-ról letölteni?
    Regisztráltam és írtam 10 kommentet a Fórumba! Ezután működött is a dolog, kb 10 percig!
    Kírt valami IP cím hibát és nem tudtam megnyitni az oldalt!
    Most mükszik az oldal, de letölteni megint nem tudok és kommenteket sem enged írni!
    Valaki HELP!
  • ALIENwoods
    ... csak hogy ne legyen hulla a fórum
  • SZilaJMaGGoT
    Christy ott akarja hagyni a GER-r... Nélküle tökre nem ér majd semmit az egész. Mert ő csinálja/csinálta a legjelentősebb modokat.. Nem csak kocsi meg ilyenek.. Meg nem csak az interior packra gondolok. Hanem eccer belinkeltem egy képet hogy füstölt a motor..(pl) ááááh... Mind1.. akit érdekel az úgyis tudja...
  • 12346
    és mé nem? talán nincs meg a 10 komment a fórumban?
  • Kgero1
    http://gertech.ge.funpic.de/index.php
  • Gibor
    Hi!!
    Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan autokat meg egyéb dolgokat lehet letölteni?
    A www.gom-team.com-on kivül mert onnan nem tudok letölteni semmit.