46059
.
-
#45356 felni meg a szárny a verdához volt? -
#45355 ezt honnan szetted le? mármint festéssel mindennel együtt... -
#45354 R34 eleje és R33/2 hátulja van? o.O -
#45353 o istenem ezaz ezt keresem már miota:D thxthxthx
hálául csináltam pár képet a szerelmemről:D
-
#45352 ez lenne az? -
#45351 izé van 1 SLRR editor ott betod nyomni hogy minden verdába minden motort lehessen rakni :D nekem is a golfomba V16 van :D -
#45350 hali
azt meg lehet oldani vhogy,hogy mondjuk egy golf-ba nagyobb motort tudjak betenni? még nagyon rég volt egy file amit ha bemásoltam a játék mappájába,akkor minden kocsiba tudtam betenni akármilyen motort...valami ilyesmiben kérnék most segítséget :)
szerk: ha ez számít 2.3.0-ig van felpeccselve a játék
meg mondjuk azt nem értem,hogy betettem egy saleen-t a játékba,de semmilyen motort nem akar belerakni:\ nemvágom h miért.. -
#45349 En nem kinaltam,de idom sincs elkuldozetni ,de plane nem kikeresni a vinyomon mikor 6 db van belole ez fingom nincs melyiken mi talalhato!!
Amugy tenyleg sok verdat mar leszedtek... -
Vlala #45348 Ne legyetek már ilyenek, ez nem turbórágós papír, hogy cserélgessetek.
A bannerben van négy link, rákattint, regisztrál, letölt, örül. :)
Még jó, hogy nem pénzért kínáljátok :) -
#45347 hol?
[email protected] --> itt az msn címem ha gondolod vegyél fel és cserélgethetnénk kocsikat mert érdekelnének a BMW-k és nekem is van bőven -
#45346 Nekem megvan mind vhol! -
#45345 néztem én már mindenhol de sehol nem lehet találni:(
pedig régebben volt nekem egy de már nemtudom honnan szereztem:'( -
#45344 Van hozza! A banner alatt levo cimeken kereskedj! -
#45343 régi a program és nem éri meg számomra legalábbis moddolni. -
Petyaaa #45342 Ja kösz az már megy h, az a szám menjen felfele de az elsö az csak lefele :( és nem tudom mér.....pedig nappal meg éjszaka is versenyzek és nyerek is....de hiába....az elsö szám lefele a második felfele megy :( -
#45341 szasztok!
nem tud valaki a game-hez új BMW M5 öst vagy X5 öst????
ha igen hogy lehet hozzájutni?? -
#45340 amugy régebben itt páran terveztek autókat
mi lett velük? -
#45339 Vki esetleg tud hozzá plussz autóként egy fabia-t ?? -
#45338 Az itt mar sose lesz ilyen gy..k..k miatt,mint az elozo!!! -
#45337 béke és szeretet -
cumfu #45336 Melyik az a G.O.M-oldal. Esetleg a "VehicleTypes.class" fájl mindenképpen kell? most bemásoltam az autó fájlait de a játék hibát észlel ezért leáll. (ezt a fájlt még nem szereztem be!!!) Valaki adjon pontos linket. köszi -
#45335 FAQ isten b. f...t AZT!!!!! -
cumfu #45334 beírod hogy hova telepítetted a játékor és a vágére még kell egy \ jel -
landwir #45333 valaki segiteni tudna? Az gondom hogy nem engedi fel a 2.30-as patchet -
cumfu #45332 Heló! néztem a lenti linket. Nagyon jó! De az autókat nem tudom berakni, hogy kell? A cars mappába bemásolom, de nem láom még akkor sem ha új karriaert kezdek. Léci segítsetek! Előre is köszi -
rs1989 #45331 Csá Petyaaa az a cink hogy szar cuccok vannak a kocsidon! Tuningold fel KÜLSŐRE amennyire csak lehet és hopp meglesz hidd el! szasz -
Vlala #45330 Az első szám Rád, mint játékosra vonatkozik, a második a gépcsodára.
Nemcsak éjszakai versenyeken kell nyerned, nappal is villogj bátran a versenytársakra. -
Petyaaa #45329 Heló van egy kis gondom a Redline-ban, nemtudom felvinni a prestige pontot 750ig....sőt ég 300ig sem...:( Pedig a legjobb kocsikkal megyek, (pl Emer Nonus 927LE :D ) és mindig nyerek az éjszakai futamokon is, de van amikor nyerek és lejjebb megy mind2 szám (perpill:267/376)egyáltalán miaza második szám???????? van amikor néha 1-el felmegy....meg van amikor 5-el de akkor pont a zsaruk elöl menekültemxD.......van valami amit nemjol csinálok talán???lécci segitsetek!!!
mácsak 110nap a championig x) -
#45328 smart:D -
#45327 ez szép -
#45326 inkább egy manta...:D -
mondjuk a Berti-e -
#45325 Egy Kadett GSi nem lenne rossz... :P -
#45324 fasza pont ilyet kerestem
lenyomom az összes verdát
opel kadett kellene vagy astra vagy bár milyen régi német autó -
rs1989 #45323 Sziasztok. Pár éve foglalkozok a slrr-al. régi " szép " idők 2.1.5 :D stb.. ha valaki úgy gondolja hogy akar autókat cserélgetni akkor az vegyen fel msn-re : [email protected] -
#45322 Szerezz egy ép motort és abból kiguberálhatod. -
#45321 ilyen bazzeg sehol sincs :D nincs is ilyen darab a játékban :D -
k roy96 #45320 igen-igen, tudom mi az csak sehol se találom... -
#45319 fordiccsad le miaz és egyből megtudod :D -
k roy96 #45318 Boccs, javítom: air intake pipe. -
k roy96 #45317 Na nekikeztem most a Furrano építésének, minden szép és jó, csak vmi "intake pipe"-t kér. Nézelődtem mindenhol, de nem találom. Megoldás?