46059
.
-
#38133 nem unja még senki ezt a gamet???már mindent megtuningoltam fullra beleraktam 1000nyi cuccot scripteltem ajtót nitrót stb stb de sztem egy unalmas gém.fél éve elő se vettem :D -
#38132 Jahh...
-
#38131 még jó hogy Streeter nem kapta fel a vizet mert akkor aztán oltott volna rendesen -
#38130 aztán meg jön a klasszikus beszólás, hogy nem fog Ő most visszaolvasni X oldalt a kis kérdéséhez... -
#38129 Hát sajna így van. Mindenki előbb utána kellene néznie kicsit a dolgoknak, és csak aztán megkérdeznie, ha sehol nem talált rá választ... -
#38128 Elnézését kérem kedves dancsónak, mer már lelkiismeret furdalásom van, hogy így lebasztam, és látom azóta nem nagyon kérdezgetett. Csak annyit tudok neked mondani, hogy máskor kicsit nézz utána a dolgoknak, mielőtt elkezdesz kérdezgetni. Mert ha teljesen tájékozatlanul kezdesz el kérdezni dolgokat, előfordulhat hogy másokat kivégzel idegileg. Én nem szoktam lebaszni senkit, és ha tudok megpróbálok segíteni, de többször is megmondták hogy mit csinálj, de te mindig csak mondtad a magadét. Ennek mindig megvan az eredménye, és nem csak itt, mindig megtalálod majd az embered aki esetleg durván kioktat. Nem mondom, mer én sem vagyok egy ész lény, de kicsit azér körültekintőbb vagyok. -
#38127 Csak az a baj ezzel, hogy hiába koptatod a billentyűket, 2-3 hsz-el később megni lesz egy gyíkarcú aki megkérdei az unalomig ismételt kérdéseket... -
#38126 Ezen nem is csodálkozom ekkora egy -t ritkán lehet láttni... -
#38125 -
#38124 Basszkiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Én eddig itt soha senkit nem basztam le, de ez akkora egy láma fasz!!!!!!!!!! FAQ FAQ FAQ FAQ!!!!!!! ELOLVASTAD??? MER HA RENDESEN ÁTNÉZTED, ÉS ÍGY SE MÉSZ SEMMIRE AKKOR GYENGEELMÉJŰ VAGY!!! jobb is hogy nem megy a játék mer akkor jönnének a modos, meg a patches kérdésed. Ja meg hogy hogyan kell autót csinálni, meg ha a GTA-ból bemásolom a kocsit, ut-ból az embert sofőrnek, az úgy műxik e......... hhhhhhhhhhhhh BASZDMEG!
Még1x elnézést mindenkitől, ez az első alkalom, de ezen az uccsó hsz-en nagyon kiborultam, főleg azon a ps2-s dolgon....... -
Dancsó #38123 ja ahha és nem tudjátok menyibbe lenne az invictuséknál a street legal redline?:D plz tom hogy hülyékeet irok de béne vagy :D és nem tehetek rola plz:D és nem tudjátok hogy ps2 re kijött e az slr? vagy nem mert szerintem a játékok nem gépre valok szoval a gép szerintem nem nagyon játszásra valoo hanmen etezésre meg ilyen!! na szoval akkor menyibe lenne nekem gép re invictuséknál?? ja és még egy kérdés hogy kijött ez az slr ps2 re KÖCCII :D:D:D plz:D
-
#38122 akkor adott két lehetőség is. vagy veszel egyet invictuséktól (ha van elfekvő), vagy dc-ről lekapod. immersion tím törögette föl.
nem vágom milyen sl-ed lehet, de ha szar és nem tudod ötezredszerre se föltenni, akkor már le kellett volna vágni, hogy konkrétan tényleg SZAR, és nincs miért eröltetni. kérdezgetés helyett már vagy hatszor tudtál volna szerválni egy használhatót. -
#38121 akkormeg -
Dancsó #38120 jolvan de a mappájában nincs benne hogy crack de mind111 és különebn is minek crack eljem emg ha az instalálásnál nem jo valami mert ezt a street legalt nem kell crack elni ami nekem van meg -
#38119 eccsém, ez nagyon durva poligonilag....még mindig ámulok -
#38118 vázz, krekkeld meg az egzét és gúd lenni fog -
#38117 OFF:flém unalmas
ON: CRC 2: 8% or 1627 points
Street Legal 3: 76% or 13873 points
1NSANE 2: 15% or 2749 points
Vazz, Cherokee nem lett egyszerű -
#38116 Végre egy terepjáróóóó -
#38115 Hahahahahaaa
Ez nagy lesz.
-
#38114 Nagyon nevetek ezen!!! -
Dancsó #38113 jólvan attól még ne legyél tapló!! -
#38112 Jezusom hol elunk el se hiszem ,hogy 2005-ben!!! -
static #38111 A pontot, vesszőt ilyeneket ajánlom figyelmedbe. Akkor talán válaszolnak a problémádra. De szerintem menj isibe még pár évet és ne nyúlj semmilyen játékhoz. Hasznos lenne... -
#38110 Ezert kell Ps2,mert azt semmi sem karpotolja pc-n!!! -
#38109 Hát jah én se. Meg kilinkeltem GOM-on a javításom és szerintem azt használták fel.... -
#38108 bazz... -
#38107 megjelent a boss "végleges" verziója. én nem tom mitől végleges:/ volna még mit melózni vele szvsz. -
Easy Rider #38106 hát ez kész, te télleg nem vagy teljesen normális... -
#38105 fuck... -
Dancsó #38104 szoval install és install közbe error ir ki ki irja vége az install nak és nem indul el a játék mikor rámegyek a play ra
-
#38103 én? engem?? :P -
#38102 Patchek és FAQ ott fent a banner kép alatt -
Dancsó #38101 jaa meg install nál valami erorr irt ki -
Dancsó #38100 Sziasztok! ma elkezdtem instalálni a street legal redline t mert ugye ma került hozzzám erre instalálom jo fell van instalálva megniytom hogy street legal racing redline és megnyitja ott van hogy:play, mert ugye akkor már fel volt instalálva és rámegyek és bezárodik az ablak és nem indul el ugy hogy olyan merges voltam hogy majdnem lebasztam a teraszrol a cd t LÉTSZIVES EGITSETEK -
#38099 Modding garázs POWAAA !! ;) -
#38098 Na csak hogy lássátok még élek és munkálkodok
Ma kipróbáltam már a Boss Mustangot és pár hibája idegesített amit feltétlen ki kellett javítanom.
A képre kattintva elindul a letöltés
Valamint új linkje van a Polskinak -
#38097 Ezeket az alap kocsi kiszedő modot valaki megcsinálhatná, ugyanis én nem szeressem einvagent, meg ezeket, csak addig voltak jók, ameddig fel nem fedeztem a modokat -
#38096 sajna nem, mert kellenek a "gyári" autók is különben kifagy -
speedymtx #38095 azt meglehet csinálni, hogy kiszedek egy két gyári autót a játékból?
mert vannak másikak és akkor lehet hogy sűrűbben beadná őket.mert egy csomó új verdám van nem adja be őket.akkor nem lesz baja a játéknak? -
#38094 Ami még tetszett az a Mercedes CLS 55AMG V8 Compressor volt. Lámpánál kb fél gázzal indulhatott el és az a hang amit hallottam.... leírhatatlanul szép volt :D
Meg az Audi A8 4.2-es quatro V8-as motorjának is kívülről és belülről is. Érdekes volt hogy 3500-as fordulat alatt nem lehetett bent hallani a hangját 4500 körül viszont már kezdett szép hangja lenni