46059
.
  • streeter
    Hehh a GOM oldalát meghekkelték

Ezt írja:

Hacking attempt.
  • streeter
    Már megvan és nagyon jóóóó :D
  • SZilaJMaGGoT
    Az újabb króm material vagy a garázsba autókázás?? Az utóbbi elérhető...
  • Savmacska
    mivel lett most nekem jobb h átkerültem a kék csapatba ?
  • Savmacska
    gyerekek mindig vagyok éjszakai versenyen éás van 1 MG-m a legjobb minden full tuning benne kb 600le és leelör egy Ishima Enula és simán otthagy !! mit tegyek ?
  • streeter
    GOM videó
    Ami az elején van mod az kelll nekem!!!!
  • ALIENwoods
    Focer
  • 3Error #38206
  • 12346
    esetleg tekernéd az időt 10 körülre/utána
  • Gibor
    kicsit naon kezdetleges
  • Gibor
    Látogassátok meg:

Gibor Fan Site
  • Gibor
    Vajon mikor sztem olyan dél körül mert akkor van éjszaka nem?
  • Savmacska
    mikor vannak az éjszakai versenyek ??????????????
  • Savmacska
    tuttok ehez a game hoz valami rally-s autót ? matricázaással+felnivel ?
  • 3Error #38199
  • 12346
    há izé

1. ha a 2.2.1.-hez való gt-t szedted le, akkor no para. ellenkező esetben sztem meg is reccsen a game. nem tom mér basz fel, mikor az eddigi autókat is a kereskedőknél kellett megtalálni. mondjuk bejövős lenne egy direkt vásárlás is, de ez van.
    2. a másolósdizás meg kb annyira nehéz, mint az installálás.
    3. beztos^^
    4. audió cumók nem nagyon vannak. sajna csak a gom és a ger-tech az, ami sűrűn frissül. ha ezeken nincs, akkor nix audió szvsz.
    5. x
    6. profi garázs?
  • zoolee
    miért nem megy a shelby gt 500 a slrr on megpróbáltam 2,1,6 - tal és 2,2,1 el
    beraktam és már egy óraja járom az aútó kereskedőt és a használtast de nem látok és ez annyira felk@rta az agyvizem hogy egyből le töröltem

miért nem lehet olyat csinálmi mint az audio ani a gom on van egy telepítőst és nem ilyen be másolgatóst

mondlyuk megérte hogy több idő ke akkor nem kéne annyit hülyülni vele és biztos hogy működne

honnan lehet audio cuccokat le tölteni a játékhoz ???

mikor lessz fent a kis polák???

HOGY LEHET BE LÉPNI A PROFI GARÁZSBA MERT VAN MC GTLE - M FULL PRESTIDGEN ÉS VAN EGY HALUEREM MONYDLYUK AZ NEM FULL PRESTIDGES ÉS SEMYELYIKKEL NEM ENGED
    AZT ÍRLYA KI HOGY EZ EGY PROFI GARÁZS ++++++++ MÁR TÚL VAGYOK VAGY 200 UTCAI VERSENYEN ÉS 60 ESTI VERSENYEN MIT TEGYEK
  • Savmacska
    nincs valami ugrálgatós terepjáró vayg valami triálos autó??
  • SZilaJMaGGoT
    nyugi értek az ilyesmihez, csak siettem kicsit, és úgy volt hogy voltak a particiók, és az alsó volt a vinfos, én meg kapásból töröltem a felsőt... na így volt... :D
  • 12346
    xp berak, restart, kérdezi hova rakja, kíndózos partíció del, remék, és install. szal nem értem hogy lehet benézni:))
    na mind1, biztos..:) érdekes formázási módszered lehet:P
  • SZilaJMaGGoT
    Hát egész könnyű volt eltűntetni mindent. Mert véletlenül először a jó partíciót szedtem le, aztán láttam hogy ott van még a vinfos. Egy csomó cuccom ugrott, beleértve az emberi szaporodást bemutató dokumentum filmjeim is, szerencsére a zenék azok ki voltak írva dvdre már régebbről. Az SL modokat meg majd valamikor elkezdem megint letöltögetni ha lesz hozzá kedvem. De szerintem most egy időre megint visszaállok HL-re, aztán egy fél év múlva megint kínlódok az SL-el. :D
  • Gibor
    Azok jólenne ha lennének de azért még van egy két dolog pl:
    Megvehetnég egykét ilyen régi autóra a licencet pl régi 5-ös BMW...
  • 12346
    más: matek tanár magyarázott vmi fazonról, aki kisujjból rázogat programozást, modellezést, miegymást. egy pályázatot is nyert, minek nyomán kiutazhatott amcsiba. a pályázatra lemodellezett egy valag bkv buszt, a legkisebb matrica és alkatrész darabokat is beleértve.

megkérdezzem, hogy nincs-e hangulata hobbi szinten csinálgatni kúltúrált minőségű autókat az sl-be?:)) némileg megismernék legalább a nevét. bár kétlem, hogy bármi eredménye is lenne a dolognak, de hátha..
  • 12346
    azt hogy hoztad össze?:)))
  • SZilaJMaGGoT
    Nem, de véletlen formáztam mindent... :S
  • 12346
    mér kéne megint letölteni? azt ne mondd, hogy egy partíción vannak a cuccaid a kíndózzal:)
  • SZilaJMaGGoT
    JA az. Meg újabban van olyan rank is hogy noobie meg ilyenek. Én meg poster. :D
  • streeter
    Te GOM-no GOLD member vagy nem?? úgy ahogyan én is
  • SZilaJMaGGoT
    Sajna már csak egy értelem hsz kell a gomon. Pedig azok voltak a szép idők, amikor összekínlódtam 20 értelmes hszt és azután spammelhettem... :D Azóta persze még írogattam hébe-hóba, és a rangom az poster... Ki lehet tenni :D:D:D:D
    Máma formáztam a vinyóm mer televolt minden genyoval, és nemtom mikor lesz ebből megint sl, mert nem esik jól kínlódani vele, megint betenni a modokat minden, meg meglesni hogy mit érdemes letölteni meg ilyenek. Inkább megvárom a 3-mat. :D:D:D
  • 12346
    ezeket egy üziben nem tudtad volna összegezni?

mellesleg gom-on kell 10 értelmes hozzászólás a fórumban, és csak utána tudsz töltögetni.

a peccs témát meg ezen az oldalon is már vagy 10* kiveséztük, csak olvasni kéne esetleg... alap gaméra tedd föl a 2.0.0. -> 2.2.1. peccset, vagy invictus lájvval ápdételj, azt jóidő.
  • ALIENwoods
    DO NOT SPAM
  • 12346
    NEM TITTYUK^^
  • Savmacska
    A SUBARUHOZ NEMTITTYÁTOK HOLVAN A MATRICA CSOMAG ??(DECALS PACK)
  • zoolee
    jó a polák a 2,1,5 höz verzióhoz??????????????
  • streeter
    A Polski jelenleg nincs feltöltve úgyhogy ne keressétek, de napokon belül fent lesz.
  • SZilaJMaGGoT
    F.A.Q
  • zoolee
    segítsetek felraktam a 2.2.0 pechet és hibát ír ki mit tegyek segítsetek nagyon kellene a segítség
  • zoolee
    a gomon regelés után küldenek valami e-mailt ha igen akkor én nem kaptam
  • zoolee
    persze amikor letöltök vagy is csak szeretnék letölteni
  • zoolee
    a gomon regeltem és azt írja ki ,hogy
    You´re not allowed to do this mi van ilyenkor