46059
.
-
#38500 29-e? az nem ma van? vagy hölye vagyok.
(ez a jettás banner zsiráf) -
#38499 GOM-ot linknek majd alá kéne rakni -
Gibor #38498 Oké!
Hamarosan elkezdem és sztem én kp. olyan 13-óra környékén rakom be. -
#38497 határidő holnap 15:00 aki addigra lead az gyors szavazáson esnek át és akkor be is rakom a nyertest.
persze menet közben akik beraknak bannert azok közül is már lehet választani a jobbat és akkor az megy tovább az újonan érkezőkkel, 15:15-kor eredményhirdetés ;)
HATÁRIDŐ December 29. 15:00
Elvárások:
780 széles legyen, hogy kiérjen a szélekig.
max 300px magas, de inkább 200-250 körül legyen.. -
Gibor #38496 Én biztos hogy holnap rakom be de én asszem gifet csinálok de az jó lesz! Vagy Flash animácíó(nem olyan mint a Most Wanted topicban)! Mármint méretileg. -
#38495 Na akkor asszem kezdje el mindenki, valaki adja le a méretet, és akinek kedve van az csináljon mondjuk, mit tudom én meddig(határidő), és amelyik a legjobb lesz, azt kéne betenni... :D Mer amúgy én is csinálnék... -
Gibor #38494 Énnekem lenne, vagyis lehet szerkesztenék az majd berakom! hogy milyen lett. -
Gibor #38493 Az EA rossz is lenne mert átalakulna arcade játtékká!
Alexease: Elvileg most ugyvan hogy nem Value játékot akar, meg több pénz van! -
#38492 na összedobtam egy bannert, ha valakinek van természetesen 5lete akkor jöhet a léc alá ;) -
#38491 Sztem ha kész is lesz, egyből ne az addon autóknak essen neki mindenki, hanem az alap autókat lecserélgetni... Nem szeretem az ilyen átalakított izéket... :D Ja amúgy én örülnék ha a Codemasters felkarolná őket.. Egyelőre csak az EA-t ellenzem.. Kéne csinálni valami koncert sorozatot, vagy valami rendezvény sorozatot az új SL reklámozására hogy "ALL AGAINST EA"... :P:D -
#38490 Ha lesz is kiado hozza, es az Activision, akkor abbol is a Value;) Es Ok a nevukbol is latszik, hogy a minnel olcsobb kiadasra gyurnak, es mindent liszensz nelkul oldanak meg, a koltsegek kimelese erdekeben;)) -
Gibor #38489 Hát ja!De ugyis csinálnak hozzá autókat, meg mindent, csak eltart egy ideig. Amugy meg most majd csinálják az SL3-at, arra az Activision igazán adhatna egykét licencet pl. régi BMW-k meg egykettő! -
#38488 Igen, ennek van elonye is es hatranya is;)
Elonye, hogy azt csinalnak amit akarnak (jatekmenet, fizika, tores stb.), amire az emberek vagynak, hatranya pedig a NO liszensz:)
-
Gibor #38487 Az igaz és sztem maradjon igy ahogy van mert utána szinte csak azok mondják hogy mitcsináljanak, most perpillanat azt se mondják meg nekik hogy milyen játékot csináljanak, igy a jó migy szabadok! -
#38486 Sot, a Codies az Invictus-Insane egyuttmukodes ota, mintha igenyesebben odafigyelne, vagy nagyobb hangsulyt fektetne a a fizikara es a toresre, alkatresz elhagyasra stb;) -
#38485 Jujj csak és kizárólag az EA kezébe ne kerüljön az Invi... Inkább Codemasters, de EA semmiképp, mert akkor az lenne hogy mivel ők pénzelik őket, akkor ki lenne adva a parancs, és nem csinálnának többé normális játékot.. De a Codemasters szerintem nagyon is jólenne ha felkarolná, mert ők nem azok az árkád mániás seggek, és egész jó(sőt szerintem nagyon kó) játékaik vannak... -
Gibor #38484 Jól néz ki! -
#38483 ideiglenesre...
-
n0rad #38482 jó lenne, legalább egy kicsi színvonal legyen már :p
-
#38481 épp most raktam új logót az oldalamra (alienwoods.uw.hu) kreáljak ide is?:P -
n0rad #38480 pénzügy, pénzügy.. ha az EA is okos lenne, kötne üzletet egyből az Invictussal; és abból a pénzből mehetne pár licensz -
#38479 Akinek van jogosultsaga, a fejlecbol a bannert kiszedheti, nem valoszinu hogy eletre kel valamikor;) THX! -
n0rad #38478 szerintem a részletesség, és a realitás a lelke minden olyan játéknak, ahol a kreativitás megnyilvánulhat (ehhez legközelebb a NFS Underground 2 optikai tuning áll [realitáshoz nem])
és szerintem ha a készítők úgy meg tudnák oldani, hogy lenne egy biztonságos online rendszer, amin keresztül havonta egy új TELJES autómárkát, és kiegészítő cuccokat szedhetsz le...
a MODok pedig úgy lennének elkészítve, hogy ne lehessen berakni a játékba; a modderek elküldik kreációikat a készítőknek, akik megvizsgálják a minőségét a cuccnak, esetleges változtatásokat csinálnak rajta; [megkérdezik a modder beleegyezését persze], és ha megvan minden, akkor kidobják a havi frissítésbe, amit a játék leszed külön installálás nélkül...
vmi ilyesmi lenne ez a rendszer
BEJÖN A JÁTÉK
Menü --> Egy párbeszédablak jelenik meg, hogy vannak új patchek
Ok - Cancel
Cancel - Hagyja békén
Ok - Új ablak, teljes képernyősben, és írja, hogy milyen frissítések, mit tartalmaznak, mikoriak, és ki csinálta őket; letöltés: IDŐRENDI SORRENDBEN felrakja(az esetleges inkompatibilitások elkerülése érdekében) az összeset
Vársz egy 10 percet, [Vagy félórát, ha sok a frissítés] és kész.. a játék a megjelöli azokat a dolgokat, amiket most raktál fel -
#38477 Nem olvastam vissza, nem tudom mirol megy a beszelgetes, de a liszenszelt autokat alapbol el lehet felejteni!
Ez nem koncepcio vagy otlet kerdese, hanem egyszeruen penzugy:) -
n0rad #38476 persze... a legjobb az lenne, ha licenszelnének autómárkákat, mint pöllö....
Volkswagen Golf
És ebbe bele tartozna az összes Golf, amit eddig kiraktak az utakra... [Hiszen ki kell használni azt a licenszet] Beleértve a gyárilag tuningoltakat is...
A kocsiválasztást úgy lehetne megoldani, hogy semi-realistic, és stílusos legyen: egy internetes autóböngészőt szimulál a választó menü, és az alapján keresel
És így épülne fel a kocsiválasztás(keresés)
Gyártó
Márka
Generáció
Kivitel [Coupe, cabrio, sedan, stb.]
Motor [A gyári motorcsomagok[amikkel lehetett venni az autót annakidején :D ], 1.3 Otto, 1.5 Otto, 1.2 Diesel, stb. stb.]
Extrák [ABS, gyári alufelnik, dísztárcsák, Szervofék és -kormány, ASR, stb.. minden ilyen marhaság + a gyári színek; + minden, amit felajánlhatnak extraként a gyártók]
Ha pedig megvoltál a választással, kidob pár generált használt autót,amik megfelelnek a követelményeknek,[kicsit sérültek, kicsit leápoltak, koszosak, sok sérült része van, (amiket egy javítással meg lehet oldani),hiányozni pedig főleg a külső cuccok hiányozhatnának], és sokkal drágábban vagy 3-4 Újat, amik szintén
és utána jön a
Műhely [SZERINTED???] :D
ui.: Menüt nemsokára megcsinálom, és lehet, beküldöm a készítőknek
-
#38475 mire lett volna jo ha feltörik?:S -
#38474 Bar az SLC oldal mar reg nincs frissitve, de azert eddig mukodott, es kissebb csoda, de meg latogattak is:)
Sajnos valaki vagy valakik nem szeretik valamiert a jatekot es a weboldalt es megprobaltak feltorni az oldalt. Igy le kellett loni az egeszet;( -
#38473 Ezt kellene felspecizni +apro fizika javitasok es mars kesz siker persze +uj autokkal!!! -
#38472 és még egy a SPAM kedvéért, bocs :D -
#38471 persze vinyázni kell hogy nehogy nagyon NFS klón szaga legyen ! -
#38470 ez a menü-concept engem is érdekelne, vizuálisan -
#38469 ha jól érzem nekem az érettségi lesz a megváltás :P -
#38468 ugye kapott bant, ugye kapott??? :D -
n0rad #38467 az a rossz, hogy az invictus biztos valami újat akar kiatlálni, és nem fog néhány jól bevált "nfs módszert" használni, mint pöllö normális kezelőfelület... majd nemsokára készítek egy conceptet, és beküldöm nekik, hogy szerintem hogyan nézhetne ki az új menü... [meg persze a tuningolható dolgok ötleteit is fogom írni] pölö:
karosszériába beépíthető neon, spec. üvegfestés, FELNIfestés részletesen, a színek reális megoldása: (nfs féle színrendszer, plusz szabadon keverhető színek), matte,gloss,metal,és pearlescent festés, nekünk kell a rétegeket megadni matte 1db, gloss 1db, metal 2db, pearlescent max 20db :D
mindenfajta elvetemült hiperrészletes külső tuning(belsőben nem vagyok prof ) :D
nnah, várom a kövezést :)
alien1024 pedig megdögölhet 80-as iq-jával
csak a szája jár, nem igaz?
---lefogadom, hogy egy 10 éves gyökér vagy, aki orrbaszájba gépezik, és nyivákol, mert nem tud játszani még úgy sem... és emiatt ha másvalakit lámázol, akkor az megnyugtat -
baggu #38466 Sziasztok!
Régebben játszottam a játékkal ,most hogy lettek kiegészitők megint szeretnék vele csak az a baj hogy nemtom hova kell rakni az autot matricát stb...
Létszives valaki seggicccsen. -
#38465 Azert remelem ezert a beszolalasert megkapta ami jar neki a hazigazdatol!! -
#38464 rend a lelke mindennek ;) -
#38463 Már megint átestünk a ló túloldalára és megy az anyázás orrba szájba mindkét irányból.
Inkább rákéne hagyni ezt a kis majmot mert megint az lesz hogy 2 oldalon keresztül megy itt a balhé.
Te meg alien1024 inkább menj és verd a kis pöcsöd a kis nfs-edre. -
#38461 na majd ha egyszer eljut ez a topic odáig, hogy bejön ide egy nfses majom, beszól, és senki nem reagál rá... az lesz majd a szép idő... de nem srácok?? olyan dejavu érzésem van... -
#38460 ez a nem mindegy