46059
.
  • Clava
    zsír mostmár megy
  • n0rad
    Áh, ne próbáld ki...
    Inkább változz fantommá! ;)
  • streeter
    Igazad van!
    Ebbe bele se gondoltam. Ha lesz jogsim ki is próbálom hogy mi lesz ha 150-el nekimegyek egy fának. Az az érzésem hogy lefogok pattani róla utánna meg csak visszatolatok az útra és megyek tovább a dolgomra.
  • malter
    nem a hivatalos foruma,de a játék készitöi figyelemmel kisérték régen,és válaszoltak is néha ha valami kérdésed problémád volt mostanában sztem már nem figyelgetik mert nem mai már a játék
  • Clava
    helyesbítek a játék is azt írja ki indításkor
  • Clava
    ÁÁÁÁ nem igaz miért van az hogy 1 patchet se tok felrakni az Slr-hez??? mindegyéknél azt írja hogy winfos hibát észlel leáll
  • n0rad
    juj, vaze de nagy mondatot írtam :D::DD

roflmao...roflmao
    (plz ne nézzetek spammernek)
  • n0rad
    alien, sztem ne gyere ide, mert még jobban le fogsz égni mindenki előtt (lehet ennél még jobban leégni? )

amúgy ez a hivatalos fóruma a game -nek, mert akkor tudnék pár tuning-ötlettel szolgálni, de nem most (rohadt részletes tuning :D )
    a legrosszabb amúgy az, hogy egy csomó ötletem van, de sehogy sem tudom leírni, mert ami nekem világos, másnak nem annyira :P
    nah, nem tudna vki szerezni valamilyen fajtaféle Street Racing -et nekem? :D :D :D
    Köszönöm
  • SZilaJMaGGoT
    A need for speed viszont teljesen élethű, a kocsik úgy szelik a kanyarokat hogy még egy forma1es autó is megirigyelné, errefelé is mindig éjszaka van, és ha megyünk valahova, a kijelölt útról nem lehet letárni, mert valami plazma nem engedi, meg is tuningoltuk a kocsinkat, egy csomaggall, amit csak úgy megvettünk, és mindjárt jobban is ment a kocsi, be se kellett szerelni semmit, és ha beülünk a kocsiba, akkor fantomok leszünk, és nincs beltér a kocsinkba, még átlátszó szélvédővel sem. Ha nekimegyünk 250el a falnak, a kocsinknak semmi baja, mert öntött vas, de ennek ellenére megy vagy 360at.. Itt a valóságba minden olyan mint az nfs-be, ami azt jelenti, hogy a need for speed teljesen valósághű, és a street legalba semmisem az.. Hogy lehet má olyan hülyeségeket kitalálni hogy összekell szerelni a motort meg ilyenek, mikor ilyen nincs a való életbe?? :P:D Ez az alien gyerek egy zseni.. Mért nem tűntetik már ki a jó megfigyelő képességéért??
  • streeter
    Mintha az NFS-ekbe annyi realitás lenne...
    300-al nekimész a falnak és lófasz se történik. Ott legalább szarrá törik a kocsi.
    Na meg a fizika... az egyenlő a nullával. NFS-ekbe hol van a belsőnézet????
    Meg az underground részekba a nagy hangcucc tuning semmi értelme nem volt..
    Jó hangcuccnak ebbe sincs értelme de legalább van normális belső nézet!!!!
  • Tomo15
    LOL miért jösz be amikor nincs igazad, és hergeled tovább az embereket?
  • Alien1024
    ez ajáték akor is ratyi milyne tiszta szar meg egyáltalán nem élethü bene semmi
  • zoolee
    na végre mostanség jutott idöm 5 perc egy kis képet csinálni a nevem helyett zoolee -> www.streetdrag.gportal.hu ez jobb

ja és a gamestar alapból fos amikor ki jött a streetlegal akkor egy rohadt szót sem ejtettek róla

a PcGuru a király

• n0rad
    ne süllyedjünk már le a gamestar fórum szintjére!
    nem tudja kezelni, nincs kreativitása, nincs türelme Ő BAJA :D

gameclubon nem jött be (olvastam a faq -t) :D
  • zoolee

pöcs !!!!!!!!!!!!!
  • n0rad
    az kéne, ha ezt a játékot is az EA pénzelte volna...
    akkor ez lenne az ász

Figyeljetek, plz.

Kövezzetekl meg, de nem tudna valaki adni egy cracket a trialra?
    Mert a demo az nagyon tetszett, a sok moddolható cucc miatt, de sajna mire belejöttem a dologba lejárt az egy óra...
    20 Dollárom pedig nem akarom játékra adni, mert kell villanyszámlára (ugyanis 2 hónapja megállás nélkül tölt fel a gép]

Köszi

ui.: MSN -en megkereshettek, ha akartok...
    Segítségért cserébe készíthetek amatőr logókat ;)

• zoolee
    takarodj a szaros nfs sel ratyi ez sokkal sobb mert itt nem abból áll a tuning hogy pack1, pack2 hanem salyát kézzel rakod össze te farok !!!!
  • ALIENwoods
    akko baszz anyád hátán az NFS-l, köcsög
  • SZilaJMaGGoT
    naaaaaaaaaa... Azért nem kellene korból ítélni, csak egyszerűen hülye fasz, és neki a tuning annyit mond hogy level 1 level 2 level 3......
  • streeter
    Akkor mennyél játszani azzal a szarral.
    Szerinted mér jobb az??
    Igen jobb a grafika meg a hangok meg a kocsik kidolgozása de ennyi. Uncsi a játékmenet meg minden.
    Street Legal meg sokkal élethűbb a szerelések miatt. Ezerszer jobban moddolható tele lehet rakni minden fasza cuccal.

Inkább játsz az NFS-el. Ebből a kijelentésedből ítélve olyan 12 max 14 éves lehetsz.
  • 12346
    újreg faszláma^^
  • Ombika
    Orom olvasni mai napig ezt a forumot ilyenek miatt!!
  • malter
    nem 1 kategori..de köszönjük az igen elmés véleményed
  • Alien1024
    ez a játék tök gagyi NFS rulez
  • malter
    azok fake képek voltak poénbol készültek
  • zoolee
    háj ha szeretitek az utcai gyorsulást, a motorokat, gokartokat akkor ez a ti oldalatok WWW.STREETDRAG.GPORTAL.HU
  • Clava
    Hali

Az oldalon Van 1 kép zimmminek Hogy van rajta egy trabi meg egy skoda Azokat honnantom letölteni Nekekem nagyon kéne főleg a Trabi.
  • basta002
    nem nehéz, szerintem Streeter szivesen elmesélni neked!!
  • basta002
    nem nehéz, szerintem Streeter szivesen elmesélni neked!!
  • basta002
    szerintem azért nem jó, mert nem létezik olyan oldal... :DD
  • Savmacska
    télleg h lehet átirni h belemnek a viper motorja a super duty-ba ?
  • zoolee
    hol írjam át ????????
  • 12346
    akkor szedd le a nem telepítőstötestet. a v12 meg azé nem megy bele, mer gyárilag nincs a gámában. írd át .
  • zoolee
    ja és letöltöttem a gom ról a leg újjabb vipert
    a telepítőst

és azt írja ki this file contains invalid data

ez mit jelent ???

ja és ha veszek egy haluer sd 750 et abba nem jó a v12 es motor aminek az a neve hogy haluer 5,4 az miért nem jó???
  • zoolee
    mért a v 12 milen kocsiba lehet berakni ???

• SZilaJMaGGoT
    Talán nem passzol bele a kocsidba :DDDDDDD
  • zoolee
    császtok van egy kis problemo letöltöttem a www.streeter.hu ról a v12 es motort eddig nincs baj utána betöltöm a játékba itt sincs baj de amikor be akarom rakni a kocsiba akkor nem engedi !!!

miért ????
  • Tomo15
    Bocs fére értettem:D
  • MikX
    Mármint hogy érted?
    Én úgy értettem ,hogy nem bill el, hanem kormánnyal nyomom!
  • Tomo15
    Azért van egy KICSI külömbség:))