Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
Ha a demót szedted le, az soha nem lesz az egész játék.
Demóhoz mi a bánatnak noCD-crack vagy teljes játék javítás?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Az origo oldaláról leszedtem a játék demóját, jól gondolom hogy ez az egész játék? Mármint az a 271 MB. Itt a forumban találtam 2.1.8-as no-cd crackket. A játék azt irja ki magáról hogy v2.1.8 built560, de a 2.1.8 crack nem jó hozzá. Tudtok segiteni?
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
a patcheket leszedtem a fan oldalról is...
valakinek nem lenn kedve PONTOSAN leírni minden mozzanatot, egészen a telepítéstõl, a játék elindításáig? :) (valahogy nem megy ez nekem most :()
nagyon megköszönném!
mer, ha emlékszel még rá, egyszer belinkeltem egy cadillacrõl képet, hogy a sok széjjel "tuningolt" szarság mellé legyen vmi autó is:) aztán mondtad, hogy a textúrák miatt nem nagyon lehet eröltetni.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
..::S::L::M::..
próbálkoztam már a live-os megoldással,és a sima patcheléssel, de nem sikerül :(
bár azt is mondhatnám, hogy keress vissza kb. 120 oldalt :)
telepítsd föl, ne krekkelj, dobáld föl az összes peccset és a végén rakj föl egy nocd-set, de asszem jóval frissebb kell, mint a 2.1.8...
ha nem akarsz patchelni, akkor a gyári verzióshoz keress tört .exe-t.
(bár erõsen ajánlom a patcheket)
Tegnap hozzájutottam a Street Legal: Racing Redline-hoz, feltelepítettem, és crackeltem a 2.1.8-as no-cd crackkel, és próbáltam elindítani, azomban ezt írta ki:
Remélem van valakinek 5lete a probléma megoldására!
Mindenkinek elõre is köszönöm a segítséget!
....................................................................................................
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
INF
INF
Én felraktam, de hibákat jelez! Kilép!
INF