Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XDXDXDXD
Ekkora:I_________________________________________________________________I
LoooooooooL
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ezer éve nem jártam itt,van a 2.3.0-ás patch óta újabb vagy van már SLRR 3?
Avval belehet lassítani a játékot és akk olyan mintha ködlenne:)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
[email protected]
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kicsit meglepõdtem mikor másik oldalon utcsó bejegyzés 2006 os volt:(
ezt hopgyan lehetne letölteni
\"I\' love this game\"
tudna valaki segitenni abba h hol talalok res4-es audi-t vagy 7-es bmw-t?régen volt a PRO Mods-on de mar nincs:S
valaki segitsen plizz
Értelmes dolgokról volt szó :D Nagyon elhalálozott már ez a topic. Gondolom senkinek semmi ideje kicsit fejlesztgetni :) Nekem játszani se sok van. Na mind1.
Tiszta a topic.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hogy hogyan lehet? EGyszerû!
Elmész a használt autó kereskedõhöz és veszel egy rossz kocsit! A lényeg legyen benne (majdnem)minden! Ami fontos: Motor!!!
De nem mindegy milyet veszel! Amibe érdemes befektetni MC-GT és Hauer ezekért ne adj sohase többet 30.000 nél! De motor legyen benne! :)
Megveszed! Ha kell felni vagy Gumi vagy akármi hogy tudj tesztelni, akkor azt vedd meg! Kimész a Teszt pályára vagy az utcára (tök mindegy) és nyomsz egy sima "1" gombot! Ez megjavítja 90%-ba mindent, kivéva a gumikat, de az nem lényeg! És ezt a kocsit viheted vissza az autókereskedõnek! Akár 20.000 et is nyerhetsz, de 15.000 az álltalában simán kivitelezhetõ! :D
Van még egy pár gép, amit érdemes olcsón, motorral megvenni, ezt majd mindenki rájön! És én így hozzájutottam 3 db PRIME 500 ashoz tök olcsón! :D
V16 os szupi ki motorral rendelkezik! :D
Ez egy V12 es kis full komplett kis gépezet!
V10 lesz benne! :D Meg még jó kis papucsok kellenek neki!
Ha kell vmi infó, kérdezd nyugodtan, de privibe, mert itt van egy pár arcom emberke és segítség helyett, csak nyomják a nagyképû szar dumájukat! Szal PM eket nyugodtan! :)
Nekem is olyan a gondom, hogy játék közben néha kilép! :S Még a P3 asomnál nem volt ilyen gond, de tegnap óta, az új gépemen meg már van sajna! :S
Vmi megoldás akkor erre nincs?
Köszi
Feltelepítettem így:
1 - Alap game
2 - SL_Redline_Beta_patch1_V2_1_4
3 - SL_Redline_Beta_patch2_V2_1_5
4 - SL_Redline_Patch3_V2_1_6
5 - SL_Redline_patch4_v2_1_8
6 - 1.8 Crack exe
7 - SLRv2.1.9r5 (kitömrítve, rámásolva)
8 - StreetLegal_Redline_230LE_patch
És kiír egy hibaüzenetett, hogy végzetes hiba... stb! Miért? Legelõszõr úgy tettem fel, hogy:
1 - Alap game
2 - SLRR_2_0_0-to-2_2_1 PATCH
3 - 2.3 as PATCH
Ekkor ment!
Ráadásúl, itt nem is tudtam feltenni a 2.1 eset, mert nem engedte, vmi hibát írt az updatenél! :S
Vki help pls! Jah, próbáltam másik nocd exe vel, semmi jóval nem jártam!
TY
Köszi
Engem az érdekelne, hogy mit kell állítani ahoz, hogy mikor indulok a gyorsasági versenyen, akkor 1percig ne az aszfalton koptassa a gumit szinte egyhelyben, hanem induljon is el! Ez leginkább a V8 motoroktól vehetõ nálam észre! És marhára idegesít, hogy 10bõl 8at ezért veszítek el, mert a végén már nem tudom leelõzni, csak behozni! Vagy, milyen kocsit ajánlatok az elején az egyenes gyorsasági versenyekre! Az elsõ verseny listát a kis Ein** GTA motor és felni szettel, gyerekjáték volt megverni, de a köv listához már kevésnek bizonyúlt! Most vettem egy platós V8 ast, de ennek az indulása nekem nem megy, még pedállal sem! :S
Elõre is köszönöm a helpet!
BMW 325 iX Rallye Car :)
valaki meg tudná mondani nekem h én miért nem tudok nitrózni ?
mi kell hozzá van palack meg befecskandezés és a menet kozbe hiába nyomom neki nem csinál semmit csak fogy!
Elóre Kosz!