Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I\' love this game\"
akkor megszerzem:)
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
megmondanátok miért oylan jo ez a játék????én csak képoeket láttam rola..nem akarom fikázni de szentem iszonyatos a grafikája mégis ennek ellenére nagy népszerüségnek örvend...tehát miért olyan jo game ez???sok a tuningolási lehetöség?:)
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
plizz nagyon kéne
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
forgalmat padlora állitottam és olyan mint pest kb atom kmes sorok alig lehet versenyezni:D
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A Racing Redline elég csilli villi kategóriába ment el, hiába van több autó több alkatrész...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
sajnos csak ez a 2 van meg:
BMW 320i
BMW Hartge V8
pliz valaki segitsen honnan lehet szedni!thx
de sztem még mindig valoságosabb mint 2 leszakad az olajteknö,mocorog a motor mikor mész,nem lehet javitani 1 gombnyomással,csak ha szétszeded darabokra az autot,ugyanez motorszerelés
nincs egyben kiveszem a motort:))
még az önindito is külön van(különbözö elektronikával lehet szabályozni leszabályzást 7-12ezerig
rugok közt olyan külömbség van hogy akár torpedot is csinálhatsz kinézetre:)

fõleg BMW-kkel
régeben Streeternek volt 1 weblapja ha jól emléxem ott valami 50-nél is több autó volt de az 1-2 éve volt
Valaki tudna segíteni??
Egy olyan problémám van hogy néhány autonál kilép a játék(LADA, BMW 330 meg még......)
Ha valaki tudna küldeni egy javítást amivel ez a probléma megoldható lehetne akkor várom.
Elõre is kössz!
a performance parts menüpont alatt vannak a nagy nitrós tartályok felett ilyen nyomásmérõ órák abból vegyél annyit amennyi nagy tartályod van
végra van 1 magyar oldal ahol van 1 csomó autó slm.ingyen.org