Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
komment:
2NSANE RULEZZZ ;P

ALIENwoods

malter
komolyan nem értem a problémát a forumok ezért (is)vannak,én is sok forumot nézegetek és van hogy én sem olvasgatok vissza minden témában mert 1 hét elmenne rá
malter
igen megértem a szörnyü helyzeted gondolom már az öngyilkosság is megfordult a fejedben a sok kérdés miatt<#hehe>
basta002
ugye milyen idegesítõ, hogy 50szer fel van téve egy kérdés... emléxel mekkora balhé volt ebbõl régebben? remélem mostmár átlátod a helyzetemet!!

..::S::L::M::..

Ombika
Milyen szedegetes badzmeg!!

Ha nem lenne sok fax lama ugyanaz a kerdes nem lenni millio sok hsz foloslegbe!!

REszemrol ehhez ennyit guzok tobbet nem!!

12346
és mégis mit olvassak el? hogy 5 hsz kell a szedegetéshez? el van olvasva. nem is egyszer. ettõl még nem lesz értelmesebb dolog.

Nekem az kellene amit zoo felrakott!
Ombika
Ugy latszik most porog a topic!!

12346 eloszor olvasni kellene nem rinyalni!!

12346
ez egyszerûen vicc... az arcok nagyrésze úgyse tud érdemlegesen hozzászólni a témákhoz. tele lesz szarral a fórum, azt' kész...:/ szánalmas.

basta002

Ombika
LOL!!!

Illetekestol kerdem mizujs az SLR-be a BMW-vel? <#wave>

vki
Csak egy kicsit olvass vissza.

ACER Aspire 5738ZG

hello
Tudna valaki segíteni hogy miért nem tok letölteni semmit a GOM-rol?
Ezt irja ki "You're not allowed to do this." és nem tom mit jelent.
vki
Nekem tetszik a GOM-on lévõ Ferrari 360 Modena

ACER Aspire 5738ZG

ott csak egyet talaltam de az sz*r volt!
vki
GOM

ACER Aspire 5738ZG

Udv! Honan tudnek leszedni ferrari kocsit a gamehoz? Elore is kossz!
Nemvehetnénk kézbe az oldal irányítását? vagy nemakarsz pár segédtagot?<#pardon1><#confused>
kel írni a forumba 5 commentet utána töltögethetsz!
[HUN]FaTaL
gom team oldaláról hogy lehet letölteni? most reggeltem ie-vel azt írja hogy nem támogatott mozzillával meg hogy nincs a letöltések megtekintéséhez jogosultságom😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Alexease
THX!
malter
http://www.gom-team.com/
http://alienwoods.uw.hu/a többiek meg majd mondják melyik cim jo nekik mert streeternek pl állandoan törlik a tartalmat😊
Ombika
Nem is kell G.O.M-on fennt vagy 1 helyen minden!!! 😊

Alexease
Koszi!
De kellenenek a pontos linkek is, mert gozom sincs ezek hol vannak (tudom, Gugggli😄)...
malter
szétnéztem a honlapodon látom leporoltad kicsit😊
malter
hát mostanra már csak a GOM maradt sztem a többi oldal is ami még müködik az is onnan szedi a cuccokat ,+ még alienék honlapját tehetnéd be
Alexease
HI ALL!
Nem mintha olyan sok idom lenne, de "megtalaltam" az SLC oldal cuccait es gondoltam akkor mar kicsit frissitem😉 De csak kicsit😊)

Kellenenek friss SLR weboldal linkek - a regiek elhaltak vagy spam/virus/fereg lelohelye valtak. Csak olyan, ami tuti mukodik es van is rajta valami.

Esetleg jo lenne nehany ertelmes le/feltolteni valo is (autok, kiegeszitesek, utils, stb.) De csak olyanok, melyek a HIVATALOS PATCHEKKEL mukodnek problema nelkul!

THX!
Ombika
De ha nem mondtuk el 19.000.000 akkor egyszer sem!!! <#schmoll2><#csodalk><#csodalk><#wilting><#gonosz2><#idiota>

kossz
Thx!
malter
innen leszeditek az invictus livet és frissiti nektek a gamet,egyenlöre még csak igy elérhetö
basta002
hú, de tömény volt így olvasgatni, de asszem mostmár én is vagyok. tegnap egy röpke 12 és 1/2 perces telefonbeszélgetést ejtettünk ALIENwoods-szal, kaptam egy kis tanácsot, úgyhogy majd csinálgatom mostmár én is a dolgaimat.

off:
senki ne jöjjön augusztus közepétõl békés megyébe, mert megyek forgalomba... 😄
on:

Udv! Honan lehet letolteni a Street Legal Racing: Redline - v2.2.0 Patch-et? Elore is kossz!!
Hol talalom meg a 2.2.1-et, mert ami nekem van az csak 2 1 8 utan lehet feltenni?! Thx
malter
de csak 2.2.1et rakd föl a többivel csak baj lesz mert ha nem jo verziohoz teszel bele motyot lefagy reinstall
malter
hivatalos nincs de a 2közt volt 1 rakás nem hivatalos R4 R5(ebböl is vagy 3) furball patch stb stb😊
😊) de most komolyan van meg patch hozza vagy a slrr 2 1 8-to-2.2.1 az utolso? Thx
malter
még 1 vagon😊)
SL Redline Beta patch1 V2 1 4, sl redline beta patch2 v2 1 5.exe, sl redline patch3 v2 1 6.exe, sl redline patch4 v2 1 8.exe, slrr 2 1 8-to-2 2 1.exe ! Van ezeken a patcheken kivul meg patch amit fel kell tenni a jatekhoz? Thx
Tomo15
AZ lenne a legjobb game<#finom>de ugyse lesz sztem...<#szomoru2>
vki
Én vetettem fel az ötletet, mivel az Invictus oldalán van egy coming soon nevû rész, és egyszer már volt róla szó, hogy lehet, hogy csinálnak egy SLR szerû játékot a CRC graf motorjával. De ez csak feltételezés.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
Amúgy azt meg nem tom honnan az anyámból vetted hogy lesz Street Legal 3 <#help><#help><#confused><#confused>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Beniboy
Nemtom nem néztem csak az 5 hozzászólás kellet aztán a többi nem érdekel mert csak ugy lehetett tölteni. 😄😄😄
Ombika
Ezek vkinek esetleg?

Ombika
http://patches.gamez.com/sage/games.x?gid=19123&page=patches

Ez csak 1 a millio oldalbol amit kidobott a google!!!! <#ijedt>

ALIENwoods
az XI mint SL modderes letöltõ oldal tényleg bedöglött, de NEM ADJUK FEL <#vigyor3>

ALIENwoods
Streeternek üzenem, hogy ha megkapom a Polski Fiat kaszniját meg a .TXD-t hozzá akkor összeállítom külön autóba, ha ez még nem sikerült volna, hosy ne kelljen a felülírásokkal szenvedni

ALIENwoods
szóval rég voltam már net közelbe, szerencsére jövõhét szerdán kötik be újra.
Szal:

Ha nem találod a kocsit amit leszedtél tedd a következõket:
(Kuruma setupjából másolva)

= Ha nem találod a kocsit tedd a következõket ====================
Vegyél karrierben egy Einvagent (ajánlatos GTK típusút), majd lépj ki a fõmenübe és mentsd el a kocsit (Save Car). Zárd be a programot, keresd fel a játék ...\save\cars\ mappáját, itt találsz a mentett névvel rendelkezõ ~11 fájlt. Keresd ki a sima mentett névvel rendelkezõ kiterjeszés nélküli fájlt és nyisd meg HEXA editorral (pl.: Hex Workshop-l). Görgess az aljára ahol az elérések vannak (pl.: cars\racers\Einvagen.rpk). Ezt írd felül Kuruma.rpk-ra, majd mentsd el. Indítsd el az SL-t, töltsd be a kocsit (Load Car), hogy nem e fagy ki a játék. Ha mûködik és Single car módban látható a kocsi akkor, lépj ki majd a 'mentett_auto' fájlokat ('mentett_auto.1', 'mentett_auto.2'....'mentett_auto.11') másold át a ...\save\carrier\karriered mappába, majd nevezd át õket 'PlayerCar'-ra. A a pozíciót határozza meg a garázsban, hogy hanyadik autó/autód. Elindítod a játékot, betöltöd a karriered, beszém a CarLotba és ott lesz a Kuruma.
Ha még így se menne, keresd fel a weblapom ahonnan letöltheted fixen mûködö 'PlayerCar1' fájlokat.

===================================================================

streeter
Na emberek akinek meg vannak a gyári patchek 1.4, 1.5, 1.6, 1.8 az tölse fel nekem legyen oly szives vagy ha van valami oldal ahol fent van nekem az is jó.
G.O.M.-on és az Invictus-on sincs fent.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC