Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Az ilyenekkel általában én szoktam szerencsétlenkedni... de Laci még nem szólt, hogy segítsek neki

..::S::L::M::..

vki
Valaki ért a HEX szerkesztéshez? Mert ha igen, az megpróbálhatná megcsinálni.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Még dolgozok rajta.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
És meg is találtad a játékba?????
Save sajnos nicnsen merté n nem találtam meg.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

vki
Nekem az R6c-vel simán megy.

ACER Aspire 5738ZG

Nekem hibát ír ki miután elindítom a játékot!Az error.txt-ben pedig azt írja, hogy az M5-ös miatt nem indul a game!

vki
MENTÉST PLS.!

ACER Aspire 5738ZG

malter
nem tom kiprobálni kérek 1-2 képet
malter
mad max interceptort nem vállalja be valaki?😊
streeter
Undoríto az a lowrider felni az elsõ bmw alatt. Az a felni nem ilyen kocsik alá való. Az uccsó már annál jobb.

Tettem fel egy másik tovább csinált BMW.
BMW M5 beta v.2

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Duddits
Az elsõ a kedvencem4

báttyó02
áá a fekete kibaszott jó444444444444
a többi is :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tomo15
<#guluszem1>ilyen kell nekem is<#nyes>
Ombika
Ez mar BMW nah megyek pihizni aztan este gyertek gyorsulasira BYE BYE CSO<#hehe><#law><#worship>KAK!

Ombika
Errol van szo rom reszegen!!!!!!

k8bal
1et értek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Duddits
NA ne már!! Ki akar ilyennel játszani?? Szörnyûek....

Duddits
Mi a szar ez???

Duddits
Én már ezer éve láttam. Le vagy maradva. <#nyes>

streeter
Aki fenit akar csinálni

Forrás

streeter

báttyó02
am ez civic-ö?<#ticking>

báttyó02
áááhh decsunyaaa 😄DD

malter
nem csak a szárnyal lehet tulzásba esni<#confused>
streeter
A BMW-ket meg a Mégane-t ugyan az a cég csinálta.
Carzon Tuner Team Vannak jól megcsinált kocsiaik is.

Ombika
Ezek a bmw-k olyan szarok ,majd en linkelek be ,ezeknek izlesuk se volt akik keszitettek!!!!! <#duma><#csodalk>

Csak eloszor bulizok majd holnap felkomasan teszek fel BYE addig is! <#vigyor2>

báttyó02
köze nincs hozzá :dd

malter
jok,de az e30 az eléggé hát hmm😊undorito sztem mikor ekkora szárnyat tesznek rá,de ez sok márkánál elöfordul hogy azt hiszi a gyerek annál jobb minél nagyobb szárny van rajta😞
Tomo15
Nem
nem ennek a folytatása a street racing syndicate?

báttyó02
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOO
a piros renault nagyon odabasz!!!

streeter
És most jönnek a BMW-k.

BMW 3 E36

BMW 3 E36 ESTRADA

BMW 3 E30

streeter
Pár tuning gép.

streeter
Már van 😊

báttyó02
yocsunya :|

ALIENwoods
ne offoljunk,
Aki tud gyári R6c Ishimát az küldje el Streeternek

M@TriX
megjött az új Charger, ha valaki nem látta volna, mondjuk nekem talán a régi jobban tetszik, d enem rossz, a Skyline R34-esre hajaz egy csöppet nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

basta002
nézd, én ebben neked adok igazat, örülök, hogy valaki végre kimondta! <#hehe><#hehe><#hehe><#nyes>

basta tudod mit igazad van de engem az nyugtat hogy te meg tökéletes vagy<#smile>

Ombika
Vitanak ezennel vege PLEASE!! <#eplus2><#duma><#duma><#duma><#csodalk><#csodalk>

basta002
Akkor is nevetséges vagy sonny. Mostmár én is befejeztem, csak gondoltam ezt még közlöm veled, hiszen jó, ha tudod. Ennyi!

Ombika
Az zsir es illesztesek meg minden stimmt mar autoval?
Kipuff stb is megvan ami a gyari M5-oson?!

streeter
Már csak annyit kéne rákoncentrálni hogy külön kocsi legyen, de eddig még nem jött elõ a játékba.

Gyiik
akkor lenne jó, ha most nem írnék ide, hanem a baloldalamra fordulnék... :/
de egye penész, viszont😊

....................................................................................................

báttyó02
ja amugy jóreggelt emberek .)

báttyó02
<#gonosz1><#eljen><#eljen><#hehe><#idiota>

Ombika
Koncentraljunk inkabb az M5+RH-ra please...!!! <#worship>

Gyiik
azért mondom, azt egyszer kell személyreszabni külsõleg, aztán adminon keresztül feltöltögetni 😊

....................................................................................................

Én csinálom minden este alakítok valamit<#lookaround>
Amúgy ez egy kész dolog nemkell motort írnom ugyanis G-Portal

Gyiik
<off>
kész, személyreszabott portált feltöltögetni valóban könnyebb, de ha annak a portálnak te akarsz motort írni, akkor azért nem biztos, hogy könnyebb, mint egy html (esetleg minmál php-mysql) weboldalt frissítgetni... bocs, csak kötözködöm😊
</off>