46059
.
  • Pepsi Twist
    hmm nice mehetne bannerba :D
  • k roy96
    Ittvan egy, én is most találtam:
    http://kistappancs.extra.hu/
  • Pepsi Twist
    -.-
  • 12346
    ige' -.-
  • Pepsi Twist
    Ehh sztetek ezt túl lehet élni?

• ChuckyHUN
    szerinteD?
  • Attila889
    #45303 hsz-re valaki PLEASE
  • kucsi08
    tudtok mondani valami jó oldalt ahonnan lehet kocsikat leszedni GOM, GER-TECH és ProMods-on kivül mert azokat már kifiléztem??
  • Csabesz6
    :D
  • Ombika
    Nah remeltem ide nem talalsz be,de tevedtem! :(
  • Pepsi Twist
    xD
  • kemszi2
    ehez nem is kell lakatos csak egy jó festő és el lehet adni katonai trabantnak
  • Vlala #45304
    "Ismerd fel képről az autót" topicba mehetne, hárompálcás feladvány lenne. :)
  • Attila889
    Ide a Street Legal meg a Street Legal Redline tartozik nem? :)
  • Pepsi Twist
    hinnye tezsvírem meg van még az az olcsó lákátos?

• MaSzKa
    honnan lehetne lenyomni Car pack-okat

mert egynként vagy 100 autót 1év lenne sajnos letölteni :(
  • Pepsi Twist
    aki olcsón megcsinálja hívjon!

• k roy96
    És azt nemtudod mért indul ujra a gép?
  • Pepsi Twist
    van demo de 1 órás, utat lehet csinálni
  • kukorica
    Szia. Nincs ennek demója legalább a STREET LEGAL-NAK? És lehet utat is szerkeszteni? PLS
  • ChuckyHUN
    Ha berakszegy verdát, csinálj uj profilt.
  • k roy96
    Valaki #45290?
    Meg még 1 kérdés!
    Néha autótuning közben ujraindul a gép, miért?
  • ChuckyHUN
    és kit érdekel?
    Jöjj rá magadtól!!
  • cumfu
    amikor meg motort építek minden benn van ami kell, (ami az eredetiben mi még megy) de nem indul el valam icondition hibát ír ki...erre valami megoldás?
  • ChuckyHUN
    FAQ faszom GONDOLKODJATOK LÁMÁK!!!
    Ennyi volt én má nem segitek...
  • cumfu
    Heló van egy fasza autóm carrierben, hogy kell elmentenem a játékot úgy hogy köv betöltésnél is megmaradjon? (230LE-s verzió) előre is köszi
  • k roy96
    Sziasztok!
    Haberakok egy autót, akkor hol lehet megvenni a játékban?
    Köszi a segítséget előre is
  • ChuckyHUN
    csak rá kell kattingatni
  • Pepsi Twist
    ebbe a sorrendbe tedd bele... Blokk főtengely hajtókar dugattyú hengerfej bütyköstengelyek aztán már minden megy megátol szinte :D
  • cumfu
    Nem az abaj hogy nem értek hozzá, (autószerelőnek tanulok) csak az a baj hogy nem tudom beleilleszetni vagy hogy fejezzem ki magam. nem az elmélettel van baj, mert élőbe megtudnám csinálni, hanem hogy a játékba hogy kell összeszerelni egybe. Érted? na ez lenne a kérdés...
  • kemszi2
    vegyél pár teljes motort szedd szét őket, és szépen lassan rájösz hogy mint merre meddig
  • ChuckyHUN
    Ha ennyit nem értessz az autókhoz akkor uninstalél.
  • cumfu
    És esetleg valaki hogy egy motort hogy kell összerakni valaki tud segíteni ezzel a 2.3.0-asal tök jól átlátható+meg is vettem mindent, de pl a dugattyúkat nem tom belerakni, sehogyan, (nem tudok nekiálni hogy egy belgyenek az alkatrészek) Egymásba huzogatom de nem megy sehogy se. Na és mára befejeztem a kérdezősködést :P
  • ChuckyHUN
    kell m9ögé egy / jel
    c:/anyad/sl/
  • cumfu
    Heló! bocs hogy ennyi bajom van, de nem rakja fel az 230-as patchet, mert errort ír ki. azt is tudom hogy hibás az elérési út, de ha kijavítom ahova én telepítettem akkor is error. fennt van az 221-es da ha nincs fenn akkor sem jó. Mi a baj? Előre is köszi
  • Pepsi Twist
    Bé anner
  • cumfu
    ÉS a 230Le peccset hol találom, mert az invictus live csak 221-ig peccseli fel nekem. ezt még jó lenne megoldani... köszi előre
  • 12346
    csak úgy bepötyögöd a garázsban állva, aztán böksz egyet a csavarhúzóra. és ugyanez minden alkalommal, ha pénz kell. a 230LE-ben külön gomb van már a pénz csíthez.
  • cumfu
    Már megvan összekevertem a peccseléshez szükséges progit... A pénz cheat-et hova kell beírni? (nem kódolok, csak a tuning kedvéért akorok csitelni)
  • 12346
    lehet, hogy gyök vagyok, de nem értem a kérdést. ha a 2.2.1-es pöcsről van szó, akkor ő a játék indító exéjét keresi, de azzal no para, mert asszem megtalálja. ha meg keresni is kell, akkor meg csak tudja az ember, melyik könyvtárban van^^ a 2.3.0LE-nél viszont eltoszták alapból a játék könyvtárának nevét. az elérési út meg egyénenként változhat. de sztem ezt sem túl megeröltető javítani^^ szal innentől nem értem a problémát
    esetleg peccselés előtt ugye nem volt rajta már krekk?