Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy már elkezdjetek a weblapokról vitázni...
Szerintem észre lehet venni így tiszta nemlehet belekötni.
Ja és a készítõ nevét is feltüntetem ha ki tudom nyomozni ki is csinálta<#wink>#wink>
ALIENwoods <1st HUN CRC & SL Modders' Team>1st HUN CRC & SL Modders' Team>
Loggolás kezdete: 18 December 2004 (95 nappal ezelött)
Egyedi látogatás: 102759
Összes látogatás: 107325
Napi átlag: 1130
Heti átlag: 7908
Havi átlag: 33892
portál és weblapközött, mi a faxom a külömbség?
meg jó oldalhoz idõ kell és
egyik legfontosabb szabály: NE LOPJ LINKET (pl.: XI-tõl közvetlen)
Es ha mar weboldal.
Tobben erdeklodtek (akinek tudtam, valaszoltam), hogy mi van az oldallal (SLC). Mivel en sem ertem es erek ra frissitgetni (maganelet rulzik <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>), igy "regen" csak azert keszult az oldal, hogy szerintem egy nagyon jo, egyedi, es maradando (ez ugy nez ki bejott, mar 2 eve hasznaljak, foglkakoznak vele) jatekot nepszerusitsek, segitseg "reklamozni" es tanacsokkal, letoltesekkel, infokkal szolgaljak a jatekosoknak. Amig ismert nem lett es volt hivatalos support is, addig probaltam "friss" maradni (kissebb-nagyobb sikerrel😄DD). De most mar van sokkal tobb, jobb, dinamikusabban frissulo oldal, felesleges is lenne azokat "tukrozni"😛 A lenyegi informacio, az alapjatekig fent van, innen el lehet indulni tovabb...😊))
Ha tudtok adni jol mukodo, korrekt weboldalak linkjeit, ahol rendszeres frissitessel vannak meg most is az anyagok, azt aert kitennem az oldalra, mert a regiek mar nem igazan elnek😊))
De ide, a banner ala is ki lehetne iratni ezeket a cimeket.
Énnem állok senki védelmére, mert jó jó mondod hogy minek az oldal de ez a hozzászólásod szerintem sok.
Ha a srácnak ilyen kedve van hagy csináljon honlapot.
Ez az én véleményem és senki védelmére nem akarok állni.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Énsem azért írtam csakhogy a 3 napos terményt közzé tegyem de megigértem befejezem.
BOCS😊
Számláló
Ma: 40 (egyedi:13)
Összesen: 4559 (egyedi:3440)
Legtöbb: 462 (egyedi:364)
Tagok: 51, legújabb: sasa
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Az eddig legforgalmasabb nap: 2005.03.22.
Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága: 26
Regisztrált felhasználók: 7
ennyit arról hogy szar pff
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
..::S::L::M::..
Ja és nemtom forum az arrol szol hogy irogatunk én nem tettem többet.
Ha neked ez probléma lenne ha te ilyeneket csinálnál mint én akkor az meg a te kultúrális szegénységedre utal.
Ja és ha ennyire fikázol én meg semmi ilyet nem teszek és még én leszek a szar már boccs de ez a NEVETSÉGES.
Na vagyok annyiira kultúrált mint te nem és itt lezártam a témát.
És bocs az offért!
Még valami... A felnit lehet, hogy meghagyom saját használtara... 😄DDD
de kösz ez azéért jolesett vagyis a bíztatás!<#vigyor4>#vigyor4>
Az tényleg Toyota Celica boccs. Amaz meg nem tom mert XI fórumán találtam és nem volt név mellé írva.
....................................................................................................
Nissan 350
Nissan 300Zx
Ez meg nemtom. Valami Lincoln lehet.

Ezelõtt is volt egy html-es oldalam és azon csak letöltések voltak. Én azért drukkolok, hogy sikerüljön, de ezen kívül valami mással próbálkoztál már??? A játék moddolása vagy valami hasonló.
Azt nemtudom hogy most egy indulo oldalt minek kell fikázni szentem streeter oldalát se fikázták amikor elindult és asse volt olyan régen.És én meg mosse mondok egy rosz szót sem és nemérzek gyûlöletet senki iránt ugyanis az építõ kritikára nyitott vagyok de a fikázásra gyalázásra nem.
DE azert csak tessek es hajra!!
De ha ennyire elitélitek ezt az ötletet holott én mind streeter mind alienwoods oldalát naponta látogatom és probálok pld streeter honlapján fórumozni nemfikázom inkább õt is inspirálom.
Ennyi és lehet nemsokat számít mert a szemetekben egy jöttment senki vagyok de leírtátok magatokat a szememben de nem mindenk remélem tudja kinek szól.
Megéri az Invictus LIVE!-ra kattintani!
Lol duma! 😊 😊😊: NEVETEK RAJTA NAGYON!!!