46059
.
-
#38293 Hát nem azzal...
De nem az igazi úgy sem... -
#38292 jah, az SLR:R már a 4. rész, kicsit le vagy maradva -
#38291 max akkor fos az irányitás, hogyha billel mész... -
Gibor #38290 Uuuu! Itt a Street Legal Racing Redlinról van szó!! -
Friday #38289 Holla
Sorry tudatlanságom,de meg ti most a régi street legalrol beszéltek?
Vagy jelent meg ujabb?Mert imádtam ezt a gammát és várom a folytatást.
Jah remélem kormánnyal és pedállal szoktátok letesztelni a kocsitokat. -
#38288 Én meg nem szoktam menni az autókkal, csak kipróbálom, én inkább kinézetre építgetek, nem szeretek menni vele, a fos irányítás miatt...
Én inkább beleteszem a I4-et! -
#38287 Nyugi má... Tudom hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó, csak ökörködök. Egyébként elég sokféle zenét szeretek. Elsődlegest már gondolod, azon kívül mindenféle régi baromság amit 3-4 évesen a rádióba hallottam(jólesik ezeket meghallgatni), oldskool diszko(night at the roxberry:DDD, és PRODIGY(ezt még én is szeretem). Persze amiket aktívan hallgatok, azok ilyen metal meg rock zenék. Egyébként amiket hallgatok kikapcsolódásként, tényleg nem tudom elképzelni játékban, de mondjuk a static-x - the only, az jó volt az UG-ban. Mondjuk ennek a játéknak más jellege lesz. Na mind1... :D -
#38286 Jó nem valóságos így de ezzel a motorral sokkal jobban megy. Meg ebbe a játékba nem szeretem a soros 4-es motor hangját. Sőt egyenesen utálom :) Így amibe csak lehet cserélem ki. -
#38285 pl a prodigy castbreeder című albumát ösmeritek? nfs4-ben volt egy valag szám arról az albumról. az pl érdekes. bár még1x nem hiszem, hogy el lehetne sütni:)
igaz a játék jellege is más^^ -
#38284 a jó zene meg szubjektív:P -
#38283 De azér kell a hangulatos zene :PPP:DDDDD Amúgyis ő kérdezte :P:D -
#38282 Húha!
V6 az Integrába?
Nemsemmi!
Mondjuk én nem raknám be, mert így marha valótlan...
De jól néz ki! -
#38281 azé sztem nem metalwarrior gámot kéne csinálni^^ -
#38280 Legyen mondjuk manson az van neked is! Slipet küldhetek, meg még mehetnek egyebek, majd megbeszéljük msnen, küldök át :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#38279 örülnék ha raknátok be 1-2 zenét hogy milyen style-ja legyen majd az SL3nak
a zenéhez legyen is link, számokat nem fogok egyesével keresgélni, thx -
#38278 ujj texturák? hiába rakom be, nem lesznek ujj textúrák:P max újak. -
Savmacska #38277 -
#38276 Akármilyen meglepő Honda Integra néven töltöttem le. -
Savmacska #38275 ez a gom-ról töltötted .osan mi a neve ? -
#38274 Ezzel igazából is nyomulnék
Jah és kb. 850lóerő. -
#38273 AZ új kedvenc verdám
-
#38272 Nekem minden pach felvan rakva, a live-al, tettem fel, de amikor bemegyek a játékba, és elindulok az autóval akkor kilép, és bevillan egy kék képernyő. Mi lehet a baj? valaki segítsen ha tud....előre is thx. -
#38271 ha jobban megnézed a motor 15000nél amortizálódik"engine destruction" neked meg 17000a max fordulatod "redline". Szvsz ez a hiba -
#38270 Talán vissza kéne venni a max fordulatszámból, úgy 14000-re. Meglátod jó lesz. -
Savmacska #38269 fu nagyon szép ez a dodge viper de nagyon szar még felépitettem a legjobb motort 3x bekelett irni a oénzkódot és nem mész vele 1kört sem a motor beszarok ha ugy indulnál h hozzáyomod a nitród akkor a motor teljesen tönkremegy tehát semmi értelme nézzétek meg hány le-s!! -
Gibor #38268 Olyan van hogy a garázsnak ujj texturái lesznek és az ottis van a GOM-on! -
#38267 Olyanokat honnan lehet letölteni hogy a játékba a garázst újbóltextúráza meg hogy az pályát fel újítja??? -
#38266 Hol élsz te ember? 16mb a file de mind1...
Én másodjára bemék az új autókhoz és már ott is volt
Hát nemtudom.... Vagy én nem azt találtam meg amit felraktam vagy ez még mindig szar. Az 5 motorháztetőből csak 2 van normálisan a helyén. Meg nekem valahogy az egész nem jön be. -
Savmacska #38265 huhh emberek letöltöttem a Dodge Viper GTR-t 40Mbmegcsináltam mindent feltettem,másoltam...etc... és sehol nem találom kb 3órát járkáltam be percenként h ottvan-e az ótót de nincs HELP MEE -
#38264 Figyi.. Nem tudom hallottál e már az új patchről a 2.2.1-esről, esetleg ha letöltenéd, ahoz pont van egy gt500... -
#38263 :) -
zoolee #38262 csinál nekem valaki 2,1,6 hoz egy shelby mustang gt 500 at mert amiket találtam azok összeomlasztották a játékot vagy egy dodge challenger-t??????????????????????????????
-
Savmacska #38261 Itt van neked való oldal :D -
Savmacska #38260 az az oldal már rég szar!! 404 -
imotep #38259 hello! tudsz nekem mondani egy olyan oldalt mondani ahonan letudom tölteni a kocsikat? előre is kösz -
#38258 kötelezettségem szerencsére nem sok van. photoshoppal is próbálkozok közelebbről megismerkedni. az sem árt:)
érettségihez meg sok sikert. bár valszeg simán meglesz:) -
Easy Rider #38257 ott a link a banner alatt :P -
racing01 #38256 Tudna nekem valaki adni 1 linket(akár fizetős) ahonnan le tudom szedni a játékot? -
#38255 ártani nem árt, mert sokat tanulsz belőle, abban az esetben ártalmas, ha a kötelességeid helyett csinálod, mint ahogy én tettem... szal na... -
#38254 addig eljutottam én is, hogy nem egyszerű:) csak étted. nem ártana.