46059
.
  • basta002
    végig olvasgattam az elmúlt 6 oldalt (1 hónap), és megállapítottam, hogy itt az ideje újra feltenni a játékot... mondjuk a moddinghoz nem lesz időm... itt van mindjárt az érettségi... fuck
  • basta002
    nem egy egyszerű dolog... én már csináltam nem egyet, de egyiket sem tudtam befejezni, mindegyikkel volt egy kis gubanc...
  • 12346
    áá nagyon érdekelne ez a kovertálgatós téma:/ iszonyat sok autó van a gta-ba, ami ebben meg a crc-ben jobban állna. csak kár, hogy nem tom miként kezdjek hozzá a témához.
  • 12346
    jah. már megin későn jutott eszembe szólni:) pedig má mikor legyűrtem. kivi vagyok mennyivel lett jobb.
  • Passy
    Hali!

GOM-ról letölhető az 1996 Dodge Viper!!!
  • Gibor
    Amugy az oldalról kapcsolatban minden ok nálam!
  • Gibor
    A modellt a GTA VC hez volt Modern mod abba volt benne!
  • Ombika
    En folyamatosan azzal veretem miota kijott scak bmw-kel!!
  • 12346
    hát nem tom, én még mindig elvagyok vele.
  • holley
    Nevárj tulsokat tőle hamar meglehet unni. Főleg azér mer folymatosan ugyanazok az unalmas pályák.. Csak kereskedni jó benne.
  • SZilaJMaGGoT
    Én asszem nagy SL szünetbe vágok majd, mert ha minden jól megy két hét múlva meg lesz a PS2-m és megy majd a GT4. Gépen majd már csak az SL3-mat tolom... :D Addig is mindenkinek kellemes modtesztelést/készítést, és SL-ezést, persze a fórumtól nem búcsúzok, de úgyéreztem ezt megkell osztanom mindenkivel, mert már most nem bírok magammal... :D Szal' bocs a spammért, de csak így nyugszok... :D
  • basta002
    az oldaladon sok a 404
  • basta002
    ez egy lada niva, ha nem tévedek... a modell honnan van?
  • Gibor
    elég egyszerü a 3DSMax 5-el meg Zmodeller a scripteket a legegyszerübb jegyzettömb!
  • zoolee
    milyen progival csináljátok az autó modelleket és a scirptelést?????
  • Gibor
    Az jó!
    ittvan egykét kép:
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/051206/ladaniva01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [/IMG]
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/051206/ladaniva02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [/IMG]
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/051206/ladaniva03_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [/IMG]
    Ittálok most a Ladával de ha valaki kiakarja probálni hogy szerinte milyen lesz az
    letöltheti innét!
  • streeter
    Ritkán de van. :D

Kellene valami jó kis téma.
  • Gibor
    Van itt valaki?
  • 3Error #38235
    nemigen...
  • 3Error #38234
    Má' te se vagy az aki voltá'...
  • 12346
    oppálé. öcsém neve^^
  • bricsi01
    meglestem közelről. úgy is barátságosnak néz ki . eddig talán ez a legjobb trabi modell, amit gémben láttam.
    képz
  • 12346
    itt is készül egy messziről über trabi. ahogy a buszokat láttam, ez se lesz gyenge. mafiából átgyártás mennyire megvalósítható?
  • Falabu #38230
    Holnap beszélek osztársammal, hogy mutasson egy képet, aztán belinkelem ide!

Egyenlőre még nincs kész a modell, de nemsokára itt lesz!:)
  • streeter
    Ha gondolod a scripteket elvállalom.
  • ALIENwoods
    én benne vagyok, csak lássam a modellt, s akkor felkészítem SLR:Rbe, max a scriptelésbe kéne hogy azt valaki más csinálja..
  • Savmacska
    ENGEM ÉRDEKELNE DE NAON
  • Savmacska
    de akkor semmi uj kocsi mint a SLR1ben ?
  • Falabu #38225
    Megoldódott!

Azért köszi a gyors segítséget. Egyébként a mostani gépemen is lassul a játék, de végre megvan!

Érdekelne valakit trabant a játékhoz, mert osztálytársam csinál egy trabi modellt és arra gondoltam ha kész lesz beleültethetnénk pilótáinkat!
  • streeter
    Nana. Nem úgy van az!
    Elolvastam a hozzászólást, de már immunis vagyok az ilyenekre és nem válaszolok, majd válaszol más ha akar pl.:te.
    Amúgy még mindig foglalkoznak moddal csak lehet már nem annyira lelkesen. Én is már 1000x elhatároztam, hogy hagyom a francba az egészet, de sose tudtam végleg abbahagyni. 2-3 hét után mindig újra bekapcsolom a játékot.
  • Falabu #38223
    Jó reggelt!

Kérdésem a következő, miért nem akarja rátakni az utolsó peccset(SLRR_2_1_8-to-2_2_1)? Azt mondja crc check faild, pedig úgyraktam fel egymás után a peccseket ahogyaz megvan írva.

Régen nagyon szerettem ezt a játékot és mostmár megvan a gép is hozzá, de most ez ven.
  • 3Error #38222
    Jah, igen... és pl. Streeter v. Alienwoods biztosan elküldött volna a halál... tudod milyére... ahogy én ismerem őket...
  • 3Error #38221
    ez jó volt...

azért jobb neked a kék garázs, mert akkor tovább folytathatod a drageket a komolyabb ellenfelekkel... (aztán lesz majd piros garázs is)
    Több presztizsed van, stb...
    Haladsz a játékkal, egyébként csak ennyi a lényege, úgy emlékszem...

A másik kérdésedre, sztem. jobban jársz egy bayern-el... (a V8-asokat nehezebb kordában tartani, szvsz "gyárilag" semmi előnyük sincsen a soros 6-osokkal)

A megbántás abból akart állni, hogy ilyen kérdést már "mókás" feltenni ide, amikor a fél játék teljesen át van alakítva, vagy 20.000 hozzászólással ez előtt már mindenki kivégezte a játék "játék"-részét. Remélem értesz, már csak a
    moddal fogalalatoskodik mindenki. Foglalatoskodott...

De nekem öröm, hogy vki (Te) játszik vele !
  • streeter
    Ez egy jó szám, már régótak erestem köszi :D
    De nem igazán tudnám elképzelni egy játk betétzenéjének se. Sőt még filmbe se nagyon :) (Triál videóhoz már rakták be de ott jó volt)
    Szerintem nem ilyesfajta zene kellene. Nem tudom milyen, de nem ilyen :)

Szerintem!
  • ALIENwoods
    Mit szólnátok ha EZ lenne az SL3 egyik betétdala?

Első hallásra tán kicsit Most Wanted jellege lehet, na meg a számcím miatt is (Lord Of The Boards ->allias Black list :D )
    Véleményeket!
  • ALIENwoods
    lol
  • Savmacska
    de megbánthacc nyugodtan akkor válaszolsz ??
  • 3Error #38216
    nem akarlak megbántani, de inkább wow-ozz... ;)
  • 12346
    hehe. nem csodálom. elég sűrűn visszaéltek az überjogaikkal.
  • streeter
    Muhahahhha!!
    Nézzétek meg.