46059
.
-
#38540 Nyugi nyugi :D -
#38539 Te srác te nagyon nfs-t akarsz csinálni ebből a játékból. Fotózás...NFS rendőrös üldözés még belefér mert hát ugye autós játék.
Nekem a rendőrökkel annyi a bajom, hogy kurvára nem életszerű. 45 a sebesség határ és te mész 46,5-el akkor rögtön elkezdenek üldözni. Kellene valami +10-15%-os sebesség átlépés. Meg trafipaxot össze vissza a városba amik mérnének.
Több tuning cucc az oké. Szerintem a kocsik kidolgozotságán nem kell változtatni mert maguk a modellek nagyon jó és minden.
A törésen változtatnék kicsit pl.: amikor nekimész a falnak akkor a kocsi eleje bemegy az utastérbe a motor meg marad a helyén. Az is mehetne valamerre :D -
#38538 Jajj de csapatnam mar vele!! :P -
#38537 akkor csináljon mindenki 1listát és a végén összevetjük ami jólenne egy esetleges új SL ben :
-grafikai javítások,effektek
-irányítás javítása
-versenyek kidolgozása
-használt alkatrészek vétele
-több klub
-végtelenített játék :D
-több rendőr,nagyobb közlekedés
-jobb város kidolgozás
-egy saját kis garázs amit mi magunk szerelhetunk fel és csinálhatunk vele egyéb dolgokat.és így nemleszünk 1ik klubbhoz se kötve és mindneki ellen versenyezhetünk.
-játéktörténet
-még több alaktrész
bár ebből szinte semmi se valosítható meg de azért belegondolni jó dolog :D -
#38536 ezt a havonta új cumó megjelenést/leszedést hogy gondoláztad? mer gondolom ingyé nem nagyon csinálgatnának invék havonta cumókat. az meg hogy onlájn vásárolgassanak hozzá az emberek, elég bátor próbálkozás lenne jelen esetben sztem.
szvsz bőven eladhatóvá tenné a könnyen és jól modolhatóság. -
#38535 nah, ez már nagyon nfs szagú. a végén még lesz egy nagy nfs koppintás és a játék megvető mosolyok tárgyává válik. -
n0rad #38534 sztem karriert bárhol kezdhetnél a városok közül, és mehetnél más helyekre, de az elitebb versenyekre, és összejövetelekre nem lennél meghívva, mert ahhoz még kéne skill point (amit versenyekkel, rendőrözéssel, és fotóással érhetsz el) -
#38533 Szerintem városrészek úgy kéne legyenek hogy minden városrészbe, különböző skillű versenyzők lennének, és át is mehetnél, csak levernek mint a szart... -
#38532 Én eztakampányos résztnem értem hogy minek. Maga ez a felépítés ami most van szerintem teljesen jó. Ezzel a kampányos dologgal megint elmegyünk az nfs felé. Ött is van külön karrier meg szabad utcán való mászkálás.
Én még a városos részen csinálnék annyit, hogy amikor elkezded akkor van egy kisebb városrész ahol mehetsz és utánna ahogy jutsz előrébb a csapatokba úgy kapnál új városrészeket
VAGY
Lenne egy ország és azon belül egy 10-15 nagyváros ahova mondjuk el kell menned ha jó tuning cuccot akarsz venni vagy ha menni akarsz versenyezni valami pályára vagy gyorsulni.
Akár az egész játszódhatna Magyarországon is :) -
n0rad #38531 szerintem a játékban azt kellene kiemelni, hogy tudjál rendesen, GT4 -nél jobb fizikával, irányítással menni; és persze a szobatuning
és az egész dolog úgy nézne ki, mint kb. egy havonta frissülő virtuális garázs -
n0rad #38530 azért árkádos, mert ez a szabad játéknál a SAJÁT KOCSIJAID
amiket vagy interneten veszel,[drágábban, ha rendeled(és még 2 nap is kell), de te is értemehetsz]vagy élőben, ahol még egy Tesztkörre is beugorhatsz a járgánnyal...
a garázs pedig szinte ugyanolyan lenne, mint az SL 2 -ben, csak a színeket lehetne másképp megoldani (színkatalógus, mint az NFS -ben; és szabadon keverhető színek)
a sima szabadjátéknál amúgy nem lehetne kocsit venni, minden autód ott van, amit kampányba szereztél (az alapkocsi, és amit abból csináltál) ; itt ezeket moddolhatod, tuningolhatod, de innen nem kerül be a kampányba semmi...
a kampányban pedig más lenne a rendszer:
ott megveszed az alap kocsit; megtuneolod, és nem marad ott még egy alap kocsi ugyanolyan márkából :D
az más interface-el lenne megoldva... -
#38529 "Az animációs dologgal annyi lenen a gond a későbbiekben ha lesz addon cucc akkor az eredetit mutatná vagy esetleg kis is akadna :) de lehet nem :D" Hát nemtom nem vagyok egy coder, de sztem nfsu-ban máshogy volt megoldva, mertmert ha más bodykit volt a kocsin meg matrica, akkor azt mutatta, meg az animációt a játék szerintem rögtönözve rakná össze a töltés közben, mert összeszedné a kód azokat az alkatrészeket+elemeket, ami hirtelen kell hozzá, de akkor a garázs jólenne zárt helyen, pl nfsu boltok, hogy ne kelljen betöltsön hirtelen egy egész utca részt az animhoz, mert úgy lassú... -
#38528 ahoz képest hogy nem volt idöd elég jol áll:D -
#38527 sl1 ben is az volt a baj,hogy amit a boltokban megkaptál,azt a garázs catalogban is ugyanugy meg tudtad venni,az ugy lett volna jo ha a boltokban valami egyedi máshol nem kaphato dolgot lehet venni,pl más tipusu nagyobb nyomásu turbot:) -
#38526 Na pár új kép :)
Ez az alap G500
Ez elvileg az AMG :D
Ez csak úgy :D
Ez meg a Brabus
Még lesz egy jópár cucc, de most egyelőre így állok. Az elmúlt napokban sajnos nem volt túl sok időm. -
#38525 Uj BMw M5 -rol nemtudtok,hogy keszulne game ala? -
#38524 jah, akkor az SL1-ben volt ;) -
#38523 De úgy nem, hogy odamész a kocsival a bolt elé és utánna vásárolhatsz. A városba megtaláltam a használtautó kereskedőt, de nemtudtam bemenni meg semmi.
Az SL1-be volt ilyen, hogy a városban is vásárolhattál a boltokban.
Az animációs dologgal annyi lenen a gond a későbbiekben ha lesz addon cucc akkor az eredetit mutatná vagy esetleg kis is akadna :) de lehet nem :D -
#38522 amúgy egyet értek, csak tuningolni kellene a graf motort, ahogy az indulásnál állt és pár hónaőp alatt sokat fejlesztettek szerintem ez nem lesz gond.
az emelő az jó 5let, meg van egy mód hogy legurul a kocsi a lapról és kimegy az utcára na az baró az kellene belerakni, szóval mint ahogy az NFSU2-ben volt, hogy bejön meg kimegy az láthatóbb legyne ne teleportálgasson ;) elég animáció csak ne repüljön, meg új verdák kitek a lustábbaknak, verda, módolási lehetőség és király lenne és nem elsietni, mert a nyamvadt teszterek az első kiadásból vonnak le mindent lásd SL részek szóval akkor kiadni, amikor azért már elég ütős.
kb. -
#38521 volt bolt az SLRRben nem? -
#38520 Szerinem ez nagyon nemjó. Ahogy írták már arcade-os. Szerintem is meg kellene tartani a mostani garázsos témát csak kicsit feljavítani.Pl:Lenne egy emelő mint a monster garage-ba amivel fel tudod emelni a kocsit és csak akkor tudod levenni a kerekeket vayg cserélni a futóművet. Valamint még ami már van hogy mehetsz a garázsba a kocsival csak ég annyival kiegészítve hogy ha odamész a garázskapuhoz akkor elkezd tölteni és kint vagy az utcán vagy egy másik kapunál meg a versenypályán.
nfs-ből max annyit kéne átvenni, hogy a város különböző pontjaiba lennének autókereskedők(új és használt is) valamint szervizek meg boltok ahol veheted a tuning cuccokat. -
#38519 Akik olvasták alien hsz-ait a ruszki programozó csávóról, az tudja az most tudja miről beszélek... Szal azt akarom mondani, hogy valahogy megkéne mozgatni az egész GOM-teamet, esetleg még a GER-t is, meg szedni valahonnan még pát codert, és csinálni egy Street Legal Remake-et, mert szerintem nagyon ütős egy dolog lenne.. :D -
#38518 huh...dejó így nézni hogy 15ezer hsz eltelt kb mióta már nem street legalozok :D
lehet hogy újra előkénevennem a gamet?lehet :P
-
#38517 jajaja. én is ríttam párszor a "direkt vásárlás" miatt:) 1-2 autóval még mindig nem találkoztam. -
#38516 Azért jólenne ha mondjuk az autószalonban lehetne autót rendelni, és nem kéne a savet módosítani... :D -
#38515 én szvsz megtartanám a jelenlegit, max picit szépítgetném, ha nagyon fontos. de asszem a tartalom jobban érdekelne jelen esetben:) -
#38514 esetleg gom? ott van pl a 2.0.0. -> 2.2.1., meg az összes többi is. -
#38513 Olvass vissza, itt van néhány hsz-al lentebb.. -
#38512 nem rossz,csak kicsit árkádos -
baggu #38511 http://slc.hsw.hu/info/index2.php
MIért nem jön be? :( Kellene a 2.18 as meg a 21 es Patch de nincs sehol :( -
n0rad #38510 a 3d model rész az az, ahova majd egy 3 dimenziós kép lesz a kocsiról ; forgathatod, z00molhatsz, stb. -
n0rad #38509 nah, elkezdtem próbálkozni menü conceptel, hogy értsétek, miről beszélek... nem sok sikerrel :D van egy ALFA kép, de az nagyon alfa...
a lényeg az, hogy olyasmi rencer kéne, amilyet ezen a képen megpróbáltam ábrázolni..
ez a SAJÁT KOCSIKAT mutatja, amiket már megvettél, és SZABAD JÁTÉKBAN vagy... (szal nem lehet eladni, csak kampányban)
-
#38508 Kezd alakulni... Eddig még nem sok mindent lehetett kinézni belőle, de egyre jobb. -
#38507 készülget egy ML merdzsó is. lassan divatniga gámát csinálnak az sl-ből??^^
vki csinálhatna egy minimum 10 éves cadillac-et is:) az újak már hanyagolhatóak.
-
#38506 Kössz hogy rám is gondolsz :D
Amúgy jó ez a Jettas banner is. Tetszik. -
#38505 Kicsit el vagy tályolva ma tényleg 29-edike van :D -
#38504 áh, nem valószínű:) -
#38503 Ma 29. van:) -
Gibor #38502 Én még Streeter-ét is odarakom, meg a Ger-Tech-et! -
Gibor #38501 Ma 28-van holnap lesz 29 amugy meg oda van írva hogy holnap 3-ra! Te készítesz?